30 Karriereveje For Administrative Assistenter

En rolle som administrativ assistent forbereder dig til flere andre karrierer i forskellige brancher på tværs af arbejdsstyrken. At kende dine karrieremuligheder i denne henseende kan hjælpe dig med at træffe en mere strategisk beslutning for din fremtid. I denne artikel definerer vi rollen som en administrativ assistent, lister 30 jobs til efter at have opnået færdigheder som administrativ assistent og giver dig en liste med tips til at hjælpe med din karriereudvikling.

Hvad er en administrativ assistent?

En administrativ assistent er en person, der yder administrativ støtte til en virksomheds ledelsesteam og sikrer en virksomheds effektive drift. De udfører en række gejstlige og administrative opgaver, der hjælper med at udvikle deres overførbare færdigheder. Nogle af deres opgaver omfatter at besvare telefonopkald, planlægge møder og aftaler, hilse på gæster og sende og modtage korrespondance.

Relateret: Lær om at være administrativ assistent

Karriereveje for administrative assistenter

En stilling som administrativ assistent giver mange fremtidige muligheder, der giver dig mulighed for at bruge dine overførbare færdigheder. Fra menneskelige ressourcer til regnskab, er du sikker på at finde en karrierevej, der passer til dig. Her er 12 karrierer at forfølge efter at have opnået færdigheder som administrativ assistent:

1. Assisterende leder

National gennemsnitsløn: $27.662 om året

Primære opgaver: Assisterende ledere hjælper med at sikre, at en virksomhed eller butik kører problemfrit. De overvåger medarbejderne, hjælper med at optimere overskuddet ved at minimere omkostningerne, leder og motiverer medarbejdere og hjælper lederen med planlægning og implementering af en bestemt strategi.

Relateret: Lær om at være assisterende leder

2. Office-administrator

National gennemsnitsløn: $34.692 om året

Primære opgaver: Kontoradministratorer fører tilsyn med et kontors administrative personale. De sikrer overholdelse af en virksomheds politikker, koordinerer kontoraktiviteter og vedligeholder et kontors lager af forsyninger.

Relateret: Lær om at være en Office-administrator

3. Personalekoordinator

National gennemsnitsløn: $40.955 om året

Primære opgaver: Personalekoordinatorer hjælper en virksomheds personaleafdeling med en række opgaver. De besvarer medarbejderspørgsmål, opdaterer medarbejderregistre og hjælper med rekrutterings- og samtaleprocesserne.

4. Direktionssekretær

National gennemsnitsløn: $41.620 om året

Primære opgaver: Eksekutivsekretærer yder administrativ og gejstlig støtte til en virksomheds ledere på højt niveau. De administrerer deres rejser og tidsplan, advarer dem om nye møder og forbereder korrespondance.

Relateret: Lær om at være eksekutivsekretær

5. Regnskabsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $42.298 om året

Primære opgaver: Regnskabsassistenter indsamler og sorterer både fakturaer og checks. De udarbejder rapporter, afstemmer kontoudtog og bruger regnskabssoftware til at behandle en række forskellige forretningstransaktioner.

Relateret: Lær om at være regnskabsassistent

6. Marketingkoordinator

National gennemsnitsløn: $44.878 om året

Primære opgaver: Marketingkoordinatorer holder sig opdateret på branchetrends, markedet og en virksomheds konkurrenter. De implementerer også marketing- og reklamekampagner, sporer salgsdata og udarbejder rapporter.

Relateret: Lær om at være marketingkoordinator

7. Salgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $45.415 om året

Primære opgaver: Ved at arbejde i en detailbutik tager en salgsmedarbejder imod kunder ved ankomsten, betjener et kasseapparat og leder potentielle kunder til merchandise. De besvarer også kundespørgsmål, hjælper med at nå afdelingens salgsmål og yder overlegen salgsservice.

Relateret: Lær om at være salgsmedarbejder

8. Driftskoordinator

National gennemsnitsløn: $46.176 om året

Primære opgaver: Driftskoordinatorer sikrer en virksomheds gnidningsløse drift. De hjælper med allokering af menneskelige ressourcer, hjælper med medarbejdertræning, administrerer budgetter og organiserer firmaarrangementer.

Relateret: Lær om at være driftskoordinator

9. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $46.984 om året

Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter besvarer kundeopkald og besvarer deres spørgsmål vedrørende en virksomheds produkter eller tjenester. De løser kundeklager, annullerer eller opgraderer konti og hjælper dem med refusion, ombytning og returnering.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

10. Paralegal

National gennemsnitsløn: $48.567 om året

Primære opgaver: Paralegal hjælper advokater med at tilbyde deres juridiske tjenester. De gennemfører klientinterviews, hjælper advokater med at forberede sig til høringer, retssager og udlæg og hjælper med retsindlæg og begæringer.

