30 Arbejde-når-du-vil Job At Overveje

30 Arbejde-når-du-vil Job At Overveje

Når de træder ind i arbejdsstyrken, antager mange mennesker, at deres job vil kræve ensartede timer. Selvom dette gælder for nogle erhverv, er der en del stillinger, der giver folk mulighed for at arbejde, når de vil. Fleksible tidsplaner giver jobsøgende mulighed for at håndtere andre forpligtelser som familie eller skole, mens de stadig bevarer en karriere. I denne artikel forklarer vi, hvad der virker, når du vil have job, og giver en liste over arbejde, når du vil have job til at overveje.

Relateret: 16 job med fleksible åbningstider

Hvad er arbejde-når-du-vil-job?

Arbejd-når-du-vil-job er fleksible stillinger med arbejdstider fastsat af dig i stedet for din arbejdsgiver. Nogle arbejde-når-du-vil-job er på fuld tid, andre er på deltid, og nogle er midlertidige. Et flertal af job-når-du-vil-stillinger er freelance, hvilket betyder, at du er en kontraktansat i stedet for en ansat i virksomheden. Arbejde-når-du-vil-job tilbyder en lang række fordele, herunder fordele som:

  • Fleksibilitet til at arbejde i timer, der opfylder behovene i din livsstil
  • Nogle gange, evnen til at arbejde så mange eller så få timer, som du ønsker
  • Arbejdspotentiale på afstand eller eksternt, afhængigt af stillingen
  • Rejsemuligheder, afhængig af stilling

Mange brancher og jobtyper omfatter stillinger, der kan fungere som arbejde-når-du-vil-job, så uanset din baggrund, uddannelse eller erfaring kan du muligvis få et arbejde-når-du-vil-job inden for dit felt.

Relateret: Guide til fleksible arbejdsplaner

Arbejd-når-du-vil have job at overveje

Hvis du er interesseret i at arbejde på et job med fleksible timer, så overvej en af ​​mulighederne fra denne liste:

1. Hårstylist

National gennemsnitsløn: $15.808 om året

Primære opgaver: Frisører opbygger kunderelationer, klipper og farver hår og sælger hårplejeprodukter.

Relateret: Lær om at være frisør

2. Lærervikar

National gennemsnitsløn: $19.198 om året

Primære opgaver: En lærervikar administrerer klasseværelset for fuldtidslæreren, når de er væk, administrerer lektionsplanen og efterlader notater til læreren.

3. Eventpersonale

National gennemsnitsløn: $25.563 om året

Primære opgaver: Medlemmer af eventpersonalet etablerer eventlokaler, administrerer underholdning, assisterer gæster og tilbereder eller serverer mad og drikkevarer.

4. Call center repræsentant

National gennemsnitsløn: $25.908 om året

Primære opgaver: En callcenterrepræsentant ringer til potentielle kunder, forklarer produktet eller tjenesten, lukker salg og bruger computersoftware til at spore salg.

Relateret: Lær om at være Call Center-repræsentant

5. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $26.936 om året

Primære opgaver: En dyrepasser ser på kæledyr som katte og hunde, mens ejerne er på arbejde eller på ferie, går tur med hunde, fodrer kæledyr og kontakter ejerne med alle nødvendige oplysninger.

6. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $26.988 om året

Primære opgaver: En dataregistreringsassistent er ansvarlig for at indsamle data, indtaste data i digitale databaser, hente data og administrere originale dokumenter.

Relateret: Lær om at være en dataindtastningsassistent

7. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $27.082 om året

Primære opgaver: Budchauffører læsser deres pakker, kører leveringskøretøjet, læsser leveringen af ​​og scanner og dokumenterer leveringen.

Relateret: Lær om at være leveringschauffør

8. Proktor

National gennemsnitsløn: $28.038 om året

Primære opgaver: Proctors forklarer testinstruktioner, sikrer, at eleverne følger testregler, opbevarer testmaterialer sikkert og leverer gennemførte test til testbureauet.

9. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $28.226 om året

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder er ansvarlig for at diskutere et produkt eller en service med kunder, besvare kundespørgsmål, sikre tilfredshed og dokumentere kundekommunikation.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

10. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $29.099 om året

Primære opgaver: En transskriptionist lytter til optaget samtale eller anden mundtlig dokumentation og transskriberer den til en skriftlig optegnelse.

11. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $32.552 om året

Primære opgaver: En rejseleder hilser typisk på gæster, forklarer oplysninger om turens placering og besvarer spørgsmål fra folk på turen.

12. Specialist på sociale medier

National gennemsnitsløn: $35.644 om året

Primære opgaver: En specialist på sociale medier administrerer konti på sociale medier, overvåger markedsføringskampagner på sociale medier, kommunikerer med kunder og kunder og besvarer spørgsmål på sociale mediekanaler.

13. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $37.272 om året

Primære opgaver: Webdesignere skal forstå kundens behov, designe websteder for at imødekomme disse behov og foretage opdateringer efter behov.

Relateret: Lær om at være webdesigner

14. Bogholder

National gennemsnitsløn: $37.586 om året

Primære opgaver: En person i denne stilling registrerer typisk indgående og udgående betalinger, reviderer finansielle poster og behandler løn.

Relateret: Lær om at være bogholder

15. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $42.108 om året

Primære opgaver: En grafisk designer kan skabe illustrationer og redigere billeder, tilføje tekst og kopiere til grafik og kommunikere med kunder.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

16. Kopieditor

National gennemsnitsløn: $44.013 om året

Primære opgaver: En kopiredaktør gennemgår kopi til offentliggørelse, kontrollerer stavning og grammatik og foretager redigeringer efter behov.

17. Korrekturlæser

National gennemsnitsløn: $44.762 om året

Primære opgaver: Korrekturlæsere tjekker dokumenter for korrekt stavning, grammatik, syntaks og brug og foretager ændringer efter behov.

18. Online lærer

National gennemsnitsløn: $44.886 om året

Primære opgaver: En onlinelærer planlægger typisk lektioner, underviser i pensum til elever, bedømmer opgaver og kommunikerer med forældre.

Relateret: Lær om at være lærer

19. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $45.240 om året

Primære opgaver: Personlige trænere demonstrerer øvelser, laver fitnessplaner for klienter, overvåger klienttræning og rådgiver klienter om ernæring.

Relateret: Lær om at være personlig træner

20. Underviser

National gennemsnitsløn: $45.240 om året

Primære opgaver: En vejleder hjælper elever med udfordrende materiale, designer støttelektioner, vejleder elevernes læring og besvarer spørgsmål.

Relateret: Lær om at være underviser

21. Kodningsspecialist

National gennemsnitsløn: $45.989 om året

Primære opgaver: En kodningsspecialist indtaster oplysninger i databaser, sammenligner koder med relevante fakturaoplysninger, udarbejder fakturaer og sender kodede betalingsoplysninger til kunder.

22. Forfatter

National gennemsnitsløn: $47.819 om året

Primære opgaver: En forfatter kan skrive i skønlitteratur eller faglitteratur, kommunikere med kunder og redigere, korrekturlæse og udgive materiale.

23. Oversætter

National gennemsnitsløn: $48.337 om året

Primære opgaver: Oversættere oversætter skriftlig eller mundtlig information fra et sprog til et andet.

24. Webindholdsspecialist

National gennemsnitsløn: $54.463 om året

Primære opgaver: En webkodningsspecialist administrerer en virksomheds brand online, kommunikerer med kunder og opdaterer hjemmesider.

25. Uafhængig rekrutterer

National gennemsnitsløn: $57.450 om året

Primære opgaver: En uafhængig rekrutterer identificerer potentielle kandidater, deltager på jobmesser, udfører interviews og ansætter medarbejdere.

Relateret: Lær om at være rekrutterer

26. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $61.391 om året

Primære opgaver: En salgsrepræsentant mødes med kunder, laver salgsoplæg, afslutter salg og registrerer transaktionsoplysninger.

Relateret: Lær om at være salgsrepræsentant

27. Massageterapeut

National gennemsnitsløn: $62.670 om året

Primære opgaver: Massageterapeuter skal diskutere behov med klienter, udføre massage, tage noter om sessioner og administrere betaling fra klienter.

Relateret: Lær om at være massageterapeut

28. Konsulent

National gennemsnitsløn: $68.919 om året

Primære opgaver: En konsulent identificerer forbedringsområder for deres kunder, opretter en forretningsforbedringsplan og fører tilsyn med implementeringen af ​​forbedringsplanen.

Relateret: Lær om at være konsulent

29. Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn: $80.534 om året

Primære opgaver: Ejendomsmæglere identificerer typisk potentielle kunder, viser huse eller erhvervsejendomme, besvarer spørgsmål og udarbejder økonomiske dokumenter.

Relateret: Lær om at være ejendomsmægler

30. Projektleder

National gennemsnitsløn: $86.174 om året

Primære opgaver: En projektleder laver planer for projekter, tildeler opgaver til andre medarbejdere eller arbejdere på projektet, overvåger produktionen og reagerer på kundens behov.

Relateret: Lær om at være projektleder

Felix Korsgaard
Felix Korsgaard Når de træder ind i arbejdsstyrken, antager mange mennesker, at deres job vil kræve ensartede timer. Selvom dette gælder for nogle erhverv, er der en del stillinger, der giver folk mulighed for at arbejde, når de vil. Fleksible tidsplaner giver jobsøgende mulighed for at håndtere andre forpligtelser som familie eller skole, mens de stadig bevarer en karriere. I denne artikel forklarer vi, hvad der virker, når du vil have job, og giver en liste over arbejde, når du vil have job til at overveje.