5 Ting At Se Efter I Virksomhedsanmeldelser

5 Ting At Se Efter I Virksomhedsanmeldelser

Når du overvejer at søge job hos en bestemt virksomhed, så læs anmeldelserne af virksomheden for at være sikker på, om du virkelig vil arbejde for den virksomhed. Gennemgang af virksomhedsanmeldelserne vil også give dig et bedre indblik i arbejdskulturen og anden information om virksomheden for at hjælpe dig med at forberede dig til jobsamtalen.

I denne artikel diskuterer vi, hvad virksomhedsanmeldelser er, hvordan man finder og bruger dem, samt hvorfor de er vigtige for din jobsøgning.

Hvad er virksomhedsanmeldelser?

Virksomhedsanmeldelser er beskrivelser af medarbejdernes erfaringer med at arbejde i den pågældende virksomhed. De er for det meste skrevet af nuværende og tidligere ansatte i virksomheden og er tilgængelige for næsten alle typer virksomheder, lige fra små arbejdsgivere til store virksomheder. Du kan finde virksomhedsanmeldelser skrevet af tidligere og nuværende medarbejdere på job- og anmeldelseshjemmesider.

Relateret: Den komplette guide til at undersøge en virksomhed

Hvordan man fortolker virksomhedsanmeldelser

Husk følgende punkter, når du forsøger at vurdere en virksomhed baseret på dens anmeldelser:

1. Vær kritisk over for negative og anonyme anmeldelser

Nogle mennesker giver en anmeldelse eller feedback, når de har noget at klage over. Folk kan skrive om, hvordan en virksomhed ikke passer godt til dem personligt. Prøv at forstå, hvilke elementer af deres oplevelse de fandt negative, og mål dem i forhold til, hvad du har brug for på en arbejdsgiver og arbejdsplads.

2. Tjek datoerne for anmeldelserne

Nyere anmeldelser er ofte mere informative, fordi de diskuterer, hvordan virksomheden er lige nu. Du kan læse ældre anmeldelser for at se, hvordan virksomheden har anvendt feedback og forbedret de elementer, medarbejderne har skrevet om. Du kan også se, om nogle positive elementer er blevet yderligere forbedret eller øget.

3. Se efter mønstre

Med både positive og negative anmeldelser skal du identificere nogle fælles temaer og emner, der diskuteres af flere anmeldere. Brug disse tendenser til at lave en liste over almindelige positive og negative ting. Bestem derefter vigtigheden og den potentielle indvirkning af hvert element på din mulige oplevelse med virksomheden.

4. Læs så mange anmeldelser som muligt

En større stikprøvestørrelse kan give dig en bedre og mere forskelligartet forståelse af virksomheden. Da folk har forskellige præferencer på en række forskellige arbejdsplads- og arbejdsgiverelementer, kan læsning af anmeldelser fra et stort antal mennesker med forskellige baggrunde og erfaringer hjælpe dig med at forstå, hvordan virksomheden er for de fleste mennesker, og hvilke elementer der er mere personlige.

Hvis din potentielle arbejdsgiver har flere lokationer, så tjek anmeldelserne for forskellige lokationer. Folk, der indtager lederstillinger på forskellige steder, kan have forskellige perspektiver.

4. Sammenlign en virksomhed med dens konkurrenter

Denne strategi kan hjælpe dig med at forstå en virksomheds status i sin branche. Du kan også læse konkurrenternes anmeldelser for at se forskellene i specifikke elementer, såsom arbejdsmiljø, faciliteter, fordele og ledelse. Du kan også opdage andre gode arbejdsgivere i samme branche.

Relateret: Hvad er en medarbejderanmeldelsesformular?

Hvorfor virksomhedsanmeldelser er vigtige for jobsøgningen

Virksomhedsanmeldelser kan hjælpe dig under jobsøgningsprocessen på forskellige måder, herunder:

  • Informerer din beslutningsevne: Anmeldelser hjælper dig med at beslutte, om du gerne vil arbejde i en given virksomhed. De hjælper dig også med at shortliste de virksomheder, du gerne vil arbejde for. Hvis en virksomhed med gode anmeldelser ikke har nogen ledige stillinger, kan du alligevel prøve at sende dit CV via en kold e-mail. Når du har to jobtilbud i hånden, gør anmeldelser det også nemmere at beslutte, hvilket du skal acceptere.

  • Forbedrer din forståelse af en arbejdsplads: Jobbeskrivelser udelader ofte nogle vigtige detaljer såsom arbejdstid, årlig lønstigning, balance mellem arbejde og privatliv osv. Virksomhedsanmeldelser hjælper dig med at få et realistisk billede af disse faktorer. De fleste af anmeldelseswebstederne kræver, at medarbejderne tildeler en numerisk vurdering til en virksomhed baseret på forskellige faktorer som løn, arbejdskultur osv. Dette hjælper dig med at sammenligne potentielle arbejdsgivere baseret på dine ønskede kriterier.

