50 Højtbetalende Vikarjob At Forfølge

50 Højtbetalende Vikarjob At Forfølge

Hvis du er interesseret i at skifte karriere, så overvej at søge et vikarjob på forhånd. Ikke alene kan et vikarjob introducere dig til en ny branche, men det giver dig også mulighed for at lære eller forbedre en række forskellige færdigheder i processen. Derudover har vikarjob også typisk en mindre stringent ansættelsesproces, hvis du blot ønsker at komme hurtigt på arbejde eller at fylde erfaring i dit CV. At forstå, hvad et vikarjob er, og hvilke vikarjob, der giver den højeste løn, kan hjælpe dig med at finde større succes med denne type ansættelse. I denne artikel forklarer vi, hvad et vikarjob er, lister 50 højtlønnede vikarjob, som du kan forfølge, og giver dig tips til at få denne type ansættelse.

Relateret: Job, der betaler godt

Hvad er et vikarjob?

Et vikarjob er en form for ansættelsesordning, der involverer at arbejde i en forudbestemt og begrænset tid for at opfylde en virksomheds behov. Vikaransatte kan arbejde i et varieret tidsrum, såsom tre, seks, ni eller 12 måneder - eller i nogle tilfælde endda kun et par dage. Det præcise tidsrum afhænger af arbejdsgiverens behov. For eksempel kan en virksomhed ansætte en vikar til at udfylde en medarbejder på barsel, eller den kan have behov for yderligere bemanding i en bestemt sæson eller til et bestemt projekt. I nogle tilfælde kan der opbygges et forhold til en arbejdsgiver, som også kan indgå i fremtidige opgaver.

Mens du kun arbejder for en virksomhed i en kort periode, kan du have del- eller fuldtidstimer. Det er også værd at bemærke, at du som vikar typisk modtager færre goder end dine del- eller fuldtidskolleger.

Relateret: Alt du behøver at vide om at være vikar

Højtlønnede vikarjob

Inden du søger et vikarjob, skal du overveje dine unikke kvalifikationer, færdigheder og interesser. Når du tager alt dette i betragtning, er du mere tilbøjelig til at finde jobtilfredshed med din midlertidige ansættelse. Når du starter din jobsøgning, skal du overveje følgende højtlønnede vikarjob:

1. Visuel merchandiser

National gennemsnitsløn: $44.081 om året

Primære opgaver: Visuelle merchandisere hjælper med at promovere en virksomheds produkter og tjenester. De udvikler en visuel merchandising-strategi og skaber iøjnefaldende displays, der tiltrækker kundernes opmærksomhed til en butik. Visuelle merchandisere skaber også skilte, plantegninger og vinduesudstillinger for at få kunderne til at gå ind i en butik.

2. Tolk

National gennemsnitsløn: $47.458 om året

Primære pligter: Tolke tager et verbalt budskab fra ét sprog og oversætter det til et andet, så andre mennesker kan forstå det. De oversætter disse budskaber mundtligt eller gennem tegnsprog og fungerer i det væsentlige som et medium i situationer, der involverer en sprogbarriere. I nogle tilfælde kan tolke også oversætte former for skriftlig kommunikation.

3. Oversætter

National gennemsnitsløn: $47.511 om året

Primære opgaver: Oversættere tager skriftlige beskeder på ét sprog og konverterer dem til et andet sprog. Før de oversætter, sikrer de, at de forstår betydningen af ​​det originale budskab. Når de oversætter, sørger de for at beholde den oprindelige betydning af budskabet.

4. Udstyrsoperatør

National gennemsnitsløn: $47.624 om året

Primære opgaver: Udstyrsoperatører kører eller kontrollerer en række forskellige entreprenørmaskiner. Noget udstyr, de kan betjene, omfatter gaffeltrucks og lastbiler. Udstyrsoperatører hjælper typisk også med konstruktionen af ​​strukturer såsom veje eller bygninger.

5. Computerprogrammør

National gennemsnitsløn: $48.295 om året

Primære opgaver: Computerprogrammører udvikler koden til software og mobile applikationer. De udfører også fejlfindingsmetoder og sikrer, at computersystemer og software fungerer.

Relateret: Lær om at være computerprogrammør

6. Advokatassistent

National gennemsnitsløn: $48.344 om året

Primære opgaver: Paralegals hjælper advokater med en bred vifte af opgaver. De hjælper dem med at forberede sig på forskellige retssager og sikrer en stabil kommunikation med klienterne. Paralegals interviewer også klienter, finder vidner, udfører juridisk forskning og udfører undersøgelser.

Relateret: Lær om at være advokatfuldmægtig

7. Personalespecialist

National gennemsnitsløn: $49.574 om året

Primære opgaver: Personalespecialister rekrutterer og interviewer medarbejdere til en virksomhed. De opdaterer også ansættelsesrekorder, forklarer personalepolitikker, udarbejder kompensations- og fordelspakker og planlægger præstationsevalueringssessioner.

