60 Alternative Job For Advokater

60 Alternative Job For Advokater

Hvis du leder efter en karriere uden for et advokatkontor, er der flere erhverv at overveje. Mange brancher tilbyder endda stillinger, hvor du kan bruge de færdigheder og ekspertise, du lærte på jurastudiet. At kende dine muligheder kan hjælpe dig med at træffe en mere informeret beslutning om din fremtidige karriere uden for det juridiske landskab. I denne artikel giver vi dig tips til at finde et job efter at have været advokat og en liste over alternative karrierer at overveje.

Relateret: 15 typer af juridiske karrierer, du kan forfølge

Hvad er nogle tips til at finde et job efter at være blevet advokat?

Din juraeksamen og de færdigheder, du opnåede som advokat, kan hjælpe dig med at få et job i en række forskellige brancher. Selvom du ikke længere ønsker at udøve advokatvirksomhed, er der flere måder at bruge din erfaring på. Her er nogle tips til at hjælpe din jobsøgning:

Kombiner dine nuværende færdigheder med din nye passion

Sammen med at overveje dine nuværende færdigheder, er det vigtigt at bestemme din passion. Lav en liste over job, der blander både din nyfundne passion og din nuværende juridiske ekspertise. For eksempel kan dine analytiske evner eller opmærksomhed på detaljer hjælpe dig med at blive efterforsker, juraprofessor eller risikomanager. At kombinere dine nuværende færdigheder med din nye passion kan hjælpe dig med at finde et job, du ikke kun er god til, men også et job, du nyder at gøre.

Vær analytisk

Brug dine analytiske evner til at overveje job, du ikke tidligere havde overvejet. For eksempel, hvis du lige er færdiguddannet fra jurastudiet, kan du finde en virksomhed, du gerne vil arbejde for, blive ansat til deres juridiske afdeling og til sidst flytte til en ikke-juridisk rolle. Visse juridiske roller kan også hjælpe dig med at flytte ind i kommunikation eller en anden branche eller rolle.

Brug dit netværk

Efter at have været igennem jurastudiet og muligvis en form for ansættelse, kan du have værdifulde kontakter i dit netværk. Brug dem til din fordel, og spørg, om nogen kender til ikke-lovlige muligheder, der kan interessere dig. Selvom dine forbindelser er i den juridiske branche, kan de introducere dig til arbejdsgivere på andre områder.

Relateret: Lær om at være advokat

Alternative jobs for advokater

Når du har besluttet, at du ikke længere vil være advokat, er det vigtigt at overveje, hvad du vil have dit næste erhverv. Lignende job giver dig især mulighed for at bruge det, du lærte på jurastudiet, på en anden måde. Leder du efter en lignende stilling, kan det også øge dine chancer for ansættelse, da du måske allerede har de kompetencer, som en ansættelsesleder leder efter. Her er 16 alternative job for advokater, deres nationale gennemsnitlige lønninger og primære opgaver:

1. Paralegal

National gennemsnitsløn: $51.455 om året

Primære opgaver: Paralegals bruger deres viden om loven til at udføre forskellige juridiske opgaver for advokater. Ansat af advokater, virksomheder eller andre enheder, advokatfuldmægtige udarbejder juridiske dokumenter, laver juridisk research og deltager i klientinterviews. De udfører også undersøgelser, selvom de ikke repræsenterer klienter i retten, som en advokat gør.

Relateret: Lær om at være advokatfuldmægtig

2. Efterforsker

National gennemsnitsløn: $58.561 om året

Primære opgaver: En efterforsker eller detektiv indsamler beviser og oplysninger om en forbrydelse. De har mange ansvarsområder, herunder at tale med vidner, søge i databaser og arrestere kriminelle. De har stor opmærksomhed på detaljer og bruger deres analytiske evner til at hjælpe dem med at løse en række sager.

