35 Top Betalende Videnskabsuddannelsesjob: Med Lønninger

35 Top Betalende Videnskabsuddannelsesjob: Med Lønninger

Karrierer inden for videnskab kan prale af nogle konsekvent højtbetalte lønninger. Den formelle uddannelse en person har brug for for at nå denne økonomiske status varierer fra en associeret grad til en ph.d. Hvis du har en videnskabelig grad eller håber at tjene en i fremtiden, er det nyttigt at vide om de forskellige typer karrierer, du kan forfølge. I denne artikel forklarer vi 35 højtlønnede videnskabsjob og giver den nationale gennemsnitsløn for hver.

Hvilke typer naturvidenskabelige grader findes der?

Videnskab er et fagområde, der vedrører stræben efter viden og studiet af træk inden for den naturlige og sociale verden eller universet. Der er mange specialområder inden for dette brede studiefag, og du kan vælge at opnå en grad i ethvert af dem.

Der er fire hovedafdelinger inden for naturvidenskab: matematik, biologi, naturvidenskab og samfundsvidenskab. Studerende kan opnå grader i en af ​​disse fire hovedfag, eller de kan vælge mere specialiserede studieprogrammer. For eksempel kan du vælge at opnå en grad i retsmedicin, meteorologi, lægevidenskab, kemi, miljøvidenskab og meget mere.

Relateret: 25 mest nyttige hovedfag til at få din grad i

35 højtlønnede videnskabelige job

Brug din associerede grad, bachelorgrad eller ph.d. i naturvidenskab kan føre til en lukrativ karriere. Her er 35 højtlønnede job at overveje efter at have opnået en naturvidenskabelig grad:

1. Retsmedicinsk tekniker

National gennemsnitsløn: $50.208 om året

Primære opgaver: En retsmedicinsk tekniker er en person, der bruger deres videnskabelige ekspertise til at hjælpe med kriminelle efterforskninger. De indsamler beviser, analyserer data og rapporterer deres resultater.

Læs mere: Sådan bliver du retsmediciner

2. Biokemisk tekniker

National gennemsnitsløn: $52.031 om året

Primære opgaver: Biokemiske teknikere understøtter systemer inden for biokemiske laboratorier. De forbereder videnskabelige instrumenter, klargør prøver og vedligeholder laboratorieudstyr.

3. Nuklear tekniker

National gennemsnitsløn: $58.498 om året

Primære opgaver: Nuklear teknikere bistår atomforskere og fysikere i atomforskning. De overvåger strålingsniveauer og bruger og vedligeholder specialudstyr.

4. Mikrobiolog

National gennemsnitsløn: $63.591 om året

Primære opgaver: Mikrobiologer studerer mikroorganismer for at finde ud af, hvordan de interagerer med miljøet. De arbejder i forskningslaboratorier og bruger deres resultater til at identificere, kontrollere og bekæmpe infektionssygdomme.

5. Meteorolog

National gennemsnitsløn: $64.425 om året

Primære opgaver: Meteorologer har specialiseret sig i at studere vejret. De bruger data fra satellitbilleder, radar, lufttryk og fugt til at informere andre om vejrmønstre.

Relateret: 10 populære astronomijob, der betaler godt

6. Kemiingeniør

National gennemsnitsløn: $65.976 om året

Primære opgaver: Kemiingeniører er videnskabsmænd, der bruger principper i kemi til at skabe løsninger på globale problemer. De arbejder på at overføre råmaterialer til nyttige produkter og udfører mange laboratorieundersøgelser.

Relateret: Lær om at være kemiingeniør

7. Miljøforsker

National gennemsnitsløn: $71.205 om året

Primære opgaver: Miljøforskere specialiserer sig i miljømæssig og biologisk velvære for deres samfund. De designer og analyserer systemer til at reducere affald og forurenende stoffer, og de udarbejder løbende rådgivningsplaner for virksomheder og institutioner.

8. Geolog

National gennemsnitsløn: $72.190 om året

Primære opgaver: Geologer er fagfolk med speciale i geovidenskab. De studerer ting som jordskred, oversvømmelser, jordskælv, vulkaner og pladetektonik. Deres resultater informerer beslutninger om arkitektonisk udvikling, bygninger, offentlig sikkerhed og forsikring.

9. Laboratorieleder

National gennemsnitsløn: $72.566 om året

Primære opgaver: Laboratorieledere er fagfolk med baggrund i både naturvidenskab og ledelse. De understøtter systemer i et laboratorium for at sikre problemfri drift. De håndterer også planlægning, administrerer bortskaffelse af farlige materialer og holder sig ajour med sikkerhedsprotokoller og regler.

