30 Online Sidejob, Der Betaler Over $15 I Timen

30 Online Sidejob, Der Betaler Over $15 I Timen

Selvom du har et fuldtidsjob, kan du overveje et online sidejob for at tjene ekstra penge eller for at forfølge en hobby eller passion. Takket være videokonferencer, instant messaging og bedre overordnede online kommunikationsværktøjer er der adskillige kontrakt- og freelancejobmuligheder, som du kan udføre hjemmefra i en lang række brancher.

I denne artikel lister vi 30 online sidejob for at hjælpe dig med at finde et godt andet job, der giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra.

Interessante online sidejob for at tjene flere penge

Her er en liste over online sidejob, der betaler over $15 i timen for at hjælpe dig med at finde den rigtige mulighed. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på hvert lønlink nedenfor:

1. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $15,03 i timen

Primære opgaver: Dataregistreringsassistenter indtaster og opdaterer data i en computerdatabase bestående af kunde- og kontooplysninger. De forbereder også kildedata, sorterer information og sikrer nøjagtigheden af ​​alle data.

Relateret: Lær om at være en dataindtastningsassistent

2. Teknisk supportrepræsentant

National gennemsnitsløn: $15,69 i timen

Primære opgaver: Tekniske supportrepræsentanter hjælper kunder, der oplever problemer med et produkt eller en tjeneste. De fejlfinder problemer, besvarer spørgsmål, vejleder opkaldere i selv at løse problemer, hjælper med installation af software og udstyr og fører optegnelser over hver kundeinteraktion.

3. Sundhedscoach

National gennemsnitsløn: $15,97 i timen

Primære opgaver: Sundhedscoacher giver fitnessrådgivning til personer, der ønsker at forbedre deres generelle velvære. De laver programmer, der hjælper deres kunder med at ændre deres mad- og livsstilsvaner og sikrer, at programmet hjælper dem med at nå deres særlige behov og sundhedsmål.

4. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $16,51 i timen

Primære opgaver: En transskriptionist lytter til lyd- eller videooptagelser og transskriberer dem til en skriftlig version af optagelsen. Disse fagfolk er almindeligvis ansat inden for det medicinske eller juridiske område. Andre opgaver omfatter gennemgang af transskriptioner for at sikre nøjagtighed, opretholdelse af fortrolighed og at holde kontakten med supervisoren eller klienten for at sikre, at projekter afsluttes til tiden.

5. Brand ambassadør

National gennemsnitsløn: $16,90 i timen

Primære opgaver: En brandambassadør er en person, der repræsenterer et brand eller en organisation og arbejder for at øge kendskabet til nye produktlanceringer og øge det samlede salg. De promoverer produkter på sociale medier, engagerer sig med kunder ved at svare på spørgsmål og præsentere et positivt billede af brandet for offentligheden.

Relateret: Lær om at være brandambassadør

6. Social media manager

National gennemsnitsløn: $16,94 i timen

Primære opgaver: Sociale mediechefer fører tilsyn med en virksomheds sociale medieplatforme. De overvåger sociale mediekanaler, reagerer på kommentarer og udvikler en effektiv markedsføringsstrategi for sociale medier. Ledere på sociale medier sigter mod at øge brandbevidstheden og hjælpe med at fremme større brandkonsistens.

Relateret: Lær om at være Social Media Manager

7. Markedsforsker

National gennemsnitsløn: $17,01 i timen

Primære opgaver: Markedsforskere udfører undersøgelser og analyserer forbrugerdata for at vurdere aktuelle markedstendenser og forbrugeradfærd. Denne type forskning giver et marketingteam eller virksomhedsejer mulighed for at træffe informerede beslutninger om, hvordan de skal annoncere og sælge deres produkter eller tjenester for at nå ud til en målgruppe.

8. Indholdsforfatter

National gennemsnitsløn: $17,66 i timen

Primære opgaver: Indholdsforfattere undersøger specifikke emner og skaber kopi for at promovere et bestemt produkt eller en bestemt tjeneste. De arbejder sammen med kunder for bedre at forstå deres produkter og tjenester og bruger en kundeopskrift til at guide deres skrivning.

9. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $17,76 i timen

Primære opgaver: Grafiske designere skaber visuelle koncepter ved hjælp af computersoftware. De bruger deres kreativitet til at udvikle et bestemt design, der komplementerer deres klients brand. De kan oprette en annonce, banner, menu, invitation eller lignende typer digitale leverancer.

10. Bogholder

National gennemsnitsløn: $18,01 i timen

Primære opgaver: En bogholder har forskellige opgaver, herunder behandling og registrering af forskellige transaktioner i en virksomheds finanskonti. De bruger deres stærke opmærksomhed på detaljer for at sikre, at hver indtastning og beregning er nøjagtig. De arbejder med en virksomheds pengestrømsopgørelser, behandler økonomiske rapporter og sørger for, at konti er afstemt.

Relateret: Lær om at være bogholder

11. Rekrutteringskoordinator

National gennemsnitsløn: $18,59 i timen

Primære opgaver: Rekrutterende koordinatorer etablerer og implementerer en virksomheds ansættelsesstrategi. De henter kandidater ved at skabe effektive jobbeskrivelser og lægge dem ud på sociale medier og jobsøgningsdatabaser. Rekrutteringskoordinatorer udvælger også de mest kvalificerede kandidater og gennemfører adskillige interviews, før de præsenterer potentielle kandidater for en arbejdsgiver.

