8 Job At Forfølge Med En Biokemigrad

8 Job At Forfølge Med En Biokemigrad

Hvis naturvidenskab er dit foretrukne skolefag, så overvej en biokemirolle. Denne laboratoriebaserede videnskab studerer, hvorfor visse stoffer forårsager reaktioner i cellerne hos forskellige levende væsener. Der er mange specialer, du kan forfølge inden for denne grad, der kan gøre dig klar til karrierer som biokemikere, kemiingeniører eller professorer. I denne artikel gennemgår vi, hvad biokemi er, tips til at blive biokemiker og de forskellige roller, du kan forfølge med en biokemiuddannelse.

Hvad er biokemi?

Biokemi er kombinationen af ​​kemi, fysik og biologi. Professionelle inden for biokemi studerer, hvordan disse forskellige elementer i videnskaben påvirker forskellige levende væsener og organismer. Mange studerende, der ønsker at udforske de kemiske processer, der finder sted i et levende system, typisk hovedfag i biokemi. De fleste af de karrierer, du kan tjene i denne grad, varierer i henhold til dine foretrukne ansvarsområder og arbejdsmiljø. Denne grad giver dig mulighed for at specialisere dig i en bred vifte af områder, herunder kemi, biologi og forskning.

Tips til at blive biokemiker

For at blive biokemiker eller arbejde inden for biokemi skal du have imponerende videnskabelige færdigheder, viden og evner. Du kan opnå disse kvalifikationer ved at tage de rigtige kurser og få relevant erfaring inden for dit felt. Følg disse tips for at blive en succesfuld biokemiker:

  • Optjen et diplom fra gymnasiet: Du skal først afslutte gymnasiet med dit eksamensbevis eller en GED. Prøv at tage kurser som fysik, kemi, matematik og biologi for at sætte dig ind i de grundlæggende naturvidenskabelige begreber, du senere kan gå i dybden med på din bacheloruddannelse.
  • Få en bachelorgrad: De fleste arbejdsgivere kræver, at biokemi-kandidater opnår mindst en bachelorgrad i biokemi, biologi, kemi eller et andet relateret felt.
  • Vælg valgfrie kurser: Mange programmer tilbyder valgfrie kurser afhængigt af det område af biokemiområdet, du gerne vil forfølge. Du kan tage kurser, der hjælper dig med at rykke din uddannelse videre ind på de medicinske, bioteknologiske eller veterinære kandidatuddannelser.
  • Deltage i laboratoriearbejde: Størstedelen af ​​biokemikarrierer foregår i et laboratorium. Du kan gennemføre laboratoriearbejde under dine kurser for at blive fortrolig med værktøjerne og den overordnede laboratorieatmosfære. Du kan også forfølge et praktikophold i et laboratorium for at få praktisk laboratorietræning og erfaring.

Jobs at forfølge med en biokemiuddannelse

Der er en bred vifte af områder, du kan forfølge, såsom retsvidenskab, kemi og biologi, efter du har opnået en biokemigrad. Almindelige job, som folk med biokemiuddannelser typisk forfølger inkluderer:

1. Retsmedicinsk tekniker

National gennemsnitsløn: $51.544 om året

Primære opgaver: En retsmedicinsk tekniker hjælper retsmedicinere i kriminelle undersøgelser med at udføre tests og rapportere deres resultater. Fælles jobansvar omfatter samarbejde med retshåndhævelse ved kriminalvidenskab om at indsamle DNA, køre DNA-profilering og kemiske analysetest, vidne som ekspertvidne i retten og håndtere farlige og forurenede fysiske beviser sikkert og ansvarligt.

Relateret: Lær om at være retsmediciner

2. Retsmediciner

National gennemsnitsløn: $63.734 om året

Primære opgaver: Retsmedicinere behandler forskellige beviser for at hjælpe de retshåndhævende myndigheder med at retsforfølge mistænkte i straffesager. Andre ansvarsområder omfatter fortolkning af blodsprøjtmønstre på gerningssteder, sporing af stoffer og andre ulovlige stoffer i væv og kropsvæsker, håndtering og bevarelse af gerningssteder, indtil det nødvendige personale ankommer, og udførelse af obduktionsundersøgelser af gerningsstedsofre.

