6 Trin Til At Blive Sygeplejerske Rekrutterer

Efterhånden som sundhedsområdet fortsætter med at vokse, har mange hospitaler og plejefaciliteter brug for nye medarbejdere til at besætte stillinger. Mange gange har disse organisationer brug for hjælp fra rekruttering af fagfolk, fordi efterspørgslen er for høj til at klare sig med de interne medarbejdere, som ledere og personale, de har i øjeblikket. En sygeplejerske rekrutterer kan hjælpe en sundhedsorganisation med at udfylde en række forskellige sygeplejeroller, fra begynderniveau til mere avanceret.

I denne artikel beskriver vi, hvad en sygeplejerske rekrutterer er, og hvad de laver, diskuterer trinene til at blive sygeplejerske rekrutterer og giver den gennemsnitlige løn for den rolle og de færdigheder, du muligvis har brug for for at få succes som sygeplejerske rekrutterer.

Hvad er en sygeplejerske rekrutterer?

En sygeplejerske rekrutterer er en professionel, der bistår sundhedsvirksomheder med at udfylde sygeplejeroller. Sygeplejerskerekruttereres arbejde hjælper et hospital eller en sundhedsfacilitet med at fortsætte driften og bruge mindre tid på rekruttering, så de kan fokusere på patienternes sundhedsbehov.

Læs mere: Lær om at være rekrutterer

Hvad laver en sygeplejerske rekrutterer?

Sygeplejerske rekrutterere har flere ansvarsområder, herunder:

 • Møde med virksomhedsejere og medlemmer af ledelsen for at forstå mere om virksomhedens ansættelsesbehov
 • Gennemgang af CV'er fra sygeplejersker for at vurdere deres kvalifikationer til en ledig stilling
 • Søger jobtavler for at finde kvalificerede sygeplejersker, der kan være interesseret i et jobskifte
 • Planlægning af samtaler mellem kvalificerede kandidater og ansættelsesledere
 • Indstilling af hyrede sygeplejersker med fordele, løn og andre frynsegoder
 • Assistere ledere med at skrive optimerede jobopslag for at rekruttere toptalenter
 • Oprettelse af kandidatprofiler ved hjælp af et internt system
 • Screening af kandidater og gennemførelse af indledende samtaler for at afgøre, om en sygeplejerske har de evner, erfaring og uddannelse, de har brug for for at kvalificere sig til en ledig rolle
 • Facilitering af baggrunds- og referencetjek og lægemiddelscreeninger for kvalificerede kandidater
 • Planlægning af orientering, træning og andre nyansættelsesarrangementer
 • Levering af rapporter til ledelsen
 • Skrive annoncer for jobåbninger
 • Deltagelse i karrieremesser, konferencer og andre arrangementer for at møde sygeplejersker
 • Udvikling af rekrutteringsprogrammer til at møde og kvalificere sygeplejersker
 • Besvarelse af spørgsmål fra sygeplejerskekandidater om rekrutteringsprocessen og den ledige stilling, de søger
 • Håndtering af medarbejderforhold, efterhånden som de opstår
 • Opfølgning med tidligere kandidater for at lære mere om deres nuværende job og spørge, om de kender nogen, der leder efter en ny rolle
 • Hold dig opdateret om trends inden for rekruttering og sygepleje

Sådan bliver du sygeplejerske

Hvis du ønsker at blive en rekrutterer, der er specialiseret i at udfylde sygeplejerskeroller, skal du overveje disse trin:

1. Få din bachelorgrad

Et af de første skridt i at blive sygeplejerske rekrutterer er at opnå din bachelorgrad i et beslægtet felt. Overvej at tage hovedfag i menneskelige ressourcer, psykologi eller et sundhedsfagligt fokus, så du har den baggrundsviden og den uddannelse, du muligvis har brug for for at lykkes i rollen. Det er almindeligt for hospitaler at kræve en bachelorgrad i sygepleje til sygeplejerske rekrutteringsroller, så du har mere erfaring at stole på, når du besætter sygeplejerskestillinger, men mange rekrutteringsbureauer vil acceptere en bachelorgrad inden for ethvert fag.

2. Byg dit færdighedssæt

Det er vigtigt at opbygge dit relevante færdighedssæt, hvis du ønsker at blive sygeplejerske rekrutterer. Gennemgå jobopslag for sygeplejersker, så du kan se, hvad nuværende organisationer leder efter, når de ansætter til denne stilling. Læs kravene og de foretrukne kvalifikationer igennem, så du kan arbejde med at udvikle de færdigheder, der er mest eftertragtede.

Du kan også overveje at tage praktik i løbet af college, hvilket kan give dig mulighed for at lære mere om feltet og fuldføre noget arbejde for at støtte nuværende rekrutterere i deres opgaver. Studenterorganisationer og jobskygge er også levedygtige muligheder for at forbedre dine færdigheder, udvide din viden om branchen og opbygge et netværk af fagfolk, der muligvis kan vejlede dig i din karriere eller skrive dig en anbefaling, når du søger job .

Læs mere: Hvad er færdigheder? (Med tips til hvordan man kan forbedre dem)

3. Meld dig ind i faglige foreninger

Mange faglige sammenslutninger afholder netværksarrangementer og tilbyder udviklingsseminarer og træninger til medlemmer. Dit medlemskab af en professionel forening kan give dig den indsigt i branchen, som du måske ellers ikke får, før du arbejder i den. Gennem foreninger kan du møde andre fagfolk, få chancen for at stille spørgsmål og inkludere dine medlemsoplysninger på dit CV for at vise ansættelsesledere, at du er seriøs med at finde arbejde i branchen.

