46 Job Du Kan Forfølge Med En Bachelor I Kunst

46 Job Du Kan Forfølge Med En Bachelor I Kunst

En Bachelor of Fine Arts forbereder dig bedst til en karriere inden for kunst. At forstå, hvad denne grad involverer, og de kreative job, du kan forfølge med det, kan hjælpe dig med at træffe en mere strategisk beslutning om din fremtid. I denne artikel definerer vi en bachelor i kunst og lister 46 bachelor i kunst-job, som du kan overveje.

Relateret: Topkunstkarrierer for alle typer kunstnere

Hvad er en bachelor i billedkunst?

En Bachelor of Fine Arts er en bachelorgrad, der forbereder dig til en professionel karriere inden for billedkunst, billedkunst eller scenekunst. Dine kurser afhænger af din kunstfag. Nogle hovedfag, du kan forfølge med en Bachelor of Fine Arts, omfatter fotografi, kunsthistorie og dans.

I modsætning til en Bachelor of Arts, fokuserer dine kurser med en Bachelor of Fine Arts for det meste på billedkunst, hvor en del af det fokuserer på liberal kunst som historie og litteratur. De fleste programmer inkluderer klasseundervisning sammen med timers kreativ praksis. I sidste ende giver en Bachelor of Fine Arts-grad dig en velafrundet uddannelse med en række forskellige karrieremuligheder inden for kunsten.

Relateret: 5 typer akademiske grader: Hvilken er den rigtige for dig?

Bachelor i billedkunst job

Uanset om du vil arbejde i musikbranchen eller i et kunststudie, giver en Bachelor of Fine Arts dig den viden, du har brug for for at få succes i din fremtidige karriere. At vide, hvilke karrierer du kan forfølge med denne grad, kan hjælpe dig med at bestemme, om du alligevel skal forfølge denne bachelorgrad. Her er 20 job, du kan få med en bachelor i kunst:

1. Musikchef

National gennemsnitsløn: $34.955 om året

Primære opgaver: Musikledere leder musikalske grupper og fører tilsyn med produktionen af ​​en musikalsk forestilling. De planlægger og producerer musikkoncerter, hjælper med fundraising, transskriberer musikalske kompositioner og prøver musikere til at spille i et ensemble.

2. Illustrator

National gennemsnitsløn: $41.882 om året

Primære opgaver: Illustratorer skaber originale billeder til en række produkter. De arbejder sammen med deres kunder for at forstå deres vision, generere ideer, tegne grove skitser og producere endelige illustrationer. Illustratører forhandler også kontrakter med deres kunder.

3. Fotograf

National gennemsnitsløn: $42.740 om året

Primære opgaver: Fotografer tager billeder ved hjælp af en række forskellige kameraer og lysudstyr. De redigerer billeder ved hjælp af fotoforbedrende software, opsætter lokationer til fotoshoots og promoverer deres forretning for at tiltrække flere kunder.

4. Animatør

National gennemsnitsløn: $43.759 om året

Primære opgaver: Animatorer producerer billeder, der ser ud til at bevæge sig. De skaber animationer til en række forskellige medier, herunder film, computerspil og websteder. Animatorer arbejder også med klienter, laver storyboards og tegner i 2D.

Relateret: Lær om at være en animator

5. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $47.000 om året

Primære opgaver: Webdesigner skaber layoutet og det visuelle udseende af en hjemmeside. De bruger programmeringssprog til at bygge eller redesigne hjemmesider, skabe responsive landingssider og teste hjemmesider.

Relateret: Lær om at være webdesigner

6. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $47.431 om året

Primære opgaver: Grafiske designere skaber visuelle og kunstkoncepter til en række print- og onlinematerialer. De mødes med kunder for at forstå deres brand, skabe skitser og bruge designsoftware til at skabe deres endelige designs. Grafiske designere kan designe logoer, magasinforsider, websider og reklamer.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

7. Kunstlærer

National gennemsnitsløn: $47.647 om året

Primære opgaver: Kunstlærere uddanner deres elever i kunsthistorie, kunstteori og skabelsen af ​​kunst generelt. De laver lektionsplaner, henter kunstforsyninger og giver instruktion om kunstteknikker. Kunstlærere hjælper også eleverne med at udvikle deres visuelle kreative udtryk og hjælper dem med at udvikle både deres kunstneriske færdigheder og teknikker.

8. Musiker

National gennemsnitsløn: $47.786 om året

Primære opgaver: Musikere spiller professionelt et musikinstrument. De laver optagelser eller optræder for livepublikum. Musikere øver også deres musikinstrument for at forbedre deres færdigheder og teknik, forberede sig til optrædener og kan optræde som en del af et band, orkester eller kor.

9. Modedesigner

National gennemsnitsløn: $50.096 om året

Primære opgaver: Modedesignere skaber tøj til en række forskellige individer. De kan skabe dametøj, børnetøj, sportstøj, graviditetstøj eller nattøj. De laver skitser og planlægger designs til forskellige beklædningsgenstande eller tilbehør. Modedesignere forsker også i modetrends, laver prototyper og samarbejder med stofproducenter om stoffer og andre materialer.

10. Kurator

National gennemsnitsløn: $52.560 om året

Primære opgaver: Kuratorer fører tilsyn med en kunstsamling på et museum. De samler, katalogiserer, administrerer og viser både kunstneriske og kulturelle samlinger. Kuratorer kan også optage genstande for at dokumentere på et galleri eller museum.

