28 Karrierer For Historieelskere

28 Karrierer For Historieelskere

Folk, der har en interesse i historie, kan anvende deres passion til stillinger på tværs af områder som uddannelse, politik og drama. Uanset om du leder efter en fuld- eller deltidsstilling eller en frivillig mulighed, er der masser af historierelaterede jobs for alle kvalifikationsniveauer og ønskede lønintervaller. I denne artikel diskuterer vi 28 karrierer, der inkorporerer historie i deres daglige ansvar.

10 interessante karrierer for historieelskere

Her er 10 interessante karrierer for historieelskere på forskellige færdighedsniveauer og inden for flere felter:

1. Rejseleder

National gennemsnitsløn : $28.818 om året

Primære opgaver : En rejseleder ledsager grupper af besøgende til museumsudstillinger eller turistattraktioner. De giver gæsterne historiske fakta og tal og tilbyder sightseeingrådgivning. Rejseledere kan også forberede og holde præsentationer, oversætte eller fortolke materiale og besvare spørgsmål eller løse problemer, der opstår under ture. De kan have gode mundtlige kommunikationsevner, en bred vifte af historisk viden inden for deres fagområde, fremragende huskeevner og fængslende fortælleevner. Turguider kan arbejde indendørs på museer eller historiske centre. De kan også arbejde udendørs i byer eller parker, både på transportkøretøjer og til fods.

2. Fremmedsprogsprofessor

National gennemsnitsløn : $55.916 om året

Primære opgaver : En fremmedsprogsprofessor lærer andre at tale og skrive på andre sprog end deres modersmål. De kan lede undervisning og aktiviteter i klasseværelset, forberede forelæsninger om det grundlæggende i det specifikke sprog og udvikle kursusmaterialer såsom uddelingskopier, præsentationer og eksamener. Fremmedsprogsprofessorer bedømmer elevernes opgaver og giver kontortid uden for undervisningen. Fremmedsprogsprofessorer kan være eksperter og flydende i grammatik, sammensætning og udtale af ord og sætningsstruktur af deres specifikke sprog. De kan også kende og dele historien og kulturen forbundet med de lande, hvor sproget opstod.

Relateret: Lær om at være adjungeret professor

3. Dokumentarfilmskaber

National gennemsnitsløn : $61.160 om året

Primære opgaver : Dokumentarfilmskabere tager en idé til et filmprojekt og gør den til en færdig film. I modsætning til nogle traditionelle teatralske projekter fokuserer dokumentarfilmskabere normalt på sande historier eller virkelige emner. De kan udvikle den indledende historie eller rammen for et projekt, udføre forskning i emneområdet, kontakte potentielle interviewkandidater og ansætte medlemmer af det tekniske team. De kan arbejde sammen med direktørerne for fotografi og lyd for at udvikle den rigtige tone til projektet. Dokumentarfilmskabere kan også sikre sig finansiering til deres projekter og lede store produktionshold.

4. Antropolog

National gennemsnitsløn : $63.670 om året

Primære opgaver : En antropolog afdækker og deler information om oprindelsen af ​​menneskeliv og civilisation. De kan udføre forskning, vurdere artefakter og etablere offentlig politik for, hvordan detaljer fra fortiden påvirker de nuværende situationer i samfundet. Antropologer kan arbejde inden for en række forskellige områder, og deres nøjagtige jobopgaver kan afhænge af deres positioner. Nogle eksempler inkluderer at uddanne studerende på et universitet, lede interviews og indsamle data til markedsundersøgelser og udvikle feltplaner og rapportering til konsulentfirmaer.

5. Slægtsforsker

National gennemsnitsløn : $63.680 om året

Primære opgaver : Slægtsforskere studerer en persons eller families historiske afstamning. De kan arbejde med enkeltpersoner eller organisationer for at skabe slægtstræer, spore en bestemt baggrund eller forske i nogens forfædre. Slægtsforskere kan bruge fødsels-, ægteskabs- og dødsattester og optegnelser over immigration, ejendom og skatter til at opbygge en tidslinje for, hvor en bestemt person boede og arbejdede. De kan også bruge kilder som avisartikler og bøger til at skabe en mere dybdegående registrering af en persons liv og personlighed. De kan også bruge DNA-test til at hjælpe pårørende i forbindelse med hinanden.

6. Engelsk eller litteraturprofessor

National gennemsnitsløn : $64.095 om året

Primære opgaver : Engelsk- og litteraturprofessorer underviser eleverne i teksternes historie eller det engelske sprogs konventioner. De kan lede forelæsninger eller instruktion i klasseværelset, udvikle kursusmaterialer, sørge for kontortimer til studerende og evaluere præstationer på opgaver og eksamener. Engelske professorer kan være eksperter i grammatik, komposition og syntaks af det engelske sprog. De kan også være vidende om ords etymologi. Litteraturprofessorer kan have et stort kendskab til deres udvalgte teksters historie, herunder oplysninger om forfatterne og et værks tidsperiode.

