7 Grunde Til, Hvorfor Det Er Så Svært At Få Et Job Efter College: Med Nyttige Tips

Det er ofte svært at få arbejde efter college, og årsagerne til dette er enorme. Selvom nogle individer undlader at gøre deres del, andre gange er situationen ude af deres kontrol. Nogle kandidater accepterer det første job, de finder, uden at indse den potentielle indflydelse, det kan have på deres fremtid.

I denne artikel diskuterer vi, hvorfor det er så svært at få et job efter college, lister nogle grunde til hvorfor og tilbyder en liste med tips til at hjælpe.

Hvorfor er det så svært at få et job efter college?

Over hele verden opnår flere studerende end nogensinde grader hvert år. Klassestørrelserne er i konstant stigning. Undervisningspriserne deler den samme stigning, men det formår ikke at afholde mange high school-kandidater fra at gå på college. På grund af denne betydelige stigning er den primære årsag til, at kandidater finder det svært at få beskæftigelse, den store konkurrence. Der er utrolig mange kandidater, der kommer ind på deres felt hvert år. Dette gælder især for tekniske og medicinske industrier.

Relateret: The New Graduate's Guide to Job Search

Hvorfor det første job betyder noget

Det første job, en kandidat tager efter college, har ofte en betydelig indflydelse på resten af ​​deres karriere. For eksempel er kandidater, der får en rolle, der har lidt at gøre med deres studieområde (eller slet ikke kræver en grad), mere tilbøjelige til at blive i enten den eller en beslægtet rolle i de næste fem år. Enkeltpersoner har svært ved at afvige fra den vej, når de først er valgt, hvilket mindsker deres chancer for at få beskæftigelse inden for deres felt.

Relateret: Sådan får du succes med dit nye job: Den første uge, måned og 90 dage

Potentielle årsager til, at kandidater kæmper

Fra lokale økonomiske spørgsmål til undervurderede hovedfag er der mange grunde til, at kandidater kæmper i deres jobsøgning. Bortset fra personlige årsager er der større årsager, der står over for mange studerende og nyuddannede, såsom:

 1. Høj konkurrence
 2. Lidt erhvervserfaring
 3. Få eller ingen færdigheder
 4. Lidt netværk
 5. Manglende opfølgning
 6. Mangel på kommunikationsevner
 7. Usikkerhed med major

1. Høj konkurrence

Med så mange studerende på universitetet er konkurrencen om job på eksamensdagen hårdere end nogensinde. Nogle brancher oplever mere jobkonkurrence end andre. Det bliver sværere for individuelle kandidater at skille sig ud, selv med fremragende resultater.

2. Lidt erhvervserfaring

Ikke alle studerende arbejder sig gennem college. Dem, der gør, arbejder ofte uden for deres fagområde. Mange jobopslag kræver et anstændigt niveau af erfaring, uanset om det annoncerer en start-level stilling eller ej. Efter college har mange kandidater svært ved at overkomme dette krav.

3. Få eller ingen færdigheder

Sammen med erfaring kommer værdifulde færdigheder, hvoraf nogle kun lærer, mens de er på jobbet. De vil få lidt erhvervserfaring ind på arbejdsmarkedet med få færdigheder anført på deres CV. Arbejdsgivere søger specifikke færdigheder, når de udfører deres roller. De ignorerer CV'er uden dem.

4. Lidt netværk

Udveksling af information og fælles interesser med enkeltpersoner fører ofte til arbejdsmuligheder. Uden erhvervserfaring har enkeltpersoner dog få netværksmuligheder. Nogle gymnasier og universiteter afholder netværksarrangementer, men deltagelse er op til den enkelte studerende.

5. Manglende opfølgning

Mange nyuddannede undervurderer ofte styrken ved at følge op. Efter at have gennemført en interviewproces tager mange organisationer større hensyn til dem, der følger op. Studerende befinder sig i situationer, hvor de lægger al deres opmærksomhed på den næste mulighed i stedet for at sende en tak-e-mail til den forrige.

