5 Top Online Jobs For Teenagere

5 Top Online Jobs For Teenagere

At finde godt betalt arbejde som teenager er meget nemmere i dag, end det var tidligere. Ud over traditionelle teenagejob, såsom at arbejde i en købmand eller restaurant, har teenagere også mulighed for at søge job, de kan udføre online fra deres eget hjem. Der er adskillige onlinejobs til rådighed for teenagere for at tjene ekstra penge, og mange af dem kan betale lige så godt som personlige job. I denne artikel vil vi diskutere forskellige deltidsjob, teenagere kan udføre online med information om løn, primære jobopgaver, jobkrav og mere.

Liste over online job for teenagere

Her er en liste over fem bedste onlinejobs for teenagere, der ønsker at tjene nogle ekstra penge i deres fritid:

  1. Online undersøgelser og anmeldelser
  2. Andre online opgaver
  3. Online merchandiser
  4. Kreative freelance job
  5. Online underviser

1. Online undersøgelser og anmeldelser

National gennemsnitsløn:  Varierer baseret på antal og type af gennemførte undersøgelser eller anmeldelser

Primære pligter: En af de nemmeste måder at tjene penge online er ved at udfylde online undersøgelser eller anmeldelser. Store virksomheder søger jævnligt efter meninger fra forskellige aldersgrupper, herunder teenagere, og der er flere online undersøgelsesfirmaer, hvor du kan tilmelde dig og tjene penge på at give din mening til kende. Generelt tager undersøgelser kun et par minutter at gennemføre. Jo flere undersøgelser du laver, jo flere penge kan du tjene. Teenagere, der er interesserede i at tjene penge ved at udfylde undersøgelser online, bør sikre sig, at de tilmelder sig med en legitim platform.

Online anmeldelser involverer vurdering af indhold, der er ved at gå live på et websted eller en anden platform, såsom en sang, en reklamefilm eller et tv-program. Når du har gennemgået indholdet, kan du give feedback, der hjælper virksomheder, kunstnere og andre enheder med at justere deres materiale, så det får så meget opmærksomhed som muligt.

Jobkrav: Teenagere bør altid læse Servicevilkårene (ToS), før de tilmelder sig en online undersøgelsesplatform. For eksempel vil nogle platforme kræve, at brugerne udfylder et stort antal undersøgelser, før der kan tjenes penge, mens andre platforme kræver, at du registrerer dig hos et andet firma, før du optjener kredit for gennemførte undersøgelser. Det er også vigtigt at undersøge, hvordan betaling vil foregå, da nogle websteder tilbyder pengebetalinger, og andre belønner gennemførte undersøgelser med gavekort.

2. Andre online opgaver

Landsgennemsnitsløn: Varierer baseret på antal og type af udførte opgaver

Primære opgaver: Hvis du har gode organisatoriske og tidsstyringsevner, kan du muligvis finde flere online opgaver, du kan udføre for at tjene ekstra penge. Der er en række online platforme, der betaler brugere for at udføre bestemte online opgaver for et lille beløb. Fordi hver opgave generelt ikke tager lang tid at fuldføre, kan teenagere, der er dygtige til at styre deres tid, udføre flere opgaver for at maksimere deres indtjening.

Eksempler på sådanne opgaver inkluderer at blive betalt for at se onlinevideoer for at øge antallet af visninger, spille spil og rapportere eventuelle fejl fundet i spillet og udføre simple onlinesøgninger.

Jobkrav: Disse job kræver, at du har fremragende tidsstyringsevner og en dedikeret arbejdsmoral, så du kan udføre flere opgaver på kort tid for at maksimere din indtjening.

3. Online merchandiser

National gennemsnitsløn:   $12,78 i timen

Primære pligter: At blive en online merchandiser kan også være en god måde for dig at tjene penge online. Flere mennesker begynder at handle online, så teenagere med evnen til at skabe og markedsføre et produkt kan synes, at det er et givende job at arbejde som onlineforhandler. Der er flere platforme tilgængelige online, hvor brugere kan lave og sælge hjemmelavede varer. Hvis du for eksempel er en dygtig strikker, kan du muligvis sælge de ting, du strikker, på en af ​​disse sider.

Det er også muligt for teenagere at tjene penge online på at sælge varer, de allerede ejer. Online markedspladser giver brugerne mulighed for at sende deres brugte varer til salg. Det er muligt at tjene gode penge på disse sider afhængigt af kvaliteten og sjældenheden af ​​de varer, du sælger. Hvis du har meget tøj, elektronik, smykker eller andre ting, du ikke længere har brug for eller ønsker, kan du prøve at sælge dem på en af ​​disse sider for at tjene ekstra penge.

Jobkrav: For at være en online merchandiser skal du have et produkt, du kan sælge, og være en registreret bruger eller medlem på en online salgsplatform. Hver platform har normalt sine egne vilkår, du skal acceptere for at bruge deres websted.

