7 Typer Af Praktikophold For Lærere

7 Typer Af Praktikophold For Lærere

For dem, der forfølger en uddannelse i uddannelse, er det at få erfaring gennem et praktikophold en vigtig del af din træning. Praktikophold for lærere kan variere fra at arbejde sammen med klasseundervisere til at lede uddannelsesprogrammer gennem fortalervirksomheder. I denne artikel forklarer vi de typer af praktikpladser, der er tilgængelige for kommende lærere og andre pædagogiske fagfolk under uddannelse med tips om, hvordan du vælger en praktikplads og ofte stillede spørgsmål vedrørende disse oplevelser.

Hvad er en lærerpraktik?

En lærerpraktik er en mulighed for kommende lærere til at deltage i uddannelsesrelaterede opgaver, mens de er indskrevet på et kollegium eller universitet. Lærerpraktik er en måde, hvorpå fremtidige undervisere kan få erfaring med at arbejde med elever i grundskolen eller gymnasiet i et klasseværelse, lære om undervisningspolitik og administration og blive vejledt af fagfolk i uddannelsesbranchen.

Praktikmuligheder for lærere varierer baseret på den type uddannelseserfaring, hver elev ønsker at forfølge. Uddannelsesfag, der håber at påvirke forandringer og forme politiske beslutninger, kan have chancen for at arbejde sammen med regeringsledere og non-profit ledere. Studerende, der planlægger at blive klasselærere, kan finde mange muligheder i praktik i klasseværelset med lærere, der allerede arbejder i feltet.

Relateret: Populære karrierer inden for uddannelse, du kan forfølge

Praktikpladser for lærere

Lærerpraktik er en vigtig del af uddannelsesforløbet, hvor eleverne kan få erfaring med klasseundervisning, administration og udformning af uddannelsespolitikker. Nogle college-programmer kræver praktiktimer som en del af deres store uddannelser og vil hjælpe med at placere studerende i offentlige og private institutioner inden for området.

Her er de mest almindelige typer praktikpladser, der er tilgængelige for kommende lærere:

Folkeskole

Mange uddannelsesprogrammer samarbejder med lokale skoledistrikter for at tilbyde klasseværelsespraktik på lokale skoler. Gennem offentlig skolepraktik får universitetsstuderende en chance for at arbejde i folkeskole-, mellemskole- og endda gymnasiestillinger i flere afdelinger. Under disse praktikophold hjælper universitetsstuderende med at forberede kursusmateriale, instruere små grupper af studerende og skygge lærere, når de udfører administrative opgaver. Praktik i en offentlig skoleklasse giver fremtidige undervisere en chance for at se en certificeret lærers daglige arbejde. Kommende lærere, der interagerer med elever på denne måde, finder ofte, hvilket klassetrin de føler passer bedst til deres personlighed og uddannelsesstil.

Relateret: Sådan bliver du specialpædagog

Privat skole

Praktik i en privatskole giver også uddannelsesstuderende en chance for at opleve at arbejde med lærere i et klasseværelse og observere administrative opgaver. Muligheder for privatskolepraktik kan være mere specialiserede og kræve en anden ansøgningsproces.

Statslig instans

Det amerikanske undervisningsministerium tilbyder årelange praktikophold hos politikere. Disse praktikophold giver de studerende mulighed for at overvære centrale møder og oplæg relateret til uddannelsespolitik. Studerende kan også arbejde med at indsamle og analysere data om visse undergrupper af uddannelsesgrupper for at hjælpe med at planlægge fremtidige initiativer. Gennem deres praktikophold hos regeringen har studerende ofte mulighed for at interagere med fagfolk i uddannelsesbranchen. For dem, der er interesseret i pædagogisk ledelse eller politik, kan denne type praktik være et godt valg til at opbygge din erfaring.

Non-profit bureau

Pædagogiske non-profit organisationer fokuserer ofte deres uddannelsespraktik på aktivisme og lederuddannelse. Nogle accepterer studerende af enhver uddannelsesbaggrund, mens andre er specifikt forbeholdt studerende på et uddannelsesprogram. At arbejde i denne type praktik kan involvere klasseundervisning i by- eller landområder med behov for uddannelsesstøtte, ungdomsfaciliteter og andre undervisningsmuligheder i hele verden. Da disse organisationer er afhængige af et lille personale og flere frivillige, har du muligvis chancen for at påtage dig mere ledelses- og organisatorisk ansvar i et non-profit praktikophold.

College campus

For undervisere, der forfølger en karriere inden for post-gymnasial undervisning eller administration, giver college- og universitetspraktik mulighed for at begynde at træne i kollegiale afdelinger. Udover at arbejde sammen med professorer og kandidatstuderende, giver områder som optagelser og karriereudvikling også studerende chancen for at påtage sig kontoropgaver og skyggeprofessionelle for at lære de jobopgaver, der er forbundet med hver afdeling på en post-sekundær institution.

