50 Af De Bedste Udendørsjob

Hvis du ikke ønsker at arbejde på et kontor, så overvej et job i det fri. Adskillige udendørs karrierer er ikke kun gavnlige for dig, men også for miljøet. Jo mere du forstår de udendørs job, der er til rådighed for dig, jo lettere er det at finde en passende rolle baseret på dine kompetencer, erfaring og interesser. I denne artikel forklarer vi de fordele, der følger med et udendørs job, og oplister flere stillinger, som du kan overveje.

Relateret: 10 udendørs job, der betaler godt

Hvorfor skal du få et udendørsjob?

At få et udendørsjob kommer med flere fordele, der kan forbedre dit personlige og professionelle liv. Her er fordelene ved at få et udendørs job:

 • Sundere livsstil: Når du arbejder udendørs, er der større sandsynlighed for, at du får en sundere og aktiv livsstil. Dette skyldes, at du som udendørsmedarbejder er mere tilbøjelig til at engagere dig i fysisk aktivitet på daglig basis.
 • Reduceret stress: At tilbringe tid udendørs giver dig en klarere sindstilstand og kan sænke stressniveauet. At reducere stress forbedrer din mentale sundhed og giver dig mulighed for bedre at håndtere arbejdsbyrder og situationer.
 • Forbedret humør: Ud over at reducere stress har arbejde udendørs potentialet til at gøre dig gladere, hvilket kan føre til positive interaktioner med dine kolleger og en større påskønnelse af dit job.
 • Miljøbevarelse: Mange udendørs job giver dig mulighed for at bidrage til bevarelse og beskyttelse af miljøet. Det kan forbedre din moral ved at vide, at du gør en forskel.
 • Varieret arbejdsmiljø: Dit arbejdsmiljø med et udendørsjob varierer afhængigt af din dags ansvar. Mens du en dag kan arbejde i en skov, kan en anden finde dig på en byggeplads.

Relateret: 14 store udendørs karrierer

Udendørs job

Uanset om du vil arbejde på stranden eller tilbringe dine dage i en skov, er der flere udendørs jobs, som du kan lære om. Inden du starter din jobsøgning, så tænk på din relevante erhvervserfaring, færdigheder og interesser. Her er nogle udendørs jobs at overveje:

1. Lejrrådgiver

National gennemsnitsløn: $19.053 om året

Primære opgaver: Lejrrådgivere fører tilsyn med en gruppe campister for at sikre en sikker, organiseret og fornøjelig lejroplevelse. De koordinerer programmer og aktiviteter for alle campister og bruger deres lederevner og kreativitet på daglig basis.

2. Vingårdsarbejder

National gennemsnitsløn: $25.106 om året

Primære opgaver: Vingårdsarbejdere vedligeholder vinstokke på en vingård. De overvåger en vinstoks livscyklus og plejer den efter behov. Vingårdsarbejdere sikrer også, at alle sikkerhedsprotokoller overholdes.

3. Lejrleder

National gennemsnitsløn: $28.038 om året

Primære opgaver: Lejrledere udfører administrative og tilsynsførende opgaver til gavn for lejrens personale og deltagere. De arbejder ofte året rundt for at sikre, at alle aktiviteter forløber glat under lejren.

4. Jagtguide

National gennemsnitsløn: $29.380 om året

Primære opgaver: Jagtguider er friluftsfolk, der vejleder folk på jagtture. De planlægger ture, sørger for jagtudstyr til deres kunder og spejder efter dyrelivet under deres ture. Ved at bruge deres friluftsfærdigheder og ekspertise sikrer de en fornøjelig og underholdende tur for alle.

5. Eventyrguide

National gennemsnitsløn: $30.077 om året

Primære opgaver: Eventyrguider organiserer og skaber udendørs ekspeditioner for grupper af mennesker såsom turister eller sportsentusiaster. De arbejder ofte for turistvirksomheder, parker eller feriesteder, men de kan også være selvstændige.

6. Vuggestueleder

National gennemsnitsløn: $30.326 om året

Primære opgaver: Planteskoleledere arbejder i planteskoler og fører tilsyn med alle planteskolemedarbejdere. Deres andre opgaver omfatter dyrkning af planter, fremstilling af displays og lagerstyring.

