35 Karrierer For Personlige Trænere

35 Karrierer For Personlige Trænere

Personlige trænere tilbyder vejledning og støtte for at hjælpe folk med at nå og fastholde deres fitnessmål. Som certificeret personlig træner kan du udvide din viden og dine færdigheder med forskellige karriereveje. At kende dine muligheder kan hjælpe dig med at forberede dig til dit næste karrieretræk. I denne artikel beskriver vi 35 karrierer for personlige trænere og forklarer gennemsnitslønnen og typiske ansvarsområder for 20 af dem.

Relateret: 17 Karrierer i Fitness

Hvad er en personlig træner?

En personlig træner er en dygtig fagmand, der hjælper andre mennesker med at gennemføre øvelser. Folk, der arbejder inden for dette felt, er vidende om sundhed, ernæring, anatomi og fysisk kondition. Personlige trænere kan arbejde i en bred vifte af omgivelser, herunder fitnesscentre, hospitaler, fysioterapikontorer, online eller i private hjem. De arbejder individuelt med mennesker for at vurdere deres fysiske midler og fitnessmål, og de bruger disse vurderinger og de personlige relationer, de udvikler, til at designe træningsrutiner, der udfordrer og motiverer deres klientel.

19 karrierer for personlige trænere

Som personlig træner kan du udforske en række forskellige karrierer med forskellige lønninger og ansvarsområder. Her er 19 karrierer for personlige trænere:

1. Livredder

National gennemsnitsløn: $28.509 om året

Primære opgaver: En livredder fører tilsyn med svømmere og svømmeaktiviteter ved pools, søer, strande, damme og vandfaciliteter for at sikre sikkerheden for alle deltagere. De håndhæver sikkerhedsregler og -procedurer og vurderer forskellige vandforhold for at bestemme sikkerheden eller faren, det udgør for svømmere. Livreddere bruger deres viden om livreddende teknikker som HLR og førstehjælp til at forhindre skader og spotte tegn på nød i vandet.

Relateret: Lær om at være livredder

2. Sportsskribent

National gennemsnitsløn: $30.461 om året

Primære opgaver: En sportsskribent er en professionel forfatter eller journalist, der rapporterer om sportsnyheder. De giver information og tilbyder sportsudtalelser og kommentarer i magasiner, aviser, blogs og websteder. Sportsskribenter kan specialisere sig i at skrive om en eller flere sportsgrene. De kan også fokusere på sportsnyheder for en bestemt geografisk region.

3. Træningsfysiolog

National gennemsnitsløn: $35.248 om året

Primære opgaver: En træningsfysiolog varetager analysen af ​​en patients vitale statistik i hvile og under aktivitet. De måler hjerte- og åndedrætsfrekvens, blodtryk og metaboliske hastigheder og overordnet kardiovaskulær respons for at designe en optimal fitnessplan. Træningsfysiologer administrerer træningsstresstest for at evaluere patientens helbred. De udvikler også træningsprogrammer for at øge en klients generelle fysiske kondition, sundhed, styrke, udholdenhed og energi.

Relateret: Lær om at være træningsfysiolog

4. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $36.299 om året

Primære opgaver: En certificeret personlig træner er en akkrediteret ekspert i fitnesstræning og motion. De bruger deres viden og erfaring til at hjælpe deres kunder med at nå deres sundheds- og fitnessmål. De vurderer deres klients aktuelle fysiske kondition og udvikler trænings- og ernæringsplaner i henhold til specifikke mål.

5. Sundhedscoach

National gennemsnitsløn: $36.912 om året

Primære opgaver: En sundhedscoach vurderer, evaluerer og hjælper med at forbedre deres klienters helbred. Sundhedscoacher udfører indledende evalueringer af en persons helbred og fremsætter anbefalinger, der tilskynder til vedtagelsen af ​​sund adfærd og valg. En sundhedscoach designer og implementerer personlige sundhedsplaner for deres kunder. De gennemfører også opfølgende møder med kunder for at sikre, at de forbliver på sporet og opfylder deres mål.

