30 Virksomheder, Der Tilbyder Arbejde Hjemmefra

30 Virksomheder, Der Tilbyder Arbejde Hjemmefra

Når du leder efter fjernarbejde, kan en liste over virksomheder, der arbejder hjemmefra, være særlig nyttig. At arbejde hjemmefra passer til mange medarbejderes livsstil og appellerer til dem inden for en række forskellige områder. At finde den rigtige fjernposition kan være skræmmende med så mange muligheder. I denne artikel giver vi en liste over 30 virksomheder, der har flere helt fjerntliggende positioner.

Hvorfor arbejde hjemmefra?

At arbejde hjemmefra er nyttigt for mennesker i mange situationer, herunder dem med børn, handicappede og folk, der har brug for en fleksibel tidsplan. Der er mange muligheder for virksomheder, der tilbyder helt fjerntliggende stillinger, men det kan være udfordrende at finde den perfekte pasform med så mange muligheder. Efterhånden som teknologien fortsætter med at ændre arbejdspladsen, er det muligt, at stigende mængder af virksomheder vil tilbyde medarbejderne chancen for at arbejde hjemmefra.

Liste over arbejde hjemmefra virksomheder

Aetna

Aetna er et sundhedsforsikringsselskab tilknyttet CVS-selskabet. Stillingerne omfatter kundeservice, skadesspecialister, sygeplejerskechefer og andre forsikringsfokuserede job.

Bekræftet

Afirm er en virksomhed, der tilbyder revision, risikotjenester og inspektioner til kunder for at hjælpe med forsikringsskader. Mange af mulighederne for fjernarbejde med Afirm er relateret til inspektioner, så det vil involvere noget arbejde derhjemme og noget arbejde på kundernes faciliteter.

Amazon

Amazon er en velkendt internetforhandler, software- og hardwareudvikler og webhostingfirma. De tilbyder en bred vifte af arbejde fra hjemmet, herunder kundeservice, indhold, drift og forretningsudvikling.

Anthem, Inc.

Anthem, Inc. er et sundhedsforsikringsselskab, der dækker enkeltpersoner og virksomheder over hele USA. Det meste af deres arbejde hjemmefra fokuserer på at hjælpe kunder med at navigere i sundhedssystemer, såsom henvisningsspecialister og efterbehandlingskoordinatorer.

Appen

Appen er en virksomhed, der har specialiseret sig i at skabe sprog- og søgeteknologi, herunder stemmegenkendelsessoftware. De ansætter folk fra hele verden til at arbejde hjemmefra på deres projekter i roller som ingeniør og kundeservice.

Appirio

Appirio er et teknologikonsulentfirma, der hjælper deres kunder med cloud storage-løsninger, såsom Salesforce, Google og Amazon Web Services. De fleste af de ledige stillinger med Appirio er teknologi-fokuserede, såsom UX-konsulenter og Salesforce-konsulenter.

BCD rejser

BCD Travel er en virksomhed, der har specialiseret sig i at assistere med behov for virksomhedsrejseadministration. Deres fjernpositioner omfatter en bred vifte af muligheder, såsom softwareudvikling og mediesalg.

Relateret: Sådan finder du et fjernjob

BroadPath Healthcare Solutions

BroadPath Healthcare Solutions er et sundhedskundeservicefirma, der hjælper deres kunder med ethvert kundeservicebehov, de måtte have. Arbejde fra hjemmet omfatter alle aspekter af deres virksomhed, fra HR-koordinator til kundeplejerepræsentant.

Cactus Communications

Cactus Communications er en global medicinal- og bioteknologivirksomhed, der bistår forskere, universiteter og biovidenskabsvirksomheder med kommunikationsspørgsmål. De har fjernstillinger, herunder redaktører, oversættere og kontodirektører.

Concentrix

Concentrix er en telekommunikationsvirksomhed, der bistår kunder med teknologiske løsninger. Fjernstillinger omfatter rekrutterere, skadebehandlere, salgs- og servicerepræsentanter og mere.

Dell teknologier

Dell Technologies er en teknologivirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter, herunder computere. De fleste af deres stillinger er fjerntliggende og spænder fra menneskelige ressourcer til teknologisikkerhed til analytiske roller.

EF Education First

EF er en international uddannelsesvirksomhed, der tilbyder uddannelsesmuligheder for studerende over hele verden. Arbejde fra hjemmet omfatter forretningsudvikling, salg, rekruttering og marketing.

Enterprise Holdings

Enterprise Holdings er et transportservicefirma, der omfatter mærker som Alamo Rent A Car, Enterprise Rent-A-Car og National Car Rental. Deres fjernstillinger omfatter kundeservice, flådekoordinering, IT og regnskab.

