35 Karriereveje Du Kan Forfølge I Kunst

Hvis du er en, der har en passion for kunst, er der så mange karrieremuligheder, du kan forfølge, som drager fordel af din kreativitet. Når du vælger en kreativ karrierevej, er det vigtigt at overveje, hvad dine talenter er, og hvilke typer job du kan anvende disse færdigheder til. I denne artikel diskuterer vi forskellige typer job, du kan udføre i kunstindustrien, herunder den nationale gennemsnitlige løn og primære opgaver for hvert job.

Opret et CV på Bonjoures

Liste over karrierer inden for kunst

Der er mange forskellige karriereveje, du kan forfølge i forbindelse med kunstindustrien. Her er en liste over 35 karrierer inden for kunst:

1 . Skuespiller

National gennemsnitsløn: $11,06 i timen

Primære pligter: Fortolker og portrætterer en karakter i film, tv, biografer og andre scenekunststeder for at give underholdning til et publikum. Skuespillere har måske eller ikke har et manuskript, de husker og følger for at portrættere deres karakter, og de kan arbejde i flere forskellige miljøer, såsom produktionsstudier, levende teatre, forlystelsesparker og mere.

2 . Galleri assistent

National gennemsnitsløn: $12,43 i timen

Primære opgaver: Udfører administrative opgaver, der holder galleriet velfungerende, såsom besvarelse af telefonopkald, besvarelse af korrespondance, udarbejdelse af indkøbsordrer, overvågning af galleribesøgende og yde kundeservice. Galleriassistenter er normalt også ansvarlige for at planlægge og koordinere galleriets arrangementer og assistere med opsætning og nedbrydning af kunstudstillinger.

3 . Førskolelærer

National gennemsnitsløn: $12,50 i timen

Primære pligter: Forbereder børn mellem to og fem år til at komme ind i børnehaven ved at undervise i tidlige læsefærdigheder og opbygge de grundlæggende læringsfærdigheder, der er nødvendige for at få succes i skolen. Førskolelærere bruger ofte kunst, håndværk, sang, dans og andre aktiviteter til at introducere børn til emner som læsning, matematik og naturvidenskab. De lærer også børn om deres personlige vækst og udvikling, og hvordan de finder deres talenter og færdigheder.

4 . kagedekoratør

National gennemsnitsløn: $12,56 i timen

Primære pligter: Skab design, billeder og blomster, der bruges til at dekorere kager og andre bagværk lavet i et bageri. Kagedekoratører bruger glasur, fondant og andre spiselige materialer, når de laver deres designs.

5 . Grafisk design praktikant

National gennemsnitsløn: $12,60 i timen

Primære opgaver: Skygge en professionel grafisk designer, hvor du deltager i møder og samarbejder med designteamet om eksisterende projekter for at se, hvordan kreative ideer bliver omsat til realistiske resultater. Det arbejde, der er udført under et grafisk designpraktik, kan bruges til at opbygge din portfolio. Praktikanter i grafisk design hjælper også seniorgrafikere med administrative opgaver såsom vedligeholdelse af arkivsystemer, forberedelse af postmateriale, udfører klientundersøgelser og skriver rapporter.

6 . Screen printer

National gennemsnitsløn: $13,17 i timen

Primære opgaver: Skubber blæk eller maling gennem en mesh-stencil, der skal printes på et lærred, kaldet et substrat, såsom træ, stof, pap og papir.

7 . Blomsterdesigner

National gennemsnitsløn: $13,80 i timen

Primære opgaver: Skaber blomsterarrangementer ved at klippe og arrangere levende, tørrede og silkeblomster og andet grønt til dekorative udstillinger. Blomsterdesignere kan også hjælpe kunder med at vælge de blomster, beholdere og andet tilbehør, der skal bruges til at skabe deres design.

8 . Træarbejder

National gennemsnitsløn: $14,30 i timen

Primære opgaver: Bruger træ til at skabe og bygge flere forskellige typer produkter såsom møbler og skabe.

9 . Fotograf

National gennemsnitsløn: $14,57 i timen

Primære opgaver: Kombinerer tekniske kamerafærdigheder med kunstnerisk blik for at tage billeder af mennesker, steder eller ting. Fotografer kan arbejde som bryllups- og begivenhedsfotograf, selvstændig livsstils- eller kommerciel fotograf eller som fotograf for et fotografistudie. Mange fotografer fokuserer deres talenter på en bestemt type fotografering såsom barsel, familie, bryllup, landskaber og mad. Fotografer kan også være ansvarlige for at redigere de billeder, de tager, og sælge deres billeder til kunder.

10 . Maler

National gennemsnitsløn: $16,06 i timen

Primære opgaver: Påfør maling på både indvendige og udvendige overflader af boliger, erhvervsbygninger og andre strukturer. Malere kan også være ansvarlige for at forberede et område, der skal males og rydde op efter malerarbejdet er udført.

