27 Job I Brandvæsenet: Med Løn Og Pligter

27 Job I Brandvæsenet: Med Løn Og Pligter

At arbejde for et brandvæsen kommer med et væld af fordele, hvilket gør det til en tiltalende karrieremulighed for mange enkeltpersoner. Du kan modtage en pension, store medicinske fordele, en rimelig løn, fleksibel planlægning, firmafordele og rabatter, 401(k) og professionel udviklingsbistand. De fleste stillinger har også en del i at sikre, at enkeltpersoner, grupper og bygninger er sikre mod brand og andre nødsituationer, selvom der også er administrative karrierer i brandvæsenet.

I denne artikel deler vi en liste over jobs, du kan overveje, hvis du vil arbejde i et brandvæsen, herunder nogle med landsgennemsnitsløn, så du kan have en realistisk forventning om, hvor meget du kan tjene i denne rolle.

Relateret: 45 brandmandsinterviewspørgsmål (med eksempelsvar)

10 stillinger indenfor brandvæsenet

Hvis du er interesseret i at arbejde inden for brandvæsenet, kan du udforske denne liste over karrierer, der kan være tilgængelige for dig, organiseret efter national gennemsnitsløn og med de primære opgaver for hver:

1. Emergency medicinsk tekniker (EMT)

National gennemsnitsløn: $37.273 om året

Primære opgaver: En EMT er ansvarlig for at reagere på nødopkald i samfundet. De yder basal patientpleje, herunder at tage vitals, indpakningssår, HLR, smertebehandling og andre interventioner baseret på deres ekspertiseniveau. Akutmedicinske teknikere vurderer også patienter for at bestemme deres behov og skal følge overholdelse af deres branche for at sikre, at de betjener patienter inden for deres evner.

2. Brandmandsingeniør

National gennemsnitsløn: $39.413 om året

Primære opgaver: En brandmandsingeniør vedligeholder brandbilerne og andre køretøjer i brandvæsenet. De sørger for, at køretøjerne fungerer optimalt, fylder benzintankene, renser køretøjerne og udfører regelmæssig vedligeholdelse og reparationer. Brandmandsingeniører kører også køretøjet til nødsituationer og har ofte til opgave at bære brandslukningsudstyr og pumpe vand på brandstedet.

3. Nødudsender

National gennemsnitsløn: $39.722 om året

Primære opgaver: En nødafsender er ansvarlig for at besvare opkald fra personer, der oplever en nødsituation, såsom en brand eller medicinske problemer. De indsamler information om nødsituationen, afgør, hvilke nødenheder der er nødvendige og deler de oplysninger, de har modtaget, med de relevante hold og enheder, så de er opmærksomme på situationen før ankomst og kan forberede sig derefter. Alarmcentralerne holder den, der ringer, informeret om det forventede ankomsttidspunkt for at få hjælp og forsøger at holde den, der ringer op, rolig og sikker, indtil personalet ankommer.

4. Paramediciner

National gennemsnitsløn: $41.209 om året

Primære opgaver: En paramediciner reagerer på nødopkald i marken. De evaluerer patienter for at bestemme den skade eller sygdom, de oplever, og den bedste måde at hjælpe med behandlingen. Paramedicinere skal muligvis transportere personer til hospitalet og udføre procedurer, såsom HLR, førstehjælp og sårpleje før og under transport.

Læs mere: Lær om at være paramediciner

5. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $42.928 om året

Primære opgaver: En administrativ assistent i brandvæsenet er ansvarlig for udførelsen af ​​kontoropgaver, normalt for brandchefen. De administrerer tidsplaner, vedligeholder optegnelser, udarbejder rapporter, som brandchefen kan anmode om, hjælper med at ansætte, udarbejder budget og kan også arrangere møder med PR-personale. Administrative assistenter tilbyder deres tjenester til andre medlemmer af brandvæsenet for at holde afdelingen kørende, når det er nødvendigt.