Hilton

Hilton er et velkendt rejseselskab, der ejer hoteller over hele verden under en række mærkenavne. Arbejde fra hjemmet hos Hilton omfatter dataanalytikere, salg og kundeservice.

Intuit

Intuit er en teknologivirksomhed, der ejer finansiel software som TurboTax, QuickBooks og Mint. De har en bred vifte af fjernstillinger i mange afdelinger lige fra softwareudvikling til grafisk design.

Kaplan

Kaplan er en uddannelsesvirksomhed, der arbejder med enkeltpersoner, skoler og virksomheder. Mange af deres arbejde hjemmefra involverer udgivelse af undervisningsmateriale, såsom redaktører, korrekturlæsere og kreative direktører.

Kelly Services

Kelly Services er et vikarbureau, der tilbyder job over hele verden. Deres fjernpositioner varierer baseret på deres kunders behov, men de har ofte kundeservicerepræsentant og dataindtastningsstillinger.

LanguageLine løsninger

LanguageLine Solutions er en oversættelses- og lokaliseringsvirksomhed, der tilbyder tjenester til virksomheder, herunder telefonoversættelse og dokumentoversættelse. Primært er deres arbejde hjemmefra for oversættere på en række sprog.

Relateret: Fordele ved at arbejde på afstand

Lionbridge

Lionbridge er en virksomhed, der markedsfører, oversættelse og globale indholdsstyringstjenester. Mange af deres fjernstillinger omfatter dataanalytikere, kvalitetssikring og redaktører.

Liveops

Liveops er en ekstern callcenter-organisation, der arbejder med en række forskellige kunder i forskellige brancher. Primært er deres arbejde hjemmefra kundeserviceroller.

Magellan Health Services

Magellan Health Services er en sundhedsvirksomhed, der arbejder med sundhedsplaner, arbejdsgivere, fagforeninger og andre organisationer. Mange af deres fjernstillinger er fokuseret på sundhedsvæsenet, såsom adfærdsmæssig sundhedsplejeleder, klinisk anmelder og apotekstekniker.

Robert Half International

Robert Half er et personalebureau, der omfatter brands som Accountemps, OfficeTeam og The Creative Group, der specialiserer sig i forskellige typer af kandidater. Tilgængelige roller kan variere afhængigt af deres klienter, men kan omfatte specialist i dokumentgennemgang, medicinsk kravanalytiker og dataindtastningsassistent.

SAP

SAP er en teknologivirksomhed, der specialiserer sig i virksomhedsapplikationssoftware, der hjælper virksomheder med at administrere forskellige typer data relateret til drift og regnskab. Fjernroller omfatter konsulenter og kvalitetssikring.

Sykes Enterprises, Inc.

Sykes Enterprises er en virksomhed, der leverer kundepleje, marketing og teknisk support til deres kunder. Deres arbejde hjemmefra omfatter kundeservicerepræsentanter, fordelsadministratorer og teknisk support.

Transcom

Transcom er et teleselskab, der understøtter en bred vifte af virksomheder med call center-ansatte. Fjernstillinger omfatter kundeservice til callcenter og teknisk support.

TransscribeMe

TranscribeMe er en teknologi- og kommunikationsorganisation, der tilbyder lydtransskriptionstjenester til kunder. Primært er deres arbejde hjemmefra stillinger for transskriptionister.

TTEC

TTEC er en telekommunikationsvirksomhed, der leverer kundeserviceagenter til deres kunder, som omfatter sundheds- og forsikringsselskaber. De fleste af deres fjernpositioner er til telefon eller online chat kundeservice.

UnitedHealth Group

UnitedHealth Group er et sygeforsikringsselskab, der også tilbyder sundhedsteknologiske tjenester til kunder. Mange af deres stillinger er fjerntliggende, herunder job så varierede som grafisk designer, appelkoordinator, aktiechef for socialt ansvar og revisor.

VIPKID

VIPKid er en global online uddannelsesudbyder, der primært arbejder med engelsklærere for studerende i Kina. Størstedelen af ​​hjemmearbejde med VIPKid er for engelsklærere eller vejledere.

Williams-Sonoma, Inc.

Williams-Sonoma er en detailvirksomhed, der ejer boligvaremærker som Williams-Sonoma, Pottery Barn, West Elm og Mark and Graham. Mange af deres fjernstillinger er til kundeservice, men de har også fjerntræningsstillinger.

Viktor Lorenzen
Viktor Lorenzen Når du leder efter fjernarbejde, kan en liste over virksomheder, der arbejder hjemmefra, være særlig nyttig. At arbejde hjemmefra passer til mange medarbejderes livsstil og appellerer til dem inden for en række forskellige områder. At finde den rigtige fjernposition kan være skræmmende med så mange muligheder. I denne artikel giver vi en liste over 30 virksomheder, der har flere helt fjerntliggende positioner.