50 Efterspurgte Job I Californien

50 Efterspurgte Job I Californien

Hvis du leder efter en ny stilling og bor i Californien, kan du overveje et job, der er meget efterspurgt i staten. Job, der efterspørges, varierer fra sted til sted, så det er stadig vigtigt at finde noget, du vil nyde og have en interesse i. Når du arbejder i et job, der er meget efterspurgt i dit område, kan du muligvis forhandle om en højere løn eller en bedre fordelspakke, fordi arbejdsgiveren er motiveret for at udfylde rollen.

I denne artikel definerer vi, hvad et efterspurgt job er, og deler en liste over de mest efterspurgte job i Californien.

Hvad er et efterspurgt job?

Et efterspurgt job er normalt et, som der er et sådant behov for, at virksomheder har flere ledige stillinger, end der er ansøgere eller kvalificerede kandidater til stillingen. Nogle af disse stillinger kræver specifik uddannelse eller et bestemt kvalifikationssæt, mens andre er dem, som medarbejderne kan træne i, mens de er på jobbet. Det er almindeligt, at job med høj efterspørgsel i specifikke stater betaler mere end det nationale gennemsnit eller tilbyder yderligere fordele for at tiltrække personer til stillingen og fastholde dem i rollen.

Læs mere: 20 efterspurgte færdigheder i dagens arbejdsstyrke

25 høje efterspørgselsjob i Californien

Hvis du søger et job, der er meget efterspurgt i Californien, så overvej disse muligheder, anført i rækkefølge efter gennemsnitlig statsløn og med en forklaring på de primære opgaver for hver:

1. Madservicemedarbejder

Gennemsnitsløn: $25.395 om året

Primære opgaver: En foodservicemedarbejder er ansvarlig for at tilberede mad til gæster og betjene kunder rettidigt. De kan hjælpe med at rengøre køkkenet og de omkringliggende områder, og de skal overholde fødevaresikkerhedsstandarder. Madservicemedarbejdere kan have det ekstra ansvar for at tage kundernes betalinger for deres måltid.

2. Personlig plejeassistent

Gennemsnitsløn: $33.392 om året

Primære opgaver: En personlig plejeassistent er ansvarlig for at hjælpe deres klienter med basale medicinske behov. Personlige plejeassistenters ansvar omfatter at transportere en patient til deres aftaler, tilberede måltider, sørge for, at deres klient tager ordineret medicin og arbejde som en ledsager. De kan arbejde i flere miljøer, herunder hospitaler, plejehjem og enkeltpersoners hjem.

3. Lærer

Gennemsnitsløn: $35.922 om året

Primære opgaver: En lærer er ansvarlig for at instruere eleverne. De udvikler læseplaner, karakterpapirer, proctor-eksamener og mødes med deres elevers forældre og værger for at diskutere barnets fremskridt. Afhængigt af hvilken skole læreren arbejder for og den klasse læreren instruerer, må de kun undervise i ét fag eller undervise i en række forskellige fag i deres klasse.

Læs mere: Lær om at være lærer

4. Personlig træner

Gennemsnitsløn: $37.935 om året

Primære opgaver: En personlig træner er ansvarlig for at arbejde sammen med deres klienter om deres fitnessmål. De udvikler en træningsplan, der vil hjælpe deres klienter med at gøre ting som at øge styrke, tabe sig, opretholde deres samme niveau af velvære og forberede sig til en fysisk aktivitet som et maraton.

Læs mere: Lær om at være personlig træner

5. Husholderske

Gennemsnitsløn: $44.640 om året

Primære opgaver: En husholderske er ansvarlig for at holde rummene rene. De kan have tendens til forretningskontorer eller familiehjem. Husholdere udfører typiske husholdningsrengøringsopgaver såsom støvsugning, aftørring, mopping og opvask. Nogle husholdere samler op og organiserer ting rundt omkring i huset.

Læs mere: Lær om at være husholderske

6. Administrativ assistent

Gennemsnitsløn: $47.412 om året

Primære opgaver: En administrativ assistent er ansvarlig for at udføre kontoropgaver, som kan omfatte besvarelse af telefonopkald og e-mails, vedligeholde filsystemer, udarbejde dokumenter og støtte medarbejdere på et kontor gennem deres arbejde. De kan også deltage i møder og skrive notater, have kontorartikler på lager og planlægge aftaler.

Læs mere: Lær om at være administrativ assistent

7. Vindmølletekniker

Gennemsnitsløn: $47.886 om året

Primære opgaver: En vindmølletekniker er ansvarlig for at installere, reparere og vedligeholde vindmøller. De fejlfinder også eventuelle problemer og udfører regelmæssige inspektioner for at sikre, at vindmøllen fungerer, som den skal.

8. Havemand

Gennemsnitsløn: $48.453 om året

Primære opgaver: En grundejer er ansvarlig for at vedligeholde græsset, planter, træer og det generelle landskab i et udendørs område såsom en park eller et forretnings- eller lejlighedskompleks. Nogle groundskeepers udfører også reparationer på andre dele af et udendørs område, såsom hegn og belysning.