8. Tømrer

National gennemsnitsløn: $53.127 om året

Primære opgaver: Tømrere skaber og reparerer forskellige trægenstande. De bruger byggeplaner og tegninger, installerer forskelligt inventar, skærer og former træ og skaber bygningsrammer.

Relateret: Lær om at være tømrer

9. Underviser

National gennemsnitsløn: $54.366 om året

Primære pligter: Vejledere hjælper eleverne med at forstå forskellige fagområder. De arbejder med dem på deres hjemmeopgaver, hjælper dem med at studere til kommende prøver og bruger forskellige læringsstile til at hjælpe dem med at forstå nøglebegreber.

Relateret: Lær om at være underviser

10. Daglig leder

National gennemsnitsløn: $54.389 om året

Primære opgaver: Generelle ledere fører tilsyn med en virksomheds drift. De sigter mod at forbedre en organisations effektivitet og øge dens overskud. General managers gennemgår også budgettet og bruger marketingstrategier til at forbedre virksomhedens økonomiske status.

Relateret: Lær om at være General Manager

11. Bogholder

National gennemsnitsløn: $54.621 om året

Primære opgaver: Revisorer varetager deres klients eller virksomheds bogføring. De udarbejder finansielle dokumenter, reviderer deres klients bøger og registrerer deres finansielle transaktioner. Efter at have analyseret forskellige regnskabsmuligheder rådgiver de deres klient eller virksomhed om visse økonomiske handlinger.

Relateret: Lær om at være revisor

12. Redaktør

National gennemsnitsløn: $57.316 om året

Primære opgaver: Redaktører gennemgår skriftligt indhold for stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl. De forbedrer kopiens læsbarhed og verificerer nøjagtigheden af ​​alle udsagn. Redaktører beslutter også, hvilket indhold der skal udgives, og samarbejder med forfattere for at hjælpe dem med at forbedre deres forfatterskab.

13. Maskinmester

National gennemsnitsløn: $60.757 om året

Primære opgaver: Maskinmestre betjener og vedligeholder en række forskellige maskiner og værktøjsmaskiner. De fortolker tekniske tegninger, sikrer, at driften overholder sikkerhedsprotokoller og reparerer dele efter behov.

14. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $61.560 om året

Primære opgaver: Tekstforfattere skriver overbevisende kopi til forskellige kunder. De udfører research og sikrer, at deres kopi opfylder deres klients behov. Gennem deres forfatterskab opmuntrer tekstforfattere deres klients publikum til at tage en bestemt handling. Tekstforfattere samarbejder også med resten af ​​deres klients eller virksomheds kreative team for at komme med kopi- og visuelle ideer.

Relateret: Lær om at være tekstforfatter

15. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $61.671 om året

Primære opgaver: Registrerede sygeplejersker yder patientpleje i en sundhedsfacilitet. De administrerer medicin, overvåger og vurderer en patients tilstand og arbejder sammen med læger for at udarbejde patientplejeplaner.

Relateret: Lær om at være en registreret sygeplejerske (RN)

16. Revisor

National gennemsnitsløn: $68.230 om året

Primære opgaver: Revisorer gennemgår virksomhedens regnskaber for at sikre nøjagtigheden og gyldigheden af ​​dets finansielle optegnelser. De rådgiver virksomheder om, hvordan de undgår risici og sænker omkostningerne. Revisorer verificerer også en virksomheds aktiver ved at gennemgå elementer.

Relateret: Lær om at være revisor

17. Driftsleder

National gennemsnitsløn: $70.329 om året

Primære opgaver: Driftsledere laver en strategi for at hjælpe en virksomhed med at nå sit fulde potentiale. De implementerer bedste praksis og leder efter måder at forbedre ydeevnen på. Driftsledere fører også tilsyn med nogle menneskelige ressourceopgaver, såsom at finde nyt talent.

Relateret: Lær om at være driftsleder

18. Systemanalytiker

National gennemsnitsløn: $80.011 om året

Primære opgaver: Systemanalytikere skaber nye computersystemer, analyserer systemproblemer og fejlfinder disse problemer. Systemanalytikere arbejder også sammen med forretningsanalytikere og informationsteknologiteamet for at løse en række systemproblemer.

Relateret: Lær om at være systemanalytiker

19. Ledelsesanalytiker

National gennemsnitsløn: $88.272 om året

Primære opgaver: Ledelsesanalytikere hjælper virksomheder med at forbedre deres effektivitet. De udfører også organisationsundersøgelser, skaber systemer og procedurer og samarbejder med kunder, medarbejdere og seniormedarbejdere for at identificere virksomhedens styrker og svagheder.

20. Applikationsudvikler

National gennemsnitsløn: $91.329 om året

Primære opgaver: Applikationsudviklere skaber computerapplikationssoftware. De udvikler og ændrer kildekoden, forstår deres klients krav og identificerer en applikations nøglefunktioner.

