27 Sikre Job: Med Løn Og Pligter

27 Sikre Job: Med Løn Og Pligter

At have et sikkert job kan hjælpe folk med at nyde deres arbejde og få et blomstrende privatliv på grund af øget karrierekomfort og selvtillid. Visse karrierer kan være mere tilbøjelige til at forblive i høj efterspørgsel, hvilket fører til en større grad af jobsikkerhed for folk inden for disse områder. Hvis du leder efter en ny karrierevej, kan det være nyttigt at vurdere sikkerheden ved eventuelle potentielle nye job. I denne artikel definerer vi sikre job og giver en liste over 27 forskellige karrierer at overveje.

Hvad er sikre job?

Sikre job er karrierer, der har en høj vækstrate og en lav arbejdsløshed. Typisk er disse job i høj efterspørgsel, hvilket betyder, at der er et konsekvent behov for folk til at arbejde i disse stillinger. Mange sikre job inkluderer arbejde inden for det medicinske område, mens andre vedrører infrastruktur, som ingeniører.

Top 27 sikre job

Når et job har en lav procentdel af arbejdsløshed eller forventes at fortsætte med at vokse, betragtes det som "sikkert" af Bureau of Labor Statistics. Her er en liste over 27 forskellige job, der giver jobsikkerhed, listet fra laveste til højeste løn:

1. Sonograf

National gennemsnitsløn: $26.543 om året

Primære opgaver: En sonograf forbereder patienter til en ultralydsundersøgelse. De taler også med patienten under hele undersøgelsen for at forklare, hvad resultaterne betyder for deres helbred. Efter undersøgelsen optager sonografer billedet i patientens fil og giver anbefalinger til andre læger baseret på resultaterne af undersøgelsen.

Relateret: Lær om at være sonograf

2. Landmand

National gennemsnitsløn: $29.782 om året

Primære pligter: Landmænd er ansvarlige for at passe jorden for at dyrke landbrugsprodukter. De arbejder med at plante og høste afgrøder til kommerciel brug ved at betjene en række forskellige landbrugsmaskiner. Landmænd bearbejder jorden strategisk og samarbejder med organisationer for at sælge og distribuere den mad, de dyrker.

3. Rådgiver

National gennemsnitsløn: $29.801 om året

Primære opgaver: En rådgiver arbejder med klienter for at give mental og følelsesmæssig støtte eller vejledning. De mødes konsekvent med en klient for at vurdere deres behov, og hvordan de udvikler sig over tid. Rådgivere yder specialiseret støtte baseret på hver enkelt klients behov, hvilket kræver flid og evnen til nøjagtigt og konsekvent at vurdere klienters mentale og følelsesmæssige tilstande.

4. Phlebotomist

National gennemsnitsløn: $33.570 om året

Primære opgaver: En phlebotomist tager og opbevarer blodprøver fra patienter. De arbejder typisk sammen med et team af andre medicinske fagfolk for at bidrage til diagnosticering og vedligeholdelse af en patient. Når de har udtaget en patients blod, mærker og opbevarer de prøven nøjagtigt for at sikre, at den forbliver brugbar.

Relateret: Lær om at være en Phlebotomist

5. Journalist

National gennemsnitsløn: $35.592 om året

Primære opgaver: En journalist indsamler information for at skrive nyhedsartikler, der holder offentligheden informeret om sociale, politiske, sport og andre typer nyheder. En journalist kan deltage i begivenheder og udføre interviews som research, før han skriver deres artikel. Journalister arbejder typisk for et bestemt nyhedsmedie, selvom nogle vælger at arbejde som freelancere.

Relateret: Lær om at være journalist

6. Anæstesilæge

National gennemsnitsløn: $37.821 om året

Primære opgaver: En anæstesilæge administrerer anæstesi til patienter, der gennemgår kirurgiske indgreb. De arbejder sammen med kirurgen for at bestemme mængden af ​​bedøvelse til hver patient, afhængigt af operationens omfang. Anæstesilæger overvåger også patienten under hele operationen for at sikre, at de forbliver sunde og sikre.

Relateret: Lær om at være anæstesiolog

7. Postbude

National gennemsnitsløn: $40.407 om året

Primære opgaver: En postbud er ansvarlig for at transportere post og levere pakker til den korrekte adresse. De arbejder typisk inden for et udpeget områdenummer for at sikre, at hvert hus eller bygning modtager al den post, der blev sendt dertil. Postselskaber har et stort ansvar for at levere pakker, regninger og anden post til folk rettidigt.

8. Patruljebetjent

National gennemsnitsløn: $45.944 om året

Primære opgaver: En patruljebetjent overvåger områder for at sikre sikkerhed og tryghed. For eksempel kan de arbejde i lobbyen i en bygning for at kontrollere legitimationsoplysningerne for personer, der kommer ind. Disse fagfolk opretholder sikre miljøer for alle i området ved at gå rundt, tjekke sikkerhedskameraer og fjerne potentielle trusler.

