7 Trin Til At Blive Alarmtekniker

7 Trin Til At Blive Alarmtekniker

Hvis du ønsker at arbejde i en mere teknisk karriere og er interesseret i at sikre, at andre forbliver sikre, så kan en karriere som alarmtekniker være ideel for dig. Disse fagfolk installerer forskellige alarmer i en række forskellige indstillinger, så deres kunder er velinformerede om sikkerheds- eller sundheds- og wellnessproblemer, hvor de bor eller arbejder. En karriere som alarmtekniker kan også være tiltalende, fordi du normalt ikke har brug for en universitetsuddannelse for at begynde at arbejde inden for området og tjene en løn, du kan være glad for.

I denne artikel beskriver vi, hvad en alarmtekniker er, og hvad de laver, giver den gennemsnitlige løn for rollen og deler en liste over trin, du kan tage for at blive alarmtekniker.

Hvad er en alarmtekniker?

En alarmtekniker er en professionel, der installerer og vedligeholder alarmsystemer, herunder dem til sikkerhed, brand- og kuliltedetektering. Mange alarmteknikere arbejder normal arbejdstid, selvom de muligvis skal arbejde nætter og weekender afhængigt af kundernes behov. Alarmteknikere arbejder også i boliger, kontorbygninger og andre faciliteter, og skal muligvis arbejde både inde og ude under forskellige vejrforhold.

Hvad laver en alarmtekniker?

En alarmtekniker har flere ansvarsområder, herunder:

 • Installation og reparation af alarmsystemer og tilhørende udstyr, såsom kameraer og bevægelsessensorer
 • Besvarelse af kunders spørgsmål om det system, de køber
 • Generering af tilbud på ny service og løbende vedligeholdelse
 • Planlægning af installation med kunder og klienter i henhold til deres tilgængelighed
 • Gennemgang af installationsdokumenter og deling af funktioner og fordele ved systemet til kunderne
 • Udførelse af regelmæssige tests for at sikre, at systemet fortsætter med at fungere, som det skal, og følger alle forskrifter for udstyret
 • Programmeringsudstyr baseret på en kundes behov
 • Ledning af kabler uden for og gennem en persons hjem eller virksomheds kontorkompleks for præcist at indstille alarmen
 • Uddannelse af nye alarmteknikere
 • Overholder alle sikkerhedsstandarder

Gennemsnitsløn for en alarmtekniker

Den nationale gennemsnitlige løn for alarmteknikere i USA er $72.975 om året, selvom din geografiske placering kan påvirke din indtjening. For eksempel rapporterer alarmteknikere i San Diego, Californien, at tjene et gennemsnit på $92.146 om året, mens dem i Houston, Texas, rapporterer at tjene et gennemsnit på $67.785 om året.

Nogle almindelige fordele, som alarmteknikere rapporterer at modtage fra deres arbejdsgivere, omfatter:

 • Betalt fri
 • Brændstofrabat
 • Sygesikring
 • 401(k) med arbejdsgivermatching
 • Tandlægeforsikring
 • Medarbejderhjælpsprogram
 • Plan for køb af medarbejderaktier
 • Fleksibel forbrugskonto
 • Synsforsikring

Sådan bliver du alarmtekniker

Hvis du ønsker at blive alarmtekniker, skal du gennemgå disse trin:

1. Optjen dit gymnasieeksamen

Et af de første skridt til at blive alarmtekniker er at få dit gymnasiale eksamensbevis eller tilsvarende, som GED. Dit gymnasium vil forberede dig til en karriere efter eksamen ved at give dig adgang til kurser i engelsk, matematik, samfundsfag og andre valgfag, der vedrører dit valgte karriereområde. Hvis de er tilgængelige, kan du overveje at tage kurser i elektrisk udstyr og datalogi, som er beslægtede fag, der kan hjælpe dig med at føle dig mere forberedt til at blive alarmtekniker.

2. Gennemfør en erhvervsuddannelse

Der findes forskellige teknik- og erhvervsskoleuddannelser, der gør dig klar til en karriere som alarmtekniker. På disse kurser bør du lære mere om branchen og udvikle de praktiske færdigheder, du skal bruge for at arbejde som alarmtekniker. Du vil sandsynligvis dække forskellige emner fra videoovervågning til indbrudsdetektion, såvel som sikkerhed, mens du er på jobbet og de grundlæggende procedurer, du skal følge for at installere alarmer forskellige steder.

Læs mere: Erhvervsuddannelse: Definition og forskellige typer

3. Tilmeld dig en læreplads

En læreplads giver dig mulighed for at arbejde under opsyn af en professionel alarmtekniker og samtidig tjene en indtægt. Disse programmer er en af ​​de bedste måder at få eksponering for feltet og gøre dig klar til en specifik karriere. Fordi en læreplads er et længerevarende program, bør du lære nok og arbejde tæt sammen med andre på området, så du nemt kan gå over til en fuldtidsstilling hos samme arbejdsgiver, når du har afsluttet din læretid.

Læs mere: Hvad er forskellene mellem en læreplads og en praktikplads?

4. Udvikl dine færdigheder

Der er visse færdigheder, du kan udvikle for at få succes som alarmtekniker. Med en kombination af de rigtige bløde og hårde færdigheder er det mere sandsynligt, at en ansættelseschef kontakter dig til en samtale efter at have lært mig om dig gennem dine ansøgningsdokumenter. Byg på din opmærksomhed på detaljer, problemløsningsevner, teamwork, kommunikation og de nødvendige tekniske færdigheder til at betjene det forskellige udstyr, du vil være ansvarlig for. Du kan inkludere disse færdigheder i dit CV og på dit følgebrev, og du kan også forklare dem mere under dit interview med en ansættelseschef.

Læs mere: Soft Skills: Definitioner og eksempler

5. Optjen en grad

Du behøver sandsynligvis ikke en associeret eller bachelorgrad for at starte din karriere som alarmtekniker, men at tjene en højere grad kan hjælpe dig med at skille dig ud fra dine jævnaldrende, der søger den samme stilling. Du kan også kvalificere dig til forfremmelser og være i stand til at vokse i din karriere, hvis du har en grad i en beslægtet hovedfag, såsom elektroteknik.

6. Bliv certificeret

Der er adskillige certificeringer, du kan opnå, så du kan få endnu mere tillid til din valgte karrierevej og appellere til en ansættelseschef, mens de gennemgår ansøgninger. Du kan finde et certificeringsprogram, der dækker de specifikke emner, du føler, du vil få mest gavn af, baseret på den karrierevej, du ønsker at tage.

Læs mere: Hvad er certificeringer? Definition, fordele, typer af certificeringer og eksempler

7. Tjek med din stat

Hver stat adskiller sig i kravene til at arbejde som alarmtekniker. Sørg for at kontakte din stat for at få detaljer om de licenser, certificeringer og uddannelse, du skal have for at arbejde som alarmtekniker, hvor du bor.

Lucas Nissen
Lucas Nissen Hvis du ønsker at arbejde i en mere teknisk karriere og er interesseret i at sikre, at andre forbliver sikre, så kan en karriere som alarmtekniker være ideel for dig. Disse fagfolk installerer forskellige alarmer i en række forskellige indstillinger, så deres kunder er velinformerede om sikkerheds- eller sundheds- og wellnessproblemer, hvor de bor eller arbejder. En karriere som alarmtekniker kan også være tiltalende, fordi du normalt ikke har brug for en universitetsuddannelse for at begynde at arbejde inden for området og tjene en løn, du kan være glad for.