26 Medicinske Karrierer, Du Kan Forfølge Med En Kandidatgrad

26 Medicinske Karrierer, Du Kan Forfølge Med En Kandidatgrad

Sundhedskarrierer giver typisk stabilitet og økonomisk sikkerhed. Mens du indsnævrer dine jobvalg, skal du overveje, hvordan uddannelse kan have betydning for dine fremtidige planer. At opnå en avanceret grad kan ofte give dig en professionel fordel og give dig et større indtjeningspotentiale. I denne artikel diskuterer vi fordelene ved at få en mastergrad inden for et medicinsk område og giver en liste over medicinske karrierer, du kan forfølge med en mastergrad.

Fordele ved at få en kandidatgrad inden for et medicinsk område

Hvis du er interesseret i at arbejde inden for det medicinske område, kan en avanceret grad give økonomiske og karrieremæssige fordele. De fleste lægefag tilbyder højere løn til medarbejdere med en kandidatgrad sammenlignet med medarbejdere uden en uddannelse eller dem med en bachelorgrad. Georgetown University rapporterer, at for nogle hovedfag kan en mastergrad give yderligere $12.000-32.000 i årsløn.

Derudover kan det at have en kandidatgrad føre til større ansvar og mere faglig avancement. Din grad kan give dig en højere grad af specialisering end dine jævnaldrende, hvilket giver dig mulighed for at finde stillinger, du nyder og udmærker dig i. På mange medicinske områder, såsom sygepleje, gør en kandidatgrad dig ofte berettiget til en ledelses- eller tilsynsrolle.

En kandidatgrad kan give disse fordele, mens den kræver mindre tid i skolen end en doktorgrad eller medicinsk grad. Mange medicinske karrierer på masterniveau giver dig mulighed for at udføre mange lignende funktioner som læge, herunder:

  • Direkte interaktion med patienter
  • At yde behandling
  • Rådgivning om medicinske spørgsmål
  • Analysere data og komme med anbefalinger

Medicinsk karriere med en kandidatgrad

Her er 25 sundhedskarrierer, der kræver en kandidatgrad:

1. Lokal sundhedsarbejder

National gennemsnitsløn: $17,17 i timen

Primære opgaver: Sundhedsarbejdere i lokalsamfundet er ansvarlige for at oplyse offentligheden om sund adfærd, aktuelle sygdomsudbrud og risikobegrænsende strategier. De kan hjælpe med offentlige oplysningskampagner og samfundsinitiativer, såsom rygestopprogrammer. Lokale sundhedsarbejdere kan arbejde for medicinalvirksomheder, forsikringsselskaber og offentlige sundhedsagenturer.

2. Sygeplejerskepædagog

National gennemsnitsløn: $19,29 i timen

Primære opgaver: Sygeplejerskeundervisere er ansvarlige for at træne og uddanne plejepersonale og plejepersonale på et hospital eller en anden sundhedsfacilitet. De kommunikerer bedste praksis og organisatoriske standarder for pleje gennem præsentationer og materialer. Sygeplejerske undervisere kan også gennemgå sygeplejerske og andre medarbejderes præstationer.

Læs mere: Lær om at være sygeplejerske

3. Ægteskabs- og familieterapeut

National gennemsnitsløn: $61.308 om året

Primære opgaver: Ægteskabs- og familieterapeuter arbejder med klienter for at identificere og adressere familieproblemer gennem strategier såsom udvikling af sunde mestringsevner, forbedring af kommunikation og brug af kognitive adfærdsteknikker. De har normalt en kandidatgrad i ægteskabs- og familieterapi.

4. Sundhedsadministrator

National gennemsnitsløn: $66.183 om året

Primære opgaver: Sundhedsadministratorer fører tilsyn med driften af ​​sundhedsfaciliteter, såsom hospitaler, klinikker, plejehjem og plejehjem. De administrerer budgetter, interviewer og ansætter medarbejdere og sikrer overholdelse af statslige og lokale regler. Sundhedsadministratorer arbejder med forskellige afdelinger, herunder vedligeholdelse, markedsføring og udbydere.

Læs mere: Lær om at være sundhedsadministrator

5. Psykisk sundhedsterapeut

National gennemsnitsløn: $33,35 i timen

Primære opgaver: Psykiatriske terapeuter er dygtige fagfolk, der har en kandidatgrad i mental sundhedsrådgivning. Mange stater kræver, at mentale sundhedsrådgivere bliver autoriseret af National Board for Certified Counselors. De arbejder med patienter for at identificere og behandle psykiske lidelser, såsom angst, depression og posttraumatisk stresslidelse.

6. Ortopæd og proteselæge

National gennemsnitsløn: $74.449 om året

Primære opgaver: Ortotister og proteser designer og producerer støttende og adaptivt udstyr til patienter. Dette kan omfatte kunstige lemmer, seler og andet medicinsk udstyr. De evaluerer regelmæssigt den korrekte pasform og funktion af disse enheder og foretager justeringer efter behov. Ortotister fokuserer på støttende apparater, såsom seler, og proteser fokuserer på lemmer.

