27 Onlinejob For Universitetsstuderende

At være ansat under college kan hjælpe dig med at forberede dig bedre til din fremtidige karriere. Heldigvis kan du finde mange universitetsjob til studerende online. At vide, hvilke job der passer bedst til en elevplan, kan hjælpe dig med at træffe en mere informeret beslutning. I denne artikel forklarer vi fordelene ved at få et onlinejob som universitetsstuderende og lister 27 jobs, som du kan forfølge som universitetsstuderende, der tjener over $15 i timen.

Relateret: 14 karriererådgivningstips til universitetsstuderende

Hvorfor skal du få et onlinejob som universitetsstuderende?

At få et onlinejob under dine universitetsstudier giver dig mange fordele. Inden du forfølger beskæftigelse i denne periode af din tid, skal du overveje fordelene for at sikre en værdifuld beskæftigelse. Her er fordelene ved at få et onlinejob som universitetsstuderende:

 • Afdrag på udgifter: At arbejde under college kan hjælpe dig med at betale for dine personlige udgifter såsom din husleje, dagligvarer eller regninger. Det kan også være med til at supplere din økonomiske støtte og give dig større økonomisk frihed generelt.
 • Har større fleksibilitet: Onlinejob har en tendens til at tilbyde fleksible tidsplaner. Med en fleksibel tidsplan er det nemmere at balancere din arbejdsplan med din akademiske karriere. Dette kan hjælpe dig med at undgå udbrændthed og være med til at sikre en større tilfredshed med livet, dit job og din skolegang.
 • Få erfaring: At have et job under college giver dig mulighed for at tilføje professionel erfaring til dit CV. Ikke alene kan du fremhæve din oplevelse på dit CV, men du kan også fremhæve alle relevante arbejdsevner, som ansættelsesledere finder værdifulde. Derfor har et job inden for det felt, du forfølger, potentialet til at øge dine chancer for ansættelse efter endt uddannelse.
 • Tjen en højere løn: Typisk, jo mere erfaring du har, jo højere løn. Da det at få et job under college kan hjælpe dig med at få værdifuld erfaring og hjælpe dig med at udvikle vigtige arbejdsevner, kan det føre dig til en højere løn i fremtiden.
 • Skab forbindelser: Et job giver dig en anden måde at møde nye mennesker i din branche. Selvom det er et onlinejob, er du forpligtet til at kommunikere med din leder og kolleger gennem teknologi. At skabe disse forbindelser kan hjælpe dig senere i din karriere, hvis du har brug for en reference, karriererådgivning, eller hvis du leder efter nye jobmuligheder.
 • Bliv forberedt på livet efter gymnasiet: Selvom det at have et job under college giver dig mulighed for at få erhvervserfaring, hjælper det dig også med at få værdifulde livsfærdigheder. Det kan ikke kun give dig en ansvarsfølelse, men det kan også hjælpe dig med at få tidsstyring og organisatoriske færdigheder - som begge kan gavne dit personlige og professionelle liv.

Relateret: 19 populære onlinejob for universitetsstuderende

Topbetalende online collegejob for studerende

Selvom du stadig forfølger en grad, tilbyder arbejdsstyrken mange universitetsjob, som studerende kan forfølge. Inden du starter din jobsøgning, skal du overveje dine unikke kvalifikationer og færdigheder. Overvej desuden det felt, du ønsker at forfølge efter college for at gøre din joberfaring umagen værd. Her er nogle online universitetsjob for studerende, der betaler over $15 i timen:

1. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $15,62 i timen

Primære opgaver: Transcriptionists lytter til lydfiler og konverterer dem til et skriftligt format. De bruger deres lyttestills til at sikre, at de får den rigtige besked i et tekstformat. Transkriptionister redigerer også deres arbejde, før de indleverer det, og holder dem organiseret til brug senere.

2. Koordinator for sociale medier

National gennemsnitsløn: $16,11 i timen

Primære opgaver: Sociale mediekoordinatorer bruger online marketingstrategier på tværs af en virksomheds sociale mediekonti. De undersøger aktuelle tendenser, skaber engagerende indhold til sociale medier, deltager i begivenheder, overvåger en virksomheds konti på sociale medier og sigter i sidste ende på at øge brandbevidstheden.

3. Brand ambassadør

National gennemsnitsløn: $16,82 i timen

Primære opgaver: Brandambassadører øger en virksomheds brandbevidsthed gennem en række forskellige opgaver. De promoverer en virksomheds produkter og tjenester, hjælper med skabelse af indhold og begivenhedsmarkedsføring, giver feedback til virksomheden og uddanner offentligheden om virksomhedens nye produkter og tjenester.

Relateret: Lær om at være brandambassadør

4. Fotograf

National gennemsnitsløn: $17,17 i timen

Primære opgaver: Fotografer bruger lys og kameraudstyr til at tage billeder af et bestemt motiv. De promoverer deres tjenester for at få kunder, redigere og retouchere billeder ved hjælp af fotoforbedrende software, opsætte lokationer til en fotooptagelse og gengive eller indramme fotografier.