Læs mere: Lær om at være havemand

9. Massageterapeut

Gennemsnitsløn: $48.618 om året

Primære opgaver: En massageterapeut er ansvarlig for at vurdere deres klienter for at forstå mere om eventuelle problemer, de måtte opleve i hele deres krop. De bruger berøring og muskelmanipulation til at give deres klienter smertelindring, men deres arbejde forbedrer også cirkulationen, forbedrer humøret og hjælper klienterne med at komme sig efter skader.

Læs mere: Lær om at være massageterapeut

10. Paralegal

Gennemsnitsløn: $52.088 om året

Primære opgaver: En advokatfuldmægtig er ansvarlig for at bistå en advokat med at forberede en retssag, indgive dokumenter, udføre juridisk forskning og kommunikere med klienter. De kan også planlægge klientaftaler, tjene som vidne på dokumenter og notarisere formularer.

Læs mere: Lær om at være advokatfuldmægtig

11. Daglig leder

Gennemsnitsløn: $58.712 om året

Primære opgaver: En daglig leder er ansvarlig for at føre tilsyn med hoveddriften i en virksomhed. Det gør de ved at ansætte medarbejdere, vedligeholde budgettet og samarbejde med alle afdelinger i organisationen for at sikre, at de arbejder hen imod at nå målene.

Læs mere: Lær om at være General Manager

12. Tagdækker

Gennemsnitsløn: $59.334 om året

Primære opgaver: En tagdækker er ansvarlig for montering, fastgørelse og udskiftning af tage. De skal muligvis arbejde med forskellige materialer afhængigt af en kundes præferencer.

13. Felttekniker

Gennemsnitsløn: $61.703 om året

Primære opgaver: En felttekniker er ansvarlig for installation, vedligeholdelse og reparation af telekommunikationssystemer. De skal være fortrolige med udstyr, kabler og hjælpeværktøjer, der er involveret i en installation. Feltteknikere kan også yde support på stedet og udføre test på udstyret.

14. Computerprogrammør

Gennemsnitsløn: $64.999 om året

Primære opgaver: En computerprogrammør er ansvarlig for at oversætte computerprogrammer til kode, der gør det muligt for programmet at fungere korrekt. De kan også arbejde inden for applikationer. Computerprogrammører har erfaring med at vedligeholde programmer og fejlfindingssystemer, så slutbrugeren kan fortsætte med at bruge det efter hensigten.

Læs mere: Lær om at være computerprogrammør

15. Annoncechef

Gennemsnitsløn: $65.159 om året

Primære opgaver: En reklamechef er ansvarlig for at generere indtægter til en virksomhed gennem reklameindsats. De overvåger oprettelsen af ​​annoncer, som kan involvere grafiske designere, specialister på sociale medier, tekstforfattere og mere. Annoncechefer opretter også annonceringsplaner for at hjælpe deres kunder med at nå ud til en målgruppe og øge salget. De kan brainstorme beskeder og udføre forskning for at forstå mere om, hvordan man kan få genklang hos en målgruppe.

16. Bogholder

Gennemsnitsløn: $65.302 om året

Primære opgaver: En revisor er ansvarlig for at arbejde med enkeltpersoner eller virksomheder for at opbevare deres økonomiske optegnelser. De sørger for, at økonomiske optegnelser er gyldige og fuldstændige, og at skatter udfyldes, når og efter behov. Revisorer kan også udføre revisioner for deres virksomhedskunder for at sikre, at organisationens drift er skattemæssigt sund.

Læs mere: Lær om at være revisor

17. Købmandschef

Gennemsnitsløn: $65.457 om året

Primære opgaver: En dagligvarechef er ansvarlig for at lede det personale, der arbejder i en dagligvarebutik. Dette involverer at træffe personalebeslutninger, udvikle træningsprogrammer for butiksmedarbejdere, overvåge lagerbeholdning og budgetter og skabe tidsplaner for medlemmer af det øverste ledelsesteam i hele butikken. Dagligvarechefer kan også udvikle sikkerhedsprotokoller og kompilere rapporter for at forstå salgsresultaterne i deres butik.

18. Solcelleinstallatør

Gennemsnitsløn: $66.978 om året

Primære opgaver: En solcelleinstallatør er ansvarlig for at installere og vedligeholde solcelleudstyr, som omfatter paneler, kabler med mere, på folks hjem, kontorbygninger og endda på land. De reparerer og vedligeholder også solpaneler og tilhørende udstyr, mens de overholder sikkerhedsstandarder og koder.

19. Finansiel rådgiver

Gennemsnitsløn: $67.261 om året

Primære opgaver: En finansiel rådgiver er ansvarlig for at forstå deres klients økonomiske mål og udvikle en plan, der hjælper dem med at nå disse mål. De samarbejder med kunder om at opbygge deres finansielle porteføljer og deres formue og identificere eventuelle finansielle risici, deres kunder bør undgå.

