6 Trin Til At Blive En Kabelinstallatør

Hvis du er interesseret i at blive kabelinstallatør, er der visse trin, du kan tage for at blive ansat og få succes på området. Når du søger stillinger, vil en ansættelseschef se på dit CV og dit følgebrev for at sikre, at du har den uddannelse, erfaring og færdighedssæt, de kræver eller foretrækker til stillingen. For at sikre, at du skiller dig ud fra de andre kandidater, er det vigtigt at vide mere om stillingen, og hvad du skal gøre for at begynde at arbejde i denne karriere.

I denne artikel forklarer vi, hvad en kabelinstallatør er, hvad de laver, og hvor meget de tjener, plus giver en liste over trin for at blive kabelinstallatør.

Hvad er en kabelinstallatør?

En kabelinstallatør eller kabeltekniker installerer og reparerer kabelledninger i boliger, kontorer og andre bygninger efter behov. Mens nogle kabelinstallatører kan arbejde med traditionelle arbejdstider, kan andre arbejde tidligt om morgenen, sene aftener, weekender og helligdage for at imødekomme kunderne og deres tidsplaner. Fordi kabelinstallatører muligvis skal reagere på et udbredt afbrydelse og fejlfinde problemer, kan deres tidsplan også omfatte overarbejde og vagttimer.

Hvad gør en kabelinstallatør?

Nogle af de ansvarsområder, som kabelinstallatører har, omfatter:

 • Installation og reparation af kabelledninger for kunder og klienter, hvilket typisk omfatter ledninger til kabel, internet og kommunikation
 • Kører tests for at forstå årsagen til et problem
 • Fejlfinding af systemer og informere kunder om problemet
 • Udskiftning af udstyr, der ikke fungerer, som det skal
 • Evaluering af et system for at bestemme effektivitet
 • Valg af passende udstyr til opgaven
 • Overvågning af lagerbeholdning og anmodning om genbestilling, når det er nødvendigt
 • Følg udstyrsmanualer for at sikre, at de installerer og reparerer kablerne korrekt
 • Udførelse af forebyggende vedligeholdelse på udstyr
 • Bestemmelse af den bedste måde at opnå det stærkeste signal til kunderne
 • Håndtering af reklamationer fra kunder og dirigering af installatører og teknikere som virksomhedens tidsplan tillader
 • Besvarelse af kunders spørgsmål om deres teleordre
 • Instruktioner til kunder om generelle fejlfindingstrin
 • Oplæring af nye medarbejdere
 • Følge sikkerhedsprocedurer for at forhindre skade
 • Anbefale yderligere tjenester eller varer for at imødekomme kundernes behov
 • Arbejde udendørs under forskellige vejrforhold

Hvor meget tjener en kabelinstallatør?

I USA er den nationale gennemsnitlige løn for kabelinstallatører $45.999 om året, selvom dette kan variere afhængigt af dine års erfaring og geografiske placering. Kabelinstallatører i Tampa, Florida, rapporterer en gennemsnitsløn på $62.628 om året, mens dem i Fort Hood, Texas, rapporterer $31.510 om året som gennemsnitsløn for stillingen.

Fælles fordele, som kabelinstallatører rapporterer at modtage fra deres arbejdsgivere omfatter:

 • Sundheds-, tand- og synsforsikring
 • Fleksibel tidsplan
 • Forældreorlov
 • Program for tilbagebetaling af lån
 • Plan for køb af medarbejderaktier
 • Refusion af undervisning
 • Faglig udviklingsbistand
 • Betalt bolig
 • Flyttehjælp
 • Livs- og invalideforsikring
 • Brændstofrabat

Sådan bliver du kabelinstallatør

Hvis du er interesseret i at blive kabelinstallatør, skal du følge disse trin for at komme ind i feltet:

1. Få en gymnasieeksamen

De fleste arbejdsgivere, der hyrer kabelinstallatører, kræver mindst et gymnasialt eksamensbevis, selvom du muligvis kan opnå din GED, en ækvivalens for gymnasial eksamen, for at vise, at du har demonstreret et vist niveau af færdigheder i gymnasiefag. Hvis du er en voksen uden et gymnasieeksamen, er der muligheder for at deltage i natundervisning for at tjene din GED, der også passer til din arbejdsplan.