21. Elektroingeniør

National gennemsnitsløn: $95.226 om året

Primære opgaver: Elektroingeniører bruger deres viden om materialer og elektricitet til at skabe elektriske systemer, enheder og udstyr. De fører tilsyn med fremstillingen af ​​deres designs, tester deres kreationer og gennemfører forskningsprogrammer.

Relateret: Lær om at være elektroingeniør

22. Klinisk forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $97.366 om året

Primære opgaver: Kliniske forskningsmedarbejdere har mange medicinske forskningsrelaterede opgaver. De administrerer kliniske forsøg, rekrutterer studiedeltagere og indlæser deres data og resultater i et datasystem.

23. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $105.357 om året

Primære opgaver: Lægeassistenter diagnosticerer sygdomme, udarbejder patientbehandlingsplaner, ordinerer medicin og arbejder sammen med læger for at yde patientbehandling af høj kvalitet. De udfører også patientundersøgelser, hjælper med operation og bestiller laboratorieundersøgelser og røntgenbilleder efter behov.

Relateret: Lær om at være lægeassistent

24. Rejsesygeplejerske

National gennemsnitsløn: $105.970 om året

Primære opgaver: Rejsesygeplejersker opfylder personalebehov på en række sundhedsfaciliteter. De tager midlertidige opgaver fra sted til sted. Rejsesygeplejersker udfører forskellige opgaver, herunder administration af medicin, samarbejde med læger vedrørende patientbehandling og besvarelse af patienthenvendelser.

25. Adjungeret professor

National gennemsnitsløn: $113.618 om året

Primære opgaver: Adjungerede professorer arbejder på videregående uddannelsesinstitutioner på kontraktbasis. De arbejder typisk i deltidsstillinger, de opretter et klassepensum, planlægger forelæsninger og opgaver og bedømmer studerendes opgaver og eksamener, ligesom en fastansat professor ville, selvom de kun arbejder på semester eller kvartalsbasis for de kurser, de er ansat til. underviser.

Relateret: Lær om at være adjungeret professor

Flere højtlønnede vikarjob

Her er 25 flere højtlønnede vikarjob:

 1. Dataindtastningsassistent
 2. Specialist i computerbrugersupport
 3. Software tester
 4. Detailsælger
 5. Sundhedshjælper i hjemmet
 6. Lejrrådgiver
 7. Vikar
 8. Byggearbejder
 9. Aflastningspostbud
 10. Livredder
 11. Operationsanalyseanalytiker
 12. Juridisk assistent
 13. Biologisk tekniker
 14. Specialist i beredskabshåndtering
 15. Økonomichef
 16. Audio- og videoudstyrstekniker
 17. Mekanisk tegner
 18. Havemand
 19. Murermester
 20. Rekrutterer
 21. Skovtekniker
 22. Landarbejder
 23. Sygeplejerske
 24. Skilærer
 25. Administrativ assistent

Tips til at få et vikarjob

Hvis du er klar til at starte vikararbejde, skal du have en strategi på plads, der hjælper dig med at finde det rigtige job. Overvej dine kvalifikationer, interesser og færdighedsniveau, når du starter din jobsøgning. Brug disse tips til at hjælpe dig med at finde det rigtige vikarjob til dig:

 • Brug specialiseret vikarbureau. Overvej at bruge et vikarbureau, der fokuserer på en bestemt branche. Brug af et specialiseret vikarbureau kan introducere dig til flere muligheder relateret til dit felt. At gå igennem et vikarbureau giver dig også professionel jobsøgningshjælp.
 • Find vikarstillinger på traditionelle jobtavler. Udover at bruge et specialiseret vikarbureau, kan du også bruge jobtavler til at finde midlertidige ansættelsesmuligheder. Når du bruger en traditionel jobtavle, skal du bruge nøgleord som "vikariat job" eller "midlertidigt arbejde" til at filtrere dine søgeresultater.
 • Opdater dit CV. Før du søger en stilling, skal du opdatere dit CV, så det afspejler dine seneste og relevante kvalifikationer. Skræddersy dit CV til hver vikarstilling, du søger, for at øge dine chancer for at få en samtale og blive ansat.

René Svenningsen
René Svenningsen Hvis du er interesseret i at skifte karriere, så overvej at søge et vikarjob på forhånd. Ikke alene kan et vikarjob introducere dig til en ny branche, men det giver dig også mulighed for at lære eller forbedre en række forskellige færdigheder i processen. Derudover har vikarjob også typisk en mindre stringent ansættelsesproces, hvis du blot ønsker at komme hurtigt på arbejde eller at fylde erfaring i dit CV. At forstå, hvad et vikarjob er, og hvilke vikarjob, der giver den højeste løn, kan hjælpe dig med at finde større succes med denne type ansættelse. I denne artikel forklarer vi, hvad et vikarjob er, lister 50 højtlønnede vikarjob, som du kan forfølge, og giver dig tips til at få denne type ansættelse.