32 Job Du Kan Træne Til Online

Internettet giver folk adgang til information, uddannelse og karriereforberedelse online. I de seneste år har fagfolk vendt sig til online karrieretræning for at passe klasser inden for deres travle tidsplaner og tage træningskurser fra ethvert sted. At forstå, hvilke job du kan uddanne dig til online, kan hjælpe dig med at bestemme de karrierer, du kan forberede dig på, og finde et job, der passer til dig. I denne artikel gennemgår vi en række forskellige job, du kan uddanne til online, og diskuterer deres vigtigste opgaver og ansvar.

Relateret: 35 online træningsprogrammer til at opbygge dine færdigheder

17 job, du kan uddanne dig til online

Der er job inden for en række forskellige områder, herunder teknologi, sundhedspleje og fast ejendom, som giver dig mulighed for at gennemføre din uddannelse online. Hver af disse rollers pligter kan variere betydeligt, og at lære om dem kan hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvilken karriere du skal forfølge. Nogle job, du kan uddanne dig til online, inkluderer:

1. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $36.252 om året

Primære opgaver: Personlige trænere hjælper deres klienter med at træne og vedligeholde eller forbedre deres fysiske helbred. De udvikler træningsplaner, vurderer klientens kondition og overvåger klientens fremskridt for at hjælpe dem med at nå deres mål. Nogle af deres arbejdsopgaver omfatter også at uddanne deres kunder om at bruge træningsudstyr sikkert og korrekt, demonstrere træningsteknikker og forstå deres kunders personlige fitnesskrav.

Læs mere: Lær om at være personlig træner

2. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $39.376 om året

Primære opgaver: En transskriptionist konverterer lydoptagelser til skriftlige kopier ved at skrive og dokumentere indholdet af lyden. Transkriptionister kan også udføre tekst-til-tekst-transskription ved at tage en mediefil og konvertere den til en anden. Mange industrier kan kræve deres tjenester, herunder markedsføring, retshåndhævelse og den akademiske verden.

3. Oversætter

National gennemsnitsløn: $45.655 om året

Primære opgaver: Oversættere hjælper mennesker og organisationer med kommunikation ved at konvertere et sprog til et andet. De kan oversætte lyd og skrevet tekst i en række forskellige brancher, herunder uddannelse, regering, erhvervsliv og medicin. Mens de er forpligtet til at tale, læse og skrive flydende på to sprog, kan nogle oversættere tre eller flere sprog. Deres arbejde kan også involvere kulturel forskning for at sikre, at oversættelser tager højde for kulturelt specifikke slang eller udtryk.

4. Paralegal

National gennemsnitsløn: $49.163 om året

Primære opgaver: Paralegals arbejder for advokatkontorer eller advokatfirmaer og kan fungere som administrative assistenter i den offentlige sektor eller for et privat firma. De har mange faglige opgaver, herunder forskning, oprettelse af juridiske dokumenter og forberedelse af afsættelser og retssager. Deres administrative ansvar kan omfatte vedligeholdelse og organisering af dokumenter og information, fakturering af kunder, organisering af kalendere eller arrangere rejser.

Læs mere: Lær om at være advokatfuldmægtig

5. PR-specialist

National gennemsnitsløn: $51.540 om året

Primære opgaver: En PR-specialist (PR-specialist) arbejder for at skabe og vedligeholde en virksomheds eller organisations positive offentlige image. Deres ansvar kan omfatte at skrive pressemeddelelser, skitsere og skrive taler og bruge sociale medier til at måle eller forbedre deres klients omdømme. PR-specialister netværker også, opretter medieoptrædener og koordinerer interviews for en organisations leder.

6. Markedsanalyseanalytiker

National gennemsnitsløn: $55.825 om året

Primære opgaver: En markedsanalyseanalytiker indsamler data om en organisations nuværende kunder, marketingmål og konkurrenter. De arbejder med eksisterende data for at hjælpe virksomheder med at undersøge markedstendenser og komme med informerede forudsigelser om deres målforbrugere. Markedsforskere laver strategier for virksomheder til at markedsføre og sælge deres produkter eller tjenester.

7. Indholdsmarketing

National gennemsnitsløn: $62.010 om året

Primære opgaver: Indholdsmarketingfolk arbejder sammen med organisationer om at skabe og dele annonceringsindhold med det formål at tiltrække og engagere et publikum. De forbinder med en virksomheds publikum for at skabe interesse og fremme brandloyalitet. Indholdsmarkedsførere kan hjælpe med at øge virksomheders indtjening ved at give kunderne nyttige oplysninger om emner, der betyder noget for dem, og hjælpe nye målgrupper med at opdage et brand.

8. Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn: $63.488 om året

Primære opgaver: En ejendomsmægler er en uddannet fagmand, der administrerer og faciliterer ejendomshandler. De udfører mange processer som en del af køb eller salg af en ejendom, herunder møde med potentielle kunder, fastlæggelse af en ejendoms noteringspris og vært for åbne huse. Deres andre opgaver kan omfatte at assistere købere og sælgere, netværke og køre reklamekampagner.

