7 Salgstitler Og Deres Jobbeskrivelser

7 Salgstitler Og Deres Jobbeskrivelser

Salg er et felt, der omfatter mange forskellige positioner, der deler det samme mål - at sælge virksomhedens produkt eller service til en målkundebase. Typisk vil antallet af salgsstillinger i en virksomhed afhænge af virksomhedens størrelse samt antallet af produkter og tjenester, de tilbyder. I denne artikel vil vi beskrive de forskellige salgsstillinger og titler og gennemgå deres gennemsnitlige løn og primære opgaver.

Salgsstillingstitler og jobbeskrivelser

Nedenfor er en liste over nogle af de mest almindelige salgstitler og deres medfølgende jobbeskrivelser.

  • Indsamlingsagent
  • Salgskonsulent
  • Kontoansvarlig
  • Kundechef
  • Salgsrepræsentant
  • Salgsleder
  • Regional salgsleder

1. Inkassoagent

National gennemsnitsløn: $15,10 i timen

Primære opgaver: En inkassoagent sporer kundekonti og betalingsstatusser. Deres opgaver kan omfatte opdatering af oplysninger om kundekonti, accept af betalinger for fakturaer og sikring af betaling for forfaldne konti. Inkassoagenter vil også hjælpe kunder med at etablere betalingsordninger for at dække deres gæld til virksomheden.

Der er ingen krav til universitetsuddannelse for at være inkassoagent. Mange virksomheder vil lede efter kandidater, der demonstrerer et højt niveau af kommunikations- og forhandlingsevner. Den ideelle kandidat skal være i stand til hurtigt at udføre beregninger, herunder satser og procenter. De skal være løsningsfokuserede og i ro og mag kunne arbejde med urolige kunder.

2. Salgskonsulent

National gennemsnitsløn: $67.841 om året

Primære opgaver: En salgskonsulent er ansvarlig for at sælge produkter eller tjenester til målrettede kunder. De sporer kvalificerede kundeemner og konverterer dem til kunder. Salgskonsulenter kan lejlighedsvis rejse for at mødes med kunder på deres forretningssted.

En grad er ikke nødvendig for at blive salgskonsulent, men du bør have stærke kommunikations- og interpersonelle færdigheder og være i stand til at identificere og bruge virksomhedens produkter til at imødekomme kundernes bekymringer. Ideelt set vil kandidater have en vis baggrund i kundeservice og evnen til at arbejde selvstændigt for at nå salgsmål.

Relateret: Salgskonsulent CV

3. Kontoansvarlig

National gennemsnitsløn: $67.585 om året

Primære opgaver: En account executives primære funktioner er klienterhvervelse og fastholdelse. De opretholder kommunikationen med kunderne og holder sig orienteret om trends i branchen. Disse ledere kan måle deres kunders behov og levere de løsninger, de leder efter.

Den ideelle kandidat vil have en bachelorgrad i marketing eller business og have erfaring som junior salgsteammedlem. Enestående analytiske færdigheder og en forståelse af branchetendenser er nødvendige, ligesom påviselige færdigheder i at lukke salg og opfylde eller overskride salgskvoter.

4. Account manager

National gennemsnitsløn: $59.557 om året

Primære opgaver: En account manager opbygger og vedligeholder relationer til kunder. De bruger deres indgående kendskab til de produkter og tjenester, der tilbydes af deres virksomhed, og deres kundesupport og klientfastholdelsesteknikker for at sikre kundetilfredshed. De kan også introducere nye produkter eller tjenester til nye eller eksisterende kunder. Andre opgaver for en account manager omfatter træning af juniorteammedlemmer og ledelse af salgsteamet.

Account managers er typisk forpligtet til at have en bachelorgrad i business administration eller marketing, selvom mange stiger til stillingen uden en grad gennem praktisk erfaring. Nogle af de færdigheder, som arbejdsgiverne leder efter, inkluderer fremragende tidsstyrings- og præsentationsevner, en dokumenteret rekord for kundetilfredshed, analytiske færdigheder og en dyb forståelse af branchetendenser.

5. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $59.842 om året

Primære opgaver: En salgsrepræsentant sælger virksomhedens produkter eller tjenester. De er dygtige til at bruge interpersonelle færdigheder til at bestemme kundernes ønsker og behov, og bruger forskellige teknikker til at hjælpe med at opfylde disse behov. Nogle salgsrepræsentanter arbejder internt med nuværende kunder, mens andre er feltrepræsentanter, som ofte rejser for at mødes med og skaffe nye kunder.

Der kræves ingen grad for at være salgsrepræsentant. Mange virksomheder leder efter kandidater, der har tidligere erfaring med et salgs- eller kundeservicejob. De foretrækker måske også kandidater, der har tidligere kendskab til deres produkter og tjenester.

