32 Efterspurgte Medicinske Karrierer At Overveje

32 Efterspurgte Medicinske Karrierer At Overveje

At tage sig af patienter og deres velbefindende kan være meget givende arbejde, og mange af disse job er i øjeblikket efterspurgte. Der er en række jobs i sundhedssektoren, og deres ansvar spænder fra en-til-en patientbehandling til udvikling af innovativ medicinsk software. At vide, hvilke medicinske job der er efterspurgte, kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken karriere der passer til dig. I denne artikel oplister vi 32 efterspurgte medicinske karrierer og deres vigtigste ansvarsområder.

Relateret: 32 karriereveje på det medicinske område at udforske

22 efterspurgte lægekarrierer

Jobopgaverne for hver af disse karrierer kan variere betydeligt, fra at designe løsninger inden for sundhedssoftware til at udføre orale operationer. Efterhånden som befolkningen fortsætter med at vokse i løbet af de næste 10 år, vil efterspørgslen efter medicinske sundhedsprofessionelle til at tage sig af disse mennesker også stige. Oplysninger fra US Bureau of Labor Statistics viser estimater for jobudsigterne for forskellige stillinger inden for sundhedssektoren, og hvilke karrierer der sandsynligvis vil stige i efterspørgsel. Her er detaljer om 22 efterspurgte medicinske karrierer:

1. Akutmedicinsk tekniker

National gennemsnitsløn: $43.588 om året

Primære opgaver: En akutmedicinsk tekniker (EMT) tager sig af syge og tilskadekomne patienter i ambulancer og skadestuer og er til rådighed på vagt. Deres job kræver, at de er fortrolige med en række medicinske tilstande, så de er i stand til at bestemme den bedste øjeblikkelige pleje til en patient. Mens hospitaler og akutmedicinske klinikker beskæftiger EMT'er, arbejder nogle for brandvæsener og andre førstehjælpsgrupper.

2. Sundhedsinformationstekniker

National gennemsnitsløn: $45.287 om året

Primære opgaver: Sundhedsinformationsteknikere, også kaldet medicinske journalteknikere, vedligeholder journalerne for en sundhedsfacilitet eller et kontor. De sørger for, at sundhedsoplysningerne er nøjagtige og tilgængelige, og de tilpasser sig ofte til nye nye teknologier. De forstår sundhedsklassifikationssystemer og kan kode patienters oplysninger i overensstemmelse hermed.

3. Massageterapeut

National gennemsnitsløn: $45.864 om året

Primære opgaver: Massageterapeuter bruger massage til at justere patienternes muskler. Dette kan hjælpe med at lette stress og spændinger i kroppen og arbejde hen imod generel sundhed og velvære. Nogle massageterapeuter bruger standardiserede teknikker eller andre former for pleje som akupunktur.

4. Diætist

National gennemsnitsløn: $47.285 om året

Primære opgaver: En diætist behandler patienter ved at skabe unikke kostplaner for bedst muligt at håndtere deres medicinske tilstande og generelle velvære. Deres patienter kan søge deres hjælp til vægttab eller for at hjælpe med at håndtere en medicinsk tilstand. Diætister kan arbejde på hospitaler, klinikker eller vægttabscentre.

5. Tandlægeassistent

National gennemsnitsløn: $60.598 om året

Primære opgaver: Tandlægeassistenter varetager administrative opgaver på et tandlægekontor, og de kan også udføre grundlæggende patientbehandling. Dette kan omfatte indlevering af patientens papirer, når de ankommer til tandlægekontoret eller forberede patienten til mundrensning.

6. Ægteskabs- og familieterapeut

National gennemsnitsløn: $62.620 om året

Primære opgaver: Ægteskabs- og familieterapeuter rådgiver familier, ægtepar og mennesker i alle aldre for at vurdere den korrekte tilgang til pleje. De diagnosticerer og behandler psykiske og følelsesmæssige lidelser ved at invitere patienter til at dele deres erfaringer. Ved hjælp af psykoterapi og andre strategier bestemmer de den bedste måde at håndtere patientens udfordringer på.