Læs mere: Lær om at være ejendomsmægler

9. Videospil designer

National gennemsnitsløn: $69.349 om året

Primære opgaver: Videospildesignere bruger kreative og tekniske færdigheder til at producere og skabe videospil med andre udviklingsteammedlemmer. De kan bruge kodning og computerprogrammering til at designe spillet, skabe karakterer og implementere en historie. De skriver videospilplot, skaber storyboards og pitcher deres ideer eller koncepter for medlemmer af marketing- og designteams.

10. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $74.078 om året

Primære opgaver: En webudvikler bruger kodnings- og programmeringssoftware til at lave en hjemmeside. De arbejder ofte med webdesignere og medlemmer af marketingteamet for at skabe et funktionelt websted og sikre, at det er brugervenligt. Der er tre primære slags webudviklere, herunder front-end-, back-end- og full-stack-udviklere, som alle har forskellige udviklingsansvar.

Læs mere: Lær om at være webudvikler

11. Projektleder

National gennemsnitsløn: $77.073 om året

Primære opgaver: Projektledere fungerer som ledere af et forretningsteam og anvender processer, færdigheder og teknikker til alle projektrelaterede aktiviteter for at arbejde hen imod at nå projektmålene. På en typisk arbejdsdag kan en projektleder lave en plan for et projekts udførelse, administrere opgaveafslutning eller kommunikere med et projekts interessenter.

Læs mere: Lær om at være projektleder

12. Computer systemadministrator

National gennemsnitsløn: $77.909 om året

Primære opgaver: En computersystemadministrator overvåger funktionaliteten af ​​software- og hardwarekomponenter i et computersystem med det formål at nå systemmålene. Deres ansvar kan omfatte installation af computerservere, diagnosticering af serverproblemer og dokumentation af ændringer i systemet.

13. Applikationsudvikler

National gennemsnitsløn: $84.847 om året

Primære opgaver: Applikationsudviklere bruger teknisk kodning til at designe, udvikle og implementere både mobilspil og hjælpeapps. App-udviklere kan arbejde alene eller som et medlem af et team sammen med grafiske designere, indholdsforfattere og kunstnere. De kender muligvis flere kodesprog og har evnen til at arbejde på en række forskellige projekter.

14. Informationssikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $88.766 om året

Primære opgaver: En informationssikkerhedsanalytiker er en teknisk specialist, der arbejder for at sikre, at organisationer opbevarer og administrerer digital information sikkert. De planlægger og udfører sikkerhedssystemer for at beskytte en virksomheds digitale netværk og computersystemer mod potentielle cybertrusler eller hackere.

Læs mere: Lær om at være informationssikkerhedsanalytiker

15. User experience designer

National gennemsnitsløn: $96.858 om året

Primære opgaver: En brugeroplevelsesdesigner (UX-designer) inkorporerer forskellige elementer, herunder forskning, søgemaskineoptimering og teknisk kodning for at forbedre brugeroplevelsen for slutbrugere med en hjemmeside, applikation eller alternativ digital oplevelse. UX-designere udfører forskellige opgaver, herunder at udføre brugerundersøgelser, implementere stilguider og oprette rapporter om deres resultater.

Læs mere: Lær om at være UX-designer

16. Praktiserende sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $112.955 om året

Primære opgaver: En praktiserende sygeplejerske kan arbejde selvstændigt eller sammen med en læge for at levere fysiske undersøgelser, primærpleje og patientplejeplaner. De er en type avanceret praksis registreret sygeplejerske (APRN) og arbejder ofte inden for specialområder, herunder familiepleje, pædiatri eller voksengeriatri. Deres arbejdsopgaver kan indebære at diagnosticere helbredstilstande, ordinere og administrere medicin og henvise patienter til specialister.

Læs mere: Lær om at være sygeplejerske

17. Dataforsker

National gennemsnitsløn: $120.122 om året

Primære opgaver: Dataforskere analyserer datasæt, bestemmer, hvad de skal lære af dataene og skriver algoritmer, der administrerer og organiserer informationen. De kan fokusere deres arbejde i en række forskellige brancher, herunder folkesundhed, softwareudvikling og forskning i medicin. Dataforskere arbejder tæt sammen med IT-professionelle (IT) og dataloger for at løse komplekse problemer, analysere data og identificere mønstre.

Læs mere: Lær om at være dataforsker

15 flere job, du kan uddanne dig til online

Her er 15 flere job at overveje, som du kan uddanne dig til online:

 1. Bogholder
 2. Audio tekniker
 3. Administrativ assistent
 4. Kreativ direktør
 5. Lægesekretær
 6. Civilingeniør
 7. Diætist
 8. Kundesupport agent
 9. Tandlæge assistent
 10. Fysioterapeut
 11. Personale specialist
 12. Virtuel assistent
 13. Underviser
 14. IT-supporter
 15. Medicinsk fakturerer

Frank Albrechtsen
Frank Albrechtsen Internettet giver folk adgang til information, uddannelse og karriereforberedelse online. I de seneste år har fagfolk vendt sig til online karrieretræning for at passe klasser inden for deres travle tidsplaner og tage træningskurser fra ethvert sted. At forstå, hvilke job du kan uddanne dig til online, kan hjælpe dig med at bestemme de karrierer, du kan forberede dig på, og finde et job, der passer til dig. I denne artikel gennemgår vi en række forskellige job, du kan uddanne til online, og diskuterer deres vigtigste opgaver og ansvar.