6. Salgschef

National gennemsnitsløn: $74.675 om året

Primære opgaver: I mindre virksomheder kan en salgschef være den person, der fører tilsyn med hele salgsafdelingen. I større virksomheder vil en salgschef typisk lede et bestemt salgsteam eller en gruppe af salgsteams.

Deres daglige jobfunktioner omfatter overvågning af teamsalg og at sikre, at hver repræsentant opfylder eller overskrider deres kvoter. Andre funktioner, de kan udføre, omfatter ansættelse og mentor af nye teammedlemmer, udvikling af en salgsplan for deres team og facilitering af kommunikationen mellem teamet og den øverste ledelse.

Salgschefer er ikke forpligtet til at have en grad, men en grad i business, marketing eller et relateret område kan være nyttigt. En af de vigtigste færdigheder, som en salgschef har brug for, er en demonstreret rekord med at lukke handler og opfylde og overskride salgskvoter. Andre færdigheder omfatter stærke kommunikations- og analytiske færdigheder, evnen til at motivere og lede et team af mennesker og evnen til at strategisere for at nå mål.

7. Regional salgschef

National gennemsnitsløn: $100.657 om året

Primære opgaver: En regional salgschef fører tilsyn med alle salgsteams i et specifikt område. De er ansvarlige for at udvikle forretningsstrategier, som salgschefer kan implementere for at nå salgsmål.

De fleste regionale salgschefstillinger vil kræve en bachelorgrad i forretningsadministration eller et beslægtet område, mens nogle virksomheder måske foretrækker en kandidatgrad. Kandidater skal have et indgående kendskab til produkter og tjenester i branchen og holde sig opdateret på trends. Denne stilling kræver fremragende præsentationsevner og en dokumenteret rekord for høj salgspræstation.

Topkompetencer til salgsjob

Uanset om du leder efter en succesfuld karriere som salgschef eller foretrækker at arbejde selvstændigt som en ekstern sælger, er der masser af muligheder i mange forskellige brancher. Hvis du har stærke interpersonelle færdigheder og nyder at arbejde med kunder, kan en karriere inden for salg være den mulighed, du har ledt efter.

Andre færdigheder, der er nyttige i en succesfuld karriere inden for salg omfatter:

Meddelelse

I salg er det eneste, der betyder mere end hvad du siger, hvordan du siger det. Det meste af din kommunikation formidles ikke så meget i ordene selv, men tonen, tempoet og lydstyrken i din stemme. Mange sælgere finder det nyttigt at afspejle deres kundeemnes tonefald og talemåde subtilt for at skabe relation. Det er også vigtigt at tale klart og med en passende mængde entusiasme.

Tidsadministration

De mest produktive sælgere får mest muligt ud af deres tid, sorterer hurtigt gennem kundeemnelister for at finde de mest lovende kundeemner, uden at spilde meget tid på decideret uinteresserede kundeemner. Det er vigtigt at dække mere terræn for at lukke flere handler.

Demonstration/ Præsentation

For mange produkter er demonstrationen afgørende for at starte salgsprocessen. Ud over at have fuld forståelse for produktet skal sælgeren være i stand til at vise funktionerne og mulighederne effektivt frem. Derudover skal sælgeren finde ud af, hvilke funktioner der vil være vigtigst for kundeemnet og fremhæve disse funktioner under demoen.

Lukning

Sælgere skal være komfortable nok til taktfuldt at presse kundeemner til at bestille eller underskrive kontrakten. Mens nogle kundeemner kan forsøge at forsinke salget med et par uger eller måneder, har sælgere månedlige eller kvartalsvise mål at nå. Derfor skal en sælger etablere en tidslinje for at tvinge kundeemnet til at gennemføre salget.

Relationsledelse

Det er vigtigt ikke at glemme at takke kunderne og fortsætte med at fremme forholdet efter salget. At vise din påskønnelse af virksomheden er en almindelig høflighed, og det vil sandsynligvis spille en rolle i, om kunden vil købe fra dig igen i stedet for at gå til en konkurrent. Kunder er i stand til at henvise dig eller dit produkt til andre, så det er virkelig vigtigt at opretholde relationer.

Mark Nissen
Mark Nissen Salg er et felt, der omfatter mange forskellige positioner, der deler det samme mål - at sælge virksomhedens produkt eller service til en målkundebase. Typisk vil antallet af salgsstillinger i en virksomhed afhænge af virksomhedens størrelse samt antallet af produkter og tjenester, de tilbyder. I denne artikel vil vi beskrive de forskellige salgsstillinger og titler og gennemgå deres gennemsnitlige løn og primære opgaver.