7. Fotograf

National gennemsnitsløn: $31.658 om året

Primære opgaver: Fotografer er personer, der bruger deres kameraer til at tage billeder ved hjælp af naturligt eller kunstigt lys. De arbejder ofte for en bestemt publikation, men mange er selvstændige og driver deres egen fotografivirksomhed. De transporterer deres kameraudstyr og bruger deres fotografiske færdigheder til at tage det perfekte billede på daglig basis.

8. Journalist

National gennemsnitsløn: $31.688 om året

Primære opgaver: Også kendt som "reportere", journalister indsamler nyhedsværdig information og deler den med offentligheden. De arbejder ofte for en avis, magasin, nyhedshjemmeside eller tv-station. Journalister arbejder på at informere offentligheden om en række emner, herunder nyheder og sport.

Relateret: Lær om at være journalist

9. Hundelufter

National gennemsnitsløn: $32.760 om året

Primære opgaver: Hundeluftere tager kæledyrsejeres hunde med på gåture. De sikrer, at hunden forbliver aktiv ved at opretholde sin daglige træningsrutine. Hundeluftere tilbyder selskab og sørger for, at hunden er sund og glad under deres gåtur.

10. Vildlandsbrandmand

National gennemsnitsløn: $33.966 om året

Primære opgaver: Wildland brandmænd bekæmper naturbrande og sigter mod at forhindre dem i at starte i fremtiden. I modsætning til almindelige brandmænd opererer vilde brandmænd på føderalt niveau.

11. Landmåler

National gennemsnitsløn: $35.797 om året

Primære opgaver: Landmålere undersøger et område af jord og sætter ejendomsgrænser ved at tage nøjagtige mål. De forbereder byggepladser og arbejder sammen med deres kunder og ingeniører.

Relateret: Lær om at være landmåler

12. Parkvagt

National gennemsnitsløn: $36.464 om året

Primære opgaver: Parkvagter udfører flere opgaver for at bevare og beskytte naturlige udendørs arealer. Nogle af deres opgaver omfatter patruljering af områder og sikring af, at offentligheden følger fastlagte regler.

Relateret: Lær om at være en Park Ranger

13. Solcelleinstallatør

National gennemsnitsløn: $40.706 om året

Primære opgaver: Solcelleinstallatører placerer og vedligeholder solcelleanlæg på tage af boliger og andre bygninger. Deres opgaver omfatter at samle de rigtige materialer, tage mål og skære materialerne til, så de passer til taget efter behov.

14. Murermester

National gennemsnitsløn: $44.117 om året

Primære opgaver: Murere bygger en række gangbroer, terrasser, bygninger, hegn og andre strukturer. De arbejder med flere blokmaterialer afhængigt af deres projekter, såsom beton og mursten.

15. Arborist

National gennemsnitsløn: $44.158 om året

Primære opgaver: Også kendt som "arboriculturists", arborists dyrker og studerer træagtige planter som træer og buske. De har forskellige opgaver, herunder trimning og beskæring af planter for at sikre, at de ikke forstyrrer elektriske elledninger eller offentlige fortove. De opretholder også sundheden og integriteten af ​​træer og andre planter.

16. Vindmølletekniker

National gennemsnitsløn: $53.414 om året

Primære opgaver: Vindmølleteknikere installerer og driver vindmøller. De udfører rutineinspektioner og reparationer efter behov for at sikre, at turbinerne er i korrekt funktionsdygtig stand

17. Anlægsgartner

National gennemsnitsløn: $53.976 om året

Primære opgaver: Anlægsgartnere forbedrer et websted gennem en række forskellige opgaver inden for gårdpleje. Nogle af deres opgaver omfatter græsslåning, plantning af blomster, montering af springvand og rengøring af offentlige gangbroer.

18. Fritidsterapeut

National gennemsnitsløn: $59.406 om året

Primære opgaver: Fritidsterapeuter bruger rekreative aktiviteter til at hjælpe personer med sygdomme eller handicap. De sigter mod at forbedre deres patienters fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed. Fritidsterapeuter hjælper også deres patienter med at genoprette grundlæggende motoriske færdigheder og hjælper dem med at socialisere mere effektivt.

