5 Trin Til At Arbejde I Udlandet Som Sygeplejerske

Sygepleje er en vigtig profession i USA, fordi disse fagfolk yder en række tjenester til syge og sårede medlemmer af befolkningen. Omrejsende sygeplejersker kan være lige så eller endda mere værdifulde i udlandet i andre lande for at hjælpe med at udfylde et hul i tilgængelige patientydelser. At lære processen med at blive en rejsende sygeplejerske kan hjælpe dig med at forstå, om dette karrierevalg er det rigtige for dig. I denne artikel forklarer vi, hvad det vil sige at være en rejsende sygeplejerske, og hvilke skridt du kan tage for at opnå den position i din karriere.

Hvorfor arbejde i udlandet som sygeplejerske?

At rejse til udlandet som sygeplejerske giver dig mulighed for at opleve forskellige kulturer fra hele verden, mens du perfektionerer dine medicinske færdigheder. Som rejsende sygeplejerske kan du lære, hvordan du udfører forskellige medicinske procedurer i en række forskellige omgivelser og kommunikerer med forskellige slags mennesker fra hele kloden. Omrejsende sygeplejersker besøger ofte områder med ringe adgang til konsekvent lægebehandling, hvilket gør deres tilstedeværelse værdsat blandt de lokalsamfund, de besøger.

Rejsesygeplejerske tidsplaner er ofte noget fleksible, hvilket giver mulighed for fri mellem opgaverne. Længden og fleksibiliteten af ​​disse pauseperioder kan afhænge af de sponsorerende bureauers politikker. Det rejsende sygeplejefag byder på kulturel berigelse, betydelige fordele udover lønnen og masser af muligheder for at få erfaring.

Relateret : En dag i en sygeplejerskes liv: Typiske daglige aktiviteter og pligter

Hvordan fungerer rejsesygeplejen?

Rejsende sygeplejerskebureauer i USA hjælper sygeplejersker med at finde arbejde uden for deres hjemland. For at ansøge hos et bureau skal håbefulde rejsende sygeplejersker først have erfaring som registreret sygeplejerske og have en gyldig sygeplejelicens i USA. Sygeplejersker skal også opfylde krav fastsat af det land, hvor de ønsker at arbejde. Retningslinjerne er forskellige, og det er den enkelte sygeplejerskes ansvar at undersøge specifikke landevejledninger. Omrejsende sygeplejersker behandler patienter i alle aldre, og opgaver kan variere fra otte til 26 uger.

Nogle rejsesygeplejersker tilpasser deres oplevelser yderligere ved at modtage specialcertificeringer. Specialer omfatter kirurgisk sygepleje, skadestuesygepleje, pædiatrisk sygepleje, anæstesi og intensiv pleje. Du skal muligvis vente en bestemt periode, før du er ansat på et rejsesygeplejebureau, før du modtager en opgave. Efter at have arbejdet i udlandet kan mange sygeplejersker nemt skifte tilbage til karrierer i USA ved at bruge den erfaring, de har fået. Færdigheder, der bruges på området, der ligner dem, der bruges på hospitaler og klinikker i USA, omfatter:

 • Samarbejde med andre sygeplejersker og læger
 • Diagnosticering af patienter
 • Undervisning af familiemedlemmer og patienter om sundhed og sikkerhed
 • Give medicin eller væske
 • Undervisning af det generelle samfund om sundhed og velvære

Relateret : Tips fra en sygeplejerskecoach: Vigtigheden af ​​personlig branding

Arbejdsmiljø for en rejsende sygeplejerske

Mange rejsende sygeplejebureauer kræver, at kandidater mindst har et praktisk kendskab til det lokale sprog, før de sendes til et specifikt land. Dette kan hjælpe dem med at kommunikere bedre med patienter, andre læger og tjenesteudbydere. Arbejdssteder spænder fra fuldt finansierede statsdrevne faciliteter til klinikker med lav indkomst. Hos nogle bureauer betaler rejsende sygeplejersker for deres egen transport og bolig. Nogle gange kan et rejsebureau give dig et stipendium til at dække både rejseudgifter og bolig under dine rejser. I andre tilfælde giver nogle organisationer gratis bolig til dem, der venter på udsendelse.

