28 Gode Opgaver Du Kan Udføre Som Freelancer

Da computerbaserede fjernbeskæftigelsesmuligheder fortsætter med at vokse i frekvens og tilgængelighed, har freelancere adgang til mange slags job. Engang var det almindeligt i nogle få specifikke brancher, men dem, der arbejder på kontrakt i stedet for som interne medarbejdere, har nu muligheder på tværs af sektorer. Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere som freelancer, kan det hjælpe dig med at etablere en karriere ved at vide, hvordan du bedst bruger dine færdigheder. I denne artikel forklarer vi, hvad der adskiller freelancearbejde fra internt arbejde og giver en liste over job, du kan udføre som freelancer.

Relateret: Hvad er freelancing?

Hvad er en freelancer?

En freelancer er en person, der arbejder for sig selv frem for en bestemt virksomhed som intern medarbejder. Som freelancer kan du etablere kontakter med mange forskellige personer eller virksomheder for at gennemføre bestemte projekter eller opgaver. At arbejde som freelancer byder på en række fordele, såsom at indstille dine egne arbejdstider, normalt arbejde fra et hvilket som helst sted, du vælger, og vælge specifikke projekter, du er interesseret i at arbejde på. Interne medarbejdere har normalt ikke de samme friheder.

Relateret: Sådan starter du freelancing

28 jobs som freelancer

Du kan arbejde som freelancer i utallige brancher og udføre en række forskellige opgaver og opgaver. Gennemgå denne liste over 28 jobs for at se, hvor dine færdigheder måske fungerer bedst som freelancer. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $9,33 i timen

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder er ansvarlig for at sikre, at kundernes behov bliver opfyldt af deres klient. Kundeservicerepræsentanters opgaver omfatter ofte at besvare kundespørgsmål og bekymringer, behandle ordrer og give oplysninger til potentielle kunder.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

2. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $12,94 i timen

Primære opgaver: En dataindtastningsassistent er ansvarlig for at vedligeholde digitale oplysninger for en klient. Almindelige jobopgaver for en dataindtastningsassistent omfatter indtastning af data i et softwaresystem, opdatering af oplysninger efter behov og scanning eller vedhæftning af relaterede dokumenter.

Relateret: Lær om at være en dataindtastningsassistent

3. Call center repræsentant

National gennemsnitsløn: $13,90 i timen

Primære opgaver: En callcenterrepræsentant er ansvarlig for at tale med kunder over telefonen. Typisk udfører callcentermedarbejdere opgaver som at ringe til potentielle kunder, besvare spørgsmål fra nuværende kunder og vedligeholde opkaldsregistreringer.

Relateret: Lær om at være Call Center-repræsentant

4. Ernæringskonsulent

National gennemsnitsløn: $15,40 i timen

Primære opgaver: En ernæringskonsulent er ansvarlig for at hjælpe deres kunder med at træffe sunde madvalg. Fælles jobopgaver for ernæringskonsulenter inkluderer at lave madplaner for deres kunder, diskutere bekymringer og udfordringer med deres kunder og overvåge deres kunders fremskridt og behov.

5. Wellness coach

National gennemsnitsløn: $15,40 i timen

Primære opgaver: En wellness coach er ansvarlig for at hjælpe deres klienter med at nå deres fysiske og mentale sundhedsmål. Typisk udfører wellness-coacher opgaver som at hjælpe klienter med målsætning, udvikle wellness-planer for klienter og overvåge deres klienters fysiske og mentale fremskridt.

6. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $15,52 i timen

Primære opgaver: En transskriptionist er ansvarlig for at transskribere lydfiler til skriftlige dokumenter. Et par af de mest almindelige jobansvar for transskriptionister inkluderer at lytte nøje til lydfiler, skabe klare og nøjagtige skriftlige optegnelser over, hvad de hører og samarbejde med andre efter behov for at sikre nøjagtighed.

7. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $15,67 i timen

Primære opgaver: En administrativ assistent er ansvarlig for at varetage generelle administrative opgaver for en klient eller direktør. Fælles jobopgaver for denne rolle omfatter telefonsvarer, vedligeholde kalendere og udføre kontoropgaver som kopiering og arkivering.

Relateret: Lær om at være administrativ assistent

8. Fotograf

National gennemsnitsløn: $16,78 i timen

Primære opgaver: En fotograf er ansvarlig for at tage billeder for deres kunder. Yderligere jobopgaver inkluderer normalt at vedligeholde deres tilgængelighedskalender, redigere billeder efter behov og levere udskrivningsressourcer til deres kunder.

9. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $19,36 i timen

Primære opgaver: En grafisk designer er ansvarlig for at skabe illustrationer og grafiske billeder til deres kunder. Generelt udfører grafiske designere opgaver som at lave illustrationer eller andet visuelt indhold ved hjælp af digitale midler, sikre, at design til den samme klient hænger sammen og etablere designstrategier for deres kunder.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

10. Illustrator

National gennemsnitsløn: $20,13 i timen

Primære opgaver: En illustrator er ansvarlig for at lave tegninger eller andre typer billeder, normalt til at ledsage skrevet tekst. Almindeligvis udfører illustratorer opgaver som at samarbejde med kunder om design og kreative mål, skabe billeder og redigere eller justere deres arbejde efter behov.

11. SEO-specialist

National gennemsnitsløn: $21,26 i timen

Primære opgaver: En SEO-specialist er ansvarlig for at hjælpe deres kunder med at maksimere deres online tilstedeværelse. Typiske jobopgaver for en SEO-specialist omfatter at udføre en SEO-audit for at finde forbedringsområder, oprette en SEO-strategi og føre tilsyn med implementeringen af ​​SEO-planen.

12. Social media manager

National gennemsnitsløn: $21,52 i timen

Primære opgaver: En social media manager er ansvarlig for at administrere en klients sociale medie platforme. I de fleste tilfælde håndterer ledere af sociale medier opgaver som at svare på beskeder og kommentarer, oprette og poste indhold og skabe langsigtede sociale mediekampagner for at nå kundens mål.

Relateret: Lær om at være Social Media Manager

13. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $22,53 i timen

Primære opgaver: En personlig træner er ansvarlig for at hjælpe deres klienter med at nå deres fitnessmål. Fælles jobopgaver for en personlig træner inkluderer at etablere en fitness-baseline for deres kunder, oprette en fitnessplan for at nå et specifikt mål og hjælpe deres kunder med træning og træning.

Relateret: Lær om at være personlig træner

14. Kopieditor

National gennemsnitsløn: $23,27 i timen

Primære opgaver: En kopiredaktør er ansvarlig for at sikre, at tekstforfatning er klar til udgivelse. Generelt udfører kopiredaktører opgaver som at gennemgå copywriting, redigere kopien efter behov og sikre, at kopien overholder retningslinjerne i stilguiden.

15. Markedsfører

National gennemsnitsløn: $24,89 i timen

Primære opgaver: En marketingmedarbejder er ansvarlig for at hjælpe deres kunder med at engagere sig med potentielle kunder. I de fleste tilfælde håndterer marketingfolk jobopgaver som at skabe marketingkampagner, lave marketingsikkerhed og regelmæssigt vurdere effektiviteten af ​​deres marketingbestræbelser.

16. Underviser

National gennemsnitsløn: $24,95 i timen

Primære opgaver: En vejleder er ansvarlig for at hjælpe deres klienter med at forbedre sig akademisk. De fleste undervisere arbejder med elever i grundskolen, mellem- eller gymnasiet, selvom andre arbejder med universitetsstuderende. I de fleste tilfælde fungerer de som at hjælpe deres kunder med at lære materiale, spørge deres kunder om nye koncepter og gennemgå opgaver.

Relateret: Lær om at være underviser

17. Studieordningsudvikler

National gennemsnitsløn: $25,71 i timen

Primære opgaver: En læseplansudvikler er ansvarlig for at udvikle en akademisk læseplan, der opfylder visse standarder. Typisk administrerer læseplansdesignere jobopgaver som at opretholde føderale og statslige standarder, oprette lektionsplaner og samarbejde med andre undervisere.

18. Bogholder

National gennemsnitsløn: $26,39 i timen

Primære opgaver: En revisor er ansvarlig for at administrere deres kunders økonomiske optegnelser. De fleste revisorer udfører opgaver som at spore udgifter, udarbejde skatteformularer og forklare økonomiske retningslinjer for deres kunder.

Relateret: Lær om at være revisor

19. Mærkespecialist

National gennemsnitsløn: $27,82 i timen

Primære opgaver: En brandspecialist er ansvarlig for at sikre, at offentligheden kender og har tillid til deres klient. I de fleste tilfælde administrerer brandspecialister opgaver som at mødes med marketing- og reklameteamet, udføre markedstest og udvikle brandbevidsthedsstrategier.