11 . Metalfabrikant

National gennemsnitsløn: $16,84 i timen

Primære opgaver: Arbejder med byggefirmaer eller producenter for at læse og fortolke tegninger og skære, forme, placere, justere og svejse forskellige typer metal, der er nødvendige for at bygge forskellige typer strukturer. Metalfabrikanter kan forberede stykker, der bruges i biler, elektroniske enheder, fly, bygninger.

12 . Kunstner

National gennemsnitsløn: $17,01 i timen

Primære pligter: Skab kunstværker inden for deres medie såsom tegninger, malerier, keramik eller skulpturer. Nogle kunstnere producerer værker i flere forskellige medier.

13 . Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $17,67 i timen

Primære pligter: Mød kunder eller det kreative team for at bestemme omfanget af et projekt og brug specialiserede computersoftwareprogrammer til at skabe visuelle koncepter til at kommunikere ideer, der fanger, inspirerer og informerer deres publikum. Grafiske designere skaber layout og produktion af kunstværker, der bruges til websteder, applikationer, brochurer, rapporter, annoncer, bøger og magasiner.

14 . Produktionskunstner

National gennemsnitsløn: $17,77 i timen

Primære opgaver: Samarbejder med det kreative team for at skabe et executive design og bruger specialiserede softwareprogrammer til at skabe kommercielle kunstværker. Produktionskunstnere sikrer, at brandingstilen for en person, virksomhed eller produkt forbliver konsistent ved at følge brandstandarder såsom farver, skrifttyper og produktionskvalitet gennem film, tv, websteder, applikationer og trykte reklamer.

15 . Kunstlærer

National gennemsnitsløn: $18,75 i timen

Primære pligter: Hjælp eleverne med at opdage og udvikle deres kunstneriske færdigheder ved at opmuntre dem til at udtrykke sig kreativt gennem tegning, maleri, skulpturer, keramik og mere. Kunstlærere lærer også børnene den grundlæggende viden om kunstbegreber som former, farver, teksturer og forskellige kunstteknikker.

16 . Musiker

National gennemsnitsløn: $41.427 om året

Primære opgaver: Skaber kunst ved hjælp af lyd. Musikere kan komponere, dirigere, synge, optræde, orkestrere og arrangere musik i en række forskellige stilarter. De kan bruge en eller flere forskellige typer instrumenter og deres stemme til at skabe deres kunst. Den musik, de skaber, kan fremføres live eller optages i et studie.

17 . Illustrator

National gennemsnitsløn: $43.890 om året

Primære opgaver: Skaber de todimensionelle billeder og kunstværker, der bruges i flere forskellige brancher, såsom bøger, magasiner, hjemmesider, manualer, brochurer og modedesign.

18 . Billedhugger

National gennemsnitsløn: $22,65 i timen

Primære opgaver: Udvikler ideer til og skaber tredimensionelle objekter såsom statuer og skulpturer ved at bruge flere forskellige typer hårde materialer såsom sten, marmor, metal, glas, is og træ, som de samler eller støber sammen.

19 . Souschef

National gennemsnitsløn: $48.452 om året

Primære opgaver: Rapporterer til køkkenchefen og fungerer som næstkommanderende ved at føre tilsyn med tilberedning og tilberedning af al mad lavet i køkkenet på restauranter, hoteller og spisesteder.

20 . Konditor

National gennemsnitsløn: $48.807 om året

Primære opgaver: Laver en række forskellige bagværk såsom kager, desserter og brød. Konditorer kan arbejde i restauranter, bagerier, hoteller, bistroer og caféer.

21 . Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $51.234 om året

Primære opgaver: Undersøg, skrive, korrekturlæse og redigere reklameindhold af høj kvalitet såsom blogs, webstedsindhold, sociale medieindlæg, e-mails, internetannoncer, hvidbøger, pressemeddelelser, e-bøger, nyhedsbreve, casestudier, salgspræsentationer, brochurer og mere. Tekstforfattere bruger en række forskellige færdigheder, herunder fremragende skriftlig kommunikation, søgemaskineoptimering, HTML, grundlæggende design og mere til at skabe indhold, der vil fange og overtale deres publikum til handling.

22 . Kurator

National gennemsnitsløn: $51.967 om året

Primære opgaver: Administrerer et museums samlinger af kunst eller udstillinger. En museumsinspektørs opgaver varierer afhængigt af deres stilling, erfaring og det museum, de arbejder for, men kan omfatte forskning i udstillingers historie, planlægning og organisering af udstillinger, erhvervelse af værker til udstillinger, oprettelse af uddannelsesprogrammer, vedligehold af optegnelser, udarbejdelse af budgetter og fundraising. , marketing og public relations.

23 . Tatovør

National gennemsnitsløn: $52.145 om året

Primære pligter: Skaber design af tatoveringer baseret på, hvad deres klient ønsker, og påfører derefter tatoveringen på klientens krop ved hjælp af blæk og en tatoveringsnål. Nogle tatovører udfører også andre former for kropsmodifikation såsom piercinger.

