7 Byer Med De Bedste Jobmarkeder I USA

7 Byer Med De Bedste Jobmarkeder I USA

Arbejdsmarkederne ændrer sig og vokser i takt med, at efterspørgslen efter arbejdskraft og økonomien ændrer sig. Bureau of Labor and Statistics rapporterer om jobvækst og jobmarkeder over hele landet. Hvis du leder efter et job eller overvejer et skifte, kan du med fordel finde ud af, hvilke byer der har de højeste karrieremuligheder. I denne artikel skitserer vi de 10 amerikanske byer med de laveste arbejdsløshedsprocenter, beskriver de hurtigst voksende og højst betalte job og lister syv byer, der har de bedste jobmarkeder i USA.

Top syv byer med de bedste arbejdsmarkeder

Her er en liste over de syv bedste byer med de bedste arbejdsmarkeder i alfabetisk rækkefølge:

Boston, Massachusetts

Boston er hovedstaden i Massachusetts. Det har en befolkning på 692.600 mennesker over 48,4 kvadratkilometer. Det giver mange højtlønnede jobmuligheder for folk inden for sundhedspleje og teknologi og forventes at få mange nye job på det hurtigt voksende marked for statistikere.

Boulder, Colorado

Boulder er en pulserende by nær Rocky Mountains i det nordlige Colorado. Det er kendt for sine smukke steder og shopping. Denne by har en arbejdsløshed på 5,1%, hvilket er et godt stykke under landsgennemsnittet og byder på mange jobmuligheder for folk inden for teknologi, rumfart og andre nye industrier.

Chicago, Illinois

Chicago er en af ​​de største byer i USA og har en markant arkitektonisk skyline. Beliggende ved Lake Michigan giver denne by mange jobs inden for finans og forretning. Chicago har også de højeste beskæftigelsesfrekvenser for hurtigt voksende job som vindmølleservicetekniker og fysioterapeutassistent.

Dallas, Texas

Sunny Dallas, Texas har en befolkning på over 1,3 millioner indbyggere. Det er kendt for restauranter, shopping og smukke skyline. Dallas har tiltrukket teknologivirksomheder og giver mange jobs inden for softwareudvikling og -udvikling. De har også et af de højeste antal jobmuligheder for fødselslæger og gynækologer.

Los Angeles, Californien

Los Angeles har en samlet befolkning på over 3,9 millioner mennesker og er en af ​​de største byer i landet. Det er kendt for film, tv og underholdning. Det giver også muligheder for nogle af landets bedst betalte job og dem, der forventes at vokse i løbet af de næste 10 år.

Newark, New Jersey

Newark er et af de tættest befolkede områder i New Jersey. Det er en af ​​de førende inden for jobs for højtbetalende sundhedsindustrier som psykiatri, obstetrik, gynækologi og sygepleje. Det har også nogle af de fleste jobmuligheder for karrierer, der vurderes at have flest nye job i løbet af de næste 10 år.

New York, New York

New York City er kendt for at tiltrække job inden for underholdning, salg og sundhedspleje. De har nogle af de højeste beskæftigelsesfrekvenser for højtlønnede job, hurtigt voksende job og karrierer, der forventes at have det højeste antal nye job i løbet af de næste 10 år.

Hurtigst voksende erhverv

Ifølge Bureau of Labor and Statistics er den gennemsnitlige vækstprocent for beskæftigelse, der spænder over alle job, 4 %. Nogle karrierer kan prale med procenter så høje som 61%. Her er en liste over fire af de hurtigst voksende job med ændringsprocenter på 30 % eller højere, og de tre storbyer med det højeste beskæftigelsesniveau for hver:

1. Vindmølleserviceteknikere

National gennemsnitsløn: $50.202 om året

Primære opgaver: En vindmølleservicetekniker er en person, der reparerer, installerer, vedligeholder og driver vindenergiomformere kaldet vindmøller. Jobvæksten for dette erhverv er 61%. Her er en liste over tre byer med det højeste beskæftigelsesniveau for personer med dette job:

 • Chicago, IL
 • Bakersfield, CA
 • Lafayette, IN

2. Fysioterapeutassistenter

National gennemsnitsløn: $70.641 om året

Primære opgaver: En fysioterapeutassistent er en sundhedsmedarbejder, der arbejder sammen med læger for at tilbyde pleje og støtte til patienter, der modtager fysioterapi. De forbereder regelmæssigt udstyr, klargør fysioterapistationer og hjælper patienter med at gennemføre øvelser. Væksten for job inden for dette felt er 33 %, og de tre byer med den højeste beskæftigelse for fysioterapeutassistenter er:

 • New York, NY
 • Newark, NJ
 • Chicago, IL

3. Statistikere

National gennemsnitsløn: $97.992 om året

Primære opgaver: En statistiker er en person, der bruger statistiske metoder, teorier og modeller til at fortolke og præsentere data vedrørende den virksomhed, de arbejder for. Folk, der arbejder inden for dette felt, er meget matematiske og logiske, og væksten i denne branche forventes at være 35 % frem til 2029. Her er en liste over de tre byer med de bedste beskæftigelsesfrekvenser for statistikere:

 • Washington DC
 • Boston, MA
 • Philadelphia, PA

4. Lægeassistenter

National gennemsnitsløn: $105.446 om året

Primære opgaver: Lægeassistenter er sundhedspersonale, der arbejder sammen med læger for at hjælpe med at yde pleje og administrere behandlingsplaner for patienter. Jobs for lægeassistenter forventes at vokse med 31 % frem til 2029, og de tre byer med de højeste beskæftigelsesfrekvenser for folk på dette område er:

 • New York, NY
 • Newark, NJ
 • Los Angeles, CA

10 byer med lav arbejdsløshed

Arbejdsløshedsprocenter repræsenterer procentdelen af ​​mennesker - 18-årige eller ældre - der ikke arbejder inden for den samlede arbejdsstyrke. Denne procentdel betragtes som en af ​​de vigtigste økonomiske indikatorer vedrørende sundheden på arbejdsmarkedet i et land eller en region. Ifølge Bureau of Labor and Statistics er den nationale gennemsnitlige arbejdsløshed 6,4%. Her er en liste over 10 amerikanske byer, hvis arbejdsløshed er lavere end landsgennemsnittet:

 • Kansas City, KS: Arbejdsløsheden i denne by er 4,6 %.
 • Cincinnati, OH: Arbejdsløsheden i denne by er 4,8 %.
 • Boulder, CO: Arbejdsløsheden i denne by er 5,1 %.
 • Panama City, FL: Arbejdsløsheden i denne by er 5,1 %.
 • Santa Clara, Californien: Arbejdsløsheden i denne by er 5,1 %.
 • Raleigh, NC: Arbejdsløsheden i denne by er 5,3 %.
 • Reno, NV: Arbejdsløsheden i denne by er 5,4 %.
 • Boston, MA: Arbejdsløsheden i denne by er 5,9 %.
 • Portland, OR: Arbejdsløsheden i denne by er 5,9 %.
 • Baltimore, MD: Arbejdsløsheden i denne by er 6,1 %.

Muligheder for højtlønnede karrierer

Ifølge Bureau of Labor and Statistics er den nationale gennemsnitlige løn for 111,5 millioner arbejdere i USA $51.168.000 om året. Fuldtidslønninger varierer regelmæssigt mellem $15.000 om året og $300.000 om året. Her er en liste over de 10 bedst betalte karrierer og de tre amerikanske byer, der kan prale af det højeste antal jobmuligheder for folk inden for hvert felt:

1. Anæstesiplejerske

National gennemsnitsløn: $89.737 om året

Primære opgaver: En anæstesiplejerske er en registreret sygeplejerske, der administrerer anæstesi til patienter, der forbereder sig til operation og andre medicinske procedurer. Ifølge Bureau of Labor and Statistics er de tre bedste byer for jobmuligheder for anæstesiplejerske:

 • New York, NY
 • Newark, NJ
 • Houston, TX

2. Computer- og informationssystemansvarlig

National gennemsnitsløn: $90.328 om året

Primære opgaver: En computerinformationssystemadministrator kaldes også en informationsteknologi (IT) manager. De er de mennesker, der planlægger, koordinerer og leder IT-relaterede aktiviteter og projekter i en virksomhed eller organisation. Ifølge Bureau of Labor and Statistics er de tre byer med det højeste antal jobmuligheder for ledere af computerinformationssystemer:

 • New York, NY
 • Newark, NJ
 • Los Angeles, CA

3. Administrerende direktør

National gennemsnitsløn: $116.081 om året

Primære opgaver: En administrerende direktør er den højest rangerende direktør for enhver afdeling i en virksomhed. Disse fagfolk administrerer den overordnede funktion og ressourcer for det element i en organisation og kan være ansvarlige for afdelinger som økonomi, teknologi, kommunikation, PR, drift eller omsætning. Ifølge Bureau of Labor and Statistics er de tre bedste byer med flest jobmuligheder for administrerende direktører:

 • Los Angeles, CA
 • Chicago, IL
 • Washington DC

4. Ingeniørchef

National gennemsnitsløn: $123.172 om året

Primære opgaver: En ingeniørchef er en professionel i en virksomhed, der leder et team af ingeniører. De er ansvarlige for eller designe komplekse systemer, strukturer og maskiner. Derudover letter de vækst, læring og sikkerhed for alle rapporterende ingeniører. Ifølge Bureau of Labor and Statistics er de tre bedste byer med det højeste antal jobmuligheder for ingeniørledere:

 • Los Angeles, CA
 • Boston, MA
 • Detroit, MI

5. Fødselslæge og gynækolog

National gennemsnitsløn: $192.482 om året

Primære opgaver: En fødselslæge eller gynækolog er en læge, der har specialiseret sig i graviditet, fødsel og kvindelig reproduktiv sundhed. De behandler regelmæssigt tilstande og tilbyder forebyggende pleje til patienter i ungdomsårene, voksenalderen og ældre voksne. Derudover føder de babyer og tilbyder pleje efter fødslen. Ifølge Bureau of Labor and Statistics er de tre byer med flest jobmuligheder for fødselslæger og gynækologer:

 • New York, NY
 • Newark, NJ
 • Dallas, TX

6. Psykiater

National gennemsnitsløn: $223.044 om året

Primære opgaver: En psykiater er en psykiatrisk læge. De behandler patienter med sygdomme, psykiske lidelser og andre følelsesmæssige eller adfærdsmæssige forstyrrelser. De tilbyder terapeutisk rådgivning samt ordinerer medicin til deres patienter og klienter. Ifølge Bureau of Labor and Statistics er de bedste byer for psykiatere til at finde jobmuligheder:

 • New York, NY
 • Newark, NJ
 • Los Angeles, CA

7. Tandlæge

National gennemsnitsløn: $238.245 om året

Primære opgaver: Tandlæger er læger med speciale i oral sundhed. De ser jævnligt patienter til kontrol, og de ordinerer behandlingsplaner for at forbedre folks generelle helbred og forebygge sygdom. Tandlæger identificerer og diagnosticerer også orale sygdomme og behandler huller i tænderne. Ifølge Bureau of Labor and Statistics er de højeste satser for jobmuligheder for tandlæger i disse tre byer:

 • New York, NY
 • Newark, NJ
 • Los Angeles, CA

8. Læge

National gennemsnitsløn: $244.487 om året

Primære opgaver: En læge er en læge. De praktiserer medicin, behandler patienter og fremmer sunde livsstilsvalg for at forebygge sygdom og sygdom. Læger overvåger også deres patienters helbred og gennemgår omhyggeligt klager eller fysiske testresultater for at diagnosticere og behandle sygdomme. Ifølge Bureau of Labor and Statistics er de tre byer med flest jobmuligheder for læger:

 • New York, NY
 • Newark, NJ
 • Boston, MA

9. Ortodontist

National gennemsnitsløn: $246.106 om året

Primære opgaver: En ortodontist er en tandlæge, der har specialiseret sig i forebyggelse eller korrektion af tænder og skæve kæber eller bidemønstre. De passer til børn, unge og voksne med ortodontiske apparater eller seler og udformer behandlingsplaner for hver patient. Ifølge Bureau of Labor and Statistics er de bedste byer for ortodontister til at finde jobmuligheder:

 • Boston, MA
 • Baltimore, MD
 • Washington DC

10. Kirurg

National gennemsnitsløn: $274.619 om året

Primære opgaver: Kirurger er læger, der udfører operation. De behandler sygdomme, skader og misdannelser. De udfører også forebyggende eller elektiv kirurgi på deres patienter. Ifølge Bureau of Labor and Statistics er de tre byer med flest jobmuligheder for kirurger:

 • New York, NY
 • Newark, NJ
 • Boston MA

Brancher med flest nye job

Her er en liste over fem karrierer, som Bureau of Labor and Statistics forudsiger vil have flest nye job i løbet af det næste årti:

 • Hjemmehjælpere: Gennem 2029 er der anslået 1.159.500 nye job, der forventes for hjemmehjælpere i USA. De tre byer med det højeste beskæftigelsesniveau i dette erhverv er New York, NY, Newark, NJ og Los Angeles, Californien.

 • Kokke: Der vil være et estimat på 327.300 nye job for kokke frem til 2029. De tre amerikanske byer med det højeste beskæftigelsesniveau i denne besættelse er Los Angeles, CA, New York, NY og Newark, NJ.

 • Softwareudviklere: Frem til 2029 vil der være cirka 316.000 nye job til softwareudviklere. De tre amerikanske byer med det højeste beskæftigelsesniveau i dette erhverv er New York, NY, Newark, NJ og Santa Clara, CA.

 • Registrerede sygeplejersker: Estimater projekterer omkring 221.900 nye job for registrerede sygeplejersker frem til 2029. De tre amerikanske byer med det højeste beskæftigelsesniveau i dette erhverv er New York, NY, Newark, NJ og Los Angeles, CA.

 • Driftsledere: Frem til 2029 kommer der cirka 143.800 nye jobs til driftsledere. De tre amerikanske byer med det højeste beskæftigelsesniveau i denne besættelse er New York, NY Newark, NJ og Chicago, IL.

Elo Bjerg
Elo Bjerg Arbejdsmarkederne ændrer sig og vokser i takt med, at efterspørgslen efter arbejdskraft og økonomien ændrer sig. Bureau of Labor and Statistics rapporterer om jobvækst og jobmarkeder over hele landet. Hvis du leder efter et job eller overvejer et skifte, kan du med fordel finde ud af, hvilke byer der har de højeste karrieremuligheder. I denne artikel skitserer vi de 10 amerikanske byer med de laveste arbejdsløshedsprocenter, beskriver de hurtigst voksende og højst betalte job og lister syv byer, der har de bedste jobmarkeder i USA.