39 Af De Bedste Deltidsaftenjob

Hvis du kan lide at arbejde uden for normal arbejdstid, så overvej at forfølge et deltidsaftenjob på arbejdsstyrken. Du kan finde denne type beskæftigelse i en række forskellige brancher og på forskellige kvalifikationsniveauer og lønsatser. At kende de bedste deltidsaftenjob, og hvad de indebærer, kan hjælpe dig med at træffe en mere strategisk beslutning vedrørende din karriere. I denne artikel forklarer vi fordelene ved et deltidsaftenjob og lister 39 af de bedste deltidsaftenjob, der tjener over $16 i timen.

Relateret: 20 deltidsjob, der betaler godt

Hvad er fordelene ved et aftenjob på deltid?

Et aftenjob på deltid giver flere fordele for arbejdsgiverne. At forstå disse fordele kan hjælpe dig med at afgøre, om det er det værd at forfølge denne type beskæftigelse i arbejdsstyrken. Overvej disse fordele ved et deltidsaftenjob:

 • Ideel til sent sovende: Hvis du nyder at blive sent oppe og sove i, kan et deltidsaftenjob måske nemmere passe ind i din søvnplan. Ikke kun det, men det betyder også, at du kommer på arbejde, når du er mest produktiv.
 • Tilføjer endnu en indtægtskilde: Et deltidsaftenjob giver dig ekstra penge, du kan bruge til at betale af på gæld eller dine daglige udgifter såsom husleje og regninger. Denne ekstra indtægtskilde kan endda lindre stress forbundet med økonomisk belastning.
 • Potentielt bedre løn: Da ikke så mange mennesker nyder at arbejde i de sene timer på dagen, kan aftenjob tilbyde en højere lønsats. Afhængigt af din arbejdsgiver og branche kan det betyde flere penge for den samme mængde arbejde.

Relateret: Alt hvad du behøver at vide om deltidsmedarbejderfordele

Bedste deltidsaftenjob

Som med enhver jobsøgning er det vigtigt at finde et job, der passer til dit færdighedsniveau og overordnede erfaring. Før du søger job, skal du sørge for, at du opfylder minimumskravene og sikre, at du har en ægte interesse i at forfølge det. Her er 12 af de bedste deltidsaftenjob, der tjener over $16 i timen:

1. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $16,20 i timen

Primære opgaver: Transkriptionister lytter til optaget lyd og konverterer den til et tekstformat. De bruger stenografiske noter, når de lytter til optagelsen, udvider disse til fremtidig brug og redigerer deres transskriptioner, inden de arkiverer dem.

2. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $16,44 i timen

Primære opgaver: Leveringschauffører indsamler produkter og transporterer dem til købers destination. De kan levere mad, møbler eller andre produkter. Leveringschauffører gennemgår ordrer inden levering, læsser, transporterer og leverer varer og sikrer, at kunden er tilfreds.

Relateret: Lær om at være leveringschauffør

3. Social media manager

National gennemsnitsløn: $16,80 i timen

Primære opgaver: Social media managers udvikler en virksomheds brandidentitet. De planlægger og administrerer en virksomheds sociale mediestrategi for at øge brandbevidstheden. Sociale mediechefer planlægger også indhold til sociale medier, overvåger håndteringen af ​​sociale mediekampagner og sikrer, at virksomheden opretholder en positiv online tilstedeværelse.

Relateret: Lær om at være Social Media Manager

4. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $17,65 i timen

Primære opgaver: Grafiske designere udvikler visuelle koncepter, der stemmer overens med deres klients brand. De laver skitser i hånden og digitaliserer deres arbejde med en computersoftware. Grafiske designere kan skabe koncepter til annoncer, brochurer, rapporter og magasiner.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

5. Babysitter

National gennemsnitsløn: $18,18 i timen

Primære opgaver: Babysittere yder omsorg til børn, hvis forældre er væk. De klæder dem på, skifter bleer, underholder dem med diverse legetøj og legeredskaber og tilbereder og serverer deres mad eller snacks.