6. Sportstræner

National gennemsnitsløn: $37.345 om året

Primære opgaver: En sportstræner arbejder sammen med ungdoms- eller voksensportshold for at vejlede og instruere dem om en idræts regler og forskrifter. De tilbyder også strategier og teknikker til at hjælpe dem med at udmærke sig i visse sportsgrene. Trænere faciliterer trænings- og træningssessioner og arbejder for at fremme og styrke færdigheder, teamwork og kammeratskab mellem spillere og hold. Sportstrænere hjælper også deres spillere med at udvikle en følelse af personlig integritet og fair play.

7. Fitness konsulent

National gennemsnitsløn: $41.907 om året

Primære opgaver: Fitnesskonsulenter arbejder direkte med enkeltpersoner eller grupper for at definere, opnå og vedligeholde deres fitnessmål. Fitness konsulenter evaluerer deres klienters fysiske helbred og evner for at ordinere træningsregimer og give ernæringsmæssige råd. De kan endda hjælpe med at lave madplaner og tilbyde vejledning til at forhindre skader. Konsulenter arbejder ofte med specifikke populationer som atleter, gravide kvinder, ældre eller mennesker med visse medicinske tilstande.

8. Ernæringsassistent

National gennemsnitsløn: $42.453 om året

Primære opgaver: En ernæringsassistent er en person, der bruger deres ekspertviden om mad, ernæring og metabolisk funktion til at hjælpe deres klienter med at udvikle optimal kost. De arbejder med enkeltpersoner for at designe madplaner, og nogle gange forbereder de endda mad til deres kunder.

9. Specialist til forebyggelse af skader

National gennemsnitsløn: $43.991 om året

Primære opgaver: En skadesforebyggende specialist er ekspert i de mest effektive og sikre måder at udføre øvelser og bruge træningsudstyr på. Med viden om træningsfysiologi, kinesiologi og førstehjælp vejleder skadesforebyggende specialister patienter og klienter i den korrekte brug af udstyr som frie vægte, vægtløftningsmaskiner, løbebånd og motionscykler for at undgå skader og maksimere fordelene.

10. Idrætslærer

National gennemsnitsløn: $46.963 om året

Primære opgaver: En idrætslærer instruerer idrætstimer på en grundskole, mellem- eller gymnasieskole. Idrætslærere faciliterer fysisk aktivitet som en del af elevernes daglige klassestruktur. De uddanner eleverne i reglerne for forskellige sportsgrene, træningsteknikker, ernæring og fair play. De hjælper eleverne med at nå fysiske konditionsmål fastsat af staten og den føderale regering.

11. Fitness udstyrs tekniker

National gennemsnitsløn: $48.968 om året

Primære opgaver: En fitnessudstyrstekniker reparerer og udskifter fitnessudstyr. De arbejder på løbebånd, motionscykler, ellipsemaskiner og universelle vægtløftningsmaskiner. Fitnessudstyrsteknikere kan servicere udstyr i fitnesscentre, fysioterapeutkontorer, lejlighedskomplekser, kontorbygninger eller individuelle hjem. De skiller ofte maskiner ad, udskifter dele, tjekker elektriske ledninger og afgør, om udstyr skal udskiftes. De hjælper også med at installere nye krav og sikre korrekt kalibrering eller installation.

12. Fitness manager

National gennemsnitsløn: $50.451 om året

Primære opgaver: En fitnesschef varetager den daglige drift og vedligeholdelse af et fitnesscenter, såsom et privat fitnesscenter, hotel- eller resortmotionscenter eller virksomhedsfitnesscenter. Fitnesschefer ansætter og uddanner personale og fører tilsyn med hold af personlige trænere.

13. Bodybuilding coach

National gennemsnitsløn: $54.830 om året

Primære opgaver: En bodybuilding coach arbejder med enkeltpersoner, atleter, sportshold og konkurrencedygtige bodybuildere for at hjælpe dem med at nå deres fitness- og fysikmål. Bodybuilding coaches designer vægtløftningsrutiner ved hjælp af videnskabelig forskning for at sikre maksimal effektivitet.

