6 IT-job I Sundhedsvæsenet: Plus, Hvordan Man Forfølger Dem

6 IT-job I Sundhedsvæsenet: Plus, Hvordan Man Forfølger Dem

Efterhånden som teknologien fortsætter med at udvikle sig, bliver informationsteknologi (IT) job i sundhedsfaciliteter mere fremtrædende og nødvendige for at hjælpe medicinske fagfolk med at få succes. Hvis du håber på at forfølge en IT-karriere inden for sundhedsområdet, er der mange ledige stillinger for en person at forfølge, selv uden en grad i sundhedsvidenskab. I denne artikel diskuterer vi, hvad et it-job i sundhedsvæsenet er, hvordan du opnår en stilling inden for det felt, og giver dig en liste over seks it-job, du kan forfølge.

Hvad er et IT-job i sundhedsvæsenet?

Et it-job i sundhedsvæsenet er en stilling på et hospital eller en sundhedsfacilitet, hvor en professionel arbejder med at optimere deres elektroniske systemer, udvikle software til at spore patienthistorie og hjælpe med at sikre, at journaler og forsikringsoplysninger er elektronisk sikre. De arbejder ofte sammen med andre læger for at forstå hospitalets overordnede mål og design, skabe og justere digitale netværk og enheder efter behov. Oftest starter it-personer inden for sundhedsområdet ofte deres karriere som generelle it-medarbejdere og udvikler deres faglige kompetencer for senere at fokusere på at forbedre sundhedsinformationssystemer.

Sådan får du et it-job i sundhedsvæsenet

Her er en liste over trin, du kan følge for at hjælpe dig med at få et it-job i sundhedssektoren:

1. Optjen en bachelorgrad

Før du forfølger et IT-sundhedsjob, er det vigtigt først at opnå en bachelorgrad inden for et relevant studieområde, såsom administration af netværkssystemer, softwareudvikling, dataanalyse og mere. At tjene en bachelorgrad kan give enkeltpersoner mulighed for at få uvurderlige færdigheder og viden, der kan hjælpe dem i deres it-karriere og vise deres kvalifikationer til potentielle arbejdsgivere. I løbet af deres college-karriere kan det også være en fordel at tage forskellige valgfag og kurser, der bidrager til deres viden om sundhedsforståelse, herunder medicinsk terminologi, psykologi og folkesundhed.

2. Få relevant erfaring

Inden du forfølger en IT-karriere inden for sundhedsvæsenet, kan det være nyttigt først at forfølge IT-job på begynderniveau i en række forskellige virksomheder eller virksomheder, der kan give dig relevant erfaring. Stillinger som it-tekniker, computeroperatør og helpdesk-analytiker er fantastiske roller på begynderniveau, der kan give dig mulighed for at forbedre dine it-færdigheder og positionere dig til avancementmuligheder.

Når du har fået lidt erfaring, kan det være en fordel at rette dit fokus mod en infrastrukturposition, der lærer at implementere og vedligeholde digitale netværk og hardware. Mange hospitalsfaciliteter kræver, at infrastrukturingeniører opgraderer deres elektroniske systemer og forbedrer deres sundhedsydelser. At få erfaring som infrastrukturingeniør og andre relaterede it-stillinger kan give mulighed for en enkel overgang til it-sundhedsområdet.

3. Udvikle bløde færdigheder

Bløde færdigheder, såsom kommunikation, positivitet og problemløsning, er vigtige værktøjer og teknikker, der kan give dig mulighed for at netværke lettere med medicinske fagfolk og hjælpe dig med at tjene gavnlige forfremmelser og it-stillinger. De kan også give dig mulighed for at forbedre dine it-kompetencer og videregive al digital træning eller rådgivning til andre medarbejdere mere effektivt og effektivt. Hvis du arbejder på at udvikle dine bløde færdigheder, så overvej at reflektere over bestemte samtaler eller it-udfordringer, som du har arbejdet på, og prøv at forestille dig forskellige valg eller handlinger, du kunne have truffet for at forbedre disse diskussioner eller situationer.