9. Laborant

National gennemsnitsløn: $50.663 om året

Primære opgaver: En laborant leder og assisterer forskere med forskellige projekter. De arbejder i et laboratoriemiljø for at udføre eksperimenter eller undersøgelser ved at indsamle data ved hjælp af den videnskabelige metode og laboratorieværktøjer. Laboratorieteknikere bidrager til videnskabsmænds og andre tekniske fagfolks arbejde med at udvikle produkter eller godkende medicinske materialer.

Relateret: Lær om at være laborant

10. Ægteskabs- og familieterapeut

National gennemsnitsløn: $61.200 om året

Primære opgaver: En ægteskabs- og familieterapeut arbejder med klienter, der omfatter ægtepar og familier. Disse terapeuter hjælper med at løse familierelaterede problemer for at foreslå praktiske og handlingsrettede løsninger for at forbedre de interpersonelle forhold i familien. Ægteskabs- og familieterapeuter kan arbejde med flere mennesker i deres klients liv, såsom børn, partnere eller andre familiemedlemmer.

Relateret: Sådan bliver man ægteskabs- og familieterapeut

11. Kartograf

National gennemsnitsløn: $67.982 om året

Primære opgaver: En kartograf tegner og designer kort. De kan specialisere sig i en bestemt region eller stat for at lave meget detaljerede kort, som folk kan referere til. Kartografer kan samarbejde med teknologivirksomheder om at skabe digitale versioner af kort, som folk kan få adgang til fra deres mobile enhed eller computer.

12. Kiropraktor

National gennemsnitsløn: $71.315 om året

Primære opgaver: Kiropraktorer yder holistisk medicinsk behandling relateret til rygmarvssystemet. De arbejder med patienter for at justere deres rygsøjle og justere andre led baseret på patientens behov eller sygehistorie. Disse læger vurderer patienter ved at undersøge deres kropsholdning og led for at give nyttige justeringer. Kiropraktorer kan muligvis samarbejde med andre medicinske fagfolk for patienter, der har brug for mere kompleks behandling, herunder ortopædiske læger og kirurger.

Relateret: Lær om at være kiropraktor

13. Fysioterapeutisk assistent

National gennemsnitsløn: $71.840 om året

Primære opgaver: En fysioterapeutassistent udfører øvelser og strækker sammen med en patient, den tildelte fysioterapeut. De arbejder med patienter, der har gennemgået en skade, ønsker at håndtere smerter eller ønsker at forbedre deres mobilitet. Disse medicinske fagfolk kan arbejde på en række forskellige steder, såsom en klinik eller hospitalsmiljø.

Relateret: Lær om at være fysioterapiassistent

14. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $71.843 om året

Primære opgaver: En lægeassistent yder pleje til patienter ved at diagnosticere symptomer og administrere behandling. De kan bestille tests for at bekræfte en diagnose eller ordinere medicin til behandling af bestemte symptomer. Lægeassistenter arbejder typisk på lægekontorer og hospitaler for at yde en bred vifte af pleje til patienter.

Relateret: Lær om at være lægeassistent

15. Praktiserende sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $81.007 om året

Primære opgaver: En praktiserende sygeplejerske yder basal pleje til patienter. Typisk har disse sygeplejersker et speciale, såsom pædiatrisk pleje. Sygeplejersker kan vælge at arbejde selvstændigt eller med en læges kontor eller hospital. De yder hjælp til at kontrollere en patients vitale funktioner, vurdere symptomer og administrere medicin.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

16. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $81.602 om året

Primære opgaver: En fysioterapeut yder rehabiliterings- og fleksibilitetsydelser til patienter, der har brug for hjælp. De kan vurdere en patient, der har oplevet en skade, for at hjælpe dem med at genoprette deres styrke i det skadede område. Derudover opretter fysioterapeuter behandlingsplaner, som fysioterapeutassistenter kan udføre sammen med patienterne.

Relateret: Lær om at være fysioterapeut

17. Ergoterapeut

National gennemsnitsløn: $83.308 om året

Primære opgaver: Ergoterapeuter behandler patienter ved at opmuntre til at udøve hverdagsaktiviteter. De hjælper patienter med at komme sig over en skade eller sygdom for at rehabilitere de motoriske færdigheder, de bruger i dagligdagen. Ergoterapeuter evaluerer en patients behov og laver en behandlingsplan med håndgribelige bevægelses- og adfærdsmål, som patienten kan nå under hver session.

Relateret: Lær om at være ergoterapeut

18. Logoped

National gennemsnitsløn: $85.283 om året

Primære opgaver: En talepatolog arbejder med patienter for at udvikle deres taleevner. De kan fokusere på udtale eller arbejde med en patient for at overvinde en udfordring med deres tale. Talepatologer opretter behandlingsplaner, der målretter den specifikke problemstilling for hver patient gennem konsekvente terapeutiske metoder.

