3 Måder At Arbejde Dagpenge Giver Sygeplejersker Mere Fleksibilitet

3 Måder At Arbejde Dagpenge Giver Sygeplejersker Mere Fleksibilitet

Dagpenge giver sygeplejersker fleksibilitet til at opnå en sund balance mellem arbejde og privatliv. At arbejde dagpenge betyder bogstaveligt talt "per dag." Sygeplejersker, der vælger at arbejde dagpenge ud fra skemabehov, hospitalets behov, personalebehov og understøtter deres livsstil uden for arbejdet. I denne artikel diskuterer vi de forskellige måder at arbejde med dagpengeopgaver kan tilbyde fleksibilitet til sygeplejersker. arvingsplan

Måder dagpengeopgaver tilbyder fleksibilitet

Understøtter karriereskift

Dagsygepleje er en fantastisk måde at udforske et karriereskifte. Fleksibiliteten og efterspørgslen efter dagpengesygeplejersker giver dig mulighed for at afprøve forskellige faciliteter og forskellige specialer. Dagsygepleje kan også:

 • Hjælper dig i din nuværende stilling ved at øve dig og blive udsat for andre færdigheder
 • Hjælper dig til fremtidige stillinger, du kan være interesseret i
 • Hjælp dig med at vurdere, hvad du ikke er interesseret i

Test af nye specialer

At teste nye specialer som dagpengesygeplejerske kan være spændende. Dagsygepleje giver dig en ide om, hvordan andre etager fungerer, og hvilke specifikke færdigheder du skal bruge for at pleje patienter med succes. Dagsygeplejersker kan arbejde inden for forskellige specialer såsom:

 • Medicinsk/kirurgisk
 • Neurologi
 • Telemetri
 • Pædiatri
 • Onkologi

Når du takker ja til et job som dagpengesygeplejerske på en anden etage, end hvor du arbejder, vil nogle hospitaler uddanne dig. Du vil også modtage orientering, så du er parat til at tage hånd om patienter med specifikke behov.

Gør det nemmere at flytte

Dagvagter kan hjælpe, når du flytter til en anden by. Du kan fortsætte med at arbejde på din fuldtidsstilling, mens du henter vagter på en anden facilitet i en anden by. Mens du er på dit dagpengejob, vil du ikke kun lære værdifulde færdigheder, du kan udforske byen for at sikre dig, at den passer godt.

Dagvagter kan også hjælpe dig:

 • Slå dig nemt til i den nye by
 • Skab ekstra indtægt, mens du flytter til en ny by
 • Gør overgangen til en ny stilling lettere

Fleksibilitet

Dagsygeplejen er fleksibel. Sygeplejersker nyder at arbejde dagpenge, fordi de kan vælge deres egne tidsplaner og tidspunkter, der passer dem. Nogle hospitaler kræver dagpengesygeplejersker til at arbejde et vist antal timer og dage.

Test af nye hospitaler

Dagsygepleje giver dig mulighed for at teste nye hospitaler. Ikke alle hospitaler kører ens. Ved at arbejde dagpenge vil du først se på, hvordan sygehuset fungerer, og hvilke processer der er på plads. Hvis du har et fuldtidsjob på et andet hospital, kan du altid foreslå forbedringer der, hvis du kan lide, hvordan visse ting bliver kørt på dit dagpengejob.

Giver dig mulighed for at vælge dine egne timer

Sygeplejersker med dagpenge arbejder typisk de timer, som de får af den facilitet, de arbejder. Men afhængigt af faciliteten kan sygeplejersker med dagpenge vælge deres egne timer. Anlæggets åbningstider kan være i sidste øjeblik, så dagpengesygeplejersker skal nogle gange forberede deres tidsplan og budget i overensstemmelse hermed.

At få succes som dagplejerske

Du kan få succes som dagplejerske med forberedelse og vejledning. Hvis du arbejder et fuldtidsjob og arbejder dagpenge, er det vigtigt at have en overskuelig tidsplan og ikke forårsage udbrændthed. Du bliver en succesfuld dagpengesygeplejerske, hvis du er:

 • Organiseret
 • Fleksibel
 • Forberedt

Her er et par eksempler på, hvordan man får succes i andre aspekter af sygepleje:

Giv organiserede sengerapporter

Når du skal give en sygeplejerskerapport ved sengen, er det vigtigt at være organiseret og overskuelig. Da du arbejder dagpenge, er du muligvis ikke på anlægget så ofte som andre ansatte sygeplejersker. Når du afgiver en rapport, skal du huske at:

 • Vær organiseret
 • Start med opdateret information om patienterne
 • Stil spørgsmål
 • Vær tålmodig

Forpligt dig til jobbets karakter

At vælge at arbejde dagpenge på en anden facilitet og speciale kan være svært, især hvis du er vant til at arbejde på en bestemt måde. Det er vigtigt at forpligte sig til jobbets karakter. Vær opmærksom på, det vil tage noget tid for dig at tilpasse dig nye måder; men som med alting bliver det nemmere med tiden.

Være opmærksom

Vær opmærksom som dagpengesygeplejerske ved at se, hvordan andre sygeplejersker gør tingene. Med tiden vil du være i stand til at forbedre dine egne færdigheder. At være opmærksom og opmærksom på detaljer kan også hjælpe med at forhindre en livstruende ændring i en patients tilstand.

