6 Måder At Begynde At Arbejde Hjemmefra

6 Måder At Begynde At Arbejde Hjemmefra

At arbejde hjemmefra kan hjælpe dig med at tjene ekstra indkomst og forbedre balancen mellem arbejde og privatliv. Uanset dine færdigheder og faglige erfaring kan det hjælpe dig med at finde den metode, der passer bedst til din situation, hvis du kender nogle af de mest brugte måder at begynde at arbejde hjemmefra. Overgangen til at arbejde hjemmefra kan være et vigtigt karrieretrin, men det kræver forskning og konsekvens. I denne artikel diskuterer vi nogle af de måder, du kan begynde at arbejde hjemmefra.

Hvad er at arbejde hjemmefra?

At arbejde hjemmefra, eller fjernarbejde, er en professionel ordning, der giver medarbejderne mulighed for at arbejde uden at pendle til en central arbejdsplads. Der er forskellige måder, hvorpå du kan begynde at arbejde hjemmefra, afhængigt af din livssituation, faglige kompetencer og andre faktorer. De fleste mennesker, der arbejder hjemmefra, gør det efter overgangen fra et almindeligt fuldtidsjob og skal finde en måde at enten supplere deres indkomst på eller skifte karriere, mens de stadig tjener en fast indkomst. At finde den mest passende måde at begynde at arbejde hjemmefra afhænger i høj grad af den enkeltes særlige situation.

Relateret: Arbejde hjemmefra vs. arbejde på kontoret

6 måder at begynde at arbejde hjemmefra

Overvej disse måder at starte en arbejde hjemmefra-karriere på:

1. Gør dit nuværende job hjemmefra

Hvis du kan udføre de fleste af dine jobansvar eksternt, kan den bedste måde at gå over til at arbejde hjemmefra være at omdanne dit nuværende kontorjob til et fjernarbejde. Undersøg din virksomhed såvel som andre, der arbejder i din stilling hos andre virksomheder, og find ud af, om nogle af dine kolleger regelmæssigt arbejder hjemmefra.

Du kan også lære nogle af forhindringer og ulemper ved at arbejde hjemmefra og måder, hvorpå du kan gøre overgangen lettere for både dig selv og din virksomhed. Når du er sikker på, at det er muligt at arbejde hjemmefra, kan du kontakte din vejleder med et forslag. Hvis du kun kan udføre nogle dele af dit job eksternt, kan du også gå på kompromis og kun arbejde hjemmefra i et begrænset antal dage om ugen. På den måde bruger du mindre tid på kontoret, men du kan stadig deltage i vigtige møder og interagere med kolleger.

Relateret: Eksempler og skabeloner til at bede din chef om at arbejde hjemmefra

2. Start freelance

Hvis du kan udføre dit job hjemmefra, men den virksomhed, du arbejder for, ikke vil tillade dig det, er et alternativ at opsige din stilling og blive freelancer. Afhængigt af din præcise karriere og mængden af ​​ledig tid til din rådighed, kan du begynde at freelancere, mens du stadig arbejder på et fuldtidsjob, så længe det ikke repræsenterer en interessekonflikt. På denne måde kan du lære måder at tiltrække kunder og tjene penge på dit arbejde, før du opgiver din faste indtægtskilde.

Afhængigt af din nuværende virksomheds politikker kan du bruge dine nuværende forbindelser til at tiltrække kunder til din freelancevirksomhed. Hvis du ikke kan arbejde med en klient fra din tidligere stilling, skal du finde måder at identificere potentielle kunder og overbevise dem om at arbejde sammen med dig. Der er websteder dedikeret til at forbinde freelancere med kunder, og du kan også bruge dit erhvervede professionelle netværk til nye kundeemner.