Lande og geografiske områder, der accepterer rejsende sygeplejersker fra USA, omfatter:

 • Kina
 • Mellemøsten
 • New Zealand
 • Australien

Sådan arbejder du i udlandet som sygeplejerske

Hvis du planlægger at blive rejsende sygeplejerske, så overvej nogle af følgende trin:

1. Få din sygeplejerskeuddannelse

En sygeplejerske, der afslutter en associeret eller bachelorgrad fra et akkrediteret sygeplejeprogram, kan blive rejsesygeplejerske. I løbet af din uddannelse kan du begynde at lære færdigheder til at hjælpe dig med at blive en rejsende sygeplejerske, såsom et sprog eller kulturhistorie. Overvej at tage ledige klasser i løbet af din tid på skolen for at forberede dig til din rejsesygeplejeoplevelse. Din uddannelse kan også hjælpe dig med at danne netværksmuligheder, du kan bruge til at ansøge et rejsesygeplejebureau.

Relateret : Hvad du behøver at vide om at blive rejsesygeplejerske

2. Bestå NCLEX for at blive en registreret sygeplejerske

Efter endt uddannelse med en sygeplejerskeuddannelse kan du tage National Council Licensure Exam. At bestå denne test giver dig mulighed for at tjene din licens og blive en registreret sygeplejerske i USA. Du skal også opfylde de kvalifikationer, der kræves af dit statslige sygeplejeråd, før du kan blive en registreret sygeplejerske. De fleste rejsesygeplejerskeorganisationer kræver, at du har to yderligere certificeringer, før du arbejder i udlandet: en Basic Life Support og Advanced Cardiac Life Support certificering.

3. Få erfaring med sygepleje

Mange sygeplejersker vælger at få specialisering inden for visse medicinske områder, hvilket ofte kræver yderligere licens. Dit omrejsende sygeplejebureau kan også kræve, at du har mindst to års erfaring inden for dit speciale, før du søger til deres organisation eller modtager en opgave. At få erfaring er et meget vigtigt skridt, fordi det afgør, hvilke åbninger der kan være tilgængelige for dig, når du er kvalificeret som rejsende sygeplejerske.

Relateret : 13 sygeplejejob i militæret

4. Få din licens

For at blive en registreret sygeplejerske skal du have en licens i din stat. Nursing Licensure Compact tillader registrerede sygeplejersker at have en licens i mange stater. Hvis du bor i en stat, der er en del af Nursing Licensure Compact, kan du bruge en multi-state licens til at praktisere i din bopælsstat og andre, samt være kvalificeret til at ansøge hos et rejsesygeplejebureau.

5. Søg en stilling hos et rejsesygeplejerske vikarbureau

Når du er blevet registreret sygeplejerske, skal du finde et bureau at arbejde med. Der er mange måder at gøre dette på, herunder:

 • Leadgenererende websteder : Lead-websteder giver dig mulighed for at præsentere dine kontaktoplysninger og andre data for sygeplejebureauer. Sygeplejebureauer kan kontakte dig gennem denne metode efter at have set på dine legitimationsoplysninger og erfaring.

 • Bedømmelser : Mange online-websteder har vurderingstjenester, hvor sygeplejersker kan give feedback om rejsende sygeplejersker, som de har arbejdet med. Derfra kan du ansøge til dem, der appellerer til dig.

 • Netværkssider : Professionelle netværkssider giver dig mulighed for at kontakte bureauer direkte. Gennem disse sider kan du få henvisninger og kontakte rekrutterere til bureauer.

 • Peer-henvisning : Hvis du har netværket og kender kolleger, der har arbejdet med et bestemt rejsesygeplejebureau før, kan du overveje at bede dem om en anbefaling.

Bemærk venligst, at ingen af ​​de nævnte virksomheder er tilknyttet Bonjoures.

Bendt Paulsen
Bendt Paulsen Sygepleje er en vigtig profession i USA, fordi disse fagfolk yder en række tjenester til syge og sårede medlemmer af befolkningen. Omrejsende sygeplejersker kan være lige så eller endda mere værdifulde i udlandet i andre lande for at hjælpe med at udfylde et hul i tilgængelige patientydelser. At lære processen med at blive en rejsende sygeplejerske kan hjælpe dig med at forstå, om dette karrierevalg er det rigtige for dig. I denne artikel forklarer vi, hvad det vil sige at være en rejsende sygeplejerske, og hvilke skridt du kan tage for at opnå den position i din karriere.