36 Virksomheder, Der Ansætter Seniorer På Deltid

Deltidsbeskæftigelse kan være en fantastisk måde at holde sig travlt, engagere sig i dit lokalsamfund og tjene ekstra indkomst som senior. Uanset om du for nylig er pensioneret eller leder efter en deltidskoncert senere i pensioneringen, ansætter nogle virksomheder regelmæssigt seniorer i deltidsroller. Afhængigt af dine interesser vil du muligvis også finde visse virksomheder, der appellerer til de typer job, de tilbyder. I denne artikel giver vi en liste over virksomheder, der ofte ansætter seniorer på deltid.

Relateret: 12 gode deltidsjob til efter pensionering

Deltidsjob for seniorer nær dig

At forblive aktiv som pensionist, tjene ekstra indkomst og arbejde et sted, du trives med, kan være vigtige faktorer i søgningen efter et deltidsjob som senior. Hvis rollen passer godt, er det muligt at udøve dine evner og erfaring og have det sjovt, mens du gør det. Du kan også lide tempoet i deltidsansættelse. Hvis du ønsker at finde deltidsjob for seniorer i nærheden af ​​dig, er her et par virksomheder, der kan hjælpe dig i gang med din søgning:

VIPKid

VIPKid parrer engelsksprogede elever med lærere via online videokonferencer til en-til-en vejledningssessioner. Timerne varierer, men undervisningen finder ofte sted tidligt om morgenen eller sene aftener på grund af deres internationale elevbase. Seniorer med en uddannelsesbaggrund kunne godt tænke sig at arbejde som engelsklærer for VIPKid.

Sylvan Learning Center

Sylvan Learning Center giver individualiseret undervisning til børn i skolealderen for at hjælpe dem med at få succes akademisk. Sylvan-vejledere har ofte fordelen af ​​fleksibel skemalægning. Pensionister med en universitetsuddannelse, og som er glade for at arbejde med børn, vil måske overveje at arbejde for denne virksomhed.

Walmart

Medarbejdere hos Walmart kan arbejde som kasserere, lagermedarbejdere og andre detailstillinger. Mange butikker tilbyder deltidsstillinger med forskellige timer. Seniorer, der foretrækker at arbejde med offentligheden, vil måske overveje en Walmart-stilling.

Mål

Målmedarbejdere hjælper kunder med at finde merchandise, arbejde som kasserere og behandle detaillager. Butiksplanerne varierer, men det er muligt mange steder at finde en deltidsrolle. Seniorer med erfaring i detailhandel vil måske gerne arbejde for denne virksomhed.

JCPenney

Denne detailbutik med tøj og boligindretning ansætter medarbejdere som kasserere, detailhandlere og lagermedarbejdere. De ansætter ofte også deltidsansatte og sæsonansatte. Denne virksomhed kan være tiltalende for pensionister, der ønsker at interagere med offentligheden.

Costco Engros

Costco er en medlemslagerbutik, der sælger dagligvarer, toiletartikler, husholdningsartikler og tøj, ofte i store mængder. Timer varierer baseret på lokation og sæson, men mange lokationer er kendt for rimelig planlægning og konkurrencedygtige lønninger. Seniorer, der trives i en

Aldi

Aldi er en dagligvarekæde, der ansætter medarbejdere i kundeservice, detaillager og diverse lagerstillinger. Med mange lokationer landsdækkende er Aldi relativt geografisk tilgængelig. Pensionister med en baggrund inden for kundeservice eller dagligvarebranchen vil måske overveje et deltidsjob hos denne virksomhed.

Foot Locker

Foot Locker er en butikskæde, der fører sportssko og -tøj. Deres detailhandlere og kasserere hjælper kunder med at vælge varer, tælle varelager, afgive ordrer og håndtere kontant- og kreditkorttransaktioner. Pensionister med en baggrund inden for detailbeklædning eller atletik vil måske overveje et job hos Foot Locker.

Walgreens

Walgreens er et kædeapotek og en detailbutik, der fører håndkøbsmedicinske forsyninger, kosmetik, dagligvarer og diverse husholdningsartikler. Mange Walgreens-butikker er åbne 24 timer i døgnet, hvilket betyder, at en række forskellige planlægningsmuligheder kan være tilgængelige. Seniorer, der ønsker at arbejde som kasserer, detailmedarbejder eller apoteksassistent, kan overveje at arbejde for Walgreens.

O'Reilly bildele

Denne forhandler af reservedele på eftermarkedet ansætter kundeservicemedarbejdere, kasserere og lagermedarbejdere, hvoraf mange er fortrolige med bilindustrien. Pensionister med en baggrund i bilmekanik eller detailhandel kan nyde at arbejde for O'Reilly Auto Parts.