Relateret: Sådan arbejder du effektivt hjemmefra

3. Find et nyt job i din nuværende branche

Hvis din nuværende arbejdsgiver ikke vil tillade at arbejde hjemmefra, og freelancing enten er umuligt eller for risikabelt, er en anden måde at begynde at arbejde hjemmefra, mens du forbliver i samme linje, at finde et job, der tillader fjernarbejde. Du kan begynde at kigge, mens du stadig er ansat på din nuværende arbejdsplads og gribe situationen an, som du ville gøre, hvis du ikke havde noget job. Dedikerede jobsider, lokale jobannoncer, dit eget professionelle netværk og opslag på sociale medier er nogle af de steder, du kan søge for at finde relevante jobs, der gør det muligt at arbejde hjemmefra.

Relateret: 15 Arbejds-hjemmefra-forretningsmuligheder

4. Start din egen virksomhed

Et alternativ til at finde et andet job er at starte din egen virksomhed i samme branche, som du arbejder i i øjeblikket. Denne måde at gå over til at arbejde hjemmefra er ikke kun tilgængelig for job, der tillader fjernarbejde, da du kan starte din egen virksomhed efter at have arbejdet i de fleste brancher og situationer. Før du fratræder din nuværende stilling, skal du analysere markedet for at sikre, at du har en stor nok kundebase, oprette en gennemførlig forretningsplan og finde ud af måder at få finansiering til at etablere virksomheden på og sikre kontant likviditet, indtil den bliver rentabel.

Inden du starter din egen virksomhed, skal du dog huske på, at det sandsynligvis vil være en langsigtet bestræbelse, der kan tage en betydelig mængde tid at begynde at skabe overskud. Du skal sikre dig, at du har tid og penge til at nå den milepæl, og at dit hus har plads nok og faciliteter til det, du har brug for.

Relateret: Sådan starter du din egen virksomhed i 9 trin

5. Overvej måneskin

Moonlighting er, når du begynder at arbejde i et andet job ud over dit almindelige fuldtidsjob. At finde en stilling i måneskin kan være en passende måde at begynde at arbejde hjemmefra, da det giver dig mulighed for at beholde dit nuværende job, samtidig med at du kan tjene ekstra penge og lære nye færdigheder. Nogle moonlighting-job er deltidsroller med faste tidsplaner, mens andre ikke har nogen fast tidsplan og blot betaler dig baseret på mængden af ​​arbejde, du lægger i. Et moonlighting-job kan også være en god måde at skifte til en ny karriere.

Det mest passende moonlighting job for dig afhænger strengt af dine færdigheder og præferencer. Nogle jobs, såsom it- eller vejlederroller, kræver en betydelig mængde erfaring inden for de respektive områder, mens andre, såsom kundeservice eller datainputroller, blot kræver konsistens og dedikation.

Relateret: Sådan forbliver du organiseret, når du arbejder hjemme

6. Skift karriere

Endelig, hvis din nuværende karriere ikke er egnet til et arbejde hjemmefra, og hvis freelance og iværksætteri ikke er passende valg, kan du overveje at skifte til en karriere, der er bedre egnet til fjerntliggende muligheder. Identificer en karriere, der giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra, og som du gerne vil forfølge og starte på det passende niveau, som normalt er lavere end dit nuværende. En god måde at forbedre dine chancer for at starte på et højere niveau, og derfor med højere lønninger, er dog at identificere de overførbare færdigheder fra din nuværende stilling, som kunne gælde for din nye karriere.

Relateret: 60 arbejde hjemmefra karrierer at forfølge

Charlotte Gram
Charlotte Gram At arbejde hjemmefra kan hjælpe dig med at tjene ekstra indkomst og forbedre balancen mellem arbejde og privatliv. Uanset dine færdigheder og faglige erfaring kan det hjælpe dig med at finde den metode, der passer bedst til din situation, hvis du kender nogle af de mest brugte måder at begynde at arbejde hjemmefra. Overgangen til at arbejde hjemmefra kan være et vigtigt karrieretrin, men det kræver forskning og konsekvens. I denne artikel diskuterer vi nogle af de måder, du kan begynde at arbejde hjemmefra.