3 Vaner, Der Kan øge Dine Chancer For At Få Jobbet

3 Vaner, Der Kan øge Dine Chancer For At Få Jobbet

Ofte kan det være en udfordring at forstå præcis, hvordan man får et job. Under en jobsøgning er det almindeligt at føle, at dine ansøgninger falder i et sort hul. Det er forståeligt, at det ofte er frustrerende at ikke høre tilbage fra arbejdsgivere.

Sandheden er dog, at der er rigtige mennesker i den anden ende. De sorterer ofte gennem adskillige ansøgninger hver dag i håb om at indsnævre de kandidater, der bedst opfylder deres behov. Når du har fundet et job, du gerne vil søge, er et af dine hovedmål som jobsøgende at gøre det krystalklart for de potentielle arbejdsgivere, hvorfor du passer godt til stillingen.

Det er svært at vide præcis, hvad der vil hjælpe dig til at skille dig ud og øge dine chancer for at få et job. Så vi kiggede nærmere på, hvordan de mest succesrige jobsøgende bruger Bonjoures. Fra denne undersøgelse lærte vi, at der er flere ting, folk gør, mens de søger job, som i nogle tilfælde dramatisk øger deres chancer for at få en positiv respons fra arbejdsgiverne.

Sådan får du et job, der passer til dig

Følg disse trin for at finde det rigtige job til dig:

Vær selektiv omkring de jobs, du søger

Langt det vigtigste, du kan gøre i din jobsøgning, er omhyggeligt at evaluere hvert job, du søger. Når du finder et opslag, du kan lide, så spørg dig selv, om det er et job, du er kvalificeret til og faktisk gerne vil udføre. (Gennemgå også vores retningslinjer for en sikker jobsøgning og rapporter altid mistænkelige opslag).

Når du er midt i en jobsøgning, kan det føles som om, du øger dine chancer for at få et job, hvis du søger så mange job som muligt. Vi foreslår, at du ikke søger hvert job, da du kan være mindre tilbøjelig til at modtage positive svar fra alle arbejdsgivere. At søge job, der passer til din erhvervserfaring, kan få bedre svarprocenter end dem, der ikke gør.

Her er takeaway: Det rigtige antal job at søge vil være forskelligt for hver person. I stedet for at fokusere på mængden af ​​ansøgninger, du indsender, skal du bruge din energi på at screene hvert job omhyggeligt, så du kan lave ansøgninger af høj kvalitet . Disse er nogle handlinger, du måske vil overveje, før du ansøger:

  • Læs jobbeskrivelsen fra start til slut
  • Identificer, hvad der gør dette jobopslag attraktivt for dig
  • Beslut dig for, om du med rimelighed kunne udføre dette job ved at gennemgå eksempler fra din baggrund, der viser de nødvendige færdigheder og kvalifikationer
  • Bemærk eventuelle instruktioner om, hvordan du ansøger
  • Når du har startet applikationen, skal du omhyggeligt læse og besvare eventuelle spørgsmål
  • Dobbelttjek dine svar, før du sender

Selvom denne tilgang kan øge mængden af ​​tid, du bruger på forhånd, har den potentialet til at forkorte din jobsøgning generelt, fordi du indsender fantastiske ansøgninger, som arbejdsgivere er mere tilbøjelige til at svare på.

Hold din jobsøgning organiseret

De mest succesrige jobsøgende nærmer sig deres søgen efter en ny mulighed med disciplin. Denne tilgang svarer til, hvordan du kan forberede dig til en eksamen eller tackle en svær arbejdsopgave - du bliver nødt til at afsætte nok tid og tage den på trin for trin.

En af de nemmeste måder at forblive organiseret og på opgaven er at bruge din Bonjoures-konto som et knudepunkt for al din jobsøgning. Hvis du er logget ind, kan du hurtigt gemme job, mens du søger og vende tilbage senere for at evaluere dem grundigt. Du vil nemt kunne se og opdatere status for hvert job: gemt, ansøgt, interviewet, tilbudt og ansat. Du kan se disse oplysninger på siden Mine job på din konto.

Fra din kontoindbakke kan du gennemgå alle beskeder, du får fra arbejdsgivere. Du kan også mere problemfrit administrere dine e-mail-abonnementer: slette jobadvarsler, der måske ikke længere er relevante, sætte alarmer på pause, du måske ønsker senere, eller tilføje nye.

Få tid tilbage, når du udfylder ansøgninger

Fordi du bruger tid på forhånd på omhyggeligt at evaluere hvert jobopslag, er det rart at få den tid tilbage, når du søger. Med et Bonjoures CV er det hurtigt at ansøge, og du kan nemt ansøge på mobilen. Hvis du er logget ind, vil det at ansøge med dit Bonjoures CV være standardindstillingen for at udfylde en ansøgning, når du vælger "Ansøg nemt".

Bonjoures CV er en ren CV-skabelon, der lader dig udfylde dine færdigheder og tidligere erfaring - jo flere relevante detaljer du tilføjer, jo større er sandsynligheden for, at du får svar fra arbejdsgiverne. Dit CV vil være overskueligt og formateret på en måde, der er let at læse. Hvis du støder på længere ansøgninger, kan nogle af spørgsmålene på forhånd udfyldes med oplysninger fra dit Bonjoures CV.

Vi ser, at folk har stor gavn af denne tilgang - jobsøgende, der ansøger ved hjælp af et Bonjoures CV, har 24 % større sandsynlighed for at få et positivt svar fra arbejdsgiverne end dem, der uploader en CV-fil.

Husk: dit mål er at gøre det nemt for potentielle arbejdsgivere at sige "ja" til din jobansøgning. Ved at omsætte disse vaner i praksis, kan du øge dine chancer for at komme videre til de næste trin.

Fortsæt med at lære:

  • The Essential Job Search Guide
  • 6 universelle regler for CV-skrivning
  • Sådan finder du de bedste job til dig
  • Spørgsmål og svar: Skal du inkludere et følgebrev?

Metode

De resultater, der præsenteres her, kommer fra flere proprietære Bonjoures-datakilder. Vi undersøgte en prøvemåned med aggregerede, anonyme data fra jobansøgninger indsendt i USA via Bonjoures Apply, en tjeneste, der bruges af tusindvis af arbejdsgivere til nemt at acceptere ansøgninger fra enhver enhed.

Et positivt svar er et svar fra en arbejdsgiver leveret til Bonjoures, der indikerer interesse for kandidaten. For at forstå, hvilken brugeradfærd der var korreleret med at modtage et positivt svar fra arbejdsgivere, opdelte vi brugerdataene i to grupper: om de brugte et Bonjoures CV, mens de ansøgte eller ej. Vi sammenlignede derefter den positive svarprocent blandt de to grupper og beregnede den procentvise forskel.

Julius Holm
Julius Holm Ofte kan det være en udfordring at forstå præcis, hvordan man får et job. Under en jobsøgning er det almindeligt at føle, at dine ansøgninger falder i et sort hul. Det er forståeligt, at det ofte er frustrerende at ikke høre tilbage fra arbejdsgivere.