Amazon.com

Online detailbutik Amazon.com ansætter enkeltpersoner inden for en bred vifte af specialer, herunder teknologi, lager og transport. Afhængigt af rollen og jobopgaverne kan tidsplaner variere, og mange stillinger tilbydes endda eksternt. Seniorer, der er teknologikyndige, eller som kan lide at arbejde i detailhandelen, kan overveje et job hos Amazon.com.

H & R blok

H & R Block tilbyder skatteforberedende tjenester til kunder i hele USA. De ansætter ofte til stillinger som receptionist, skatteprofessionel og skatteforberederassistent, og mange af deres åbninger er opført sæsonmæssigt omkring det tidspunkt, hvor statens og føderale selvangivelser forfalder. Personer med en baggrund inden for regnskab eller som er detaljeorienteret, vil måske overveje et deltidsjob hos H & R Block.

Jackson Hewitt

Dette skatteforberedelsesfirma hyrer fagfolk til at hjælpe kunder med at indgive deres statslige og føderale skatter. Deres mål er at maksimere deres kunders selvangivelser og yde fremragende kundeservice. De hyrer ofte skatteformidlere, receptionister og assistenter, og seniorer med relevant erfaring kan lykkes i disse roller.

Starbucks

Starbucks er en international kaffekæde med flere lokationer i mange byer. De ansætter ofte til barista-stillinger og backend-roller såsom menneskelige ressourcer og merchandising. Seniorer, der kan lide kaffe og arbejde med offentligheden, vil måske overveje en deltidsrolle hos Starbucks.

Dunkin' Donuts

Denne foodservice-kæde for kaffe og wienerbrød hyrer besætningsmedlemmer til at tilberede og servere mad, håndtere kontant- og kreditkorttransaktioner og yde kundeservice. Pensionister med en forkærlighed for bagværk og kundeinteraktion kan nyde at arbejde hos Dunkin' Donuts.

Applebee's

Applebee's er en afslappet spisekæde med over 2.000 lokationer. De ansætter til stillinger som servere, vært/værtinder og opvaskere, ofte på deltid. Seniorer, der har erfaring i restaurationsbranchen eller i kundeservice, vil måske overveje en stilling hos denne virksomhed.

USPS

United States Postal Service hyrer postbude, ekspedientassistenter og postbehandlingsassistenter til at behandle og levere post. Ansatte ved USPS kan nyde deltidsplaner og interagere med offentligheden på regelmæssig basis. Pensionister, der har arbejdet i kundeservice, kan få succes i en deltidsrolle hos USPS.

UPS

UPS er en forsendelsesservice, der beskæftiger pakkehandlere, chauffører, bilvedligeholdelsesprofessionelle og kundeservicemedarbejdere. De tilgængelige typer arbejde spænder fra fysisk arbejde til kundeinteraktion, hvilket gør denne virksomhed til et tiltalende valg for pensionister fra en bred vifte af baggrunde.

FedEx

Denne internationale distributionstjeneste beskæftiger mere end 300.000 personer i en række roller, herunder leveringschauffører, flådevedligeholdelse og drift. Seniorer, der ville nyde en hurtig, praktisk rolle, kunne overveje at ansøge med FedEx.

RE/MAX

RE/MAX er et stort ejendomsselskab, der håndterer bolig- og erhvervsejendomme. De ansætter til stillinger som ejendomsmægler, kontorassistent og receptionist. Seniorer med erfaring inden for fast ejendom eller kundeservice kan være interesseret i en deltidsrolle hos denne virksomhed.

Coldwell bankmand

Dette ejendomsselskab administrerer salg af bolig-, erhvervs- og ferieejendomme. De beskæftiger kontorassistenter, ejendomsmæglere og andre fagfolk såsom revisorer. Pensionister, der har en baggrund inden for et relevant felt, kan nyde at arbejde for Coldwell Banker.

Relateret: Sådan starter du i fast ejendom

Sephora

Sephora er en skønhedsforhandler med speciale i kosmetik, hudpleje og hårpleje. Virksomheden lægger vægt på kundesupport og ansætter medarbejdere til at yde kundeservice, rådgive kunder i deres køb og passe detailvarer. Seniorer, der er vidende om skønhedsprodukter eller som har erfaring i skønhedsbranchen, kunne overveje et deltidsjob hos Sephora.

Ulta

Den største skønhedsforhandler Ulta leverer produkter og tjenester til hud-, hår- og neglepleje i hele USA. De hyrer ofte skønhedsrådgivere, lagermedarbejdere, kasserere og skønhedseksperter i deres butikker. Pensionister, der er interesserede eller erfarne inden for skønhedsdetailhandel og -tjenester, kan nyde at arbejde hos Ulta.