  • Hjælper dig med at skabe indholdet af dit følgebrev: Virksomhedsanmeldelser kan være nyttige, når du skriver et følgebrev. Du kan henvise til nogle specifikke positive oplysninger fra et anmeldelseswebsted. Det vil demonstrere, at du har gjort dit hjemmearbejde og er seriøs omkring arbejdet i virksomheden.

  • Forbereder dig til en samtale: Overvej at diskutere specifik feedback, du stødte på på anmeldelseswebsteder under din jobsamtale. Hvis intervieweren ikke er klar over det eller ikke reagerer positivt på din forespørgsel, kan det være en indikation af, at virksomheden ikke værdsætter sine medarbejderes meninger, og at du bør søge et andet sted efter en bedre mulighed.

Sådan bruger du Bonjouress virksomhedsgennemgangsværktøj

Bonjouress virksomhedsgennemgangsværktøj er en fantastisk ressource for folk, der søger efter lovende steder at arbejde. Sådan kan du bruge det til at finde det rigtige job og firma for dig:

Trin 1

Besøg Bonjoures Company Anmeldelser.

Trin 2

Indtast et firmanavn eller jobtitel i søgefeltet, og vælg derefter en fra rullelisten med forslag.

Trin 3

Selvom dette trin er valgfrit, kan du ændre din søgning ved at angive by, stat eller postnummer.

Trin 4

Klik på knappen "Find virksomheder".

Trin 5

Du kan læse de tilgængelige anmeldelser og vurderinger ved at klikke på firmanavnet eller logoet, der linker til deres anmeldelsesside.

Sektioner af en virksomhedsanmeldelsesside

De fleste virksomhedsanmeldelser har følgende sektioner:

Snapshot

Snapshotsektionen viser dig overordnede stjernevurderinger af virksomheden på fem forskellige aspekter:

  • Balance mellem arbejde og fritid
  • Kompensation og ydelser
  • Jobsikkerhed og avancement
  • Ledelse
  • Virksomhedskultur

Den opsummerer også, hvordan ledelsen i virksomheden er, hvilke emner folk taler mest om, hvordan medarbejderne opfatter virksomhedens kultur og balance mellem arbejde og privatliv, hvor meget virksomheden betaler sine medarbejdere, og hvilke jobs der lige nu er ledige på div. placeringer.

Hvorfor slutte sig til os

Dette afsnit viser en oversigt over virksomheden sammen med et billedgalleri af virksomhedens arbejdsplads og medarbejdere. I højre side af afsnittet kan du se virksomhedens hovedkvarter, antallet af ansatte, branchen og links til virksomhedens hjemmeside og sociale mediesider. Hvis virksomheden gør krav på profilen, vil du se et flueben i bekræftelsesboksen "påkrævet profil".

Anmeldelser

Afsnittet om anmeldelser viser alle anmeldelser af virksomheden. Du kan filtrere anmeldelserne efter jobtitel og placering. Du kan også se en samlet stjernebedømmelse (ud af fem stjerner) og en diversitetsscore (ud af 100). Diversitetsscoren angiver, hvordan positive vurderinger fordeler sig på forskellige stillinger og afdelinger. Du kan klikke på knappen "Stil et spørgsmål", hvis du gerne vil vide mere om arbejdet i virksomheden.

Lønninger

Dette afsnit viser gennemsnitslønnen efter sammenlægning af lønninger rapporteret af medarbejdere, der arbejder i forskellige stillinger. Du kan se på løntilfredshedsscore i højre side af sektionen for at finde ud af, hvor stor en procentdel af medarbejderne, der mener, at de er rimeligt lønnede. Fælles fordele i virksomheden er anført under løntilfredshedsscore.

Fotos

Denne sektion er vært for virksomhedens fotogalleri. Du får at se, hvordan arbejdspladsen ser ud, de mennesker, der arbejder for virksomheden, særlige arrangementer, de afholder og andre elementer i deres virksomhedskultur.

Jobs

Dette afsnit viser alle de aktuelle jobåbninger i virksomheden. Klik på en stillingsbetegnelse for at få flere detaljer om en stilling.

Spørgsmål og svar

Her kan du stille dine egne spørgsmål eller gennemse spørgsmål stillet af andre, hvilket kan hjælpe dig med at forstå virksomhedens rekrutteringsprocessen. Hvis du ikke finder en Q&A, som du leder efter, skal du indsende dit eget spørgsmål for at få arbejdsgiveren til at svare med relevante oplysninger.

Interviews

Du finder feedback om jobsamtaleforløbet her. Jobsamtaler vurderes ud fra interviewpersonernes oplevelse, såsom gunstig eller ugunstig. De vurderer også interviewsværhedsgraden fra let til svær ud over længden af ​​interviewprocessen. Du kan også finde interviewtrinene og interviewspørgsmålene på denne side.

Tonny Vilhelmsen
Tonny Vilhelmsen Når du overvejer at søge job hos en bestemt virksomhed, så læs anmeldelserne af virksomheden for at være sikker på, om du virkelig vil arbejde for den virksomhed. Gennemgang af virksomhedsanmeldelserne vil også give dig et bedre indblik i arbejdskulturen og anden information om virksomheden for at hjælpe dig med at forberede dig til jobsamtalen.