3. Investeringsrådgiver

National gennemsnitsløn: $59.171 om året

Primære opgaver: Investeringskonsulenter er investeringsprofessionelle, der hjælper virksomheder og enkeltpersoner med deres økonomiske mål. Ved at bruge deres finansielle færdigheder udvikler de også investeringsstrategier. Investeringskonsulenter arbejder på en række forskellige arbejdspladser såsom banker, investeringsselskaber eller blot på egen hånd.

4. Mægler

National gennemsnitsløn: $64.623 om året

Primære pligter: Mæglere hjælper to parter med at blive enige om et modstridende spørgsmål. De sigter efter civil kommunikation og en rettidig og omkostningseffektiv aftale. Mediatorer informerer også begge parter om mæglingsprocessen, interviewer begge parter, faciliterer kommunikation og besvarer spørgsmål.

5. Fondsforvalter

National gennemsnitsløn: $66.110 om året

Primære opgaver: Fondsforvaltere fører tilsyn med forvaltningen af ​​en virksomheds midler. De administrerer også analytikere, udfører research og træffer forskellige strategiske finansielle beslutninger, såsom dem vedrørende aktier, obligationer og andre fondsværdipapirer.

6. Finansanalytiker

National gennemsnitsløn: $73.073 om året

Primære opgaver: Finansanalytikere udfører forskellige opgaver relateret til analyse af en virksomheds eller organisations økonomi. De identificerer økonomiske tendenser, tilbyder rådgivning til ledelsesteamet, afstemmer transaktioner og vedligeholder en virksomheds database.

7. Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn: $79.106 om året

Primære opgaver: En ejendomsmægler er en autoriseret ejendomssælger, der er medlem af Landsforeningen af ​​ejendomsmæglere. Mæglere guider deres kunder gennem transaktionsprocessen med at købe fast ejendom. De besvarer også kundespørgsmål, fungerer som et kommunikationspunkt mellem købere og sælgere og holder transaktionsprocessen i gang.

Relateret: Lær om at være ejendomsmægler

8. Specialist i arbejdsforhold

National gennemsnitsløn: $79.486 om året

Primære opgaver: Arbejdsrelationsspecialister arbejder i en virksomheds personaleafdeling. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter fortolkning af medarbejderkontrakter, implementering af arbejdsrelationsprogrammer, udvikling af politikker og fremme af overholdelse af forskellige kontrakter.

9. Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn: $84.108 om året

Primære opgaver: Ejendomsmæglere repræsenterer køber, sælger eller ejer af en fast ejendom. De deltager i kundemøder, viser ejendommen frem til forskellige parter og udfører diverse kontorarbejde.

Relateret: Lær om at være ejendomsmægler

10. Kontraktansvarlig

National gennemsnitsløn: $87.963 om året

Primære opgaver: Kontraktledere opretter, administrerer og fører tilsyn med en virksomheds eller organisations forskellige kontrakter. De er kontaktpunktet mellem virksomheder, medarbejdere og tredjeparter og hjælper med at afvikle forhandlinger. I sidste ende ser de en kontrakt igennem fra udførelse til udførelse.

11. Personaledirektør

National gennemsnitsløn: $98.484 om året

Primære opgaver: En direktør for menneskelige ressourcer (HR) eller en HR-direktør fører tilsyn med en virksomheds HR-afdeling. De vejleder personalet, tilbyder rådgivning vedrørende personaleplaner, budget, arbejdsforhold og andre HR-relaterede opgaver. Direktører for menneskelige ressourcer hjælper også med tvistbilæggelse og implementering af forhandlingstaktik.

Relateret: Lær om at være HR-direktør

12. Ledelseskonsulent

National gennemsnitsløn: $98.749 om året

Primære opgaver: Ledelseskonsulenter er arbejdende fagfolk, der er uddannet til at løse komplekse problemstillinger. De udvikler strategier for at hjælpe deres kunder med at opretholde et godt økonomisk og operationelt helbred. De har forskellige ansvarsområder, som omfatter analyse af finansielle data, møde med kunder, evaluering af en organisations ledelsespersonale og analyse af en organisations forretningsstruktur.