Læs mere: Lær om at være finansiel rådgiver

20. Uddannelsesspecialist

Gennemsnitsløn: $67.458 om året

Primære opgaver: En uddannelsesspecialist er ansvarlig for at evaluere læseplanen og give forslag til, hvordan den kan forbedres til næste skoleår. De kan hjælpe skoler og individuelle lærere med lektionsplaner og uddanne dem om forskellige undervisningsmetoder, som instruktører kan bruge i klasseværelset. Uddannelsesspecialister samarbejder også med lærere, vejledere og forældre for at styre uddannelsesmæssige forventninger og kommunikere en elevs fremskridt.

21. Lastbilchauffør

Gennemsnitsløn: $67.791 om året

Primære opgaver: En lastbilchauffør er ansvarlig for transport og levering af varer. De kan arbejde i en lokal region eller køre i hele landet. Lastbilchauffører henter varer og materialer, der er klar til transport, og leverer dem til et bestemt sted. De skal muligvis også læsse eller losse de genstande, de transporterer.

Læs mere: Lær om at være lastbilchauffør

22. Salgsrepræsentant

Gennemsnitsløn: $68.645 om året

Primære opgaver: En salgsrepræsentant er ansvarlig for at sælge produkter og tjenester til kunder. De besvarer kundespørgsmål, foreslår varer, gennemfører transaktionen på et salgsstedsregister og fører lagerbeholdning. Salgsrepræsentanter kan også lave salgspræsentationer for grupper, identificere potentielle kunder og markeder og udvikle relationer med potentielle kunder.

Læs mere: Lær om at være salgsrepræsentant

23. Politibetjent

Gennemsnitsløn: $71.636 om året

Primære opgaver: En politibetjent er ansvarlig for at holde et samfund sikkert og sørge for, at alle borgere overholder loven. De kan tage skridt til at forhindre kriminalitet, holde vejene frie og sikre, reagere på nødopkald, efterforske uroligheder og arrestere personer, der bryder loven. Mange politibetjente patruljerer også områder og dirigerer trafikken.

Læs mere: Lær om at være politibetjent

24. Forretningsudviklingschef

Gennemsnitsløn: $77.074 om året

Primære opgaver: En forretningsudviklingschef er ansvarlig for at hjælpe den organisation, de arbejder for, med at vokse. De kan finde salgsemner, udvikle relationer til målkunder og nuværende kunder og skabe nye måder at generere mere omsætning på. Forretningsudviklingsledere laver også pitch-præsentationer til kunder og kunder og arrangerer forretningsmøder for at lære mere om en kundes behov.

Læs mere: Lær om at være forretningsudviklingschef

25. Kartograf

Gennemsnitsløn: $80.547 om året

Primære opgaver: En kartograf er ansvarlig for at kompilere verificerede data for at skabe kort. De holder sig opdateret om geografiske ændringer, så de kan skabe nye kort, der kan bruges af mange mennesker, fra enkeltpersoner og familier til regionale og byplanlæggere. Kartografer kan bruge luftfotos, jordundersøgelser og mere til at forstå et bestemt landskab.

25 andre job i høj efterspørgsel i Californien

Her er yderligere 25 stillinger, der er meget efterspurgte i Californien, opført i rækkefølge efter gennemsnitsløn i staten, lavest til højest:

 1. Marketingchef: $82.287 om året
 2. Bygningsarbejder: $82.463 om året
 3. Operationsanalytiker: $82.746 om året
 4. Webudvikler: $83.450 om året
 5. Fysioterapeut: $86.151 om året
 6. Nuklear ingeniør: $86.838 om året
 7. Statistiker: $93.248 om året
 8. Registreret sygeplejerske: $94.004 om året
 9. Informationssystemadministrator: $98.659 om året
 10. Advokat: $105.672 om året
 11. Maskiningeniør: $108.198 om året
 12. Åndedrætsterapeut: $113.887 om året
 13. Dyrlæge: $120.135 om året
 14. Kompensationsleder: $121.769 om året
 15. Farmaceut: 124.931 $ om året
 16. Softwareingeniør: $131.382 om året
 17. Pilot: $134.141 om året
 18. Smittesygdomslæge: 134.172 $ om året
 19. Arkitekt: $139.017 om året
 20. Halvlederingeniør: $145.870 om året
 21. Administrerende direktør: $151.374 om året
 22. Jordemoder: $172.655 om året
 23. Akutlæge: $183.067 om året
 24. Børnelæge: $216.484 om året
 25. Tandlæge: $243.825 om året

Keld Lange
Keld Lange Hvis du leder efter en ny stilling og bor i Californien, kan du overveje et job, der er meget efterspurgt i staten. Job, der efterspørges, varierer fra sted til sted, så det er stadig vigtigt at finde noget, du vil nyde og have en interesse i. Når du arbejder i et job, der er meget efterspurgt i dit område, kan du muligvis forhandle om en højere løn eller en bedre fordelspakke, fordi arbejdsgiveren er motiveret for at udfylde rollen.