10. Kartograf

National gennemsnitsløn: $74.167 om året

Primære opgaver: En kartograf er en videnskabelig kortmager. De udfører undersøgelser, indsamler og opbevarer prøver og designer en lang række korttyper. Disse mennesker drager ofte fordel af tekniske, kreative og videnskabelige færdigheder.

11. Geograf

National gennemsnitsløn: $74.755 om året

Primære opgaver: Geografer studerer jorden og dens træk. De bruger kort og kulturelle undersøgelser til at træffe beslutninger om, hvordan jord og miljø kan diktere menneskelig adfærd.

Relateret: 20 job, du kan forfølge med en miljøvidenskabsgrad

12. Molekylær teknisk vejleder

National gennemsnitsløn: $74.888 om året

Primære opgaver: Molekylær tekniske vejledere er videnskabsmænd, der arbejder i laboratorier for at fortolke resultater af genetiske tests. De offentliggør regelmæssigt deres resultater og tilbyder konsultation til læger.

13. Økolog

National gennemsnitsløn: $75.848 om året

Primære opgaver: En økolog er en videnskabsmand, der har specialiseret sig i studiet af forholdet mellem levende organismer og deres miljøer. De udfører ofte feltforskning og udfører laboratorieundersøgelser.

Relateret: Lær om at være økolog

14. Geoteknisk ingeniør

National gennemsnitsløn: $79.796 om året

Primære arbejdsopgaver: Geotekniske ingeniører studerer jord i forhold til infrastruktur. De indsamler jordprøver, vurderer byggepladser og vurderer jordforhold.

15. Hydrolog

National gennemsnitsløn: $81.270 om året

Primære opgaver: En hydrolog studerer vand for at underbygge behovet for sociale programmer og projekter. De indsamler overflade- og grundvandsprøver, tester kemiske egenskaber og skriver rapporter om deres fund.

Læs mere: Sådan bliver du hydrolog

16. Molekylærbiolog

National gennemsnitsløn: $81.353 om året

Primære opgaver: Molekylærbiologer studerer livets funktion og cellemekanik. De udfører forskning i laboratorier og analyserer stof på celle- og molekylært niveau.

17. Beregningsbiolog

National gennemsnitsløn: $81.353 om året

Primære opgaver: Beregningsbiologer er videnskabsmænd, der bruger teoretiske principper til yderligere at studere og forstå biologi og biologiske systemer. Disse mennesker bruger statistikker, algoritmer og beregningsmæssig styring på daglig basis.

18. Epidemiolog

National gennemsnitsløn: $83.035 om året

Primære opgaver: En epidemiolog studerer årsager og konsekvenser af sygdomme, og deres arbejde involverer at lære at kontrollere og forebygge disse sygdomme. Epidemiologer identificerer også de forskellige risikoniveauer blandt forskellige populationer.

Læs mere: Hvor meget tjener epidemiologer? Løn efter stat inklusive jobudsigt

19. Miljøingeniør

National gennemsnitsløn: $83.257 om året

Primære opgaver: Miljøingeniører er videnskabsmænd, der udvikler løsninger på miljøproblemer. De bruger deres viden om biologi, kemi og menneskelig adfærd til at forbedre planetens generelle sundhed.

Relateret: Lær om at være miljøingeniør

20. Reguleringsmedicinsk dyrlæge

National gennemsnitsløn: $83.781 om året

Primære opgaver: Reguleringsmedicinske dyrlæger udfører lovpligtige tests og inspektioner af animalske produkter til konsum. De videnskabelige test, de gennemfører, kontrollerer for husdyrsygdomme og sygdomsfremkaldende patogener, der kan overføres til mennesker.

21. Forskningskemiker

National gennemsnitsløn: $84.620 om året

Primære opgaver: En forskningskemiker er en videnskabsmand, der har specialiseret sig i at studere kemi og kemiske forbindelser. De udfører forskning i laboratorier for at forbedre praksis i en række forskellige industrier såsom apotek, teknologi, kosmetik og ernæring.

22. Biomedicinsk ingeniør

National gennemsnitsløn: $86.214 om året

Primære opgaver: Biomedicinske ingeniører er de videnskabsmænd, der designer biomedicinsk udstyr og enheder. De udvikler livreddende kunstige organer og kropsdele. Biomedicinske ingeniører arbejder normalt i laboratorier for at innovere, udføre forskning og fortolke bioelektriske data.

23. Life science konsulent

National gennemsnitsløn: $95.062 om året

Primære opgaver: En life science-konsulent er en person, der har specialiseret sig i at beskytte liv og forbedre menneskers sundhed. De samarbejder med sundhedsorganisationer, virksomheder, skoler og institutioner for at rådgive om bedste praksis for en række spørgsmål.