19. Byplanlægger

National gennemsnitsløn: $62.878 om året

Primære opgaver: Byplanlæggere mødes med flere parter, herunder embedsmænd og bygherrer, for at udarbejde planer for arealanvendelse. De indsamler data og sigter mod at udvikle, revitalisere og på anden måde forbedre byzoner.

Relateret: Lær om at være byplanlægger

20. Kartograf

National gennemsnitsløn: $67.276 om året

Primære opgaver: Kartografer studerer, tegner og laver kort. De udfører research, sikrer, at de kort, de laver, er nøjagtige og arbejder sammen med kunder og informationsudbydere. Kartografer bruger også satellit- og luftbilleder til at hjælpe med kortdesign.

21. Landskabsarkitekt

National gennemsnitsløn: $67.791 om året

Primære opgaver: Landskabsarkitekter mødes med ingeniører og bygningsarkitekter for at udarbejde byggepladsplaner for nye projekter eller opdateringer af eksisterende steder. Under deres møder gennemgår de projektomkostningerne og færdiggør specifikationer. Deres mål er at skabe et smukt og funktionelt uderum for deres kunder.

Relateret: Lær om at være landskabsarkitekt

22. Nedrivningsleder

National gennemsnitsløn: $69.851 om året

Primære opgaver: Nedrivningsledere fører tilsyn med en gruppe arbejdere, der er involveret i nedrivning af strukturer. De koordinerer deres opgaver og hjælper med nedrivningsprocessen. I nogle tilfælde fjerner de asbest og skimmelsvamp fra bygningsvægge og rør for at sikre sikkerhedsretningslinjer.

23. Havbiolog

National gennemsnitsløn: $72.300 om året

Primære opgaver: Havbiologer studerer livet i havet og organismer som hvaler og skildpadder. De overvåger havdyr og sikrer, at levesteder og dyrepopulationer ikke påvirkes negativt af forurenende stoffer. De overvåger også havpopulationerne, observerer deres interaktioner og indsamler data.

24. Geolog

National gennemsnitsløn: $72.766 om året

Primære opgaver: Geologer studerer de forskellige klipper, mineraler og fossiler, der udgør jordskorpen. De bruger deres viden om kemi, fysik og biologi til at observere og teste væske-, mineral-, jord- og stenprøver.

25. Petroleumsingeniør

National gennemsnitsløn: $85.188 om året

Primære opgaver: Petroleumsingeniører skaber metoder til olie- og gasudvinding. For at designe og udvikle disse processer udfører de en bred vifte af forskning. De sørger også for, at produktionen af ​​olie og gas er maksimeret for rentabilitet og besøger boresteder for at sikre korrekt udvinding.

Relateret: Lær om at være petroleumsingeniør

Yderligere udendørs job

Hvis disse job ikke var, hvad du ledte efter, er der masser af andre udendørs jobs at overveje. Tjek disse ekstra jobs, der får dig ud i det naturlige miljø:

 • Arkæolog
 • Bygningsarbejder
 • Miljøingeniør
 • Miljøforsker
 • Landmand
 • Brandmand
 • Jernarbejder
 • Livredder
 • Linjemand
 • Skovhugger
 • Vuggestuemedarbejder
 • Oceanograf
 • Olie- og gasboretårnsoperatør
 • Paramediciner
 • Patruljebetjent
 • Rancher
 • Restaureringsøkolog
 • Skiinstruktør
 • Faldskærmsudspring instruktør
 • Jordbundsforsker
 • Sportstræner
 • Trailbygger
 • Vingårdsleder
 • Vildmarksinstruktør
 • Zoolog

Olaf Laursen
Olaf Laursen Hvis du ikke ønsker at arbejde på et kontor, så overvej et job i det fri. Adskillige udendørs karrierer er ikke kun gavnlige for dig, men også for miljøet. Jo mere du forstår de udendørs job, der er til rådighed for dig, jo lettere er det at finde en passende rolle baseret på dine kompetencer, erfaring og interesser. I denne artikel forklarer vi de fordele, der følger med et udendørs job, og oplister flere stillinger, som du kan overveje.