Relateret: Lær om at være advokatfuldmægtig

11. Kontorchef

National gennemsnitsløn: $51.230 om året

Primære opgaver: Kontorledere organiserer et kontors administrative aktiviteter og sikrer, at et kontor kører problemfrit. Kontorchefer bestiller kontorartikler, organiserer møder, organiserer firmaarrangementer og fører tilsyn med det administrative personales arbejde.

Relateret: Lær om at være kontorchef

12. Projektleder

National gennemsnitsløn: $80.149 om året

Primære opgaver: Projektledere leder et projekt og dets planlægningssessioner. De styrer et projekts fremskridt, sikrer, at et projekt overholder deadlines, underskriver kontrakter og koordinerer personale.

Relateret: Lær om at være projektleder

Flere karriereveje for administrative assistenter

Her er flere job, du kan bruge til at fremme din karriere fra en stilling som administrativ assistent:

 • Faktureringsspecialist
 • Administrativ servicechef
 • Lægeassistent
 • Administrator
 • Medicinsk faktureringskoder
 • Salgsrepræsentant
 • Driftsleder
 • Projektleder
 • Regnskabsassistent
 • Marketing- og salgsassistent
 • Personalechef
 • Gejstlig vejleder
 • Personlig assistent
 • Executive assistent
 • Regnskabsmedarbejder
 • Administrativ specialist
 • Forskningsassistent
 • Assisterende kontorchef

Tips

Når du overvejer dit næste karrieretræk, kan du bruge følgende tips til at hjælpe med din karriereudvikling som administrativ assistent:

Kend dit næste skridt

At arbejde som administrativ assistent udsætter dig for mange forskellige forretningsområder. Lær de opgaver, du har mest glæde af, og de relevante færdigheder, du har brug for at udvikle. Hvis du for eksempel nyder den kundekontakt, du har oplevet i en stilling som administrativ assistent, kan du overveje at forfølge en kundeservice- eller salgsrolle. På den anden side, hvis du kan lide at arbejde med tal, kan du nyde et regnskabsfag.

Udvikl dine færdigheder

Når du kender dit næste karrieretrin, skal du arbejde på at forbedre dine færdigheder. Undersøg jobbeskrivelser for de stillinger, du finder interessante, og fokuser på at udvikle de nødvendige færdigheder. Overvej at opbygge dine færdigheder på disse områder gennem klasser eller online tutorials. Du kan også bede din nuværende leder om større ansvar på disse områder.

Fremhæv dine overførbare færdigheder

Når du skriver et CV eller følgebrev til din næste stilling, skal du fremhæve nogen af ​​dine overførbare færdigheder på en måde, der understreger din evne til at udføre det job, du søger. Hvis du for eksempel er interesseret i en kundesupportrolle, har du brug for både problemløsningsevner og empati. Bestem, hvad du har gjort i din nuværende rolle som administrativ assistent, hvor du har demonstreret disse færdigheder. Beskriv derefter eventuelle oplevelser, hvor du med succes har brugt disse færdigheder i dine nuværende eller tidligere roller. Hvis du gør dette, kan det hjælpe ansættelsesledere til at se dig som en stærk kandidat til den rolle, de ansætter til.

Relateret: 8 nødvendige administrative assistentfærdigheder

Tal med en professionel rekrutterer

Overvej at arbejde med en professionel rekrutterer for at hjælpe dig med at komme videre i din karriere. Selvom du kender den karriere, du ønsker at forfølge efter at have været administrativ assistent, kan de give dig nyttig vejledning, vurdere dine færdigheder og bestemme, hvordan du kan dække huller i dine kvalifikationer til bestemte roller. Professionelle rekrutterere kan også forbinde dig til roller, der opfylder dine karrieremål og kvalifikationer.

Ole Mørch
Ole Mørch En rolle som administrativ assistent forbereder dig til flere andre karrierer i forskellige brancher på tværs af arbejdsstyrken. At kende dine karrieremuligheder i denne henseende kan hjælpe dig med at træffe en mere strategisk beslutning for din fremtid. I denne artikel definerer vi rollen som en administrativ assistent, lister 30 jobs til efter at have opnået færdigheder som administrativ assistent og giver dig en liste med tips til at hjælpe med din karriereudvikling.