7. Arkæolog

National gennemsnitsløn : $67.850 om året

Primære opgaver : En arkæolog finder og registrerer information om tidligere menneskeliv og kulturer. De søger efter og udfører analyser af menneskelige rester, arkitektoniske strukturer og artefakter for at lære yderligere information eller bevise teorier om antikke civilisationer og kulturer. Arkæologer kan finde egnede udgravningssteder ved hjælp af undersøgelser, computerstøttet design (CAD)-programmer og fotografering og deltage i udgravninger og undervandsindvindinger. De kan også føre tilsyn med personalet på udflugter, skrive rapporter og papirer til offentliggørelse og vedligeholde optegnelser og databaser om resultater.

Læs mere: Hvad er en arkæolog? Definition, jobopgaver og hvordan man bliver en

8. Sociolog

National gennemsnitsløn : $83.420 om året

Primære opgaver : Sociologer studerer tendenser i social adfærd blandt individer og grupper i et samfund. De studerer sociale og samfundsmæssige interaktioner blandt den almindelige befolkning og i undergrupper som religiøse organisationer, politiske tilhørsforhold og erhvervsgrupper. Sociologer designer forskningsprojekter for at teste teorier, for at indsamle data og drage konklusioner om deres resultater. De kan lave undersøgelser, planlægge observationer og interviews, skrive rapporter og forberede præsentationer for at fremvise deres resultater. De kan også arbejde sammen med politiske beslutningstagere og andre samfundsforskere for at ændre gældende love eller praksis baseret på forskningsdata.

Læs mere: Sådan bliver du sociolog

9. Geograf

National gennemsnitsløn : $84.173 om året

Primære pligter : Geografer studerer jordens egenskaber, og hvordan de påvirker fysiske, sociale eller kulturelle områder af verden. De kan indsamle geografiske og naturlige data gennem fotografier, satellitbilleder, kort, folketællinger og feltobservationer. Geografer kan oprette undersøgelser, gennemføre interviews og sammensætte fokusgrupper for at indsamle samfundsdata. De kan også ændre kort og grafer for bedre at repræsentere nye geografiske opdagelser og skrive rapporter for at dele deres resultater. Geografer kan arbejde med mennesker i andre sektorer, såsom økonomi, sundhed eller politik for at ændre love eller politik i forhold til nye eller yderligere data.

10. Statskund

National gennemsnitsløn : $122.220 om året

Primære opgaver : En politolog studerer oprindelsen og udviklingen af ​​tidligere politiske systemer for at hjælpe med at foretage ændringer for fremtiden. De kan udføre forskning i det aktuelle politiske klima på stats-, nationalt eller internationalt plan og sammenligne dataene med oplysninger om tidligere politisk praksis. De kan også lede efter mønstre eller tendenser i politik og forudsige sociale og økonomiske resultater baseret på deres resultater. Statsvidenskabsmænd kan udgive bøger og artikler om deres forskning og give strategiske råd for at hjælpe med at fastlægge offentlig politik.

18 flere karrierer for historieelskere

Her er 18 flere karrierer for historieelskere på tværs af forskellige brancher og deres gennemsnitlige årlige lønninger:

 1. Dramaturge: $17.192 om året
 2. Levende historiker eller re-enactor: $17.192 om året
 3. Filmproduktionsassistent: $33.211 om året
 4. Reporter eller journalist: $35.454 om året
 5. Park ranger: $35.583 om året
 6. Forskningsassistent: $37.711 om året
 7. Paralegal: $48.455 om året
 8. Foredragsholder: $50.878 om året
 9. Museumskurator: $52.678 om året
 10. Advokat: $53.944 om året
 11. Redaktør: $55.887 om året
 12. Bibliotekar: $59.122 om året
 13. Forfatter: $61.244 om året
 14. Historieprofessor: $64.095 om året
 15. Museumsarkivar : $65.913 om året
 16. Forretningskonsulent: $71.358 om året
 17. Forsker: $83.293 om året
 18. Historiker: $83.647 om året

Gorm Clemmensen
Gorm Clemmensen Folk, der har en interesse i historie, kan anvende deres passion til stillinger på tværs af områder som uddannelse, politik og drama. Uanset om du leder efter en fuld- eller deltidsstilling eller en frivillig mulighed, er der masser af historierelaterede jobs for alle kvalifikationsniveauer og ønskede lønintervaller. I denne artikel diskuterer vi 28 karrierer, der inkorporerer historie i deres daglige ansvar.