70 Lukrative Sideløb, Du Kan Prøve

70 Lukrative Sideløb, Du Kan Prøve

At tjene ekstra penge kan hjælpe dig med at betale af på lån, købe en luksusvare eller øge din opsparing. At engagere sig i en sidejagt kan være en sjov og enkel måde at gøre dette på, der passer ind i din tidsplan. Du kan arbejde med mange sideløb i din by eller fra dit eget hjem. I denne artikel diskuterer vi, hvad et lukrativt sidevær er, og giver en liste over 70 stillinger og ideer, du kan prøve for at øge din indkomst.

Hvad er et lukrativt sidevær?

Et sidevær er et udtryk, folk bruger til at beskrive et andet job eller en ekstra indkomstkilde, der tjener ekstra penge uden for en traditionel løn eller karriere. At arbejde med en travlhed kan også være en måde at tjene penge på dine interesser, hobbyer, færdigheder og talenter, som du måske ikke bruger på dit almindelige job. En lukrativ sidejagt er en, hvor du muligvis kan tjene mange penge på kort tid.

Selvom definitionen af ​​en masse penge kan være forskellig for hver person, kan et lukrativt sidevær generelt hjælpe dig med at tjene som minimum mellem $500 og $1.000 i ekstra løn om måneden. Hvor meget du kan tjene på dit sidevær kan afhænge af dine færdigheder, det aktuelle marked, antallet af kunder du accepterer eller de timer du lægger i dine projekter.

20 lukrative sideløb

Her er 20 lukrative sideløb, der kan hjælpe dig med at tjene ekstra penge for at øge din månedlige indkomst:

1. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $1.986 pr. måned

Primære opgaver: Rejseledere leder grupper af besøgende eller turister på guidede rejser gennem byer, byer og museer. De lærer og deler information om historien om steder, kunst eller artefakter for at forbedre oplevelsen af ​​deres turgruppe. Rejseledere kan arbejde deltid, i weekender eller i bestemte sæsoner, som forår eller sommer. De kan også tjene yderligere drikkepenge sammen med deres almindelige løn.

2. Træner

National gennemsnitsløn: $2.093 pr. måned

Primære opgaver: Trænere instruerer folk i, hvordan man dyrker en sport. Mange deltidstrænere arbejder med børns atletiske grupper, high school hold og college klubber. Ud over at lede deres hold på spilledage, kan trænere også holde trænings- og konditionssessioner, lave skuespil, planlægge kampe eller udføre rekrutterings- og scoutingoperationer.

3. Livscoach

National gennemsnitsløn: $2.305 pr. måned

Primære pligter: En livscoach er en person, der hjælper andre med at forstå deres sande ønsker og ønsker, og hvordan man opnår dem. De kan hjælpe folk med at sætte mål, genkende hindringer for succes og skabe strategier for at opnå personlig opfyldelse. Livscoacher kan hjælpe folk med at få succes inden for økonomi, uddannelse, relationer eller andre områder, hvor de gerne vil forbedre sig. Nogle gange kan livscoacher give henvisninger til autoriserede fagfolk for at hjælpe med mere dybdegående sager.

Læs mere: Hvad gør en livscoach?

4. Automotive detailer

National gennemsnitsløn: $2.343 pr. måned

Primære opgaver: Bildetailhandlere vasker, vokser og polerer køretøjer for at rengøre dem og få dem til at se nye og forfriskede ud. Detailer arbejder både inden i og uden for et køretøj for at rengøre ting som tæpper, vinduer og sæder, udover at give en traditionel vask. De bruger det rigtige værktøj og rengøringsudstyr til hver bil for at få de bedste resultater for køretøjets maling, trim og interiørtyper.

5. Leveringsperson

National gennemsnitsløn: $2.369 pr. måned

Primære opgaver: En udbringer transporterer varer fra et sted til et andet, typisk ting som mad, dagligvarer, medicin, renseri eller andre varer. De kan arbejde for specifikke virksomheder eller for leveringsfirmaer, der servicerer en række forskellige butikker. Leveringsfolk kan læsse og losse deres egen last, køre og parkere sikkert for at udføre leveringer og modtage betaling fra kunder. De kan også lave drikkepenge ud over deres løn.

6. Notarius publicus

National gennemsnitsløn: $2.406 pr. måned

Primære pligter: En notar er en person, der fungerer som vidne for retssager. Almindelige notarer behøver ikke at være advokater. Af denne grund tilbyder de ikke juridisk rådgivning eller rådgivning, men de kan hjælpe med at forhindre svindel og verificere ægtheden af ​​dokumenter eller processer. De kan overvære underskrift af og attestere dokumenter samt administrere eder.

