7 Ingen Erfaring Socialt Arbejde Jobs: Med Løn, Pligter Og Tips

7 Ingen Erfaring Socialt Arbejde Jobs: Med Løn, Pligter Og Tips

Hvis du er interesseret i at hjælpe andre og lave en forandring i dit lokalsamfund, kan socialt arbejde være en glimrende mulighed for dig. Hvis du er ny på feltet, kan det at finde entry-level-stillinger hjælpe dig med at tjene din første rolle uden professionel erfaring. Ved at lære mere om mulige karrierer inden for dette felt, kan du finde den bedste stilling for dig. I denne artikel lister vi syv jobs inden for socialt arbejde, som du kan forfølge uden erfaring, og giver tips til at hjælpe dig med at finde en ny rolle i socialt arbejde.

Læs mere: Hvad er en socialrådgiver? Typer af socialrådgivere og sociale arbejdsmiljøer

Hvad er ingen erfaring i socialt arbejde?

Socialt arbejde er karrierer, der involverer at hjælpe andre i dit lokalsamfund. Socialrådgivere er professionelle, der analyserer relationer, fastlægger behandlingsplaner og går ind for andre menneskers rettigheder. De kan arbejde i en række forskellige miljøer, herunder skoler, sundhedsklinikker og regeringskontorer.

Ingen erfaring socialt arbejde jobs er entry-level stillinger for personer, der kommer ind i feltet for første gang. For at blive socialrådgiver skal den enkelte mindst have en bachelorgrad. I de fleste stater har de også brug for en licens. Efter at have dimitteret fra et licensprogram eller en skole, har du muligvis en vis frivillig- eller praktikerfaring, men du har muligvis ikke direkte erfaring inden for socialt arbejde. En startrolle, der ikke kræver erfaring, kan være en god mulighed for dig til at begynde din karriere med at hjælpe andre.

7 socialt arbejde job for professionelle uden erfaring

Her er 7 job inden for socialt arbejde, der kan ansætte kandidater uden erfaring, som du kan overveje:

1. Sagshjælper

National gennemsnitsløn: $36.225 om året

Primære opgaver: En sagsbehandler er en fagperson, der bistår sagsbehandlere på socialfaglige områder. De kan arbejde i sundhedsvæsenet, børnepasningen eller socialforvaltningen. Deres opgaver kan omfatte indsamling af oplysninger i sagsmapper, gennemgang og revision af sagsakter med nye data og at bistå patienter med arkiveringsprocessen. De kan også interviewe klienterne og bistå ledere med at vurdere behandlingsforløbet for sundhedspatienter.

2. Sagsbehandler

National gennemsnitsløn: $38.852 om året

Primære opgaver: Sagsbehandlere er professionelle i socialt arbejde, som hjælper enkeltpersoner med at modtage mental, medicinsk eller følelsesmæssig støtte. Deres opgaver kan omfatte evaluering af nye klienter for at fastlægge en behandlingsplan, samarbejde med sundhedsfaciliteter for at finde behandlingsmuligheder for en patient og indsamling af data til patientfiler. De kan også forklare behandlingsprocesser til klienter og hjælpe med at tale på deres vegne.

Læs mere: Lær om at være sagsbehandler

3. Fællesskabsarrangør

National gennemsnitsløn: $43.374 om året

Primære pligter: En samfundsarrangør arbejder for at skabe positive forandringer i et samfund. Deres ansvar kan variere afhængigt af deres fokusområde, men fælles opgaver kan omfatte planlægning af samfundsprojekter, samarbejde med embedsmænd for at bestemme et samfunds behov og skabe sociale grupper eller programmer. For eksempel kan de designe et lokalt fritidscenter eller koordinere et sportsprogram for studerende.

4. Rusmiddelrådgivere

National gennemsnitsløn: $45.969 om året

Primære opgaver: En stofmisbrugsrådgiver er en mental sundhedsprofessionel, der hjælper personer, der lider af afhængighed. De kan specialisere sig i mange sociale arbejdsområder, herunder veteransundhed, teen-programmer eller lokale klinikker. Deres opgaver kan omfatte møde med klienter for at diskutere deres individuelle behov og mål, støtte familiemedlemmer og udarbejde behandlings- eller mestringsplaner for klienter.

5. Sagsbehandler

National gennemsnitsløn: $46.029 om året

Primære opgaver: Sagsbehandlere er socialrådgivere, der møder og overvåger deres klients fremskridt. De skitserer mål for individuelle kunder og udfører check-ins for at overvåge fremskridt. Deres opgaver kan omfatte at besøge kunders hjem, udføre evalueringer, føre optegnelser og rådgive kunder.