20. Programmer

National gennemsnitsløn: $28,81 i timen

Primære opgaver: En programmør er ansvarlig for at hjælpe kunder med at skabe og vedligeholde softwareprogrammer til deres virksomhed. Normalt håndterer programmører jobopgaver som at skrive kode til nye projekter, opdatere eksisterende programmer efter behov for at opfylde klientens mål og sikre, at deres programmer er sikret mod hackere.

Relateret: Lær om at være computerprogrammør

21. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $29,78 i timen

Primære opgaver: En tekstforfatter er ansvarlig for at skrive artikler, blogs og andre kopier for deres kunder. Typiske jobopgaver for en tekstforfatter inkluderer at undersøge deres opgave, skrive kopi, der overholder kundens stilguide og korrekturlæsning og redigering af deres arbejde for at undgå fejl.

Relateret: Lær om at være tekstforfatter

22. Yogalærer

National gennemsnitsløn: $30,44 i timen

Primære opgaver: En yogalærer er ansvarlig for at instruere deres elever i yogapraksis. I de fleste tilfælde udfører yogalærere opgaver som at lave lektionsplaner, demonstrere stillinger under undervisningen og give feedback til deres klienter.

Relateret: Lær om at være yogalærer

23. Videograf

National gennemsnitsløn: $33,04 i timen

Primære opgaver: En videograf er ansvarlig for at filme begivenheder for deres kunder. Fælles jobopgaver for videografer omfatter oprettelse af en liste over billeder til begivenheden, redigering af optagelserne og oprettelse af en fortællende film til deres kunder.

24. Personalechef

National gennemsnitsløn: $34,47 i timen

Primære opgaver: En personalechef er ansvarlig for at hjælpe kunder med at administrere deres personale. I de fleste tilfælde udfører personaleledere opgaver som at undersøge potentielle ansættelser, vedligeholde personaleregistreringer og samarbejde med andre HR-repræsentanter efter behov.

Relateret: Lær om at være HR-chef

25. Applikationsudvikler

National gennemsnitsløn: $43,41 i timen

Primære opgaver: En applikationsudvikler er ansvarlig for at skabe applikationer til computere og mobile enheder. Almindeligvis administrerer applikationsudviklere opgaver som at designe applikationer, teste deres arbejde for effektivitet og opdatere gamle softwareapplikationer efter behov.

26. Advokat

National gennemsnitsløn: $46,03 i timen

Primære opgaver: En advokat er ansvarlig for at rådgive og repræsentere deres klienter i juridiske spørgsmål. De fleste advokater udfører opgaver som at møde klienter for at hjælpe dem med juridiske spørgsmål, møde i retten på vegne af deres klienter og oprette juridiske dokumenter til deres klienter.

Relateret: Lær om at være advokat

27. User experience designer

National gennemsnitsløn: $48,91 i timen

Primære opgaver: En brugeroplevelsesdesigner er ansvarlig for at sikre, at deres kunders software eller andre digitale produkter er optimeret til deres kunder. Fælles jobopgaver for en brugeroplevelsesdesigner omfatter at vurdere produktets brugervenlighed, foretage ændringer i designet eller strukturen og tale med kunderne om deres oplevelser med produktet.

28. Softwareudvikler

National gennemsnitsløn: $51,91 i timen

Primære opgaver: En softwareudvikler er ansvarlig for at skabe softwareløsninger til kunder. Dette job indebærer typisk opgaver som at skabe softwaredesign, teste software for effektivitet og foretage opdateringer eller ændringer af eksisterende software efter behov.

Relateret: Lær om at være softwareudvikler

Ulrik Kjærgaard
Ulrik Kjærgaard Da computerbaserede fjernbeskæftigelsesmuligheder fortsætter med at vokse i frekvens og tilgængelighed, har freelancere adgang til mange slags job. Engang var det almindeligt i nogle få specifikke brancher, men dem, der arbejder på kontrakt i stedet for som interne medarbejdere, har nu muligheder på tværs af sektorer. Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere som freelancer, kan det hjælpe dig med at etablere en karriere ved at vide, hvordan du bedst bruger dine færdigheder. I denne artikel forklarer vi, hvad der adskiller freelancearbejde fra internt arbejde og giver en liste over job, du kan udføre som freelancer.