13. Private equity associeret

National gennemsnitsløn: $102.793 om året

Primære opgaver: Private equity-associerede arbejder i investeringsbankvirksomhed og varetager en række relaterede opgaver. Nogle af deres ansvarsområder omfatter fundraising, overvågning af porteføljeselskaber og gennemgang af fortrolige informationsmemorandum.

14. Administrerende direktør

National gennemsnitsløn: $110.547 om året

Primære opgaver: Chief executive officers (CEO'er) er den højest rangerende officer eller stilling i en organisation. De administrerer og fører tilsyn med en virksomhed eller organisation i sin helhed. Administrerende direktører træffer en række forskellige virksomhedsbeslutninger, styrer en virksomheds drift, kommunikerer på vegne af virksomheden til forskellige parter, herunder offentligheden og aktionærer, evaluerer ydeevnen af ​​andre ledende ledere og skaber strategiske mål.

Relateret: Lær om at være administrerende direktør (Chief Executive Officer)

15. Risikomanager

National gennemsnitsløn: $112.419 om året

Primære opgaver: Risikoledere identificerer, evaluerer og projekterer potentielle risici, der kan påvirke en virksomhed eller organisation. De bestemmer enhver potentiel påvirkning og hjælper virksomheder med at eliminere eller minimere eventuelle risici. Ved at bruge deres analytiske og kritiske tænkningsevner vurderer de en række forskellige risici, herunder strategiske risici, overholdelsesrisici og omdømmerisici.

16. Økonomidirektør

National gennemsnitsløn: $137.302 om året

Primære opgaver: Økonomichefer administrerer en virksomheds eller organisations økonomiske beslutninger. De bruger deres økonomiske planlægningsevner til at spore pengestrømme og hjælpe en virksomhed med at forblive i god økonomisk sundhed. De identificerer også en virksomheds finansielle styrke og arbejder på at minimere dens finansielle mangler.

Relateret: Lær om at være CFO (Chief Financial Officer)

Flere alternative karrierer for advokater

Uden for ovenstående liste er her 44 andre job at overveje efter at være advokat:

 1. Kundechef
 2. Kautionsfoged
 3. Bankmand
 4. Grænsekontrol
 5. Karriererådgiver
 6. Kontraktadministrator
 7. Kriminalbetjent
 8. Digital marketingmedarbejder
 9. direktør for etik
 10. Afsender
 11. FBI-agent
 12. Brandmand
 13. Fundraiser
 14. Headhunter
 15. Høringsansvarlig
 16. Investeringsbankmand
 17. Journalist
 18. Dommer
 19. Jura bibliotekar
 20. Jura professor
 21. Retshjælp
 22. Juridisk redaktør
 23. Lovligt salg
 24. Juridisk sekretær
 25. Lobbyist
 26. Tabsforebyggende medarbejder
 27. Magistrat
 28. Nyheds journalist
 29. Patruljebetjent
 30. Politisk rådgiver
 31. Politikanalytiker
 32. Politisk embedsmand
 33. Politisk kampagneleder
 34. Politiker
 35. Projektleder
 36. PR-medarbejder
 37. Ejendomsmægler
 38. Rekrutterer
 39. Sikkerhedsvagt
 40. Sherif
 41. Statslig bar administrator
 42. Børsmægler
 43. TSA agent
 44. Fagforeningsarrangør

Kenn Pallesen
Kenn Pallesen Hvis du leder efter en karriere uden for et advokatkontor, er der flere erhverv at overveje. Mange brancher tilbyder endda stillinger, hvor du kan bruge de færdigheder og ekspertise, du lærte på jurastudiet. At kende dine muligheder kan hjælpe dig med at træffe en mere informeret beslutning om din fremtidige karriere uden for det juridiske landskab. I denne artikel giver vi dig tips til at finde et job efter at have været advokat og en liste over alternative karrierer at overveje.