24. Oceanograf

National gennemsnitsløn: $95.380 om året

Primære opgaver: Oceanografer er havbiologer. De studerer marine miljøer og de planter og dyr, der lever i disse miljøer. De observerer og rapporterer om tidevand, havniveauer og den indvirkning, som mennesker har på livet i havet.

25. Materialeingeniør

National gennemsnitsløn: $98.138 om året

Primære opgaver: Materialeingeniører studerer egenskaberne af forskellige materialer og anvender deres resultater til udvikling af innovative produkter eller enheder. De bruger primært metaller, plast, mineraler og keramik til at designe computerchips og biomedicinsk udstyr.

Relateret: Hvad kan du gøre med en ingeniøruddannelse? Top 17 ingeniøruddannelser

26. Medicinsk videnskabsmand

National gennemsnitsløn: $98.529 om året

Primære opgaver: En medicinsk videnskabsmand er specialiseret i forskning dedikeret til at forbedre menneskers sundhed. De undersøger sygdomme og forebyggelsesmetoder i kliniske omgivelser og rapporterer deres resultater i medicinske tidsskrifter. Ofte vil denne type videnskabsmand koncentrere sig om én sygdom i lange perioder.

27. Luftfartsingeniør

National gennemsnitsløn: $102.255 om året

Primære opgaver: En luftfartsingeniør designer og studerer fly til brug i jordens atmosfære. De arbejder på fly, helikoptere og militære flysystemer. De kan nogle gange arbejde på satellitter eller robotter i brug i de ydre riger af jordens termosfære.

Relateret: Lær om at være luftfartsingeniør

28. Apotekschef

National gennemsnitsløn: $104.154 om året

Primære opgaver: Apotekschefer understøtter operationer på et højere niveau på et apotek. De administrerer lager, udvikler effektivitetsplaner, uddanner og administrerer personale, sikrer sikker opbevaring af farmaceutiske lægemidler og kommunikerer med kunder.

29. Geofysiker

National gennemsnitsløn: $105.153 om året

Primære opgaver: Geofysikere er videnskabsmænd, der studerer jorden og dens gravitationelle, magnetiske, seismiske og elektriske egenskaber. De arbejder i laboratorier og i marken for at udføre forskning og løse globale og miljømæssige problemer.

30. Apoteker

National gennemsnitsløn: $106.600 om året

Primære opgaver: En farmaceut er en udleveringskemiker. De arbejder på apoteker og giver folk både receptpligtig og ikke-receptpligtig medicin. De er meget vidende om kontraindikationer og udvikler recepthåndteringsplaner til deres klienter.

Relateret: Lær om at være farmaceut

31. Medicinsk forsker

National gennemsnitsløn: $111.691 om året

Primære opgaver: En medicinsk forsker er en professionel, der fokuserer på sygdomsforebyggelse og behandling. De bruger epidemiologiske resultater til at udføre forskning og kliniske forsøg. De udvikler og underbygger effektiviteten af ​​farmaceutiske lægemidler.

32. Astronom

National gennemsnitsløn: $114.590 om året

Primære opgaver: Astronomer studerer stjernerne, planeterne, det ydre rum og universet som helhed. De udfører forskning og ser satellitbilleder for at postulere, hvordan universet fungerer.

Læs mere: Lær om at være astronom

33. Kernefysiker

National gennemsnitsløn: $122.220 om året

Primære opgaver: Kernefysikere studerer anvendelsen af ​​og virkningerne af kerneenergi. De udfører test og udfører undersøgelser for at skabe innovationer inden for nuklear videnskab.

34. Biostatistiker

National gennemsnitsløn: $141.915 om året

Primære opgaver: En biostatistiker er den person, der er ansvarlig for at analysere data indsamlet under medicinsk forskning. De observerer statistikker og data for at drage videnskabelige konklusioner og komme med forudsigelser om medicinske fund.

Relateret: Lær om at være biostatistiker

35. Neurolog

National gennemsnitsløn: $200.302 om året

Primære opgaver: En neurolog er en læge med speciale i hjernen og nervesystemet. De er eksperter i at identificere, behandle og håndtere neurologiske tilstande og lidelser.

Relateret: Lær om at være neurolog

Gert Sommer
Gert Sommer Karrierer inden for videnskab kan prale af nogle konsekvent højtbetalte lønninger. Den formelle uddannelse en person har brug for for at nå denne økonomiske status varierer fra en associeret grad til en ph.d. Hvis du har en videnskabelig grad eller håber at tjene en i fremtiden, er det nyttigt at vide om de forskellige typer karrierer, du kan forfølge. I denne artikel forklarer vi 35 højtlønnede videnskabsjob og giver den nationale gennemsnitsløn for hver.