4. Lær om sygeplejens forskellige områder

Jo mere vidende du er om de forskellige sygeplejeområder, jo mere forberedt vil du være til at mødes med sygeplejersker og ansættelsesledere. Til gengæld kan de føle sig mere komfortable med dig i den rolle, du er i, og sikre på, at du er i stand til at placere kvalificerede kandidater i de rigtige stillinger.

5. Skriv et CV, der vil skille sig ud

Hvis du søger en stilling som sygeplejerske rekrutterer, vil du gerne have, at dit CV skiller sig ud fra dine jævnaldrende, der er interesseret i den samme rolle. Tænk over, hvordan du kan dele din erfaring, uddannelse og evner med en ansættelsesleder.

Medtag et kort, men omfattende karrieremål øverst på dit CV, der fremhæver de unikke egenskaber og præstationer, du er stolt af, og som du kan bringe til din nye rolle. Når du angiver din uddannelse, skal du inkludere dit gradsnavn og karaktergennemsnittet (GPA), hvis det er over 3,5, sammen med eventuelle relevante kurser eller specifikke grupper, du sluttede dig til, som styrker din viden om branchen.

Læs mere: 10 tips til at skrive CV til at hjælpe dig med at få et job

6. Søg stillinger som sygeplejerske rekrutterer

Du kan søge efter relevante jobtavler eller komme i kontakt med personer i dit netværk for at finde ud af om ledige stillinger til en sygeplejerske, der rekrutterer. Du skal muligvis ansøge om entry-level-stillinger til at begynde med, og derefter ansøge om mere senior- eller ledende roller i rekruttering, efterhånden som du får mere erfaring.

Løn til en sygeplejerske rekrutterer

Den nationale gennemsnitlige løn for en sygeplejerske rekrutterer i USA er $74.926 om året. Denne løn kan variere afhængigt af din erfaring, uddannelse, avancerede færdigheder og den by og stat, du bor i. For eksempel rapporterer sygeplejersker i Montrose, New York, at de tjener et gennemsnit på $93.642 om året, mens dem i samme rolle i Omaha, Nebraska rapporterer en gennemsnitsløn på $49.483 om året.

Fælles fordele, som sygeplejersker rekrutterere rapporterer at modtage fra deres arbejdsgivere omfatter:

 • Sygesikring
 • Tandlægeforsikring
 • Synsforsikring
 • Betalt fri
 • Muligheder for at arbejde hjemmefra
 • 401(k) med matchende
 • Lånehjælp
 • Familieferie
 • Adoptionshjælp
 • Mobiltilskud
 • Firmafordele
 • Aktieoptioner
 • Gratis fitnesstimer

Færdigheder for en sygeplejerske rekrutterer

Det er vigtigt for sygeplejersker, der rekrutterer, at have kendskab til det medicinske område, så du kan have effektive samtaler med medlemmer af en medicinsk stab og de sygeplejersker, du ønsker at placere i åbne job. Her er nogle yderligere færdigheder, som sygeplejersker skal besidde:

 • Kommunikation: Som sygeplejerske rekrutterer, skal du kommunikere både mundtligt og gennem skriftlig kommunikation med sygeplejerskekandidater, ansættelsesledere og andre medlemmer af rekrutteringspersonalet. Du vil besvare kandidaternes spørgsmål, hjælpe ansættelsesledere med at skrive og annoncere stillingsopslag og lette kommunikationen mellem kandidater og ansættelsesledere.
 • Opmærksomhed på detaljer: Med stor opmærksomhed på detaljer vil du være i stand til at skrive detaljerede jobbeskrivelser, der fanger, hvad en ansættelsesleder har brug for i deres nye sygeplejerskekandidat. Din opmærksomhed på detaljer betyder også, at du er i stand til at administrere flere kandidater og jobrekvisitioner på samme tid med få eller ingen fejl.
 • Interpersonel: Dine interpersonelle færdigheder hjælper dig med at komme i kontakt med ansættelsesledere og sygeplejerskekandidater, så de ser dig som en pålidelig og professionel rekrutterer, der er i stand til at opfylde deres individuelle behov.
 • Menneskelige ressourcer: Sygeplejersker, der rekrutterer, håndterer mange menneskelige opgaver i deres daglige arbejde. Det er nyttigt at have viden om fordele, løn, orientering og ansættelsesprocedurer, blandt andre HR-emner, så du effektivt kan besvare spørgsmål fra kandidater og vejlede dem i at ansøge, interviewe og starte i en ny rolle.
 • Vedholdenhed: Rekruttering af sygeplejerskekandidater kan være en lang proces, da du blandt dine andre ansvarsområder henter, interviewer, anmelder og placerer kandidater. Det er vigtigt at forblive vedholdende, så du føler dig opmuntret til at fortsætte med at arbejde hen imod at finde den ideelle kandidat til den åbne stilling.
 • Tidsstyring: Der er mange ansvarsområder, du har som sygeplejerske rekrutterer, og dine tidsstyringsevner kan sikre, at du er i stand til at styre dem alle, som du skal, og fortsætter med at leve op til forventningerne hos dem, du arbejder med.

Ulrikke Munch
Ulrikke Munch Efterhånden som sundhedsområdet fortsætter med at vokse, har mange hospitaler og plejefaciliteter brug for nye medarbejdere til at besætte stillinger. Mange gange har disse organisationer brug for hjælp fra rekruttering af fagfolk, fordi efterspørgslen er for høj til at klare sig med de interne medarbejdere, som ledere og personale, de har i øjeblikket. En sygeplejerske rekrutterer kan hjælpe en sundhedsorganisation med at udfylde en række forskellige sygeplejeroller, fra begynderniveau til mere avanceret.