7 Nøgleroller I Udvikling Af Videospil

7 Nøgleroller I Udvikling Af Videospil

Videospilindustrien appellerer til et bredt kvalifikationssæt og fortsætter med at vokse og beskæftiger ofte store teams af kreative og tekniske hjerner gennem hele produktionen. I denne artikel diskuterer vi, hvad videospiludviklingsprocessen indebærer, og skitserer syv nøgleroller, der er tilgængelige på området.

Relateret: Typer af videospildesignerjob

Udviklingsprocessen for videospil

Ikke ulig anden audiovisuel historiefortælling, er der en indviklet produktionsproces involveret i at bringe et nyt spil til live, der starter i præproduktionen, når en idé først begynder at flyve, og en konceptkunstner arbejder på at udvikle de første skitser og billeder af spillet. På dette tidspunkt vil udviklingsteamet først sætte sig ind i spillets overordnede koncept og tone.

Dernæst vil udviklingsteamet skabe selve spillet, inklusive historien, karakterer, rekvisitter, regler, niveauer og belønninger. Denne fase kan vare alt fra et til fire år. Udviklere forsøger ofte at fuldføre flere mål i produktionsfasen, hvoraf nogle kan omfatte:

  • Udarbejdelse af prototypen: Dette er den første test af spillet, hvor udviklere ser, hvor godt historien fungerer, hvor brugervenligt spillet er, og tjekker for eventuelle større fejl i spillets kunst eller mekanik. Der er ofte mange dele af spillet, der ikke er afsluttet på dette tidspunkt.

  • Oprettelse af den første spilbare version: Dette er, når udviklere spiller spillet efter den første runde af ændringer til prototypen for at afgøre, om ændringerne fungerer korrekt.

  • Udvikling af det lodrette udsnit: Det vertikale udsnit er et eksempel på det spil, som udviklere bruger til at pitche deres spil til forlagsstudier og investorer. Det er ofte en forhåndsvisning af spillet, selvom resten af ​​spillet sandsynligvis ikke er færdig endnu.

  • Klippe alt unødvendigt: På dette stadium skærer udviklere alt indhold ud, der er unødvendigt eller ikke passer til historien.

  • Afslutning af eventuelle ændringer: Dette er, når udviklere fuldfører spillet og spiller det fra start til slut. De kan tilføje nogle illustrationer eller foretage andre justeringer, men kontrollerne er fuldt funktionelle.

  • Fuldførelse af spillet: Udviklere foretager ændringer, hvis det er nødvendigt i spillet, og tester alle aspekter igen, og sikrer sig, at der ikke er fejl i noget element af spillet. På dette tidspunkt når spillet, hvad industrien kalder "guldmesterstadiet", hvor de afslutter spillet og sender det ud til udgiverne til offentlig distribution.

Relateret: Start af en karriere inden for videospilsudvikling

Roller i spiludvikling

Der går meget op i at bringe et spil til live, hvilket gør spiludvikling og -produktion til en proces, der kan tage år, nogle gange med hold i hundredvis afhængigt af omfang og budget. Nedenfor er en liste over nogle af de kerneroller, der er involveret i spiludvikling, sammen med gennemsnitlige lønninger. Klik på de angivne links for at få de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures.

1. Spildesigner

National gennemsnitsløn: $69.208 om året

Primære opgaver: Spildesignere håndterer de kreative elementer i et spil. Dette kan omfatte at skabe historielinjer, karakterer, spilleregler, mål og udfordringer og kan være en samarbejdsproces, hvor en person i denne rolle også udfylder en anden rolle, såsom programmering. Spildesign involverer at træne spil og pitche konceptet til udgivere og ledelse. Det indledende design af spillet kan omfatte forskellige designere såvel som forfattere, der udarbejder spillets fortælling, dialog og tekst.

Relateret: Sådan bliver du videospildesigner

2. Spilkunstner

Nationale gennemsnitlige lønninger:

  • Animator: 42.063 $ om året
  • 2D-kunstner: $50.265 om året
  • 3D-kunstner: $65.283 om året
  • Konceptkunstner: $71.053 om året

Primære pligter: Det kan tage et team af videospilkunstnere til fuldt ud at udfylde udseendet og følelsen af ​​et spil, ved at anvende ekspertise, der spænder fra etablering af farvepaletter og spilmiljø til specialeffekter som blitz, røg, storme, vand eller ild. Nogle spilkunstnere vil arbejde på at omdanne skitser til 3D-grafik, mens andre justerer belysningen for at få den virtuelle verden til at fremstå mere realistisk.

3. Lydtekniker

National gennemsnitsløn: $39.814 om året

Primære opgaver: Videospils lydteknikere kontrollerer alle aspekter af lyd under udvikling. Lyd kan påvirke en spillers følelser, skabe spænding og øge spændingen i spillet. En lydteknikers opgaver kan omfatte at skabe baggrundsstemning, mikse musikalske lydspor og redigere lyd for at matche bevægelse, såsom at synkronisere en optaget stemme til en spilfigurs mund og bevægelser.

Læs mere: Sådan bliver du lydtekniker

4. Spilprogrammør

National gennemsnitsløn: $58.161 om året

Primære opgaver: Videospilsprogrammører skriver koden, der gør spillet spilbart på forskellige spillekonsoller og personlige computere. Deres ansvar omfatter udvikling af spilsoftware, inkorporering af kunstværker i spillet og konfigurering af, hvordan brugere vil få adgang til og interagere med spillet.

Læs mere: Sådan bliver du videospilprogrammør

5. Game level designer

National gennemsnitsløn: $69.208 om året

Primære opgaver: Niveaudesignere fokuserer på at bygge komplekse og underholdende niveauer i spillet, mens de holder spillerne engageret i hver fase. De bestemmer, hvor svært hvert niveau vil være, samtidig med at de sikrer, at variationer i spillet er lette at følge og overholde anvisningerne i det oprindelige spildesign.

Relateret: Typer af videospildesignerjob

6. Spiltester

National gennemsnitsløn: $55.255 om året

Primære opgaver: Videospilstestere udfører kvalitetssikringstest på et spil ved at spille det flere gange for at sikre, at det er brugervenligt og kører problemfrit. De rapporterer eventuelle fejl til holdet og giver feedback til spiludviklere for at gøre instruktionerne klarere og den overordnede spiloplevelse mere behagelig.

Læs mere: Sådan bliver du spiltester

7. Spilproducent

National gennemsnitsløn: $41.679 om året

Primære opgaver: Videospilsproducenter vedligeholder produktionsplanen og administrerer udviklingsteamet. De overvåger ting som budget, kontrakter, markedsføring og overholdelse af produktionsdeadlines.

Læs mere: Sådan bliver du spilproducent

Nis Ditlevsen
Nis Ditlevsen Videospilindustrien appellerer til et bredt kvalifikationssæt og fortsætter med at vokse og beskæftiger ofte store teams af kreative og tekniske hjerner gennem hele produktionen. I denne artikel diskuterer vi, hvad videospiludviklingsprocessen indebærer, og skitserer syv nøgleroller, der er tilgængelige på området.