5. Indholdsforfatter

National gennemsnitsløn: $17,32 i timen

Primære opgaver: Indholdsforfattere planlægger og skriver til en række forskellige medieplatforme. De undersøger brancheemner, skriver klare kopier, der fremhæver en virksomheds produkter eller tjenester, researcher materiale til det indhold, de skriver, reviderer indhold for at imødekomme kundens eller klientens behov og hjælper med at opdatere stilguider.

6. Oversætter

National gennemsnitsløn: $17,93 i timen

Primære opgaver: Oversættere læser eller lytter til materiale på ét sprog og konverterer det til et andet sprog. De holder betydningen af ​​den første besked intakt. Oversættere hjælper i bund og grund med at sikre effektiv kommunikation mellem to personer eller parter, der taler forskellige sprog.

7. Video editor

National gennemsnitsløn: $18,51 i timen

Primære opgaver: Videoredigerere ændrer og arrangerer videooptagelser til et færdigt produkt, der opfylder deres klients krav. De mødes med kunder for at bestemme, hvilken type video, de ønsker, og tager videooptagelserne og uploader dem til en computer. De bruger derefter deres videoredigeringsevner til at ændre videoer ved hjælp af et videoredigeringssoftware.

8. Engelsklærer

National gennemsnitsløn: $19,04 i timen

Primære opgaver: Engelsklærere instruerer eleverne i korrekt brug af det engelske sprog. Især online engelsklærere bruger webbaseret teknologi til at levere lektionsplaner. De forbereder også deres undervisningsmateriale, hjælper elever med at forbedre deres færdigheder, laver tests, evaluerer deres elevers arbejde ved at bedømme tests og essays og skriver fremskridtsrapporter for hver elev.

9. App tester

National gennemsnitsløn: $19,45 i timen

Primære opgaver: App-testere evaluerer nye applikationer, programmer og software for at bestemme deres funktionalitet. De udfører test af softwareapplikationer, dokumenterer testresultater og udfører sikkerhedsaudits.

10. Kodningsspecialist

National gennemsnitsløn: $20,90 i timen

Primære opgaver: Kodningsspecialister dokumenterer patientdata ved hjælp af et bestemt kodningsformat. De oversætter sætninger fra sundhedsudbydere til alfanumeriske koder, indsamler og administrerer patientkontobetalinger og indsender krav.

11. Freelancer

National gennemsnitsløn: $21,36 i timen

Primære opgaver: Freelancere arbejder typisk for en virksomhed på kontraktfri basis. De har forskellige opgaver afhængigt af deres arbejdsgiver og deres branche. For eksempel, mens en freelancereporter skriver artikler for en virksomhed på freelancebasis, redigerer en freelanceredaktør indhold for en virksomhed på freelancebasis.

12. Assisterende redaktør

National gennemsnitsløn: $21,97 i timen

Primære opgaver: Assisterende redaktører yder support til en mediechefs chefredaktør. De arbejder sammen med chefredaktøren og andre teammedlemmer, researcher og implementerer nye artikler, skriver og redigerer indhold og foreslår forbedringer til visse artikler.

13. Kopieditor

National gennemsnitsløn: $23,14 i timen

Primære opgaver: Kopiredaktører gennemgår kopiering og retter eventuelle grammatik-, stave- og tegnsætningsunøjagtigheder. De verificerer også indholdets faktuelle rigtighed og tjekker teksten for den rigtige stil, tone og dens overholdelse af stilguider og redaktionelle politikker. Kopiredaktører kan også bestemme placeringen af ​​annoncer, billeder og artikler på en side.

14. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $23,35 i timen

Primære opgaver: Webdesignere opretter eller opdaterer hjemmesider. De tester et websteds design og foretager forbedringer efter behov. Webdesignere laver også designretningslinjer, skaber design og layout af hjemmesiden og redesigner hjemmesider baseret på deres klients behov.

Relateret: Lær om at være webdesigner

15. Engelsk som fremmedsprogslærer (ESL).

National gennemsnitsløn: $23,51 i timen

Primære opgaver: ESL-lærere underviser ikke-engelsktalende som modersmål det engelske sprog. Online ESL-lærere hjælper ikke-modersmålstalere med at tale, læse, forstå og skrive på engelsk ved hjælp af videoteknologi. ESL-lærere forbereder også kursusmaterialer og lektioner, overvåger og sporer elevernes fremskridt og laver skræddersyede planer for elever, der har brug for specialiseret undervisning.

16. Freelance redaktør

National gennemsnitsløn: $25,37 i timen

Primære opgaver: Freelanceredaktører arbejder for et medie uden formel ansættelse. Typisk arbejder de på projekt-for-projekt basis, de gennemgår og retter unøjagtigheder fundet i skriftligt indhold. Freelanceredaktører kan også arbejde med forfattere for at forbedre deres indhold og skriveevner.

