42 Bedste Eksterne It-job, Der Betaler Godt

42 Bedste Eksterne It-job, Der Betaler Godt

Da it-medarbejdere udfører mange opgaver på en computer, kan de ofte arbejde eksternt. De kan yde teknisk assistance og support til virksomheder fra komforten af ​​deres hjem eller fjernkontor. At lære om forskellige eksterne it-job, du kan udføre, kan hjælpe dig med at vælge en karriere, der passer til dine kriterier. I denne artikel udforsker vi de 42 bedste eksterne it-job, som du kan forfølge.

Bedste eksterne it-job

De bedste eksterne it-job baseret på løn inkluderer:

1. Computerforsker

National gennemsnitsløn: $50.098 om året

Primære opgaver: Computerforskere designer og skaber nye computerteknologiske metoder og lokaliserer måder at innovere og forbedre nuværende teknologisystemer. Fælles ansvar omfatter at samarbejde med andre videnskabsmænd og ingeniører for at løse computerproblemer, opfinde computerværktøjer og designe forskellige tekniske eksperimenter.

2. Databaseansvarlig

National gennemsnitsløn: $62.900 om året

Primære opgaver: Databaseledere sikrer, at en virksomheds økonomiske og forretningsmæssige optegnelser forbliver sikre i databasen. Fælles ansvar for databaseadministratorer er at udføre hardwarekonfigurationer, reparere eller installere databasesystemet, fejlfinde eventuelle problemer og installere systemopdateringer.

3. Systemintegrationsingeniør**

National gennemsnitsløn: $64.642 om året

Primære opgaver: En systemintegrationsingeniør bruger digital kommunikation og elektronik til at skabe og teste motorstyringssystemer. De bruger modelbaserede softwareværktøjer til at analysere forskellige motorkalibreringer. Andre ansvarsområder omfatter integration af forskellige systemer og netværk, fejlfinding og fejlfinding af computersystemer og design af billeder af input og output fra tekniske systemer.

4. Netværksadministrator

National gennemsnitsløn: $69.986 om året

Primære opgaver: Netværksadministratorer planlægger og installerer netværkssegmentsystemer. Deres ansvar omfatter at skabe værktøjer til at teste nyt netværksudstyr, adressere og rette eventuelle fejl inden for netværket og brainstorme måder at forbedre netværksfunktionernes effektivitet.

Relateret: Lær om at være netværksadministrator

5. Dataanalytiker

National gennemsnitsløn: $73.203 om året

Primære opgaver: Dataanalytikere samarbejder med virksomheder for at analysere deres data og indlæse dem i letforståelige rapporter. Nogle ansvarsområder omfatter gennemsøgning af komplekse data for at identificere væsentlige tendenser i data og brainstorming af effektivitetsændringer med forretningsfolk baseret på statistiske resultater.

Relateret: Lær om at være dataanalytiker

6. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $75.704 om året

Primære opgaver: Webudviklere opretter websteder ved hjælp af forskellige kodningssprog. De etablerer en virksomheds mål for hjemmesiden og samarbejder med grafiske designere for at bygge en side, der opfylder deres behov. Andre ansvarsområder omfatter at skrive kode til hjemmesidens front- og backend, rette fejl i henhold til brugerfeedback og overvåge hjemmesiden ved hjælp af testværktøjer.

Relateret: Lær om at være webudvikler

7. Computersystemanalytiker

National gennemsnitsløn: $80.694 om året

Primære opgaver: En computersystemanalytiker bygger programmer, der øger en organisations effektivitet. Deres fælles ansvar omfatter fejlfinding af systemet, rettelse eller opdatering af systemer i henhold til medarbejdernes anmodninger, finde områder med forbedringer i virksomheden og opbygning af omkostningsfordele-rapporter, som ledelsen kan analysere.

Relateret: Lær om at være systemanalytiker

8. Systemadministrator

National gennemsnitsløn: $83.095 om året

Primære opgaver: Systemadministratorer driver, konfigurerer og opdaterer en virksomheds netværkssystemer. De identificerer fejl i systemet og yder teknisk support til andre medarbejdere. Andre ansvarsområder omfatter opgradering af disse systemer for at øge medarbejdernes funktionalitet, installation af nyt udstyr for at øge effektiviteten og besvarelse af helpdesk-anmodninger.

Relateret: Lær om at være systemadministrator

9. Brugergrænsefladedesigner

National gennemsnitsløn: $83.226 om året

Primære opgaver: Brugergrænsefladedesignere samarbejder med brugeroplevelsesdesignere for at bygge produkter, der er enkle og behagelige for kunderne at bruge regelmæssigt. Nogle af deres ansvarsområder omfatter at skabe produktprototyper, lave og præsentere designideer for virksomhedsledere og undersøge og evaluere forskellige brugerkrav.

10. Informationssikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $90.641 om året

Primære opgaver: En informationssikkerhedsanalytiker sikrer, at en virksomheds data og information forbliver sikret mod vira, hackere eller andre cybertrusler. Fælles ansvar omfatter konsekvent opdatering af systemet med nye firewall-beskyttelser, lokalisering af potentielle risici i netværket og uddannelse af virksomhedens medarbejdere i sikkerhedsprotokoller for at hjælpe dem med at beskytte deres oplysninger.

Relateret: Lær om at være informationssikkerhedsanalytiker

11. Applikationsudvikler

National gennemsnitsløn: $91.485 om året

Primære opgaver: Applikationsudviklere bygger applikationer til elektroniske enheder og tester dem for at sikre, at de fungerer korrekt. Deres ansvar omfatter brug af forskellige programmeringssprog, styring af udviklingsapplikationssystemerne for at sikre, at de starter gnidningsløst, afhjælpning af eventuelle driftsproblemer, efter produktet er lanceret, og levering af opdateringer til applikationssystemet.

12. Softwareudvikler

National gennemsnitsløn: $93.363 om året

Primære opgaver: Softwareudviklere skaber og tester computerprogrammer, der øger produktiviteten og opfylder brugernes behov. Deres ansvar involverer at bygge programdiagrammer og modeller, præsentere dem for designere, overvåge programmer for ensartet funktionalitet og dokumentere driftsproblemer til fremtidig reference, når de anvender opdateringer.

13. Databaseadministrator

National gennemsnitsløn: $95.427 om året

Primære opgaver: Databaseadministratorer administrerer en virksomheds softwaredatabase for at sikre dens sikkerhed. Databasen kan indeholde folketællingsoplysninger, brugerkonti og statistiske undersøgelser. Deres øvrige ansvar omfatter at levere backup-løsninger i tilfælde af, at systemet svigter, tilføje og teste ændringer til databasen og uploade antivirussoftware til databaseserveren.

Relateret: Lær om at være databaseadministrator

14. Informationsteknologichef

National gennemsnitsløn: $98.390 om året

Primære opgaver: Informationsteknologichefer overvåger og leder sikkerhedsprocesser for en virksomheds software, hardware og computerinformationssystemer. Nogle af deres hovedopgaver omfatter at skabe og overvåge sikkerhedsforanstaltninger og it-politikken for virksomheden, researche og foreslå nye it-forbedringer, overvåge forskellige it-implementeringer og træne it-medarbejdere i forskellige produkt- og systemdrift.

Relateret: Lær om at være IT-chef

15. Business intelligence udvikler

National gennemsnitsløn: $101.779 om året

Primære opgaver: Business intelligence-udviklere bygger og overvåger analyse- og intelligensløsningerne for at hjælpe virksomhedens ledelse med at træffe logiske forretningsbeslutninger. De administrerer implementeringen af ​​disse systemer og anvender regelmæssig vedligeholdelse for konsekvent at opdatere systemet. Business intelligence-udviklere udvikler også dataanmodningsforespørgsler, kompilerer disse oplysninger og præsenterer dem for virksomhedsledere.

16. Hardwareingeniør

National gennemsnitsløn: $105.905 om året

Primære opgaver: Hardwareingeniører bygger komponenter til en virksomheds computersystemer, herunder printkort, harddiske og processorer. Nogle af deres ansvarsområder er at skabe tegninger, lave og teste produktprototyper og tilføje forbedringer til ældre softwareudstyr.

Relateret: Lær om at være computerhardwareingeniør

17. Frontend udvikler

National gennemsnitsløn: $107.110 om året

Primære opgaver: En frontend-udvikler opretter brugervenlige hjemmesider ved hjælp af forskellige kodesprog. Deres regelmæssige ansvar omfatter at samarbejde med backend-udviklere for at bygge engagerende websteder, sikre, at deres webdesign er veloptimeret til mobile enheder, og at se trafik og webpræstationer for væsentlige tendenser eller fald.

Relateret: Lær om at være frontend-udvikler

18. Sikkerhedsingeniør

National gennemsnitsløn: $107.384 om året

Primære opgaver: Sikkerhedsingeniører beskytter en virksomheds følsomme oplysninger som økonomiske optegnelser og andre data mod cyberangreb. Deres fælles ansvar omfatter undersøgelse af mulige sikkerhedstrusler, forebyggelse af cyberangreb, installation af firewalls og indtrængningsdetektionssystemer og udførelse af risikoanalyser.

19. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $108.279 om året

Primære opgaver: En softwareingeniør skaber software og computersystemer. De bygger software som netværkskontrolsystemer, applikationer til at hjælpe virksomheder med at fungere problemfrit, operativsystemer og videospil. Nogle af deres ansvarsområder indebærer at opdatere systemer i henhold til forbrugernes behov, skabe modeller og diagrammer og præsentere ideer til softwareopdateringer for ledere.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

20. Cloud-ingeniør

National gennemsnitsløn: $122.147 om året

Primære opgaver: Cloud-ingeniører evaluerer en virksomheds infrastruktur og migrerer dens tekniske funktioner til et cloud-baseret system. Andre ansvarsområder er at forhandle vilkår med systemleverandører, sørge for, at de data, der er lagret i skyen, er sikre og bruge programmeringssprog til at migrere systemerne korrekt.

21. Dataforsker

National gennemsnitsløn: $124.283 om året

Primære opgaver: Dataforskere analyserer vaner ved at undersøge brugerdata. De evaluerer rådata ved hjælp af statistik og programmering og indlæser det i et letforståeligt format til at præsentere for virksomhedsledere. Andre ansvarsområder omfatter skabelse af læringsmodeller baseret på deres seneste forskning, forståelse af organisatoriske behov for at finde løsninger til at forbedre deres effektivitet og forblive opdateret på almindelige branchetrends.

Relateret: Lær om at være dataforsker

22. Udviklingsdriftsingeniør

National gennemsnitsløn: $126.754 om året

Primære opgaver: Udviklingsdriftsingeniører arbejder med både drifts- og udviklingsafdelinger for at hjælpe dem med at kommunikere effektivt og dele feedback med hinanden. Fælles ansvar omfatter planlægning og implementering af nye systemer gennem kompleks kodning, administration af nye funktionsudgivelser og identifikation af eventuelle sikkerhedstrusler i nye builds.

Relateret: Lær om at være DevOps-ingeniør

23. Dataingeniør

National gennemsnitsløn: $128.142 om året

Primære opgaver: En dataingeniør bygger forskellige datainfrastrukturer til forretningsapplikationer og informationssystemer. De skaber informationsprocesser til datamigrering, erhvervelse, verifikation, minedrift og modellering. Andre ansvarsområder omfatter at konstruere databaser, behandle systemarkitekturer, kende og bruge scriptsprog og værktøjer og tilføje datakvalitetsforbedringer til analysesystemer.

24. Bagudvikler

National gennemsnitsløn: $128.746 om året

Primære opgaver: Backend-udviklere bygger brugervenlige websteder og webapplikationer ved hjælp af logik på serversiden. De samarbejder med frontend-udviklere for at identificere webstedsmålene for virksomheder og bruger kodning til at bygge et websted, der opfylder deres behov. Andre ansvarsområder omfatter byggekoder til lagring og genbrug, optimering af websteder og applikationer til skalerbarhed og hastighed og design af datalagring.

25. Site reliability engineer

National gennemsnitsløn: $134.822 om året

Primære opgaver: Webstedspålidelighedsingeniører implementerer en virksomheds platforme og softwaretjenester. De opretter generelle softwarekrav, før de sendes i produktion, og overvåger udviklingsprocessen. Andre ansvarsområder er at udføre hændelsessvar, hvis platformen har problemer med at køre korrekt, installere opdateringer og fejlrettelser til platforme og spore hele udviklingsprocessen.

26. Netværksarkitekt

National gennemsnitsløn: $136.468 om året

Primære opgaver: Netværksarkitekter designer datakommunikation til brede eller lokale netværk for virksomheder. De analyserer forretningsplaner for at forstå, hvilken type trådløse og mobile netværk en virksomhed har brug for. Andre ansvarsområder er at bygge layouter og planer, der skal præsenteres for ledere, at levere opgraderinger til hardware eller netværksdrivere og at bestemme placeringen og layoutet af hardware.

Yderligere eksterne it-job

Andre almindelige eksterne it-job er:

 1. Applikationsanalytiker
 2. Applikationsspecialist
 3. Computer support specialist
 4. Dataindtastningsassistent
 5. Datamodeller
 6. Datasikkerhedsanalytiker
 7. Dataspecialist
 8. Java udvikler
 9. Informationsteknologi specialist
 10. Informationssikkerhedsanalytiker
 11. Produktchef
 12. Sikkerhedsingeniør
 13. Software arkitekt
 14. Software testingeniør
 15. Teknisk support specialist
 16. User experience designer

Bendt Paulsen
Bendt Paulsen Da it-medarbejdere udfører mange opgaver på en computer, kan de ofte arbejde eksternt. De kan yde teknisk assistance og support til virksomheder fra komforten af deres hjem eller fjernkontor. At lære om forskellige eksterne it-job, du kan udføre, kan hjælpe dig med at vælge en karriere, der passer til dine kriterier. I denne artikel udforsker vi de 42 bedste eksterne it-job, som du kan forfølge.