7. Sygeplejerskevejleder

National gennemsnitsløn: $78.625 om året

Primære opgaver: Sygeplejeledere er ofte administratorer, der fører tilsyn med plejepersonalet. De kan interviewe og ansætte sygeplejersker, oprette arbejdsplaner, overvåge patient- og medarbejdertilfredshed og implementere sygeplejestandarder og -politikker, der overholder regeringsbestemmelser.

8. Sygeplejerskeforsker

National gennemsnitsløn: $80.260 om året

Primære opgaver: Sygeplejerskeforskere studerer behandlinger, medicin og protokoller for at hjælpe med at forbedre sundhedsresultater for patienter. De udfører forskningsundersøgelser, analyserer data og rapporterer deres resultater. Sygeplejerskeforskere kan arbejde med offentlige myndigheder, medicinalvirksomheder og andre forskningsorganisationer.

9. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $82.825 om året

Primære opgaver: Fysioterapeuter arbejder med patienter for at diagnosticere og behandle muskel- og skeletskader og tilstande. De laver behandlingsplaner, der inkorporerer træningsregimer, strækprotokoller og modaliteter såsom is, varme, elektrisk stimulation og massage.

Læs mere: Lær om at være fysioterapeut

10. Arbejdshygiejne

National gennemsnitsløn: $83.021 om året

Primære opgaver: Industrihygiejner sikrer, at arbejdspladser er sikre og beskyttet mod farlige materialer, herunder forurenende stoffer i vand, luft og jord. De tager miljøprøver fra steder og analyserer deres sammensætninger for at sikre overholdelse af statslige og føderale kvalitetsstandarder. industrihygiejne skal være certificeret af American Board of Industrial Hygiene.

11. Epidemiolog

National gennemsnitsløn: $83.168 om året

Primære opgaver: Epidemiologer studerer folkesundhed og sygdom på makroniveau og arbejder inden for områder som organisatorisk reaktion på sygdomsudbrud, sygdomsforebyggelse, risikobegrænsning og folkesundhedspolitik. De er uddannet i statistik og folkesundhed og arbejder ofte for statslige eller nationale sundhedsagenturer.

12. Biomedicinsk ingeniør

National gennemsnitsløn: $84.839 om året

Primære opgaver: Biomedicinske ingeniører designer udstyr, der bruges i en række forskellige sundhedsmiljøer, såsom kunstige lemmer og organer, kirurgiske værktøjer og udstyr og diagnostiske maskiner. De arbejder også med faciliteter og organisationer for at installere og vedligeholde dette udstyr.

13. Autoriseret sygeplejerske jordemoder

National gennemsnitsløn: $89.426 om året

Primære opgaver: Certificerede sygeplejerske jordemødre (CNM'er) yder prænatal og postnatal pleje til kvinder. De kan arbejde på hospitaler, klinikker eller private praksisser for at overvåge mor og barns udvikling gennem hele graviditeten og hjælpe med fødsel og fødsel. De skal opnå en kandidatgrad i sygepleje og certificering gennem American Midwifery Certification Board.

14. Tale-sprog-patolog

National gennemsnitsløn: $89.946 om året

Primære opgaver: Talepatologer arbejder med patienter for at diagnosticere og behandle kommunikations- og synkeforstyrrelser. De kan arbejde med en bred vifte af patienter på skoler, sundhedsfaciliteter og ambulante terapiklinikker for at hjælpe med at forbedre tale- og synkemekanismer og skabe kommunikationsstrategier.

Læs mere: Lær om at være talepatolog

15. Juridisk sygeplejerskekonsulent

National gennemsnitsløn: $91.326 om året

Primære opgaver: Juridiske sygeplejerskekonsulenter er specialiserede sygeplejersker, der rådgiver og afgiver vidnesbyrd inden for det juridiske område. Deres ekspertvejledning kan bruges til at bestemme alvoren og arten af ​​skader og sygdomme og diskutere mulige medicinske scenarier i forbindelse med retssager.

Læs mere: Lær om at være juridisk sygeplejerskekonsulent

16. Sundhedschef

National gennemsnitsløn: $92.352 om året

Primære opgaver: Sundhedsledere er ansvarlige for de administrative opgaver på sundhedsfaciliteter og klinikker. De kan føre tilsyn med fakturering, patientjournaler, front office personale og budgettering. Sundhedsledere kan have en kandidatgrad inden for områder som folkesundhed eller virksomhedsadministration.

17. Ergoterapeut

National gennemsnitsløn: $44,97 i timen

Primære opgaver: Ergoterapeuter arbejder med patienter for at hjælpe dem med at genvinde og vedligeholde funktionelle evner. De laver trænings- og behandlingsplaner designet til at maksimere patienternes evner til at udføre hverdagens opgaver. Dette kan omfatte styrkeøvelser, udstrækning, inkorporering af modifikationer og træning i at bruge adaptivt udstyr.