17. Redaktør

National gennemsnitsløn: $25,95 i timen

Primære opgaver: Redaktører koordinerer udgivelsescyklussen for forskellige platforme såsom aviser, bøger eller magasiner. De planlægger og reviderer skrevne artikler, vurderer historieideer, giver feedback til forfattere og sikrer, at alt publiceret indhold vækker læsernes interesse.

18. Forfatter

National gennemsnitsløn: $26,18 i timen

Primære pligter: Forfattere skaber skriftligt indhold til en publikation eller forretning. De vælger emner, der kan interessere deres læsere, udfører research, redigerer deres indhold og præsenterer deres udkast til deres kunder eller for deres redaktør for feedback.

19. Freelance designer

National gennemsnitsløn: $26,71 i timen

Primære opgaver: Freelance designere producerer visuelle designs på projekt-for-projekt basis. De udvikler design ved hjælp af billeder, grafik og typografi. Typisk begynder de med en grov skitse, som de præsenterer for deres kunder, arbejder på den og bruger designsoftware til at generere det endelige produkt.

20. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $27,14 i timen

Primære opgaver: Tekstforfattere skaber skriftligt indhold for at markedsføre og promovere en virksomhed og dens produkter og tjenester. De skriver overbevisende indhold for at få forbrugerne til at handle. For at skrive overbevisende kopi udfører tekstforfattere grundig research og arbejder sammen med teams som marketing- eller PR-teamet for at udvikle en række forskellige materialer. Tekstforfattere sikrer også, at deres kopi overholder virksomhedens stilretningslinjer og politikker.

Relateret: Lær om at være tekstforfatter

21. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $30,90 i timen

Primære opgaver: Webudviklere skaber og designer hjemmesider. De vedligeholder en hjemmesides tekniske evner, skaber og tester webapplikationer og arbejder sammen med grafiske designere. Webudvikler bruger også deres viden om programmeringssprog til at fejlfinde webstedsproblemer og overvåge webstedstrafik.

Relateret: Lær om at være webudvikler

Flere online job til universitetsstuderende

Her er flere onlinejobs for universitetsstuderende at overveje:

 • CV forfatter
 • Online underviser
 • Driver til delt kørsel
 • Søgemaskine evaluator
 • Online sælger
 • Produktanmelder

Tips til at forberede sig til et online job som universitetsstuderende

Inden du søger et onlinejob, er det vigtigt at gøre sig flere overvejelser. Det kan hjælpe dig med at træffe et klogere valg med hensyn til din fremtidige beskæftigelse. Brug disse tips til at hjælpe dig med at forberede dig til et onlinejob som universitetsstuderende:

Overvej din tidsplan

Inden du ansøger om et job, skal du overveje dit klasseskema. For eksempel, hvis du har mange timer i løbet af dagen, er det bedst at få et job, der giver dig mulighed for at arbejde om aftenen. Din tilgængelighed uden for skolen dikterer i det væsentlige din arbejdsplan. Heldigvis giver mange onlinejobs fleksibel planlægning.

Tænk på, hvor mange penge du har brug for eller ønsker

Uanset om du vil hjælpe med at betale dine studielån tilbage eller generelt har råd til mere, så overvej, hvor mange penge du ønsker eller skal tjene på dit onlinejob. Sæt et mål for din ugentlige indtjening, og overvej dit indtjeningspotentiale, før du ansøger. Husk, at visse onlinejobs betaler mere end andre.

Vurder dit arbejdsmiljø

Overvej, hvor du ville arbejde, hvis du havde et onlinejob. For eksempel, hvis du er på et kollegieværelse, så tænk på din internetforbindelse, dit teknologiske udstyr og din evne til at få arbejdet udført, hvis du har en værelseskammerat eller konstante distraktioner. Sørg for, at du har det arbejdsmiljø, du har brug for, inden du søger eller starter din online jobsøgning. Overvej at arbejde et roligt sted som et bibliotek eller en café.

Overvej dine færdigheder

Tænk på dine færdigheder, inden du søger et onlinejob. At vide, hvad du er god til, kan hjælpe dig med at indsnævre din jobsøgning og give dig en større chance for at få arbejde.

Jonathan Frederiksen
Jonathan Frederiksen At være ansat under college kan hjælpe dig med at forberede dig bedre til din fremtidige karriere. Heldigvis kan du finde mange universitetsjob til studerende online. At vide, hvilke job der passer bedst til en elevplan, kan hjælpe dig med at træffe en mere informeret beslutning. I denne artikel forklarer vi fordelene ved at få et onlinejob som universitetsstuderende og lister 27 jobs, som du kan forfølge som universitetsstuderende, der tjener over $15 i timen.