2. Gå på en teknisk skole

Du kan muligvis finde en lokal teknisk skole, der tilbyder kommunikations- eller telekommunikationsprogrammer, men der er også skoler, der tilbyder onlineundervisning, der kan passe bedre til din arbejdsplan. Udfør research på flere skoler for at finde den, der passer bedst til dine interesser, og tilmeld dig den, du føler stærkt for at kunne give dig yderligere uddannelse, du kan bruge til at få succes som kabelinstallatør.

Hvis du ikke ønsker at tilmelde dig en teknisk uddannelse, kan du tage efteruddannelseskurser i de fag, der relaterer sig mest til kabelinstallation og det område. Sørg for at dele din uddannelse, uanset hvilken vej du vælger, på dit CV, så en ansættelseschef er opmærksom på din baggrund og kan føle sig sikker på, at du har den grundlæggende viden til at klare sig godt i rollen.

Relateret: Alt du behøver at vide om handelsskolen

3. Tag relaterede kurser

Uanset om du tilmelder dig et college eller et teknisk program eller blot tager ekstra klasser for at forberede dig til en karriere som kabelinstallatør, skal du være selektiv i de kurser, du tilmelder dig. Overvej at tilmelde dig kurser, der udsætter dig mere for elektroteknik, fysik, kommunikation og elektronik. Med den viden, du får fra disse klasser, vil du være i stand til effektivt at tale med en ansættelsesleder under et interview og dele de færdigheder, du har udviklet på dit CV.

4. Tilmeld dig et lærlingeprogram

En læreplads giver dig mulighed for at lære af nuværende fagfolk på området gennem deltagelse i træninger og jobskygge. Arbejdsgivere kan endda være i stand til at hjælpe dig med at finde et job, når din læretid er slut. Mange arbejdsgivere tilbyder lærepladser til personer, der viser løfte inden for deres valgte karriereområde, efterfulgt af en fuldtidsrolle eller anbefaler dig til en anden virksomhed, der har en ledig stilling. Den praktiske erfaring, du får i en læreplads, kan opbygge dine færdigheder, så du bedre er i stand til at udføre arbejdet som kabelinstallatør på egen hånd.

Relateret: 11 Lærlingefordele

5. Bestå en certificeringstest

Selvom du måske ikke behøver at opnå certificering for at arbejde som kabelinstallatør, kan det at blive certificeret hjælpe dig med at skille dig ud fra dine jævnaldrende, der søger den samme stilling. En certificering viser en ansættelsesleder, at du har erfaring med og viden om vigtige emner inden for kabelinstallation, såsom fiberoptik, teleforbindelse, signalkvalitet og kabeltest.

6. Søg stillinger

Søg på jobtavler efter ledige stillinger, og spørg dit netværk, om de er opmærksomme på nogen arbejdsgivere, der ansætter. Gennemgå de nødvendige kvalifikationer til stillingen for at sikre dig, at du har den erfaring, som arbejdsgiveren leder efter i en nyansættelse. Skriv dit CV og følgebrev med disse detaljer i tankerne, så du kan appellere til en ansættelseschef og vise dem, hvorfor du er en god kandidat til rollen.

Ivar Michaelsen
Ivar Michaelsen Hvis du er interesseret i at blive kabelinstallatør, er der visse trin, du kan tage for at blive ansat og få succes på området. Når du søger stillinger, vil en ansættelseschef se på dit CV og dit følgebrev for at sikre, at du har den uddannelse, erfaring og færdighedssæt, de kræver eller foretrækker til stillingen. For at sikre, at du skiller dig ud fra de andre kandidater, er det vigtigt at vide mere om stillingen, og hvad du skal gøre for at begynde at arbejde i denne karriere.