Læs mere: Lær om at være sagsbehandler

6. Klinisk socialrådgiver

National gennemsnitsløn: $60.067 om året

Primære opgaver: En klinisk socialrådgiver er en autoriseret professionel, der hjælper med at diagnosticere og behandle psykiske lidelser. De møder og interviewer klienter for at lære mere om deres individuelle behov, designe behandlingsplaner for patienter og overvåge patienternes fremskridt. De kan også støtte familiemedlemmer, vedligeholde filer og sagsjournaler og kommunikere med andre sundhedsprofessionelle. Disse roller kan være åbne for entry-level fagfolk med avancerede grader, såsom en mastergrad.

Læs mere: Lær om at være klinisk socialrådgiver

7. Medicinsk socialrådgiver

National gennemsnitsløn: $62.507 om året

Primære opgaver: Medicinske socialarbejdere er uddannede socialarbejdere, der arbejder i sundhedsmiljøer, såsom hospitaler, klinikker og plejefaciliteter. Disse fagfolk har typisk en kandidatgrad og kan gennemføre et træningsprogram, før de begynder deres karriere. En medicinsk socialrådgivers opgaver kan omfatte evaluering af en patients behov, samarbejde med læger og sygeplejersker for at sikre, at patienter får den korrekte pleje og kommunikationsprocesser med familiemedlemmer.

Tips til at få et socialt arbejde uden erfaring

Hvis du er interesseret i at tjene et socialt arbejde på indgangsniveau, kan du overveje at følge disse generelle tips:

Udforsk dine interesser

Når du udforsker karriereveje inden for socialt arbejde, skal du overveje dine personlige interesser og lidenskaber. Socialarbejdere kan arbejde i en række forskellige miljøer og hjælpe forskellige grupper af mennesker, herunder børn, servicemedlemmer og personer med psykiske sygdomme. Overvej, hvilke årsager du brænder mest for, når du udforsker dine karrieremuligheder. For eksempel, hvis du vil hjælpe børn, kan du overveje en rolle i en skole eller et samfundsprogram.

Relateret: 10 typer socialrådgivere

Gennemgå dit CV og følgebrev

Når du søger et job på begynderniveau uden erfaring, skal du overveje at gennemgå dine følgebreve og CV for at sikre, at du viser dine vigtigste færdigheder. Hvis du ikke har nogen erhvervserfaring, kan du vælge at fremhæve dine uddannelsesprojekter, praktikmuligheder eller frivillige roller.

Du kan også inkludere et afsnit om dine bløde færdigheder, som kan overføres til din nye rolle. For eksempel, hvis du har stærke kommunikationsevner, som du udviklede, mens du var frivillig som vejleder, kan du bruge denne færdighed til at vise en ansættelsesleder, hvordan du arbejder sammen med andre. Denne færdighed kan hjælpe dig med at kvalificere dig til en socialrådgiverstilling.

Læs mere: At skrive et CV uden erfaring

Forbered dig på en samtale

Efter at have ansøgt om sociale stillinger på begynderniveau, kan en ansættelsesleder bede dig om at interviewe stillingen. De kan stille adfærdsspørgsmål under samtalen for at vurdere, hvordan du arbejder sammen med andre, og hvordan du løser problemer, da det er opgaver mange socialrådgivere udfører. Prøv at besvare adfærdsmæssige spørgsmål med en historie eller et specifikt eksempel for at understøtte dine udsagn. Hvis du ikke har nogen erfaring, kan du besvare disse spørgsmål med eksempler fra din uddannelse, frivillige arbejde eller praktikmuligheder. Du kan gennemgå almindelige spørgsmål til socialt arbejde til samtale for at hjælpe dig med at forberede dig til din næste samtale.

Læs mere: 9 interviewspørgsmål til socialt arbejde (med eksempelsvar)

Overvej din uddannelse

De fleste socialfaglige stillinger kræver, at kandidater har en bachelorgrad. Nogle stillinger kan kræve eller foretrække en kandidatgrad. For eksempel kan roller i socialt arbejde i sundhedsvæsenet kræve avanceret uddannelse og træning. Når du udforsker dine potentielle karriereveje, skal du overveje dine uddannelsesbehov for at hjælpe dig med at lave en plan. Hvis du ønsker at arbejde i en bestemt rolle, kan du overveje at vende tilbage til skolen eller finde et program, der giver dig mulighed for at arbejde og gennemføre undervisningen på samme tid.

Jessica Høyer
Jessica Høyer Hvis du er interesseret i at hjælpe andre og lave en forandring i dit lokalsamfund, kan socialt arbejde være en glimrende mulighed for dig. Hvis du er ny på feltet, kan det at finde entry-level-stillinger hjælpe dig med at tjene din første rolle uden professionel erfaring. Ved at lære mere om mulige karrierer inden for dette felt, kan du finde den bedste stilling for dig. I denne artikel lister vi syv jobs inden for socialt arbejde, som du kan forfølge uden erfaring, og giver tips til at hjælpe dig med at finde en ny rolle i socialt arbejde.