Relateret: Lær om at være talepatolog

19. IT-chef

National gennemsnitsløn: & $85.830 om året

Primære opgaver: En it-chef overvåger data og computersystemer for at sikre, at de forbliver sikre. De hjælper med at beskytte fortrolige oplysninger og yder assistance under databrud. IT-chefer arbejder på at løse eventuelle fejlfindingsproblemer, de måtte finde i en virksomheds teknologiske systemer.

Relateret: Lær om at være IT-chef

20. Maskiningeniør

National gennemsnitsløn: $86.518 om året

Primære opgaver: En maskiningeniør udvikler, analyserer og implementerer ændringer af mekaniske enheder. De hjælper med at skabe nye produkter ved at lave og teste prototyper. Mekaniske ingeniører fejlfinder også problemer med eksisterende mekaniske enheder for at sikre, at de fungerer effektivt. Disse fagfolk gennemgår omfattende uddannelse og træning for at blive eksperter inden for deres felt.

Relateret: Lær om at være maskiningeniør

21. Kriminalefterforsker

National gennemsnitsløn: $93.096 om året

Primære opgaver: Kriminelle efterforskere finder vigtige detaljer og oplysninger om en forbrydelse eller mistænkt for at hjælpe med at løse en sag. Efterforskere kan arbejde i den offentlige eller private sektor af strafferetsplejen. De arbejder typisk undercover for at forhindre mistænkte i at genkende dem. Deres arbejde bidrager til at opklare forbrydelser ved at interviewe mistænkte, lede efter vigtige detaljer og opdage ny information.

22. Statistiker

National gennemsnitsløn: $96.792 om året

Primære opgaver: En statistiker analyserer, beregner og fortolker datasæt. De kan arbejde med en specifik branche for at beregne relevante data, bestemme vækstprocenter eller finde sandsynligheden for risiko i et bestemt forretningsprojekt. Disse fagfolk kommunikerer betydningen af ​​data til interessenter for at komme med forslag til forretningsmål eller projektprognoser.

Relateret: Lær om at være statistiker

23. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $101.655 om året

Primære opgaver: En softwareingeniør skaber, designer og implementerer computerprogrammer. De bruger computerfærdigheder såsom kodning eller webudvikling til at bygge programmer, der appellerer til brugerne. Softwareingeniører hjælper med at fejlfinde problemer og finde kreative løsninger på problemer inden for software og computerprogrammer.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

24. Luftfartsingeniør

National gennemsnitsløn: $103.635 om året

Primære opgaver: Luftfartsingeniører designer og bygger forskellige flyvende objekter, såsom fly, rumfartøjer eller satellitter. De er højtuddannede og uddannede fagfolk, der fokuserer på detaljerne i et design for at sikre dets sikkerhed og præcision. Luftfartsingeniører kan designe nye produkter eller forbedre eksisterende produkter ved at undersøge problemer og udvikle kreative, praktiske løsninger.

Relateret: Lær om at være en rumfartsingeniør

25. Tandlæge

National gennemsnitsløn: $236.152 om året

Primære opgaver: En tandlæge renser og reparerer patienters tænder. De analyserer røntgenstråler og kommer med præskriptive forslag til tandbehandlinger, såsom udfyldning af hulrum eller fjernelse af visdomstænder. Disse fagfolk arbejder sammen med et team af tandlægeassistenter for at vedligeholde og operere på patientens tænder.

Relateret: Lær om at være tandlæge

26. Læge

National gennemsnitsløn: $241.049 om året

Primære opgaver: En læge yder pleje gennem diagnosticering og behandling af deres patienter. De træffer typisk den endelige beslutning om den bedste behandling for hver patient ved at implementere deres omfattende og specialiserede viden om sundhed og medicin. De kan vælge at specialisere sig i en bestemt praksis, såsom familiemedicin.

Relateret: Lær om at være læge

27. Kirurg

National gennemsnitsløn: $298.697 om året

Primære opgaver: En kirurg forbereder og administrerer operation til patienter. Kirurger vurderer operationsområdet før operationen, orienterer patienten om proceduren og arbejder sammen med kirurgisk personale for at forberede operationsstuen. Typisk vælger kirurger et speciale for at blive eksperter inden for deres specifikke operationsområde.

Axel Klausen
Axel Klausen At have et sikkert job kan hjælpe folk med at nyde deres arbejde og få et blomstrende privatliv på grund af øget karrierekomfort og selvtillid. Visse karrierer kan være mere tilbøjelige til at forblive i høj efterspørgsel, hvilket fører til en større grad af jobsikkerhed for folk inden for disse områder. Hvis du leder efter en ny karrierevej, kan det være nyttigt at vurdere sikkerheden ved eventuelle potentielle nye job. I denne artikel definerer vi sikre job og giver en liste over 27 forskellige karrierer at overveje.