Læs mere: Lær om at være administrativ assistent

6. Brandmand

National gennemsnitsløn: $46.072 om året

Primære opgaver: En brandmand reagerer på brandstedet for at hjælpe med at slukke den og holde beboerne i sikkerhed. De arbejder sammen med andre førstehjælpere, såsom paramedicinere og politibetjente, for at handle hurtigt for at beskytte mennesker, strukturer og miljøet mod skade. Brandmænd bruger vandpumper og stiger og skal bære personlige værnemidler, mens de er på jobbet.

Læs mere: Lær om at være brandmand

7. Brandkaptajn

National gennemsnitsløn: $56.269 om året

Primære opgaver: En brandkaptajn er ansvarlig for at lede brandmændene på en brandstation. De uddanner nye brandmænd, uddelegerer ansvar, overvåger deres arbejde og kan vejlede praktikanter i en vis periode, træne dem i, hvordan de forbliver sikre på jobbet og udfører deres arbejde effektivt. En brandkaptajn kan også træne lokalsamfundet i, hvordan man forebygger brande.

8. Brandefterforsker

National gennemsnitsløn: $59.647 om året

Primære opgaver: En brandefterforsker eller brandinspektør er ansvarlig for at udføre undersøgelser af bygninger for at identificere eventuelle brandfarer og informere bygningsejere om potentielle problemer. De sørger også for, at bygningen, de inspicerer, følger alle lokale brandregler, tester brandudstyr, ser over evakueringsplanerne og giver afbrændingstilladelser til kontrollerede forbrændinger. Brandefterforskere besøger også brandsteder og indsamler beviser, som de senere analyserer for at fastslå brandens årsag. De dokumenterer disse beviser, udarbejder en hændelsesrapport og skal muligvis vidne i retten og andre retssager.

9. Brandmester

National gennemsnitsløn: $95.443 om året

Primære opgaver: En brandchef fører tilsyn med hele brandvæsenet, herunder personerne i rollen som brandmand, brandkaptajn, brandløjtnant og andre beredskabsstillinger. De bestemmer personalebehov og arbejder sammen med personale inden for menneskelige ressourcer for at ansætte nye kandidater, udføre vurderinger af brandmænd for at sikre, at de kan udføre deres opgaver korrekt, vedligeholde fortegnelser over personale og udvikle træningsprogrammer for personale. Brandchefer kan også skrive vagtplaner, håndtere konflikter mellem kolleger og sørge for, at brandstationen og alt udstyr fungerer godt og er rent.

18 yderligere brandvæsen stillinger

Der er yderligere job i brandvæsenet, der håndterer brande eller nødsituationer, og atter andre, der er på den administrative eller kontorside af afdelingen. Hvis du leder efter flere karrieremuligheder i brandvæsenet, så gennemgå disse potentielle stillinger:

 • Alarminstallatør
 • Assisterende brandchef
 • Bataljonschef
 • Chauffør
 • Arkivekspedient
 • Brandalarmmester
 • Brandkommissær
 • Operatører af brandudstyr
 • Brandmandselev
 • Brandløjtnant
 • Brandtekniker
 • Skovbrand specialist
 • Personale specialist
 • Marketingchef
 • PR-specialist
 • Pumpeoperatør
 • Receptionist
 • Frivillig brandmand

Karl Bentsen
Karl Bentsen At arbejde for et brandvæsen kommer med et væld af fordele, hvilket gør det til en tiltalende karrieremulighed for mange enkeltpersoner. Du kan modtage en pension, store medicinske fordele, en rimelig løn, fleksibel planlægning, firmafordele og rabatter, 401(k) og professionel udviklingsbistand. De fleste stillinger har også en del i at sikre, at enkeltpersoner, grupper og bygninger er sikre mod brand og andre nødsituationer, selvom der også er administrative karrierer i brandvæsenet.