Statsgård

State Farm er et forsikringsselskab, der tilbyder bilforsikring og andre finansielle produkter. En bred vifte af stillinger er ofte tilgængelige hos denne virksomhed, herunder skadesspecialist, kundeservicerepræsentant og kontormedarbejder. Seniorer, der nyder at arbejde i et kontormiljø, vil måske finde, at denne virksomhed passer godt til dem.

Progressiv

Dette forsikringsselskab yder bildækning og anden dækning til kunder i hele USA. De hyrer skadesjusteringer, administratorer og kundeservicemedarbejdere. Pensionister, der nyder at hjælpe kunder i et kontormiljø, kan godt lide at arbejde for Progressive.

Upwork

Upwork er et websted, der hjælper med at forbinde freelancere med virksomheder, der har brug for deres tjenester. Forfattere, billedkunstnere og programmører bruger ofte denne side til at finde freelancejob, og virksomheden ansætter også til interne stillinger. Seniorer, der leder efter fleksibiliteten ved freelance, kan vælge at bruge Upwork til at koordinere med arbejdsgivere.

Relateret: Sådan får du et gigajob

Care.com

Denne hjemmeside giver arbejdsgivere mulighed for at liste opslag for huslige ansatte såsom barnepige, rengøringsassistenter og dyrepassere. For seniorer, der ønsker at arbejde i en huslig rolle for en person eller familie, kan dette være en stor ressource til job. Virksomheden ansætter internt til roller inden for tech og kundeservice.

Amtrak

Amtrak er USA's primære passagertog. De ansætter ofte til kundeserviceroller såvel som i kommunikation og teknologi. Seniorer, der har en tilknytning til transportbranchen, kan vælge at ansøge hos denne virksomhed.

Uber

Uber og dets hovedkonkurrent, Lyft, er samkørselstjenester, der indgår kontrakter med personer, der bruger deres private køretøjer til at transportere passagerer. Chauffører med disse tjenester kan arbejde efter deres egen tidsplan og tage passagerer, når de vil. Pensionister med pålidelig transport og et rent kørekort vil måske overveje at arbejde deltid for Uber eller Lyft.

United Airlines

Dette internationale flyselskab ansætter medarbejdere inden for transport, teknologi og kundeservice. Seniorer, der nyder at rejse og kundeservice, vil måske gerne arbejde for United Airlines.

Western Express

Western Express er et jordfragtfirma, der inkluderer transport over landevejen såvel som jernbanefragt. De ansætter chauffører, mekanikere og kontorpersonale mange forskellige steder med en række forskellige tidsplaner. Pensionister, der har en baggrund inden for shipping eller fragt, kan få succes i en rolle hos Western Express.

Kaiser Permanente

Kaiser Permanente er en non-profit sundhedsudbyder, der beskæftiger mange fagfolk i hele USA inden for sundhedspleje, kundeservice og andre interne roller. Personer, der har arbejdet i sundhedsvæsenet eller medicinsk kundeservice, vil måske ansøge om en rolle hos denne virksomhed.

Anvendte materialer

Applied Materials er en virksomhed, der fremstiller materialer, der bruges til at skabe højteknologiske produkter såsom mikrochips. De ansætter produktionsteknikere, indkøbere, vedligeholdelsesmedarbejdere og finansielle eksperter mange steder over hele landet. Detaljeorienterede personer eller dem med en teknologisk eller ingeniørbaggrund kan overveje at arbejde hos Applied Materials.

MGM Resorts International

MGM Resorts International ansætter medarbejdere på sine mange lokationer inden for salg, spil og kundeservice. Afhængigt af lokation kan dette firma være et godt egnet til en pensionist med erfaring i hotelbranchen.

Hilton

Denne verdensomspændende gæstfrihedsvirksomhed tilbyder deltidsroller i et bredt udvalg af stillinger, herunder booking, husholdning og gæsteservice. At arbejde for Hilton kan være behageligt for seniorer, der nyder at rejse og kundeservice.

Bertram Ovesen
Bertram Ovesen Deltidsbeskæftigelse kan være en fantastisk måde at holde sig travlt, engagere sig i dit lokalsamfund og tjene ekstra indkomst som senior. Uanset om du for nylig er pensioneret eller leder efter en deltidskoncert senere i pensioneringen, ansætter nogle virksomheder regelmæssigt seniorer i deltidsroller. Afhængigt af dine interesser vil du muligvis også finde visse virksomheder, der appellerer til de typer job, de tilbyder. I denne artikel giver vi en liste over virksomheder, der ofte ansætter seniorer på deltid.