Relateret: Lær om at være babysitter

6. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $18,29 i timen

Primære opgaver: Turguider giver grupper af besøgende en guidet tur til en attraktion eller et anlæg. De hilser gæster på det planlagte tidspunkt for turen, opretter en tidslinje for turen før dens start, overvejer, om gæster har fysiske begrænsninger, som de skal tage højde for, og giver klare oplysninger til hver gruppe, de leder.

7. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $19,23 i timen

Primære opgaver: Virtuelle assistenter yder ekstern kontorlig og administrativ support til en organisation. De planlægger typisk aftaler, booker rejsearrangementer, foretager telefonopkald og administrerer deres klients eller firmas e-mail-konti.

8. Fitnessinstruktør

National gennemsnitsløn: $24,17 i timen

Primære opgaver: Fitnessinstruktører leder enkeltpersoner eller grupper af mennesker i en række forskellige træningsaktiviteter. De bestemmer deres klients fitnessniveau eller helbred, sporer deres klients fysiske fremskridt og ændrer deres træningsplaner baseret på deres klients behov. Fitnessinstruktører afholder også både individuelle og gruppetræningssessioner.

9. Blikkenslager

National gennemsnitsløn: $24,39 i timen

Primære opgaver: VVS-installatører installerer og reparerer rør og fittings til systemer som et vand-, afløbs- eller varmesystem. De vedligeholder rør, ventiler og fittings, overholder byggeplaner og tegninger og reagerer på VVS-nødsituationer, når de opstår.

Relateret: Lær om at være blikkenslager

10. Redaktør

National gennemsnitsløn: $25,54 i timen

Primære opgaver: Redaktører ændrer en forfatters skriftlige kopi. De læser indhold og retter stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl. Redaktører opretter også en indholdskalender, genererer ideer til indhold, overvåger indholdsproduktion, skaber indhold, tildeler projekter og hjælper forfattere med at forbedre deres indhold.

11. Underviser

National gennemsnitsløn: $25,23 i timen

Primære opgaver: Undervisere yder uddannelsesstøtte studerende eller en gruppe studerende. De gennemgår deres lektier, hjælper dem med at fuldføre deres lektier, hjælper dem med at forberede sig til prøver og hjælper dem i sidste ende med at forstå, hvad de har lært i et klasseværelse.

Relateret: Lær om at være underviser

12. Freelance designer

National gennemsnitsløn: $26,68 i timen

Primære opgaver: Freelance designere skaber illustrationer og billeder til deres kunder. Ved hjælp af designsoftware laver de layout og skitser, inden de digitaliserer deres arbejde og præsenterer deres design. Freelance designere arbejder på et ikke-kontraktligt grundlag.

Flere deltidsaftenjob

Her er flere deltidsaftenjob:

 • Receptionist
 • Blogger
 • Hundelufter
 • Call center repræsentant
 • Evaluator på sociale medier
 • Søgemaskine evaluator
 • Call center telefon research interviewer
 • Online coach
 • Kundeservicemedarbejder
 • Vicevært
 • Opholdsrådgiver
 • Salgsassistent
 • Sikkerhedsofficer
 • Biografassistent
 • Bartender
 • Kundeservicemedarbejder
 • Vært
 • Receptionist på sovesal
 • Server
 • Taxachauffør
 • Formynder
 • Parkeringsvagt
 • Driver til delt kørsel
 • Bager
 • Huspasser
 • Dyrepasser
 • Natskole hjælpelærer

Fritz Asmussen
Fritz Asmussen Hvis du kan lide at arbejde uden for normal arbejdstid, så overvej at forfølge et deltidsaftenjob på arbejdsstyrken. Du kan finde denne type beskæftigelse i en række forskellige brancher og på forskellige kvalifikationsniveauer og lønsatser. At kende de bedste deltidsaftenjob, og hvad de indebærer, kan hjælpe dig med at træffe en mere strategisk beslutning vedrørende din karriere. I denne artikel forklarer vi fordelene ved et deltidsaftenjob og lister 39 af de bedste deltidsaftenjob, der tjener over $16 i timen.