14. Fitnessdirektør

National gennemsnitsløn: $55.180 om året

Primære opgaver: En fitnessdirektør regulerer og leder den store aktivitet i et fitnesscenter eller en gruppe af faciliteter. De ansætter og træner typisk ledere og andre ledere, køber og sælger udstyr, sporer præstationsmålinger og rapporterer til virksomhedens kontorer. De arbejder for at forbedre omsætning, vækst, kundetilfredshed og medlemsloyalitet. De kan også bidrage til salgs- og marketingindsats for at skabe ny forretning til deres anlæg.

15. Yogainstruktør

National gennemsnitsløn: $69.181 om året

Primære opgaver: En yogainstruktør leder klasser og enkeltpersoner i den almindelige yogapraksis. De giver undervisning i yoga-strækstillinger, åndedrætsøvelser, afspænding og meditationsteknikker. Yogainstruktører bruger deres yogahistorie, filosofi og ekspertise i sikker praksis til at undervise folk i alle aldre og fitnessniveauer.

16. Fysioterapeutassistent

National gennemsnitsløn: $71.187 om året

Primære opgaver: En fysioterapeutassistent hjælper fysioterapeuter i den direkte behandling af patienter, der er ved at komme sig efter skader eller operationer. De hjælper folk med at genvinde funktion og bevægelse af deres muskler og lemmer. De hjælper også patienter med at udføre øvelser, behandle dem med massage og hjælpe dem med at holde sig til deres plejeplan. Fysioterapiassistenter kan også gøre rent, forberede udstyr, planlægge aftaler og besvare telefoner på et fysioterapikontor.

Relateret: Lær om at være fysioterapiassistent

17. Senior fitnessinstruktør

National gennemsnitsløn: $72.646 om året

Primære opgaver: En senior fitnessinstruktør varetager den overordnede retning og udførelse af et anlægs fitnessprogram. De fører tilsyn med juniorinstruktører, designer og planlægger fitnessprogrammer, konsulterer om anskaffelse af nyt fitnessudstyr og markedsfører og annoncerer på deres anlægs vegne.

18. Pilates instruktør

National gennemsnitsløn: $81.419 om året

Primære opgaver: En pilatesinstruktør underviser enkeltpersoner eller grupper i pilatesøvelsesteknikker relateret til pilates. De bruger pilates til at hjælpe folk med at forbedre deres kropsholdning, kernestyrke, fleksibilitet og muskeltonus. Pilates-instruktører bruger en række forskellige øvelser for at imødekomme deres elevers behov, som omfatter gravide kvinder, ældre borgere og atleter.

19. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $82.373 om året

Primære opgaver: Fysioterapeuter er eksperter i den rette bevægelse og funktion af den menneskelige krop. De hjælper deres patienter med at komme sig efter sygdomme, skader og operationer. Fysioterapeuter undersøger patienter og forstår deres sagshistorie og rehabiliteringsmål. De designer og implementerer også behandlingsplaner for at hjælpe med at reducere smerte, øge led- og muskelsundhed og forhindre yderligere skade.

Relateret: Lær om at være fysioterapeut

Ekstra job for personlige trænere

Her er 16 yderligere karrierevalg for personlige trænere at overveje at forfølge:

 1. Fitness model
 2. Fitness receptionsassistent
 3. Aerobic instruktør
 4. Styrke- og konditionsspecialist
 5. Træningsterapeut
 6. Sundheds- og fitnessskribent
 7. Gymnastik træner
 8. Gym ejer
 9. Zumba instruktør
 10. Aerial silke instruktør
 11. Ballet barre instruktør
 12. Svømmelærer
 13. Designer af fitnesstøj
 14. Gym programleder
 15. Livsstilskonsulent
 16. Fitness tech ingeniør

Oliver Elkjær
Oliver Elkjær Personlige trænere tilbyder vejledning og støtte for at hjælpe folk med at nå og fastholde deres fitnessmål. Som certificeret personlig træner kan du udvide din viden og dine færdigheder med forskellige karriereveje. At kende dine muligheder kan hjælpe dig med at forberede dig til dit næste karrieretræk. I denne artikel beskriver vi 35 karrierer for personlige trænere og forklarer gennemsnitslønnen og typiske ansvarsområder for 20 af dem.