40 Deltids Sommerjob

40 Deltids Sommerjob

Deltids sommerjob er en fantastisk måde at tjene ekstra på og er tilgængelige i flere brancher afhængigt af dine interesser, færdigheder og tilgængelighed. I denne artikel gennemgår vi 40 gode deltids sommerjobmuligheder, du kan overveje med jobbeskrivelser og lønninger for at hjælpe dig med at finde en, der opfylder dine behov.

Relateret: 25 fantastiske sommerjob at overveje

Deltidsjob for at arbejde om sommeren

Her er 40 ideer til sommerjob på deltid. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på linket til den nationale gennemsnitlige løn for hver stilling nedenfor.

1. Lejrrådgiver

National gennemsnitsløn: $9,16 i timen

Primære opgaver: Lejrvejledere leder, leder og instruerer grupper af børn i sommerlejre, som kan omfatte både overnatningslejre og daglejre. Rådgivere administrerer generelt grupper af børn i forskellige aldre og engagerer dem i udendørsaktiviteter, håndværk, sport og andre stimulerende aktiviteter, der understøtter socialisering, kreativ læring og styrker selvtilliden. Nogle lejre fokuserer på specifikke områder, såsom uddannelse, kunst eller sport, mens andre er for børn med handicap eller særlige behov.

Relateret: Færdigheder, der kan hjælpe dig med at få succes som lejrrådgiver

2. Ledsager

National gennemsnitsløn: $11,10 i timen

Primære opgaver: Betjente findes ved de fleste attraktioner som biografer, forlystelsesparker, skøjtebaner, sportsparker og parkeringspladser. De plejer at hilse på kunder og tage billetter for at komme ind i anlægget. Som ledsager kan du også udføre opgaver ved koncessionsstanden, såsom at modtage og udføre bestillinger, føre registret og arbejde i kassen.

Relateret: 16 deltidsjob for teenagere

3. Barista

National gennemsnitsløn: $11,52 i timen

Primære opgaver: Baristaer tager imod kundeordrer, tilbereder kaffe- og tedrikke og udfører transaktioner for caféer og kaffebarer. Stærke kundeserviceevner og sans for detaljer er nødvendige for denne rolle, og der kan være både fuldtids- og deltidsmuligheder i løbet af sommeren. Ofte kan drikkepenge øge din timeløn.

Relateret: Hvad gør en barista?

4. Bartender

National gennemsnitsløn: $11,57 i timen

Primære opgaver: Bartendere betjener kunder i restauranter, pubber, barer eller natklubber. De kan også opfylde madbestillinger, men i modsætning til servere arbejder bartendere strengt bag baren og serverer alkoholholdige drikkevarer. For at være berettiget skal du opfylde din stats alderskrav, som ofte er 18, og fuldføre licenskrav til blanding, håndtering og servering af alkohol. Du kan arbejde i en virksomhed, arbejde for en cateringservice for bartender til private fester. Fordi tidsplanen for dette job kan variere, kan bartender være et spændende sommerjob på deltid.

Relateret: Hvad laver en bartender?

5. Husholderske

National gennemsnitsløn: $11,64 i timen

Primære opgaver: Husholderske kan arbejde for en virksomhed, som et hotel eller rengøring eller for private kunder. Hotelhusholdere er ansvarlige for rengøring og vedligeholdelse af hotelværelser før, under og efter en gæsts ophold. Hvis du rengør boliger for beboere, kan du blive bedt om at påtage dig yderligere opgaver som at vaske vasketøj, løbe ærinder eller forberede måltider.

Relateret: Hvad gør en husholderske?

6. Kasserer

National gennemsnitsløn: $11,73 i timen

Primære opgaver: Kasserere udfører transaktioner med kunder, håndterer og tæller penge og balancerer kasseskuffer i slutningen af ​​deres vagter. Dette job kræver matematiske færdigheder og enestående kundeservice, da kasserere interagerer med kunder konstant.

Relateret: Hvad gør en kasserer?

7. Livredder

National gennemsnitsløn: $11,84 i timen

Primære opgaver: Livreddere overvåger og hjælper i nødsituationer ved fælles pools, private klubpools, strande og vandlande. Livreddere er uddannet i HLR og førstehjælp og skal normalt have en livreddercertificering, som typisk kun tager et par uger at opnå. Ligesom svømmeinstruktører arbejder livreddere generelt i sommersæsonen.

Relateret: Hvad gør en livredder?