7. Læge- og sundhedschef

National gennemsnitsløn: $72.285 om året

Primære opgaver: En læge- og sundhedschef koordinerer og implementerer større sundhedsydelser til hospitaler og andre sundhedsfaciliteter. De bruger deres administrative evner og problemløsningsevner til at forbedre effektiviteten og ekspertisen i sundhedsorganisationer. En læge- og sundhedschef kan administrere organisationens budgetter, føre optegnelser over fakulteternes tjenester og implementere sundhedspolitikker.

8. Sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $76.858 om året

Primære opgaver: Sygeplejersker yder basal pleje til patienter på hospitaler, kriminalinstitutioner, hospice og plejehjem eller plejehjem. De er ansvarlige for at rense og bade beboerne eller patienterne, servere måltider og hjælpe dem med at spise, måle vitale tegn og give ordineret medicin.

9. Audiolog

National gennemsnitsløn: $77.375 om året

Primære opgaver: Audiologer er specialiserede i forhold vedrørende ørerne, herunder hørelse og ligevægt. De behandler mennesker med en række forskellige høreproblemer, herunder ældre patienter eller patienter, der har oplevet høretab på grund af sygdom eller skade. Deres arbejdsopgaver omfatter at udføre tests for at evaluere deres patienters evner til at høre og skelne toner, diagnosticere tilstande og koordinere med andet medicinsk personale for at løse ordination og implementering af cochleaimplantater.

10. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $78.430 om året

Primære opgaver: Registrerede sygeplejersker yder størstedelen af ​​sygeplejen til patienter på lægekontorer, klinikker og hospitaler. Deres arbejdsopgaver omfatter at koordinere og yde patientbehandling og give information og følelsesmæssig støtte til patienternes familier. De kan også fungere som bindeled mellem patienten og det øvrige medicinske personale.

Relateret: Din guide til registrerede sygeplejeprogrammer

11. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $79.272 om året

Primære opgaver: En tandplejer bistår tandlæger ved at rense patienternes tænder og tandkød før, under og efter en tandbehandling. De arbejder sammen med tandlæger, ortodontister og andre tandlæger for at sikre korrekt patientdiagnose og pleje.

12. MR-teknolog

National gennemsnitsløn: $80.108 om året

Primære opgaver: En MR-teknolog betjener MR-udstyr til at administrere scanninger af forskellige dele af kroppen og arbejder tæt sammen med læger for at diagnosticere en bred vifte af tilstande. Udover at administrere scanningen, forbereder og overvåger de også patienten og gennemgår billederne for at fange alle detaljer under en scanning.

13. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $82.024 om året

Primære opgaver: En fysioterapeut hjælper deres patienter med at genoprette mobilitet og funktion efter en skade eller sygdom. De hjælper deres patienter med at forbedre deres mobilitet og reducere smerte gennem stræk og øvelser. Deres ansvar omfatter at rådføre sig med patienter, undervise patienter i øvelser og give terapeutisk massage til skadede områder.

14. Ergoterapeut

National gennemsnitsløn: $84.185 om året

Primære opgaver: Ergoterapeuter hjælper patienter med at genoprette færdigheder og evner for at hjælpe dem med at vende tilbage til arbejde eller fuldføre dagligdagsopgaver. De assisterer primært patienter efter ulykker og skader eller patienter med neurologiske tilstande. De viser også patienter, hvordan man sikkert og effektivt opbygger styrke i svækkede områder af kroppen.

Relateret: Sådan bliver du en ergoterapeut

15. Biomedicinsk ingeniør

National gennemsnitsløn: $91.204 om året

Primære opgaver: Biomedicinske ingeniører analyserer og designer sundhedsløsninger ved hjælp af teknik og principper inden for lægevidenskab. De arbejder for at forbedre effektiviteten og kvaliteten af ​​patientbehandlingen ved at skabe en opdatering af enheder som pacemakere, proteser og mere.