7. Kopier editor

National gennemsnitsløn: $2.451 pr. måned

Primære opgaver: Kopiredaktører læser andres skrevne arbejde og laver rettelser til tone, grammatik og stil. Nogle redaktører kan vælge at freelancere og finde deres egne kunder, mens andre kan arbejde for nyhedsmedier, forlag eller marketingfirmaer. Deltidskopieringsredaktører kan gennemgå både skønlitterære og faglitterære stykker om en række forskellige emner og give anbefalinger til revisioner.

8. Boligindretning

National gennemsnitsløn: $2.517 pr. måned

Primære opgaver: Indretningsarkitekter arbejder sammen med kunder for at etablere og opnå en æstetik i et hjem eller en virksomhed. De vælger malingsfarver, tekstiler, møbler og tilbehør til at koordinere et rum, hus eller kontor. Typisk taler indretningsarkitekter med deres kunder for at lære om deres stilpræferencer, før de får et budget og køber materialer og inventar. Nogle dekoratører kuraterer ikke kun, men skaber også funktioner til deres rum, såsom syning af gardiner, ompolstring af møbler eller design af tæpper, tæpper eller puder.

9. Husholderske

National gennemsnitsløn: $2.529 pr. måned

Primære opgaver: Husholderske rengør og organiserer rum i et hjem. De kan støvsuge gulve, tømme skraldespanden, støve, feje, vaske, vaske op og vaske tøj. De kan også levere yderligere tjenester til at strømline processerne i en husstand, såsom at organisere skabe, yde budgethjælp og yde ældre- eller børnepasningstjenester. Nogle husholdere, der fokuserer på rengøring, kan udføre det samme arbejde for kontorbygninger eller inden for service- og gæstfrihedsbranchen.

Læs mere: Hvad laver en husholderske?

10. Hundelufter

National gennemsnitsløn: $2.538 pr. måned

Primære opgaver: Hundeluftere tager sig af dyr, mens deres ejere er på arbejde eller væk fra hjemmet. De følger forhåndsgodkendte ruter og tidsplaner for et dyrs træningsrutine. De kan også levere mad og vand og bortskaffe affaldsprodukter. Nogle gange kan hundeluftere også lege med eller give selskab til dyr. De kan også give medicin eller sørge for transport til dyrlægen i en nødsituation.

11. Dyrefrisør

National gennemsnitsløn: $2.564 pr. måned

Primære opgaver: Kæledyrsfrisører yder rengøring og styling til dyr, såsom at give bade og klippe og style pels. De kan også klippe negle, rense tænder og rense ører til forskellige kæledyr. Groomers kan arbejde for kenneler, dyrebutikker eller private grooming virksomheder. De kan også arbejde freelance enten fra ét sted eller rejse for at møde deres kunder i deres eget hjem.

12. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $2.568 pr. måned

Primære opgaver: Personlige trænere lærer folk at forbedre deres fysiske kondition og bruge træningsudstyr. De bruger træningsteknikker og færdigheder til at få folk i form og udvikle personlige planer for deres kunder. De kan tilbyde motivation og råd samt skabe madplaner eller kostvejledninger.

Læs mere: Hvad gør en personlig træner?

13. Blogger

National gennemsnitsløn: $2.626 pr. måned

Primære pligter: En blogger skriver artikler med eller uden tema, der giver værdi til et publikum. De kan arbejde for specifikke virksomheder, arbejde freelance for en række blogs eller starte og tjene penge på deres egen blog. Bloggere kan have mulighed for at indgå partnerskaber og sponsorater med en række forskellige organisationer for at øge deres rækkevidde og potentielt deres indkomst.

14. Personal shopper

National gennemsnitsløn: $2.810 pr. måned

Primære pligter: Personlige shoppere er folk, der leverer indkøbstjenester til andre, såsom ældre eller hjemmegående. De får ofte en liste over retningslinjer eller varer til køb og et budget. De kan arbejde i enhver branche, der involverer shopping, såsom husholdningsartikler, tøj, dagligvarer, medicin, teknologi eller møbler. Nogle gange leverer personlige shoppere også rengøring, børnepasning eller ældrepleje til kunder.

15. Brand ambassadør

National gennemsnitsløn: $2.820 pr. måned

Primære opgaver: Brand ambassadører, også kaldet affiliate marketing, tjener en kommission for at markedsføre en virksomheds produkter. De promoverer typisk varer og tjenester på en blog, på sociale medier eller i en video. De deler kuponkoder med andre og får en del af salget, hver gang nogen foretager et køb med deres kode. Nogle gange kan brandambassadører modtage kompensation gennem gratis produkter eller andre former for betaling udover penge.

Læs mere: Hvad gør en brandambassadør?