8. Server

National gennemsnitsløn: $11,93 i timen

Primære opgaver: Mad- og restaurantservere interagerer med kunder, der tager imod bestillinger, serverer mad og drikkevarer og promoverer deres restauranters brand ved at opbygge relationer og relationer til spisende gæster. Servere er afhængige af stærk kundeservice, opmærksomhed på detaljer, kommunikation og fysisk udholdenhed, da de er på fode det meste af deres skift. Fastfood-restauranter betaler typisk mindre og tillader muligvis ikke drikkepenge.

Relateret: Hvad gør en madserver?

9. Detailsalgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $12,60 i timen

Primære opgaver: Detailsalgsmedarbejdere arbejder overalt, hvor varer er til salg, herunder detail- og stormagasiner. Opgaverne omfatter at assistere kunder, besvare deres spørgsmål og udføre salgstransaktioner. At arbejde i detailhandlen kræver stærke kundeservice- og kommunikationsevner, organisatoriske færdigheder og evnen til at udføre registerfunktioner.

Relateret: Hvad laver en detailsalgsmedarbejder?

10. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $13,08 i timen

Primære opgaver: Dyrepassere arbejder normalt for kunder, der har brug for nogen til at passe deres kæledyr, mens de rejser eller er væk fra hjemmet. Som dyrepasser kan du blive i klientens hjem for at passe kæledyret eller arbejde dagligt mellem forskellige hjem. Dine opgaver kan omfatte gåture, fodring, badning og sikring af kæledyrets sundhed og sikkerhed. Hvis du er en dyreelsker, er dette et godt deltids sommerjob.

Relateret: 17 job, hvor du kan arbejde med kæledyr og dyr

11. Stocker

National gennemsnitsløn: $13,10 i timen

Primære opgaver: Lagerførere arbejder i dagligvare-, afdelings-, detail- og andre butikker på lageret og butiksfacade for at losse, pakke ud og lagerføre lager på butikshylderne. Dette job kræver fremragende opmærksomhed på detaljer, når der skal håndteres store mængder af inventar sammen med fysisk udholdenhed til at løfte og håndtere tunge genstande. Du kan blive bedt om at arbejde sent eller tidligt afhængigt af, hvornår leveringerne ankommer.

Relateret: Hvad gør en Stocker?

12. Receptionist

National gennemsnitsløn: $13,46 i timen

Primære opgaver: Receptionister er ansvarlige for at holde front office-området i en virksomhed organiseret og strømlinet og vil hilse på besøgende, besvare opkald og vedligeholde front office-processerne i virksomheden. Receptionister er afhængige af stærk kommunikation, problemløsningsevner og er effektive til at planlægge, booke aftaler og videresende information. Et deltids sommerjob kan være tilgængeligt for at udfylde huller, da fuldtidsansatte holder fri.

Relateret: Hvad gør en receptionist?

13. Landskabstekniker

National gennemsnitsløn: $14,67 i timen

Primære opgaver: Landskabsteknikere rydder typisk op og vedligeholder deres kunders haver og græsplæner og kan også integrere havearbejde i deres arbejde. Anlægsgartnere slår græs, klipper hække, fjerner ukrudt og snavs og klipper anlagte planter. De arbejder ofte for private virksomheder, offentlige myndigheder eller ejer deres virksomhed.

14. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $15,45 i timen

Primære opgaver: Budchauffører arbejder i flere brancher, herunder foodservice, leverandørservice og post- og pakkeservice. Leveringschauffører er ansvarlige for at læsse og losse deres køretøjer og levere varer og pakker til forsendelsesmodtagere. Opmærksomhed på detaljer, tidsstyring og et rent kørekort er typiske krav til dette job. Der kan være alders- og forsikringskrav til chauffører.

Relatere [ Lær om at være en leveringsdriver ](https://www.Bonjoures.com/career-advice/careers/what-does-a-delivery-driver-do)

15. Dyrefrisør

National gennemsnitsløn: $16,22 i timen

Primære opgaver: Kæledyrsplejere kan arbejde for private virksomheder, offentligt finansierede veterinærkontorer eller som uafhængige entreprenører. En kæledyrsfrisørs generelle ansvar omfatter håndtering, badning, klipning og vedligeholdelse af kundernes kæledyrs hygiejne. Kæledyrspleje er ikke nødvendigvis kun et sæsonarbejde, men det kan være en god mulighed for sommerarbejde, hvis du leder efter deltidstimer. At lære plejeteknikker kræver træning, så du kan også overveje at være hundelufter eller dyrepasser. En anden deltidsmulighed er pasning af dyr på et lokalt krisecenter.