Undervisning i udlandet

Uddannelsesinstitutioner fra hele verden tilbyder også studerende muligheden for at tage praktik på globale steder. Nogle programmer leder efter lærere under uddannelse til at give engelskundervisning, mens andre fungerer mere som traditionelle klasseværelsespraktikpladser, hvor eleverne yder assistance til lærere og administratorer. Disse programmer kan også fokusere på at påvirke lavindkomstområder ved at yde uddannelsesstøtte. Hvis du vælger at gennemføre et praktikophold i udlandet, kan det være nyttigt at tjene i et land, hvor du kan tale modersmålet, medmindre du specifikt er ansat til at undervise i engelsk.

Relateret: Sådan bliver du lærer

Sommerpraktik

En anden måde at deltage i en uddannelsespraktik på er gennem et sommerprogram. Disse praktikophold fokuserer ofte på vejledningsmuligheder for studerende i et lejr- eller berigelsesmiljø. Mange af disse programmer fungerer i partnerskab med lokale eller nationale organisationer. De giver potentielle lærere mulighed for at vejlede studerende, tilbyder forberedende workshops på gymnasier og universiteter og opbygger lederevner hos teenagere.

Relateret: 10 måder at få mest muligt ud af dit praktikophold

Ofte stillede spørgsmål om praktikpladser til uddannelse

Her er nogle almindelige spørgsmål i forbindelse med at finde en praktikplads som en uddannelse som hovedfag:

Får jeg løn?

Pædagogiske praktikophold varierer i størrelsen af ​​den tilbudte kompensation. Praktikophold, der er en del af college-kurser, betales typisk af timegebyrer for studerende og tælles med i en del af dine uddannelsespoint. Men non-profit og andre organisationer som globale undervisningsprogrammer tilbyder betalte praktikophold og dækker nogle gange udgifter som rejser eller kost og kost.

Hvor lang tid varer et praktikophold typisk?

Mange praktikophold varer et semester for at korrespondere med universitetskurser. Praktikophold, der involverer rejser eller arbejde med statslige eller non-profit agenturer, kan vare et år afhængigt af organisationen eller opgaver, der er inkluderet i praktikopholdet.

Hvilke forudsætninger skal jeg have for at deltage i et praktikophold?

Selvom hvert praktikophold er forskelligt, kræver mange, at du gennemfører et vist antal kredittimer mod din uddannelsesgrad, før du ansøger om en stilling. Nogle praktikpladser har også GPA-krav, som du muligvis skal opfylde og beholde i hele praktikperioden. Det er en god idé at tjekke med en rådgiver på dit college eller universitet, når du starter på en uddannelse, for at sikre dig, at dine klasser forbereder dig til en praktikplads, før du dimitterer.

Kan jeg få et job samme sted, som jeg var i praktik?

Mens praktikophold kun varer i et bestemt tidsrum, kan de hjælpe dig med at etablere professionelle relationer, der kan føre til et job, efter du er færdiguddannet. Når du begynder at søge job, kan du også bede fakultetet fra din praktik om at fungere som referencer for potentielle arbejdsgivere. En anbefaling fra en certificeret lærer, der var vidne til dit arbejde i klasseværelset, eller en samfundsleder fra en statslig eller non-profit organisation kan adskille dig som en kvalificeret kandidat.

Tips til valg af lærerpraktik

At finde den rigtige praktikplads som uddannelsesstuderende kan være et vigtigt skridt i at opbygge erfaring for at begynde din karriere. Læs nedenfor for nogle ideer til at hjælpe dig med at få det praktikophold, der bedst passer til dine mål:

  • Bestem din uddannelsesmæssige karrierevej: Visse praktikophold er mere fokuseret på administration og uddannelsespolitik, mens andre er mere specifikke for klasseundervisning. Når du har besluttet dig for, hvordan du vil udvikle en karriere inden for uddannelse, har du en bedre idé om, hvilken type praktik der hjælper dig med at få den ekspertise, du har brug for.
  • Tjek dine uddannelseskrav: Hvis din uddannelse kræver bestemte praktiktimer, skal du sørge for at være forberedt på dette ved at koordinere med akademiske rådgivere. Find ud af, hvilke praktikpladser der er tilgængelige for dig, og om dit college eller universitet har partnerskaber med lokale skoler eller uddannelsesorganisationer.
  • Tilføj sommer- eller studier i udlandet : Du kan få yderligere undervisnings- eller ledererfaring ved at lede efter programmer, der komplimenterer en undervisningspraktik på en lokal skole. Undervisning i et fremmed land kan også give dig værdifuld indsigt i globale uddannelsespraksis.
  • Find en mentor: Netværk med fagfolk, der allerede arbejder i uddannelsesbranchen, kan være en fantastisk måde at finde ud af om praktikmuligheder. Lærere, administratorer og uddannelsespolitiske beslutningstagere kan tilbyde indsigt for at hjælpe dig med at vælge din karrierevej inden for uddannelse.

Kristian Berg
Kristian Berg For dem, der forfølger en uddannelse i uddannelse, er det at få erfaring gennem et praktikophold en vigtig del af din træning. Praktikophold for lærere kan variere fra at arbejde sammen med klasseundervisere til at lede uddannelsesprogrammer gennem fortalervirksomheder. I denne artikel forklarer vi de typer af praktikpladser, der er tilgængelige for kommende lærere og andre pædagogiske fagfolk under uddannelse med tips om, hvordan du vælger en praktikplads og ofte stillede spørgsmål vedrørende disse oplevelser.