Uddannelse og erfaring kræves for at være dagpen sygeplejerske

For at blive dagpengesygeplejerske skal du enten være uddannet sygeplejerske med en bachelorgrad i sygepleje (BSN) eller en Associate Degree in Nursing (ADN) eller en autoriseret praktisk sygeplejerske (LPN). Det er også vigtigt at have mindst seks til 12 måneders erfaring, før du afhenter et dagpensjob. Dette er for at beskytte din licens og dine patienter, så du får så meget erfaring som muligt.

RN'er

Du skal enten være ADN- eller BSN-forberedt sygeplejerske for at arbejde dagpenge. Du kan typisk begynde at arbejde dagpenge som din første stilling eller seks til 12 måneder efter at have arbejdet på et fuldtidsjob. Når du føler dig godt tilpas og får erfaring, kan du arbejde dit dagpengejob.

LPN'er

Du kan også arbejde dagpenge som LPN. LPN'er er sygeplejersker, der modtog certificering efter et års studier. De kan arbejde ved sengekanten på hospitaler og/eller faciliteter og arbejde dagpenge på en anden facilitet, f.eks. langtidspleje eller et kvalificeret plejecenter.

Tips til håndtering af dagpengesygeplejeopgaver

Selvom det kan virke overvældende at arbejde med to job, kan det nemt gøres ved at introducere et par bedste praksisser i din tidsplan og livsstil:

1. Etabler et budget

Budgettering er afgørende, når du arbejder dagpenge som sygeplejerske. Det er vigtigt at spare din ekstra indkomst. Hav en opsparingskonto dedikeret til de penge, du tjener med dit dagpengejob. Et stramt budget kan ikke kun hjælpe dig med at betale gæld, men en dedikeret opsparingskonto kan hjælpe med at få afsat penge til ferie, uventede udgifter og endda leveomkostninger.

Læs mere: Sådan starter du et budget i 7 trin

2. Forbliv fleksibel

Vær altid fleksibel. Husk, at selvom du kan lave din egen tidsplan som dagpengesygeplejerske, kan det nogle gange være nødvendigt at være fleksibel. Hospitalet kan kræve, at du en bestemt dag eller henter nogle ekstra timer. Sørg for, at de tilbagebetaler tjenesten.

3. Hold dig sund

Hold dig sund som dagplejerske. Arbejder du et fuldtidsjob og et dagpensjob, kan det blive belastende for kroppen og dit helbred. Sørg for at:

 • Spis sundt såsom frugt, nødder, grøntsager og fuldkorn
 • Hold dig hydreret
 • Hold pauser ved at holde regelmæssig fri
 • Træn og lav dine yndlingsaktiviteter mindst 150 minutter om ugen

4. Forbedre dine kommunikationsevner

Kommunikation er nøglen, når du arbejder dagligt. Kommunikation forhindrer fejl og antagelser. Husk at kommunikere med din sygeplejerskeleder, hvis du har problemer eller bekymringer vedrørende din tidsplan eller patientbehandling.

Læs mere: 10 kommunikationsevner til karrieresucces

Hvordan dagpengepleje gav én RN mere fleksibilitet

Vi talte med Danita O'Conner, BSN RN, om, hvordan dagpengepleje giver hende fleksibilitet. Danita er assisterende sygeplejerskeleder på sit fuldtidsjob og arbejder som dagpengesygeplejerske på et andet hospital tættere på hjemmet.

Spørgsmål: Hvorfor arbejder du dagpenge som sygeplejerske?
Svar: "At prøve at arbejde på et andet hospital tættere på hvor jeg bor med lignende specialer som mit nuværende job."

Q: Hvordan er det fleksibelt at arbejde dagpenge?
A: "Det er fleksibelt, fordi jeg kan vælge, hvilke dage jeg arbejder ud fra min primære jobplan."

Q: Hvor mange timer arbejder du?
A: "Fire 12-timers vagter om måneden er kravet på hospitalet."

Spørgsmål: Hvordan bygger dagpenge bro over kløften, når du vil flytte til en ny by eller søge et nyt job?
A: “Du får at se, hvordan andre faciliteter fungerer, og du møder nye medarbejdere og har også puden til dit primære job, hvis du ikke kan lide det. Selvom det er dit primære job, kan du vælge, hvor mange timer du vil arbejde. Og stadig, søg et andet job eller arbejd på to job."

Q: Hvordan forbliver du sund?
A: "Jeg prøver at spise sundt, træne og holde masser af ferier."

Q: Hvad er dine kommunikationsevner?
A: "Jeg forsøger at være en åben bog og tale, hvad jeg tænker på, samtidig med at jeg er fordomsfri."

At arbejde dagpenge som sygeplejerske kan give dig en række muligheder. Det giver dig mulighed for at finpudse dine kompetencer som sygeplejerske, primært hvis du arbejder på et andet specialegulv. At arbejde dagpenge giver fleksibilitet og giver dig mulighed for også at udforske forskellige byer.

For at finde ledige muligheder nu, start med at søge dagpenge-sygeplejerskejob på Bonjoures.

Nikolaj Ladefoged
Nikolaj Ladefoged Dagpenge giver sygeplejersker fleksibilitet til at opnå en sund balance mellem arbejde og privatliv. At arbejde dagpenge betyder bogstaveligt talt "per dag." Sygeplejersker, der vælger at arbejde dagpenge ud fra skemabehov, hospitalets behov, personalebehov og understøtter deres livsstil uden for arbejdet. I denne artikel diskuterer vi de forskellige måder at arbejde med dagpengeopgaver kan tilbyde fleksibilitet til sygeplejersker. arvingsplan