4. Kreative freelancejobs

National gennemsnitsløn: $796 pr. uge

Primære opgaver: Hvis du har en kreativ ånd, er der flere muligheder for teenagere til at udføre kreative freelancejobs online, såsom indholdsskrivning, voice-overs og grafisk design. I stedet for at ansætte traditionelle medarbejdere, bruger mange virksomheder nu freelance kreative medarbejdere til at fuldføre disse vigtige opgaver og projekter.

Indholdsforfattere skaber online blogartikler og andet websideindhold, som virksomheder kan bruge på deres websteder. Indholdsforfattere betales normalt pr. ord eller pr. styk. Hvis du har stærke skrive- og grammatikfærdigheder, kan du muligvis finde arbejde som freelance indholdsforfatter.

Voice-over-arbejde indebærer, at du optager dig selv og læser et manuskript, der leveres af en virksomhed. Din optagelse bliver så senere brugt af virksomheden til en reklame, radioannonce eller onlinevideo. Før du modtager voice-over-job, skal du normalt optage en stemmeprøve, så virksomheder kan lytte til den og afgøre, om du passer godt til deres brand og produkt.

Grafiske designere ligner indholdsforfattere, da de skaber unikke billeder og grafik, som virksomheder kan bruge på deres hjemmesider. Ligesom indholdsforfattere betales grafiske designere normalt pr. projekt. Hvis du har stærke grafiske design færdigheder, kan du muligvis finde arbejde som freelance grafisk designer online.

Jobkrav:  Disse job kræver normalt, at du har stærke kreative færdigheder relateret til det arbejde, du udfører. Kommunikations- og tidsstyringsevner er også meget vigtige for freelancere at skulle maksimere deres overskud.

5. Online tutor

National gennemsnitsløn: $21,43 i timen

Primære pligter: Et af de bedst betalte job, en teenager kan udføre online, er at blive en online underviser. Mens online vejledning normalt er forbeholdt ældre studerende, er der visse platforme, hvor teenagere kan undervise deres jævnaldrende for et værdifuldt gebyr. Du kan muligvis tilbyde online peer-vejledning til et emne eller kursus, du har mestret, eller for at undervise i sprogkundskaber til fremmede, ikke-modersmålstalere. Hver online vejledningssession varer normalt omkring en halv time.

Jobkrav: Online vejledningsjob kræver ofte, at teenagere beviser deres beherskelse af emnet eller kurset ved at bestå en test. Visse platforme kan også kræve, at vejlederen er mindst 18 år gammel og/eller gennemfører flere træningssessioner, før de kan begynde at arbejde med andre studerende. De fleste platforme kræver, at vejledere har et webkamera, da sessioner normalt udføres via videokonferencer.

Tips til jobsøgning for teenagere

Her er et par forslag til at hjælpe dig i din online jobsøgning:

Har det rigtige udstyr

Hvis du vil tjene penge ved at arbejde online, skal du sikre dig, at du har de rigtige værktøjer til at udføre dine arbejdsopgaver. Som minimum har du brug for en computer og en pålidelig internetforbindelse, selvom visse opgaver også kan have deres egne krav. For eksempel kan nogle online jobs kræve, at du har dit eget telefonnummer, hvor du kan nås af kunder, mens andre kan kræve, at du har de rigtige specifikationer og software.

Ved, hvordan du bliver betalt

Det er vigtigt at vide, hvordan du vil blive betalt, før du accepterer noget online arbejde. Nogle onlinejobs refunderer kun tjenester med gavekort. Andre onlinejobs vil kun betale dig via online betalingskonti og ikke direkte til en bankkonto.

Sådanne online betalingskonti skal normalt være forbundet med en bankkonto, som du muligvis har brug for dine forældres hjælp til for at tilmelde dig, hvis du er under 18 år. Det er bydende nødvendigt at sikre dig, hvordan du vil blive betalt, før du begynder at arbejde online. til at modtage den løn, du har optjent.

Hold dine forældre orienteret

Hvis du er interesseret i at tjene penge online, bør du sørge for at holde dine forældre informeret og involveret i processen for at beskytte din sikkerhed og sikre, at jobbet er legitimt og umagen værd.

Kristoffer Balle
Kristoffer Balle At finde godt betalt arbejde som teenager er meget nemmere i dag, end det var tidligere. Ud over traditionelle teenagejob, såsom at arbejde i en købmand eller restaurant, har teenagere også mulighed for at søge job, de kan udføre online fra deres eget hjem. Der er adskillige onlinejobs til rådighed for teenagere for at tjene ekstra penge, og mange af dem kan betale lige så godt som personlige job. I denne artikel vil vi diskutere forskellige deltidsjob, teenagere kan udføre online med information om løn, primære jobopgaver, jobkrav og mere.