Relateret: Lær om at blive kurator

11. Kunstner

National gennemsnitsløn: $53.861 om året

Primære opgaver: Kunstnere skaber malerier, tegninger og skulpturer til deres levebrød. De producerer kunst relateret til deres speciale. Kunstnere vælger de materialer, der skal bruges, baseret på en række kriterier som farve og tekstur. De kan også skabe kunstneriske projektforslag, skitsere ideer eller lave modeller og overholde deadlines.

12. Indretningsarkitekt

National gennemsnitsløn: $58.511 om året

Primære opgaver: Indretningsarkitekter laver designplaner for rum og rum. De bestemmer omkostningerne ved projektet, sætter en tidslinje for færdiggørelse, skitserer designplaner og køber produkter til deres designplaner.

Relateret: Lær om at være indretningsarkitekt

13. Forfatter

National gennemsnitsløn: $61.662 om året

Primære opgaver: Forfattere skaber skriftligt indhold til trykte og online medier. De undersøger emner, skriver indhold og redigerer det før indsendelse. Forfattere kan også arbejde med redaktører for at få feedback for at forbedre deres arbejde.

14. Videospilsdesigner

National gennemsnitsløn: $65.639 om året

Primære opgaver: Videospildesignere skaber hovedfunktionerne i et videospil. De designer spillets karakterer, hjælper med historien og spillets overordnede mål og bruger deres designfærdigheder til at gøre spillet mere underholdende.

15. Art director

National gennemsnitsløn: $75.796 om året

Primære opgaver: Kunstdirektører overvåger de visuelle aspekter af en trykt eller online publikation. De koordinerer kunstens eller designpersonalets arbejde, gennemgår sidelayoutet på et katalog, et magasin eller en avis og skaber kunstkoncepter. De træner og coacher også deres medarbejdere og koordinerer med andre medlemmer af kunstafdelingen.

Relateret: Lær om at være kunstdirektør

16. Videograf

National gennemsnitsløn: $76.417 om året

Primære opgaver: Videografer optager videooptagelser på set eller på lokation. De planlægger optagelserne sammen med det kreative team og kunden og redigerer deres optagelser i postproduktion. De sikrer også, at kameraoperatørerne får de rigtige optagelser.

17. Konceptkunstner

National gennemsnitsløn: $79.948 om året

Primære opgaver: Konceptkunstnere visualiserer og skaber kunst med fortællingsformål. De skaber karakterer, miljøer og en række kreative aktiver. Konceptkunstnere skaber også tegninger og malerier, designer spec-ark og bruger deres skitser til at hjælpe andre kunstnere, programmører og udgivere med at forstå deres koncepter.

18. Brugergrænseflade (UI) designer

National gennemsnitsløn: $84.485 om året

Primære opgaver: UI-designere bygger en hjemmesides brugergrænseflade. De fokuserer på stilen og udseendet af en hjemmeside og sikrer, at brugerne har en positiv interaktion med en hjemmeside. UI-designere kan designe grafiske elementer som menuer, widgets og faner for at gøre en hjemmeside nemmere at bruge.

19. UX designer

National gennemsnitsløn: $101.352 om året

Primære opgaver: UX-designere skaber positive oplevelser for produktbrugere. De rådfører sig med kunder og udfører brugervenlighedstest. UX-designere skaber også wireframes og storyboards, analyserer brugerfeedback og forbedrer en hjemmesides brugeroplevelse generelt.

Relateret: Lær om at være en UX-designer

20. Arkitekt

National gennemsnitsløn: $109.864 om året

Primære arbejdsopgaver: Arkitekter planlægger, projekterer og leder byggeprojekter. De udvikler projekter, laver målestokstegninger og specifikationer og rådfører sig med kunder for at bestemme deres krav. Arkitekter besøger også bygge- eller byggepladser og bruger computerstøttede designværktøjer til at hjælpe dem med planlægningsstadierne.

Relateret: Lær om at være arkitekt

Flere bachelor i kunstjob

Her er 26 flere job, du kan få med en Bachelor of Fine Arts:

 1. Skuespiller
 2. Trykmager
 3. Kreativ forfatter
 4. Direktør
 5. Film lyd editor
 6. Kunstagent
 7. Band manager
 8. Lydtekniker
 9. Kommerciel kunstner
 10. Multimediekunstner
 11. Freelance skribent
 12. Annoncedesigner
 13. Multimediekunstner
 14. Konservator
 15. Udstillingsdesigner
 16. Reklame art director
 17. Kunstterapeut
 18. Samfundskunstmedarbejder
 19. Kommerciel kunstgallerileder
 20. Museumsudstillingsmedarbejder
 21. Kunst administrator
 22. VFX kunstner
 23. Håndværker
 24. Specialeffekttekniker
 25. Samfundskunstmedarbejder
 26. Fin kunstner

Ernst Møller
Ernst Møller En Bachelor of Fine Arts forbereder dig bedst til en karriere inden for kunst. At forstå, hvad denne grad involverer, og de kreative job, du kan forfølge med det, kan hjælpe dig med at træffe en mere strategisk beslutning om din fremtid. I denne artikel definerer vi en bachelor i kunst og lister 46 bachelor i kunst-job, som du kan overveje.