Læs mere: Lær om at være ergoterapeut

18. Klinisk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $96.179 om året

Primære opgaver: Kliniske sygeplejersker er ansvarlige for at føre tilsyn med den kliniske sygeplejepraksis og protokoller på hospitaler, faciliteter og klinikker. De sikrer kvaliteten af ​​patientbehandling og patienttilfredshed ved at overvåge compliance og sundhedsresultater. Kliniske sygeplejerskespecialister skal holde sig opdateret om kliniske sygeplejestandarder og implementere denne praksis i deres faciliteter.

19. Kardiovaskulær perfusionist

National gennemsnitsløn: $104.736 om året

Primære opgaver: En kardiovaskulær perfusionist er ansvarlig for de maskiner, der betjener hjertet og lungerne, mens en patient gennemgår en hjerteoperation. De overvåger patienternes iltning, hjertefrekvens og andre målinger for at sikre patientens sundhed og sikkerhed under hele proceduren. Kardiovaskulære perfusionister skal være certificeret af American Board of Cardiovascular Perfusion.

Læs mere: Lær om at være perfusionist

20. Lægepolitisk leder

National gennemsnitsløn: $105.135 om året

Primære pligter: Medicinske politikchefer er ansvarlige for politikker og procedurer i medicinske organisationer. Dette inkluderer ofte overvågning af fakturering og refusioner og overholdelse af statslige og føderale regler for at reducere omkostningerne og opretholde en høj procentdel af refusioner fra forsikringer og patienter.

21. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $106.123 om året

Primære opgaver: Lægeassistenter udfører mange af en læges opgaver, diagnosticering af sygdomme og sygdomme, behandling af skader og sygdom samt ordinering af medicin. De arbejder på hospitaler, privat praksis og andre sundhedsfaciliteter og kan specialisere sig i discipliner som onkologi, kardiologi, pædiatri og ortopædi.

Læs mere: Lær om at være lægeassistent

22. Klinisk forsøgsleder

National gennemsnitsløn: $106.579 om året

Primære opgaver: Ledere af kliniske forsøg fører tilsyn med de processer og organisatoriske systemer, der er involveret i at køre kliniske forsøg. De hjælper med at dokumentere resultater, analysere data og sikre overholdelse af studieretningslinjer.

23. Praktiserende sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $116.536 om året

Primære opgaver: Sygeplejersker diagnosticerer og behandler patienter i en række forskellige plejemiljøer, herunder private praksisser, specialklinikker, hospitaler og langtidsplejefaciliteter. De har ofte mindst en kandidatgrad i sygepleje, og nogle praktiserende læger har en doktorgrad i sygepleje.

Læs mere: Lær om at være sygeplejerske

24. Oversygeplejerske

National gennemsnitsløn: $124.470 om året

Primære opgaver: Ledende sygeplejersker arbejder med hospitals- og facilitetsledelse på øverste niveau for at føre tilsyn med sygeplejepolitikker og -procedurer. De hjælper med at overvåge kvaliteten af ​​patientbehandling, overholdelse af lovgivning og medarbejdertilfredshed. Chief sygeplejersker kan også rådgive ledelsen om patientpleje og personaleudviklingsstrategier.

25. Biostatistiker

National gennemsnitsløn: $142.090 om året

Primære opgaver: Biostatistikere arbejder sammen med organisationer, der udfører kliniske forsøg og anden medicinsk forskning for at kompilere og analysere data. De indsamler også prøver, skriver forskningsrapporter og udvikler forskningsmetoder. Biostatistikere har typisk en avanceret grad i statistik, matematik eller biostatistik.

Læs mere: Lær om at være biostatistiker

26. Autoriseret anæstesiplejerske

National gennemsnitsløn: $154.750 om året

Primære opgaver: Certificerede autoriseret anæstesiplejerske (CRNA) har en kandidatgrad i sygepleje. De er ansvarlige for at evaluere patienter før og overvåge patienter under procedurer, der kræver anæstesi. CRNA'er arbejder sammen med anæstesiologer for at bestemme den passende mængde og leveringsmetode for anæstesi.

Læs mere: Lær om at være anæstesiplejerske

Vanessa Lange
Vanessa Lange Sundhedskarrierer giver typisk stabilitet og økonomisk sikkerhed. Mens du indsnævrer dine jobvalg, skal du overveje, hvordan uddannelse kan have betydning for dine fremtidige planer. At opnå en avanceret grad kan ofte give dig en professionel fordel og give dig et større indtjeningspotentiale. I denne artikel diskuterer vi fordelene ved at få en mastergrad inden for et medicinsk område og giver en liste over medicinske karrierer, du kan forfølge med en mastergrad.