Relateret: Sådan bliver du hundefrisør i 3 nemme trin

16. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $17,23 i timen

Primære opgaver: Afhængigt af hvor du bor, kan arbejde som rejseleder om sommeren være en anden god deltidsmulighed. Turguider viser besøgende rundt i området og giver baggrund og historisk information om vartegn, bygninger og begivenheder, der fandt sted i hele deres by. Rejseledere arbejder normalt med offentlige og offentlige organer, såsom med museer, handelskamre eller andre enheder, der giver besøgende lokal information.

Relateret: Sådan bliver du en licenseret rejseguide

17. Svømmelærer

National gennemsnitsløn: $17,38 i timen

Primære opgaver: Svømmeinstruktører lærer enkeltpersoner og grupper at svømme. Svømmeinstruktører kan arbejde i private omgivelser - ved deres egen eller kundens pool - eller fra en offentlig eller medlemskabsbaseret pool, som en bypark eller en country club. Da de fleste områder driver fælles pools i de varme årstider, kan det være en fremragende deltids sommermulighed at arbejde som svømmeinstruktør. Noget træning og certificering, især CPR, kan være påkrævet.

Relateret: Sådan bliver du svømmeinstruktør

18. Barnepige

National gennemsnitsløn: $17,44 i timen

Primære opgaver: Nannies er private børnepasningsudbydere, der passer børn enten i deres klienters hjem eller deres eget hjem. Barnepige passer typisk spædbørn og småbørn, men vil også sørge for før- og efterskolepasning og sommerpasning til elever. Barnepige er generelt ansvarlige for at tilberede måltider og snacks, give grundlæggende pleje og engagere børn i produktive og pædagogiske aktiviteter. Om sommeren kan de forventes at arbejde en hel dag, mens forældrene er på arbejde.

Relateret: Babysitter vs. Nanny: 4 nøgleforskelle

19. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $20,71 i timen

Primære opgaver: Freelanceskribenter er uafhængige entreprenører, der skriver indhold til en række forskellige formål. Som freelanceskribent kan du arbejde med individuelle kunder for at producere marketingmateriale, indgå kontrakter med virksomheder om at opdatere indhold eller udgive som en uafhængig forfatter.

Relateret: Sådan bliver du freelanceskribent

20. Underviser

National gennemsnitsløn: $24,49 i timen

Primære opgaver: Undervisere arbejder med elever fra alle forskellige klassetrin og baggrunde. Dette kræver viden og ekspertise inden for faget og en forståelse for, hvordan man bruger pensum til at undervise. Undervisningen foregår typisk efter skoletid og i fri fra skole, hvilket gør dette til et ideelt deltids sommerjob. Du kan blive bedt om at hjælpe en studerende med at indhente tidligere arbejde, lære mere om et bestemt emne eller hjælpe med at forberede dem til det kommende år.

Relateret: Hvad gør en underviser?

20 flere deltidsjob

Der er flere job, du kan udføre på deltid i løbet af sommeren. Start med noget, du nyder at lave, og undersøg, hvordan du kan gøre det som et deltids sommerjob. Her er 20 flere deltidssommerjob for at komme i gang:

 1. Betalt praktikophold
 2. Sportsinstruktør til privatundervisning
 3. Biblioteksassistent og historielæser
 4. Mobil bilvasker/forhandler
 5. Hjemmesidedesigner
 6. Hjemmearrangør
 7. On-demand driver
 8. Vinduesvasker
 9. Forskningsassistent
 10. Social media assistent.
 11. Fotograf
 12. Vedligeholdelsesarbejder
 13. Virtuel instruktør
 14. Forretnings- eller boligmaler
 15. Dataassistent
 16. Sommerteaterproduktionsassistent
 17. Linje kok
 18. Hjælpelærer
 19. Bygningsarbejder
 20. Svømmebassin renere

Relateret: Hvor længe er et sæsonjob, og kan jeg gøre det permanent?

Ellen Munch
Ellen Munch Deltids sommerjob er en fantastisk måde at tjene ekstra på og er tilgængelige i flere brancher afhængigt af dine interesser, færdigheder og tilgængelighed. I denne artikel gennemgår vi 40 gode deltids sommerjobmuligheder, du kan overveje med jobbeskrivelser og lønninger for at hjælpe dig med at finde en, der opfylder dine behov.