24 . Indretningsarkitekt

National gennemsnitsløn: $58.515 om året

Primære opgaver: Design layoutet af et indvendigt rum for at skabe et funktionelt, sikkert og visuelt tiltalende rum ved hjælp af møbler og dekorative genstande såsom farver, belysning, stof, billeder og mere. Indretningsarkitekter skal være i stand til at læse tegninger og planlægge design, der overholder byggeregler og inspektionsbestemmelser.

25 . Direktør for kreative tjenester

National gennemsnitsløn: $62.719 om året

Primære pligter: Analyser deres målgruppe for at bestemme den mest effektive marketingstrategi til at nå og fange deres målgruppe. Kreative servicedirektører fører også tilsyn med den daglige drift af hele marketing- og kreative team for at sikre, at deres marketingstrategier implementeres korrekt.

26 . Designer

National gennemsnitsløn: $62.930 om året

Primære pligter: Konceptualiserer og designer produkter og materialer, der skaber en fornøjelig, funktionel eller smuk oplevelse for deres kunder. En designers arbejde varierer baseret på deres position, erfaring og den branche, de er i, men kan omfatte brancher som modedesign, produktdesign og marketingdesign.

27 . Musiklærer

National gennemsnitsløn: $30,41 i timen

Primære pligter: Uddanner eleverne om de grundlæggende principper og grundlag for musikteori og lærer dem at spille et instrument eller bruge korrekt stemmebøjning til sang og skuespil.

28 . Landskabs arkitekt

National gennemsnitsløn: $64.506 om året

Primære opgaver: Skaber landskabsdesign til offentlige steder såsom haver, parker, legepladser, universitetscampusser og bolig- og kommercielle områder på en måde, der maksimerer både attraktiviteten og funktionaliteten af ​​området. Landskabsarkitekter kan også være ansvarlige for at bestemme placeringen af ​​strukturer såsom bygninger, veje og gangbroer i disse miljøer.

29 . Make up artist

National gennemsnitsløn: $31,04 i timen

Primære pligter: Bruger kosmetiske materialer og forskellige kosmetiske teknikker til at påføre makeup til ansigter og kroppen på en måde, der forbedrer udseendet ved at fremhæve positive træk og skjuler eller udglatter fejl.

30 . Art director

National gennemsnitsløn: $71.628 om året

Primære opgaver: Overvåge det overordnede design og layout af det visuelle udseende og stil af aviser, magasiner, film- og tv-produktioner og produktemballage. Art directors, der arbejder med reklamer, sikrer, at designteamet korrekt fanger og udtrykker kundens brand, image og budskab i deres arbejde.

31 . Visuel designer

National gennemsnitsløn: $72.184 om året

Primære pligter: Konceptualiserer og skaber design og layout inden for en kundes brandretningslinjer for en række digitale platforme, herunder websteder, applikationer, film og videospil.

32 . Journalist

National gennemsnitsløn: $36,05 i timen

Primære pligter: Undersøger nyhedshistorier gennem interviews og indsamling af information og skriver derefter en nyhedsartikel for at præsentere historien på en omfattende og objektiv måde. En journalists historier kan præsenteres gennem en avis, et magasin, tv, radio eller internettet.

33 . Kreativ direktør

National gennemsnitsløn: $80.211 om året

Primære opgaver: Leder det kreative team af designere, tekstforfattere, kunstnere og marketingfolk hos reklame- og marketingvirksomheder ved at planlægge reklamestrategien og yde vejledning og tilsyn til det kreative team for at sikre, at de producerer arbejde i overensstemmelse med reklamestrategien.

34 . direktør for marketing

National gennemsnitsløn: $82.400 om året

Primære opgaver: Leder en virksomheds marketingafdeling ved at analysere deres målgruppes behov, undersøge konkurrenter, skabe effektive marketingkampagner og implementere marketingstrategien gennem tilsyn med det arbejde, der udføres af marketingteamet. Marketingdirektører analyserer og evaluerer også effektiviteten af ​​en marketingkampagne for at lede efter forbedringsområder.

35 . Arkitekt

National gennemsnitsløn: $110.955 om året

Primære opgaver: Skab design, der bruges til at bygge bolig- og kommercielle strukturer såsom boliger, kommercielle bygninger, motorveje og broer. Arkitekter er ansvarlige for at sikre, at en struktur er visuelt tiltalende såvel som strukturelt sikker og bæredygtig, mens den opfylder kravene i både statslige og føderale regler.

Oda Westergaard
Oda Westergaard Hvis du er en, der har en passion for kunst, er der så mange karrieremuligheder, du kan forfølge, som drager fordel af din kreativitet. Når du vælger en kreativ karrierevej, er det vigtigt at overveje, hvad dine talenter er, og hvilke typer job du kan anvende disse færdigheder til. I denne artikel diskuterer vi forskellige typer job, du kan udføre i kunstindustrien, herunder den nationale gennemsnitlige løn og primære opgaver for hvert job.