Relateret: Lær om at være rekrutterer

12. Personalekoordinator

National gennemsnitsløn: $19,00 i timen

Primære opgaver: Som en del af en virksomheds personaleafdeling udfører personalekoordinatorer en bred vifte af administrative opgaver, herunder løn og fordele. Overordnet set er det deres opgave at støtte personaleafdelingen og hjælpe medarbejderne direkte med at følge virksomhedens politikker.

13. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $19,06 i timen

Primære opgaver: Virtuelle assistenter udfører administrative og kontoropgaver, herunder besvarelse af opkald og e-mails, planlægning af møder og rejsearrangementer for deres kunder. De bruger deres tekniske færdigheder og kommunikationsekspertise dagligt.

14. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $19,47 i timen

Primære opgaver: Freelanceskribenter udfører research og indsamler information til en bestemt opgave. De skriver kopi til forskellige formater og redigerer deres udkast, før de indsender et endeligt stykke.

15. Medicinsk kodningsspecialist

National gennemsnitsløn: $20,66 i timen

Primære opgaver: Arbejder for en sundhedsudbyder, medicinske kodningsspecialister fører tilsyn med audits og kodningsgennemgange for at sikre nøjagtigheden af ​​dataene. De konverterer patientoplysninger til standardiserede koder, som derefter bruges til databaser eller forsikringskrav.

Relateret: Lær om at være en medicinsk koder

16. Korrekturlæser

National gennemsnitsløn: $22,87 i timen

Primære opgaver: Korrekturlæsere gennemgår den skriftlige kopi for stave- og grammatikfejl. De faktatjekker også indholdet og sikrer, at det overholder retningslinjerne for en bestemt klient. Baseret på deres resultater kan de foretage rettelser eller foreslå ændringer.

17. Engelsk som andetsprogslærer (ESL).

National gennemsnitsløn: $23,83 i timen

Primære opgaver: Adskillige onlinevirksomheder leder efter engelsktalende som modersmål til at undervise engelsk til studerende over hele verden. Tidligere undervisningserfaring er et plus, men ikke et krav. Interesserede kandidater kan opnå et Teaching English as a Foreign Language (TEFL) certifikat, et tre-måneders kursus.

Relateret: Lær engelsk online: The Ultimate Guide

18. Underviser

National gennemsnitsløn: $25,29 i timen

Primære opgaver: Undervisere hjælper eleverne med deres skolearbejde. De hjælper eleverne med at forberede sig til eksamen og tilbyder et nyt perspektiv til at forklare lektier. Undervisere giver også opmuntring og finde måder at hjælpe eleverne med bedre at forstå bestemte begreber eller emner.

Relateret: Lær om at være underviser

19. Freelance redaktør

National gennemsnitsløn: $25,31 i timen

Primære opgaver: Freelanceredaktører gennemgår skrevet indhold for en række forskellige kunder. De verificerer fakta, korrekturlæser kopier og redigerer for stil og læsbarhed. Normalt vil de samarbejde med et team af forfattere og ledere.

20. Computerprogrammør

National gennemsnitsløn: $26,36 i timen

Primære opgaver: Computerprogrammører, der bruger deres viden om programmeringssprog til at kode og teste en række forskellige software- og mobilapplikationer. De laver også computerapplikationer, retter kodefejl og samarbejder med forskellige virksomhedsafdelinger såsom marketing- og designafdelingerne.

Relateret: Sådan søger du efter fjernarbejde på Bonjoures

Flere online sidejob for at forfølge din passion

Fra kreativ kunst til trends inden for teknologi, der er mange muligheder online for at finde en værdifuld mulighed, der stemmer overens med dine færdigheder og passion. Her er en liste over job til at sætte gang i din søgen efter et spændende online sidejob:

 1. Affiliate marketing
 2. Fitness instruktør
 3. Event planlægger
 4. Hjemmeside tester
 5. Lydbogsanmelder
 6. Online salgsspecialist
 7. Ghostwriter
 8. Ferieplanlægger
 9. Helpdesk analytiker
 10. Foto editor

Relateret: 100 forskellige sideløb hjemmefra

Tips til at vælge et online sidejob

Skal du følge din karrierevej med en traditionel rolle eller forfølge din passion? Du kan bruge disse tips, når du er klar til at søge et online sidejob:

 • Tænk over, hvad der gør dig glad. Et sidejob bør være noget, du nyder at gøre, især efter at have arbejdet på dit primære job. Du kan muligvis få en hobby eller arbejdsrelateret talent til at betale sig for at supplere din indkomst.

 • Gør noget du er god til. Overvej dine interesser sammen med din erfaring og uddannelse. For eksempel, hvis du er velbevandret i sociale medier, kan du administrere online platforme for en lille virksomhed.

 • Overvej dine tidsgrænser. Da et sidejob ikke er dit primære job, bliver du nødt til at afsætte tid i din personlige tidsplan. Planlæg din tid omhyggeligt, så du ikke overanstrenger dig selv.

Relateret: Sådan starter du et sideløb: Trin og ideer

Frank Pihl
Frank Pihl Selvom du har et fuldtidsjob, kan du overveje et online sidejob for at tjene ekstra penge eller for at forfølge en hobby eller passion. Takket være videokonferencer, instant messaging og bedre overordnede online kommunikationsværktøjer er der adskillige kontrakt- og freelancejobmuligheder, som du kan udføre hjemmefra i en lang række brancher.