3. Kemiingeniør

National gennemsnitsløn: $63.908 om året

Primære opgaver: En kemiingeniør bruger deres avancerede viden om matematik og forskellige videnskabsområder til at forbedre de processer, der bruges i kemiske eksperimenter. De arbejder også på at finde løsninger på problemer, som forskere i den kemiske industri jævnligt kan gennemgå. Andre vigtige jobopgaver omfatter at opbygge, foreslå og implementere planer for at nå kemiske virksomheders mål, øge kvaliteten og effektiviteten af ​​kemiske processer og kompilere og analysere data opnået fra besøg på stedet.

Relateret: Lær om at være kemiingeniør

4. Professor i biokemi

National gennemsnitsløn: $65.066 om året

Primære opgaver: En biokemiprofessor arbejder for et universitet, college eller anden akademisk institution, der underviser studerende om forskellige elementer af biokemi. Deres hovedopgaver omfatter at levere forelæsninger, administrere tests, quizzer og opgaver, udføre kontortid for at besvare elevernes spørgsmål om forelæsningerne, føre tilsyn med laboratorieeksperimenter, som eleverne udfører og udvikle pensum, der afspejler programmets påkrævede læseplan.

5. Biokemiker

National gennemsnitsløn: $79.272 om året

Primære opgaver: En biokemiker udfører undersøgelser og eksperimenter med forskellige livsformers sammensætning og funktioner for at bestemme, hvordan forskellige kemiske processer påvirker dem. Andre vigtige jobansvar omfatter design og udførelse af videnskabelige eksperimenter, analyse og registrering af store datasæt og resultater, anbefalinger om kemiske processer baseret på deres resultater og raffinering af kemiske forbindelser, som medicinske fagfolk eller offentligheden kan bruge.

6. Biolog

National gennemsnitsløn: $80.831 om året

Primære opgaver: En biolog studerer planteliv og andre organismer for at gøre opdagelser om deres adfærd, sammensætning og levesteder. De udfører også forskning i disse levende væsener for at bestemme, hvordan andre væsener eller organismer påvirker deres miljøer. Andre jobopgaver omfatter at identificere, studere og klassificere dyr, planter og økosystemer, tage prøver og målinger af organismer, lære mere om organismers diæter og adfærd og vedligeholde detaljerede og nøjagtige optegnelser relateret til deres videnskabelige forskning.

7. Medicinsk videnskabsmand

National gennemsnitsløn: $94.755 om året

Primære opgaver: En læge forsker i menneskelige sygdomme og sygdomme for at afdække måder til at forbedre menneskers sundhed. Andre jobansvar omfatter at udføre undersøgelser for at undersøge menneskelige sygdomme og potentielle behandlingsmetoder, analysere medicinske data og prøver for at bestemme årsager og farer ved visse kroniske sygdomme eller patogener, bygge og teste forskellige medicinske anordninger og skrive forskningsbevillingsforslag til finansieringsansøgninger fra private midler og regeringskilder.

8. Forsker

National gennemsnitsløn: $111.143 om året

Primære opgaver: En forsker udfører eksperimenter med forskellige videnskabelige koncepter for at bevise eller modbevise visse videnskabelige teorier eller indsigter. Andre jobansvar omfatter at foreslå innovative videnskabelige forskningsideer, stå i spidsen for dataindsamlingsprocesser og -indsats og offentliggøre vigtige resultater i videnskabelige og akademiske tidsskrifter.

Bjørn Boesen
Bjørn Boesen Hvis naturvidenskab er dit foretrukne skolefag, så overvej en biokemirolle. Denne laboratoriebaserede videnskab studerer, hvorfor visse stoffer forårsager reaktioner i cellerne hos forskellige levende væsener. Der er mange specialer, du kan forfølge inden for denne grad, der kan gøre dig klar til karrierer som biokemikere, kemiingeniører eller professorer. I denne artikel gennemgår vi, hvad biokemi er, tips til at blive biokemiker og de forskellige roller, du kan forfølge med en biokemiuddannelse.