7 Job For Organiske Kemikere: Med Løn

7 Job For Organiske Kemikere: Med Løn

Når du tænker på den karriere, du ønsker at bygge, kan du finde en interesse for kemi, og især organisk kemi. Dette felt giver mange muligheder for en person, der ønsker at eksperimentere, analysere og udvikle sig som en del af deres daglige ansvar. Når du arbejder som organisk kemiker, kan du muligvis skabe produkter, metoder og teknologier, der vil gøre fremskridt på et bestemt område, forbedre folks liv eller sikre en fremgangsrig fremtid for miljøet.

I denne artikel deler vi, hvad en organisk kemiker er, og hvad de gør, diskuterer de skridt, der skal tages for at blive en organisk kemiker, og giver en liste over job til organiske kemikere.

Hvad er en organisk kemiker?

En organisk kemiker er en videnskabsmand, der studerer kulstofforbindelser i et forsøg på at forstå disse molekyler bedre og anvende viden til forskellige industrier, såsom medicin, energi og miljø. Nogle ansvarsområder, som organiske kemikere har, omfatter:

  • Udførelse af forskningseksperimenter for at forstå og analysere kulstofbaserede molekyler
  • Test af produkter for at sikre offentlig sikkerhed
  • Rapportering om status og resultater af deres laboratorieeksperiment
  • Uddannelse og ledelse af laboratorieteknikere
  • Leverer rapporter til forskellige instanser, fra regering til miljø
  • Analyse af nye forbindelser og forskning fra andre videnskabsmænd og kemikere
  • Skrive forslag for at sikre bevillingspenge til at forfølge yderligere forskning
  • Udvikling af nye produkter, medicin, materialer og mere
  • Rådgivning med andre videnskabsmænd og kemikere
  • Følge sikkerhedsstandarder for at eliminere farer og hændelser på jobbet

Sådan bliver du en organisk kemiker

Hvis du tror, ​​du måske ønsker at forfølge en karriere som organisk kemiker, skal du gennemgå disse trin:

1. Få en gymnasial eksamen

Fordi det kræver mindst en bachelorgrad at blive organisk kemiker eller arbejde i en relateret karriere, er det vigtigt først at få dit gymnasiale eksamensbevis. Stræb efter exceptionelle karakterer, især i fag, der er relateret til kemi og naturvidenskab, herunder biologi, calculus, fysik og datalogi. Overvej at tage avancerede placeringskurser (AP), så du kan starte din universitetskarriere med nogle værdifulde kreditter.

2. Få en bachelorgrad

Selvom mange arbejdsgivere måske foretrækker, at kandidater har en kandidatgrad, ansætter nogle personer, der har mindst en bachelorgrad inden for området. Efter gymnasiet, foretag nogle undersøgelser om de gymnasier og universiteter, du er interesseret i, for at se, hvilke der har det program, der passer bedst til dine interesser. Du kan opleve, at mange skoler tilbyder generel kemi som hovedfag i stedet for organisk kemi, specifikt.

Som hovedfag i kemi skal du sandsynligvis tage kurser i organisk kemi som en del af dine krav, men du kan også tilmelde dig relevante valgfag for at forbedre din viden og udsætte dig for nye koncepter. Udforsk de klasser, der har et nødvendigt laboratorieafsnit, som kan hjælpe med at forberede dig til laboratoriearbejde i din karriere. Under skoletiden kan du overveje at arbejde som laboratorieassistent eller studere under vejledning fra en professor, så du kan få erfaring og arbejde sammen med en person, der muligvis kan skrive et anbefalingsbrev til dig på kandidatskolen.

3. Gennemfør et praktikophold

Et praktikophold kan give dig endnu mere praktisk erfaring inden for dit valgte felt. Du vil lære mere om området organisk kemi og arbejde med fagfolk, du kan lære af, mens du bygger din karrierevej. Som praktikant kan du have forskellige ansvarsområder som at tage notater, hjælpe med forskning og opsætte eksperimenter for organiske kemikere, men nogle organisationer kan tildele dig et praktikprojekt, du skal gennemføre og rapportere om mod slutningen af ​​din praktik.

Du kan inkludere det arbejde, du laver i dit praktikophold, på dit CV som en måde at fremvise din erfaring og viden, når du søger indgangsstillinger inden for området.

Læs mere: Sådan beder du om et praktikophold: Trin og tips

4. Søg en relevant stilling

Med en bachelorgrad i kemi kan du udforske arbejdet som assisterende forsker, kvalitetskontrolanalytiker eller i organisk test. Du vil sandsynligvis være i stand til at finde en stilling, der matcher dine interesser og er inden for den branche, du ser mest frem til at arbejde i, f.eks. lægemidler eller fødevarevidenskab. Hvis du vil fortsætte med at udmærke dig i din karriere, kan du overveje en kandidatgrad eller højere, og den erhvervserfaring, du får på dette stadium, kan hjælpe dig med at opbygge din kandidatskoleansøgning.