16. Kørelærer

National gennemsnitsløn: $2.862 pr. måned

Primære opgaver: Kørelærere lærer folk at betjene og køre køretøjer sikkert. De arbejder ofte med teenagere, men kan instruere alle over den lovlige kørealder. De kan lære færdselsreglerne og praktiske færdigheder såsom parallelparkering. Nogle instruktører kan specialisere sig i de typer køretøjer, de lærer folk at køre, eller hvordan man kører i visse situationer, såsom dårligt vejr.

17. Fotograf

National gennemsnitsløn: $3.027 pr. måned

Primære opgaver: Fotografer tager billeder til en række forskellige formål. De kan specialisere sig i visse områder såsom bryllups- eller forlovelsesfotografering. Nogle fotografer vælger at fange motiver, der interesserer dem, og sælger deres billeder på kunstudstillinger, markeder eller online som stockfotos.

18. Barnepige eller babysitter

National gennemsnitsløn: $3.057 pr. måned

Primære pligter: Barnepige og babysittere holder øje med børn for deres forældre eller værger. De kan levere disse tjenester i almindelig arbejdstid, om aftenen eller i weekenden. Barnepige er ofte ansvarlige for at sørge for måltider og underholdning, skifte tøj, give bad og følge sengetidsrutiner. Nogle barnepige beskæftiger sig også med husholdningsopgaver som at vaske tøj, gøre rent eller købe dagligvarer.

19. Rejsekonsulent

National gennemsnitsløn: $3.098 pr. måned

Primære opgaver: Rejsekonsulenter koordinerer og booker rejser og ferier for virksomheder, grupper og enkeltpersoner. De giver anbefalinger om destinationer og hjælper folk med at få bedre priser for rejser. De adskiller sig fra rejsebureauer, fordi de fokuserer på en kundes ønsker og behov i stedet for at tjene penge for en bestemt virksomhed.

20. Social media manager

National gennemsnitsløn: $3.231 pr. måned

Primære opgaver: Social media managers skaber og kuraterer indhold til en virksomhed eller enkeltpersons sociale mediekanaler. De overholder kundens retningslinjer for stemme og stil i hvert indlæg. De reagerer også på kommentarer, besvarer spørgsmål og interagerer med følgere og andre brugere for at opbygge brandudvikling og loyalitet.

Læs mere: Hvad laver en Social Media Manager?

50 flere lukrative sideløb

Her er 50 flere muligheder for at skabe et lukrativt sidegevær og øge din månedlige indkomst:

 1. Bliv webdesigner
 2. Lav logoer til små virksomheder
 3. Bliv fremmedsprogslærer
 4. Bliv SEO-specialist
 5. Bliv underviser
 6. Bliv en virtuel assistent
 7. Skriv en e-bog
 8. Bliv en influencer
 9. Bliv musiklærer
 10. Bliv model
 11. Sælg varer på auktionswebsteder for e-handel
 12. Lej værelser eller plads til udlejning af bolig
 13. Start en dropshipping-virksomhed
 14. Start en print-on-demand-butik
 15. Opret et betalt online kursus
 16. Bliv en mystery shopper
 17. Lav en lydbog
 18. Deltag i marketingfokusgrupper
 19. Hold et garagesalg
 20. Opret video tutorials
 21. Start en foodtruck
 22. Lav freelance CV og skrivning af følgebrev
 23. Bliv en film- eller tv-statistskuespiller
 24. Bliv huspasser
 25. Lav en investeringsstrategi
 26. Design en app
 27. Lej din bil med samkørselstjenester
 28. Bliv rideshare-chauffør
 29. Deltag i videresalg af billetter til koncerter eller begivenheder
 30. Deltag i videresalg af domæner
 31. Sælg kunsthåndværk og gaver på e-handelswebsteder
 32. Start en podcast
 33. Bliv hjemmesidetester
 34. Bliv datingkonsulent
 35. Deltag i peer-to-peer-lån
 36. Bliv en bilflipper
 37. Hjælp andre med at forberede deres skat
 38. Bliv personlig kok
 39. Bliv livredder
 40. Deltag i online undersøgelser
 41. Start en bagervirksomhed
 42. Rene pools
 43. Bliv tæpperenser
 44. Start en cateringvirksomhed
 45. Engagere sig i teknologi reparationsservice
 46. Bliv ejendomsmægler
 47. Bliv en doula
 48. Bliv DJ
 49. Bliv en handyperson
 50. Bliv boliginspektør

Nicolai Lorenzen
Nicolai Lorenzen At tjene ekstra penge kan hjælpe dig med at betale af på lån, købe en luksusvare eller øge din opsparing. At engagere sig i en sidejagt kan være en sjov og enkel måde at gøre dette på, der passer ind i din tidsplan. Du kan arbejde med mange sideløb i din by eller fra dit eget hjem. I denne artikel diskuterer vi, hvad et lukrativt sidevær er, og giver en liste over 70 stillinger og ideer, du kan prøve for at øge din indkomst.