6. Mangel på kommunikationsevner

Mange af punkterne på denne liste opstår som følge af det samme problem: ringe arbejdserfaring. Mangel på kommunikationsevner falder ofte tilbage til det samme faktum. Jobs, uanset hvor små de er, byder på værdifulde uddannelsesscenarier inden for kommunikation. Uanset om det er at tale med en kunde eller at sende en e-mail til en supervisor, kræver hver kommunikativ opgave øvelse for at blive rigtig.

7. Usikkerhed med major

Efter endt uddannelse opdager nogle studerende, at de ikke har større interesse for deres hovedfag. Andre opdager en alvorlig mangel på jobmuligheder inden for deres valgte felt. I en ung alder står eleverne over for en kritisk beslutning, som har en væsentlig indflydelse på resten af ​​deres liv. Nogle vælger klogt, mens andre simpelthen har brug for mere tid.

Relateret: Bliv netværksekspert i 7 trin

Tips til at få et job efter college

De studerende, der kæmper i deres jobsøgning, har dog håb. At rette nogle få mindre fejl fører ofte til et større jobudsigt. Overvej følgende liste med tips, når du overvejer et job efter college:

 1. Netværk.
 2. Forskning.
 3. Opret en personlig hjemmeside.
 4. Ansøg om praktikpladser.
 5. Forbedre dit CV.

1. Netværk

Netværk er en af ​​de mest vitale komponenter i en vellykket jobsøgning. Som nævnt før, drag fordel af netværksbegivenheder og andre muligheder, der placerer dig foran branchefolk. En venlig introduktion er nogle gange alt, der skal til for at få et job senere. Sådanne begivenheder er også de bedste områder til at udveksle visitkort. Når job åbner, kan arbejdsgivere fra disse arrangementer nå ud.

2. Forskning

Før de afslutter en beslutning om et hovedfag, undersøger potentielle studerende deres interessefelt. Internettet er vært for en bred vifte af kilder, der besvarer alle spørgsmål, de har. For eksempel opdager en studerende, der er interesseret i sygepleje, at det er meget konkurrencedygtigt i hans hjemland. Dette påvirker hans beslutning og sender ham i en mere levedygtig retning. Forskning gavner også kandidater. For eksempel opdager en kandidat, der søger rollen som en palæontolog, at kun en lille håndfuld universiteter tilbyder doktorgradsprogrammer inden for deres felt. Denne viden forbereder hende bedre på fremtiden og påvirker hendes endelige beslutning.

3. Opret en personlig hjemmeside

I den digitale tidsalder er der ingen bedre måde for en person at sælge sig selv på end at skabe en personlig hjemmeside. Fagfolk i næsten alle brancher finder stor fordel ved at bygge et websted. De er vært for porteføljer og CV'er og giver et informativt indblik i, hvordan en person er. Personlige websteder besvarer mange af de spørgsmål, ledere har til interviews, og sætter disse personer foran andre.

4. Søg praktik

De fleste områder har en form for praktikmuligheder. De fungerer som værdifulde kilder til uddannelse og erfaring under og efter college. Nogle uddannelsesinstitutioner er vært for deres egne praktikophold som en del af deres læseplan. At forske i deres valgte felt giver eleverne mulighed for at opdage muligheder som dette, hvilket bedre forbereder dem på deres uddannelsesrejse.

5. Forbedr CV'et

En fælles faktor blandt mange kandidater, der kæmper i deres jobsøgning, er kvaliteten af ​​deres CV. Selv den største uddannelse og erfaring formår ikke at skille sig ud med et dårligt CV. Især kreative industrier foretrækker CV'er med farve og stil, der viser ansøgerens karakter. Andre brancher foretrækker CV'er på én side, der kun viser de vigtigste oplysninger. Med ekstra hensyn til forskning skaber både studerende og kandidater mere effektive CV'er.

Sebastian Petersen
Sebastian Petersen Det er ofte svært at få arbejde efter college, og årsagerne til dette er enorme. Selvom nogle individer undlader at gøre deres del, andre gange er situationen ude af deres kontrol. Nogle kandidater accepterer det første job, de finder, uden at indse den potentielle indflydelse, det kan have på deres fremtid.