5. Få din kandidatgrad

Afhængigt af din valgte karrierevej inden for organisk kemi, skal du muligvis opnå din kandidatgrad i kemi eller organisk kemi for at kvalificere dig til stillinger. Selvom de roller, du er interesseret i, kun kræver en bachelorgrad, kan en kandidatgrad hjælpe dig med at skille dig ud fra andre kandidater og kan lokke en ansættelseschef til at kontakte dig til en samtale. Med en kandidatgrad inden for området kan du arbejde i et akademisk miljø og forfølge karrierer på højere niveau med flere ansvarsområder.

Læs mere: Tips til at vælge den rigtige kandidatuddannelse

Job for organiske kemikere

Udforsk denne liste over mulige karriereveje for organiske kemikere:

1. Professor i organisk kemi

National gennemsnitsløn: $63.238 om året

Primære opgaver: En organisk kemiprofessor er ansvarlig for at undervise studerende om emnet gennem forelæsninger, oplæg og yderligere metoder. De administrerer og bedømmer eksamener, tildeler lektier og projekter, rådgiver elever uden for klassen og fungerer ofte som både klasseværelset og laboratorielærer. Kemiprofessorer kan også udføre videnskabelig forskning og offentliggøre deres resultater.

2. Fødevareforsker

National gennemsnitsløn: $65.160 om året ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS)

Primære opgaver: En fødevareforsker studerer mad for at forstå dens molekylære sammensætning. De udfører undersøgelser og udfører eksperimenter for at bestemme, hvordan en fødevare vokser, forringes og nærer sig, så de kan udvikle måder at gøre mad sikker at indtage og sund for enkeltpersoner. Fødevareforskere analyserer også forskellige måder at konservere og producere fødevarer på.

3. Retsmedicinsk analytiker

National gennemsnitsløn: $70.741 om året

Primære opgaver: En retsmedicinsk analytiker er ansvarlig for at analysere gerningssteder for at sikre beviser, der kan dømme mistænkte for en forbrydelse. De indsamler beviser som blod, hår og fingeraftryk, udarbejder rapporter til retshåndhævelse og vidner i retten. Retsmedicinske analytikere skal også holde deres arbejdsplads og udstyr rent for at bevare gerningsstedet og alle beviser.

4. Miljøforsker

National gennemsnitsløn: $72.766 om året

Primære opgaver: En miljøforsker er optaget af at bevare miljøet. De arbejder med politiske beslutningstagere, skaber metoder til at reducere affald, analyserer prøver fra luft, vand og jord, identificerer miljøproblemer, især forurening, og udvikler industristandarder for at holde miljøet og alle indbyggere sikre.

5. Materialeforsker

National gennemsnitsløn: $78.790 om året, ifølge BLS

Primære opgaver: En materialeforsker er ansvarlig for at analysere den kemiske struktur af materialer for at udtænke måder at forbedre eller kombinere materialer for at skabe nye genstande. De udfører også test på materialer, udfører eksperimenter og arbejder sammen med andre forskere for at udvikle produkter og teknikker, der understøtter en klients behov.

6. Analytisk kemiker

National gennemsnitsløn: $81.189 om året

Primære opgaver: En analytisk kemiker udfører forskning for at understøtte produktudvikling og design. De opretter og tester prøver, rapporterer resultater, foretager målinger, fortolker data og legitimerer deres resultater ved hjælp af forskellige metoder.

7. Farmakolog

National gennemsnitsløn: $111.740 om året

Primære opgaver: En farmakolog er ansvarlig for at skabe og teste produkter i den farmaceutiske industri. De analyserer forskellige forbindelser, finder måder at forbedre eksisterende produkter på, udfører eksperimenter med brugen af ​​en medicin, overvåger lægemiddelforsøg og skriver forskningsrapporter. Farmakologer fører også tilsyn med laboratoriepersonale og følger sikkerhedsbestemmelserne for industrien.

Læs mere: Lær om at være farmakolog

Birger Henriksen
Birger Henriksen Når du tænker på den karriere, du ønsker at bygge, kan du finde en interesse for kemi, og især organisk kemi. Dette felt giver mange muligheder for en person, der ønsker at eksperimentere, analysere og udvikle sig som en del af deres daglige ansvar. Når du arbejder som organisk kemiker, kan du muligvis skabe produkter, metoder og teknologier, der vil gøre fremskridt på et bestemt område, forbedre folks liv eller sikre en fremgangsrig fremtid for miljøet.