8 Forskellige Typer Teknik: Ansvar, Løn Og Mere

8 Forskellige Typer Teknik: Ansvar, Løn Og Mere

Engineering er et af de bredeste studieretninger, med ingeniører, der er nødvendige for at skabe alt fra små mikrochips til vidtstrakte byer. En ingeniørs nøjagtige færdigheder og pligter kan variere afhængigt af det felt, de er specialiseret i. At finde det rigtige ingeniørområde til dine behov og færdigheder er nøglen til at sikre en lykkelig og succesfuld karriere som ingeniør. I denne artikel udforsker vi nogle topingeniørområder, herunder uddannelse, færdigheder og job.

Almindelige typer teknik

Hvis du er interesseret i at blive professionel ingeniør, er her nogle typer af ingeniørområder, du kan forfølge, og de job inden for dem, du kan søge.

  1. Designteknik
  2. Civilingeniør
  3. Maskiningeniør
  4. Computerteknik
  5. Elektroteknik
  6. Kvalitetsteknik
  7. Netværksteknik
  8. Software Engineering

1. Designteknik

National gennemsnitsløn: $80.063 om året

Primære opgaver: En designingeniør arbejder med computerstøttet design (CAD) software for at skabe planer for en organisations produkter og fremstillingsramme. En designingeniør skal være i stand til at tænke kreativt for at skabe innovative designs og samtidig besidde en stor teknisk viden til at producere et effektivt produkt eller en fremstillingsproces, der også opfylder alle føderale og lokale regler og industristandarder. Designingeniøren vil overvåge produktionen af ​​prototyper baseret på deres planer og deltage i testen af ​​disse produkter.

2. Anlæg

National gennemsnitsløn: $80.800 om året

Primære opgaver: Civilingeniører arbejder med udvikling af større offentlige byggemuligheder. En civilingeniør koordinerer mange grupper for at opretholde en fast tidsplan for projektet og undgå overskridelser eller byggerier af lav kvalitet. Civilingeniøren skal desuden være opdateret på alle forskrifter både for byggeprocessen og for det resulterende produkt.

En civilingeniør skal have stærke interpersonelle færdigheder for effektivt at styre de mange professionelle relationer, der er skabt på et projekt og et analytisk sind og evnen til at fokusere på store bekymringer.

3. Maskiningeniør

National gennemsnitsløn: $82.430 om året

Primære opgaver: Maskiningeniører arbejder med design og implementering af mekaniske enheder som maskiner, værktøj og batterier. En maskiningeniør vil bruge en række forskellige værktøjer i udførelsen af ​​et projekt. Computerfærdigheder er almindeligvis påkrævet i udarbejdelse, mens kreativitet og problemløsning er væsentlige designfærdigheder, der gør det muligt for maskiningeniøren at finde nye metoder til at nå projektets slutmål.

Da næsten alle større industrier bruger maskiner enten som et slutprodukt eller under produktionsprocessen, er maskinteknik et af de mest bredt anvendelige ingeniørområder at forfølge.

4. Computerteknik

National gennemsnitsløn: $84.806 om året

Primære opgaver: En computeringeniør administrerer og vedligeholder en virksomheds netværk og arbejder med design og udvikling af software- og hardwareprojekter. Mens en mindre virksomhed kan have en enkelt computeringeniør, der dækker en bred vifte af computervidenskabelige behov, kan større virksomheder vælge computeringeniører, der specialiserer sig i specifikke områder. Det er en glimrende mulighed for en ingeniør, der foretrækker at arbejde med computere, eller som er dygtig som programmør.

5. Elektroteknik

National gennemsnitsløn: $86.578 om året

Primære opgaver: Elektroingeniører arbejder med design og implementering af elektriske skemaer. Elektriske ingeniører arbejder almindeligvis med computere i deres arbejde og bruger computerstøttet design (CAD) software til at skabe planer og softwareprogrammer til at køre simuleringer på planerne for at teste funktionalitet.

Elektriske ingeniører kan også forventes at udføre test på elektriske systemer for at identificere eventuelle problemer i systemet og deres årsag og foreskrive løsninger for at bringe systemet tilbage til dets optimale funktion. Elektroteknik er en bredt relevant færdighed, og en ingeniør kan arbejde inden for en bred vifte af felter.

6. Kvalitetsteknik

National gennemsnitsløn: $43,31 i timen

Primære opgaver: Kvalitetsingeniør er en afgørende del af enhver virksomhed, der modtager eller sender store mængder af produkter. Kvalitetsingeniøren opretholder kvalitetsstandarder på alle trin i produktionsfasen og sikrer, at alle modtagne produkter lever op til de standarder, der forventes fra leverandører.