16. Jordemoder

National gennemsnitsløn: $98.614 om året

Primære opgaver: En jordemoder er en primær vicevært for gravide kvinder, der yder kritisk tilsyn før og efter fødsel. Sygeplejerske-jordemødre udfører diagnostiske tests, udvikler behandlingsplaner og vurderer og diagnosticerer patienter, ofte i tæt samarbejde med en OB/GYN-læge. Udover at tage sig af vordende og fødende mødre, udfører de også årlige og medicinske undersøgelser for kvinder.

17. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $107.064 om året

Primære opgaver: En lægeassistent (PA) diagnosticerer skader, undersøger patienter og administrerer behandlinger. En kirurg eller læge overvåger dem, mens de praktiserer medicin, og nogle praktiserende sygeplejersker kan arbejde som lægeassistenter, fordi træningsprogrammerne og opgaver er meget ens.

18. Tale-sprog-patolog

National gennemsnitsløn: $111.727 om året

Primære opgaver: Logopæder, også kaldet logopæd, vurderer, diagnosticerer og behandler synke-, tale- og kommunikationsforstyrrelser. De arbejder med både børn og voksne, der kæmper med tale- og sprogforstyrrelser, der kunne være et resultat af udviklingsforsinkelser eller skader.

Relateret: Hvad er en tale-sprog-patolog?

19. Apoteker

National gennemsnitsløn: $116.589 om året

Primære opgaver: En farmaceut udleverer og distribuerer receptpligtig medicin til medicinske faciliteter og patienter. De gennemgår recepter for nøjagtighed, evaluerer patienters lægemiddelreaktioner og samarbejder med andre sundhedsprofessionelle om at planlægge og overvåge effektiviteten af ​​et lægemiddel for deres patienter. Mange farmaceuter vil også tilbyde deres patienter anbefalinger til håndkøbsmedicin til at behandle og håndtere symptomer.

20. Familiesygeplejerske

National gennemsnitsløn: $119.723 om året

Primære opgaver: Familiesygeplejersker påtager sig mange opgaver for at hjælpe læger, herunder at diagnosticere patienter og ordinere dem medicin. De kan også arbejde inden for en række forskellige områder, herunder forskning, sygeplejerskeledelse, uddannelse eller diagnostik. I mange stater kan praktiserende sygeplejersker åbne deres egen lægepraksis uden tilsyn af en læge, og nogle kan endda udføre mindre operationer.

21. Autoriseret anæstesiplejerske

National gennemsnitsløn: $177.280 om året

Primære opgaver: En certificeret registreret anæstesiplejerske (CRNA) hjælper anæstesilæger med at administrere anæstesimedicin til patienter under operationer. De arbejder på en række kontorer med tandlæger, læger, kirurger og andet sygeplejerskepersonale for at hjælpe med administrationen af ​​anæstesi og holde patienterne sikre, mens de gennemgår operation.

22. Tandlæge

National gennemsnitsløn: $236.537 om året

Primære opgaver: Tandlæger forebygger, diagnosticerer og behandler problemer med deres patients tænder og tandkød med fokus på overordnet mundsundhed. Tandlæger kan identificere og diagnosticere generelle og specifikke orale tilstande, så de kan behandle patienten i overensstemmelse hermed. De kan udfylde huller og fjerne tænder på deres kontorer, og mange tandlæger udfører også mundkirurgi.

10 flere efterspurgte lægekarrierer

Her er 10 mere efterspurgte medicinske karrierer at overveje:

  1. Optometrist
  2. Lægeassistent
  3. Træningsfysiolog
  4. Fysioterapi hjælper
  5. Phlebotomist
  6. Apotek tekniker
  7. Sundhedshjælper i hjemmet
  8. Sundhedspædagog
  9. Sonograf
  10. Åndedrætsterapeut

Kaj Hjort
Kaj Hjort At tage sig af patienter og deres velbefindende kan være meget givende arbejde, og mange af disse job er i øjeblikket efterspurgte. Der er en række jobs i sundhedssektoren, og deres ansvar spænder fra en-til-en patientbehandling til udvikling af innovativ medicinsk software. At vide, hvilke medicinske job der er efterspurgte, kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken karriere der passer til dig. I denne artikel oplister vi 32 efterspurgte medicinske karrierer og deres vigtigste ansvarsområder.