5 IT-certificeringer Til Din Karriere

5 IT-certificeringer Til Din Karriere

At opnå relevante certificeringer kan udvikle dine færdigheder og validere dine kvalifikationer til at ansætte ledere og potentielle arbejdsgivere. Som professionel inden for informationsteknologi kan IT-certificeringer hjælpe dig med at holde dig opdateret om nye teknologier og programmer for bedre at adskille dig fra andre medarbejdere eller kandidater og forfine dine færdigheder.

I denne artikel undersøger vi nogle af de mest almindelige it-certificeringer, du kan overveje for at hjælpe med at fremme din karriere.

Fælles IT-certificeringer

Efteruddannelse og forfølgelse af certificering kan hjælpe dig med at sikre dig beskæftigelse, avancere til lederstillinger og endda øge dit indtjeningspotentiale. Det kan også give dig en konkurrencefordel i forhold til andre kandidater og gøre dig mere effektiv i dit job.

Her er fem sæt it-certificeringer, du skal overveje, når du udvikler din karriere:

 1. Cisco certificeringer
 2. Microsoft certificeringer
 3. PMI-certificeringer
 4. Oracle certificeringer
 5. Adobe certificeringer

1. Cisco-certificeringer

Cisco er en netværks- og kommunikationsvirksomhed for forretningssystemer, og viden om dets funktioner, funktioner og systemer er en af ​​de mest konsekvent søgte færdigheder inden for IT. En Cisco-certificering bekræfter din holistiske forståelse af it-netværk og hvordan forskellige netværkstopologier interagerer for at danne et solidt og effektivt netværk.

Disse er de centrale typer af certificeringer, der tilbydes:

 • Cisco Certified Entry Level Technician (CCENT):  Denne eksamen validerer dine færdigheder som entry-level tekniker ved at bestemme din evne til at installere, drive og fejlfinde en lille virksomhed. Denne 90-minutters eksamen koster $165.

 • Cisco Certified Network Associate (CCNA):  At have denne certificering beviser din evne til at installere, konfigurere, administrere og understøtte små til mellemstore netværk. Når den er bestået, vil $250-eksamenen give dig en certificering, der varer op til tre år.

 • Cisco Certified Network Professional (CCNP): Denne certificering giver dig mulighed for at planlægge, implementere, verificere og fejlfinde lokale og brede virksomhedsnetværk og arbejde sammen med specialister om avanceret sikkerhed med videosystemer. Den to-timers eksamen koster 600 USD og skal være bestået for at modtage certificering.

 • Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE):  Med syv spor betragtes denne certificering som den højeste kvalitet fra Cisco. Det verificerer ekspertise inden for sikkerhed, samarbejde og routing. Eksamen koster $1.750. Otte timers laboratoriearbejde og beståelse af en skriftlig prøve er påkrævet for kvalifikation.

2. Microsoft-certificeringer

De fleste virksomheder betragter Microsoft som en del af deres fundament. Uanset din branche og vej kan Microsoft-teknologier fremme din forståelse af deres applikationer og software og din karriere. Microsoft opdaterer konstant deres programmer, men tilbyder i øjeblikket tre forskellige niveauer af certificering. Priserne for eksamener varierer, da Microsoft tilbyder kuponer og pakker. Priserne varierer fra $50 til $230. 

Disse er de tre niveauer af certificeringer, der tilbydes:

 • Microsoft Technology Associate (MTA):  Disse certificeringer er designet til studerende og viser en grundlæggende viden om grundlæggende i vigtige tekniske discipliner. Denne certificering er ikke nødvendig for at opfylde de næste niveauer af certificering.

 • Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA):  Designet til arbejdende fagfolk og kandidater, kan du overveje denne certificering for at vise færdigheder til at bygge on-site og cloud-baserede løsninger i en af ​​Microsofts kerneteknologier.

 • Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) og  Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Som det højeste niveau af Microsoft-certificeringer vil disse to eksamener validere dine tekniske færdigheder og evne til at bygge on-site og cloud-baserede løsninger ved hjælp af flere Microsoft-platforme.  

3. PMI-certificering

Project Manager Institute (PMI) certificeringer bekræfter, at projektledere kan hjælpe med at møde initiativer globalt. PMI-certificeringer er fleksible og tilpasningsdygtige, fordi de ikke er baseret på kun én metode. De øger din jobsikkerhed og viser, at du har et stærkt engagement i faget projektledelse.

Her er den tilbudte certificering:

 • Project Management Professional (PMP) certificering:  Denne certificering betragtes bredt som en af ​​de mest prestigefyldte certificeringer for projektledere. Det indikerer dine ledelsesmæssige færdigheder og evne til at gennemføre projekter rettidigt inden for det fastsatte omfang og tidsfrister. Denne IT-certificeringseksamen med 200 spørgsmål taget på en computer varer fire timer og koster fra $405 til $555. Du skal besvare mindst 137 spørgsmål i multiple-choice-testen, og du får dine resultater umiddelbart efter endt eksamen.

4. Oracle-certificeringer

Overvej en Oracle-certificering til databasedomæne, databaseadministration og applikationsudvikling. Denne certificering etablerer din position som en autoritet i IT-faget, hvilket viser, at du kan være med til at øge systemets ydeevne, du er dedikeret til dit fag og er en yderst produktiv medarbejder.

De to niveauer af certificering er:

 • Oracle Certified Associate: Dette niveau er for dem, der lige er startet med Oracle-teknologier. Det kan hjælpe dig med at sikre dig en position som databaseadministrator på entry-level. Eksamensgebyret er $50.

 • Oracle Certified Professional: Denne certificering validerer dine færdigheder og erfaring med at administrere, udvikle og endda implementere store, virksomhedsdækkende databaser og applikationer. Eksamensgebyret er $50. 

5. Adobe-certificeringer

En Adobe-certificering måler dine færdigheder og ekspertise med Adobe-produkter. Det vil hjælpe med at differentiere dig fra konkurrenterne, bringe mere forretning og vise din evne til at møde komplekse udfordringer dagligt. Du kan blive mere omsættelig som professionel, fordi det viser kunderne dit engagement i dem gennem dit engagement i at opnå ekspertviden gennem computercertificeringer som Adobe. Omkostningerne for disse certificeringer varierer fra $65-$80 pr. eksamen. 

Disse er typerne af certificeringer, der tilbydes:

 • Adobe Certified Associate (ACA): Denne digitale designcertificering på begynderniveau bekræfter din evne til at planlægge, designe, bygge og implementere og vedligeholde stærk kommunikation ved hjælp af digitale medier som en stikkontakt. Du kan blive certificeret i et af de fire tilgængelige domæner: Visuel kommunikation med Adobe Photoshop, Webkommunikation med Adobe Dreamweaver, Mediekommunikation med Adobe Flash eller Videokommunikation med Adobe Premiere Pro.

 • Adobe Certified Expert (ACE):  Dette højeste niveau af Adobe-certificering viser dit professionelle niveau af færdigheder og ekspertise med Adobes grafiske designprodukter. Der er tre niveauer af legitimationsoplysninger for en ACE-certificering: Produktcertificering, Specialistcertificering og Mastercertificering.

Lars Karlsen
Lars Karlsen At opnå relevante certificeringer kan udvikle dine færdigheder og validere dine kvalifikationer til at ansætte ledere og potentielle arbejdsgivere. Som professionel inden for informationsteknologi kan IT-certificeringer hjælpe dig med at holde dig opdateret om nye teknologier og programmer for bedre at adskille dig fra andre medarbejdere eller kandidater og forfine dine færdigheder.