Kvalitetsingeniøren arbejder almindeligvis med medarbejdere på ledelsesniveau fra en virksomheds produktionsafdelinger for at sikre, at alle medarbejdere følger virksomhedens retningslinjer for produktkvalitet. En kvalitetsingeniør vil også få til opgave at identificere problemområder i produktionen og udarbejde planer for at løse problemerne.

7. Netværksteknik

National gennemsnitsløn: $87.755 om året

Primære opgaver: Netværksteknik er et afgørende felt for de daglige aktiviteter i vores hjem og arbejdsliv. Efterhånden som vi bliver mere og mere afhængige af mobile enheder og computere på farten, vil behovet for hurtige, pålidelige netværk kun vokse, hvilket gør netværksteknologi til en industri med en lys fremtid.

Netværksingeniører er ansvarlige for at designe netværksinfrastruktur, føre tilsyn med konstruktionen og implementeringen af ​​disse netværk og derefter vedligeholde netværkene, mens de er i brug. Netværk kan variere fra fastnettelefonnet til satellitbaserede digitale netværk. En netværksingeniør kan have til opgave at overvåge både den hardware, der bruges til at køre og oprette forbindelse til et netværk, såvel som softwaren, der driver netværket.

8. Software engineering

National gennemsnitsløn: $104.912 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører arbejder alene eller i et team for at udvikle software til en virksomhed. Softwaren udviklet af et ingeniørteam kan være designet til kommercielt salg, men det er også almindeligt at udvikle software udelukkende til brug i den virksomhed, der er ansvarlig for udviklingen.

Projekter for softwareingeniørhold omfatter både at bygge nye stykker software samt arbejde med at ændre og tilføje eksisterende softwareprogrammer. Softwareingeniørteams vil almindeligvis være ansvarlige for at deltage i alle faser af udviklingsprocessen, fra design til kodning til test og fejlretning.

Hvordan man vælger en type teknik

En ingeniørs kernefærdigheder er grundlæggende færdigheder, der kan anvendes i næsten alle brancher. Det betyder, at uanset om du er interesseret i arkitektur, internettet, at opfinde eller noget helt andet, er der sandsynligvis et ingeniørfelt, hvor du kan forfølge disse interesser. Det første skridt i at starte en karriere som ingeniør er at bestemme, hvilken type ingeniør der passer bedst til dig. Der er flere overvejelser, du bør tage højde for, når du vælger et ingeniørområde at forfølge:

1. Bestem dine færdigheder

Selvom der er mange fælles elementer til ingeniørjob, kan de nødvendige værktøjer til at udmærke sig ved et ingeniørjob variere. Hvis du har medfødte færdigheder, som du foretrækker at tage højde for, bør du kigge efter en ingeniørkarriere, der matcher disse færdigheder. Hvis du derimod har et foretrukket felt, du gerne vil arbejde i, bør du i stedet arbejde på at opbygge de færdigheder, du har brug for til det pågældende felt.

2. Identificer dine interesser

Overvej, hvilke typer arbejde du interesserer dig for, såsom de tilgængelige projekter, opgaver og karrieremuligheder. En maskiningeniørs og en civilingeniørs daglige aktiviteter vil for eksempel sandsynligvis være vidt forskellige. At finde det rigtige valg fra de forskellige typer ingeniørgrene vil positionere dig til at få succes i din karriere, fordi en glad, tilfreds medarbejder er mere tilbøjelig til at være produktiv.

3. Vælg en ideel arbejdsplacering

De fleste ingeniørkarrierer vil have jobmuligheder rundt om i landet, men nogle ingeniørjob er begrænsede i visse områder. Software engineering er for eksempel ofte påkrævet i virksomheder over hele verden, men udviklingen er højst koncentreret i nogle få områder, mest berømt i Silicon Valley. Hvis der er et bestemt sted eller en bestemt type omgivelser, du ønsker at bo i, kan du overveje, hvilke ingeniørmuligheder der er flest af der, når du overvejer, hvilket ingeniørområde du skal forfølge.

4. Forstå dine professionelle prioriteter

Identificer, hvad der betyder mest for dig, såsom din balance mellem arbejde og privatliv, karrieremuligheder, placering og kompensation. Brug denne rangerede liste til at afgøre, hvilke typer ingeniørarbejde, der bedst afspejler disse værdier, for at sikre, at du vælger en ingeniørkarriere, der er bedst for dig.

Arvid Pallesen
Arvid Pallesen Engineering er et af de bredeste studieretninger, med ingeniører, der er nødvendige for at skabe alt fra små mikrochips til vidtstrakte byer. En ingeniørs nøjagtige færdigheder og pligter kan variere afhængigt af det felt, de er specialiseret i. At finde det rigtige ingeniørområde til dine behov og færdigheder er nøglen til at sikre en lykkelig og succesfuld karriere som ingeniør. I denne artikel udforsker vi nogle topingeniørområder, herunder uddannelse, færdigheder og job.