Relateret: Bløde færdigheder: Definitioner og eksempler

4. Forbedre software viden

Det er vigtigt at forbedre viden om sundhedssoftware og træning i visse computerprogrammer og deres funktioner, fordi det kan hjælpe dig med at blive mere bemærkelsesværdig for potentielle it-arbejdsgivere og hjælpe dig med at forbedre dine it-sundhedsoplysninger. Mange hospitaler og andre faciliteter bruger specialiserede programmer og software, der kræver en omfattende forståelse for at kunne justere og betjene dem. Hvis du vil lære mere om denne software, kan du overveje at tale med it-professionelle på dit lokale hospital eller søge online efter forskellige softwaretræningsprogrammer.

IT-job i sundhedsvæsenet

Her er en liste over job, du kan forfølge inden for IT-sundhedsområdet:

1. Sundhedsinformationstekniker

National gennemsnitsløn: $45.586 om året

Primære opgaver: En sundhedsinformationstekniker bruger deres IT-færdigheder til at registrere, organisere og vedligeholde en patients sygehistorie og forsikringsoplysninger. De arbejder ofte på at sikre, at alle patientdata og journaler er sikre ved hjælp af specielle computerprogrammer og software. Sundhedsinformationsteknikere kan også være med til at skabe elektroniske sikkerhedskopier af vigtige hospitals- og patientoplysninger.

2. Klinisk analytiker

National gennemsnitsløn: $75.599 om året

Primære opgaver: En klinisk analytiker gennemgår et hospitals elektroniske netværk og computersystemer for at bestemme, hvordan de bedst kan forbedre eller opgradere deres digitale procedurer. De kan også samarbejde med læger for at bestemme deres digitale netværksmål og hjælpe med at træne og udvikle et it-team til at vedligeholde det nye system og sikre, at det forbliver operationelt.

3. Medicinsk leder

National gennemsnitsløn: $86.978 om året

Primære opgaver: Medicinske ledere, nogle gange omtalt som sundhedsadministratorer, bruger deres færdigheder og viden om det medicinske område til at hjælpe med at koordinere sundhedstjenester og administrere hospitalsfaciliteter. I løbet af deres karriere tjener de mange funktioner, herunder udvikling af afdelingsmål, styring af facilitetens økonomi og rekruttering af nye medarbejdere.

Læs mere: Lær om at være sundhedsadministrator

4. Programmer analytiker

National gennemsnitsløn: $96.699 om året

Primære opgaver: En programanalytiker gennemgår hospitalsprogrammer og faciliteter og arbejder på at forbedre dem. De vil ofte observere, hvordan forskellige afdelinger fungerer, og samarbejder med medicinske og andre it-professionelle for at finde måder at forbedre deres effektivitet på. Derefter vil programanalytikeren teste deres løsninger og justere eller rette dem efter behov.

Læs mere: Lær om at være programmøranalytiker

5. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $110.125 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører arbejder sammen med hospitaler og sundhedsfaciliteter for at udvikle computerprogrammer, der kan hjælpe dem med at nå deres mål og mål. De mødes ofte med medicinske ledere og administratorer for at bestemme, hvordan de bedst opfylder deres behov, og sender dem programmer til test, indtil de når et endeligt produkt.

Læs mere: Lær om at være softwareingeniør

6. Informationschef

National gennemsnitsløn: $126.473 om året

Primære opgaver: Informationschefen på et hospital bruger deres viden og færdigheder inden for IT til at designe og administrere informations- og computerteknologier. De forsker og analyserer ofte ny teknologi for at afgøre, om den kunne tjene deres faciliteter og finde den mest omkostningseffektive måde at implementere den på.

Læs mere: Lær om at være CIO (Chief Information Officer)

Marius Bendtsen
Marius Bendtsen Efterhånden som teknologien fortsætter med at udvikle sig, bliver informationsteknologi (IT) job i sundhedsfaciliteter mere fremtrædende og nødvendige for at hjælpe medicinske fagfolk med at få succes. Hvis du håber på at forfølge en IT-karriere inden for sundhedsområdet, er der mange ledige stillinger for en person at forfølge, selv uden en grad i sundhedsvidenskab. I denne artikel diskuterer vi, hvad et it-job i sundhedsvæsenet er, hvordan du opnår en stilling inden for det felt, og giver dig en liste over seks it-job, du kan forfølge.