26 Job, Der Betaler Over $120.000 Om året

26 Job, Der Betaler Over $120.000 Om året

Hvis du leder efter et nyt job, er en af ​​dine primære overvejelser sandsynligvis indtjeningspotentialet for rollen. Hvis dit mål er at have en karriere, hvor du har potentialet til at tjene over $120.000 om året, er der faktisk mange forskellige karriereveje til overvejelse. Gennemgang af følgende liste over 26 job, der har et årligt indtjeningspotentiale på $120.000, kan hjælpe dig med at fokusere på en vej, der passer bedst til dine interesser.

Jobs, der betaler over $120.000 om året

Her er en liste over 26 forskellige job, som du måske vil overveje, og som betaler over $120.000 om året. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures Salaries, klik på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. Skattechef

National gennemsnitsløn: $121.195 om året

Primære opgaver: Skattechefer er ansvarlige for at indberette skatter, føre tilsyn med regnskabspersonalet i en virksomhed og sikre, at virksomheden er i overensstemmelse med reglerne. Nogle af deres primære opgaver omfatter styring af skatteplanlægningsprogrammer og gennemgang af komplekse selvangivelser.

2. Senior Java-udvikler

National gennemsnitsløn: $121.895 om året

Primære opgaver: En senior Java-udvikler er en IT-professionel, der er ansvarlig for at udvikle brugergrænseflader til internetapplikationer. Nogle af deres primære opgaver inkluderer at skrive veldesignet, effektiv kode, gennemgå, teste og fejlfinde kode og designe databasearkitektur.

3. Data scientist

National gennemsnitsløn: $122.684 om året

Primære opgaver: En dataforsker er en person, der behandler, modellerer, analyserer og drager konklusioner ud fra data for at besvare komplekse spørgsmål. Nogle af deres primære ansvarsområder inkluderer at analysere store mængder information for at identificere mønstre og tendenser, opbygge modeller til at adressere forretningsprogrammer og foreslå løsninger på forretningsmæssige udfordringer.

Læs mere: Lær om at være dataforsker

4. Salgsdirektør

National gennemsnitsløn: $123.523 om året

Primære opgaver: En salgsdirektør er en sælger, der er ansvarlig for at lede alle salgschefer og salgsaktiviteter i en organisation. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter at udvikle og udføre en strategisk plan for at udvide en kundebase og nå salgsmål og opbygge og vedligeholde kunderelationer.

Læs mere: Lær om at være salgsdirektør

5. Strategichef

National gennemsnitsløn: $127.137 om året

Primære opgaver: En strategichef er en forretningsprofessionel, der arbejder med ledelsesteams og ledere for at bestemme og implementere operationelle strategier. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter at gennemgå organisationer og bestemme deres styrker, svagheder og muligheder. De giver også anbefalinger for at hjælpe en virksomhed med at nå sine langsigtede mål.

6. Kvalitetsdirektør

National gennemsnitsløn: $127.320 om året

Primære opgaver: En kvalitetsdirektør, også kendt som en kvalitetssikringsdirektør, er ansvarlig for at planlægge, udvikle og lede kvalitetssikringsinitiativer og -programmer. Nogle af deres primære opgaver omfatter at overvåge og evaluere kvalitetsafdelingens præstationer og overvåge deres aktiviteter for at sikre, at de forbliver i overensstemmelse med de centrale kvalitetsforanstaltninger.

7. Regnskabsdirektør

National gennemsnitsløn: $132.761 om året

Primære opgaver: En regnskabsdirektør er en finansiel professionel, der er ansvarlig for at vedligeholde hovedbøgerne og den foreløbige udarbejdelse af regnskaber. Nogle af deres primære opgaver inkluderer at analysere en virksomheds økonomi vedrørende budgetter, overskud, omkostninger og tendenser og styre alle aspekter af en organisations regnskabsmæssige operationer.

8. Senior softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $133.241 om året

Primære opgaver: En senior softwareingeniør er en it-professionel, der oversætter forretningskrav og udvikler softwarearkitektur og design. Nogle af deres primære ansvarsområder inkluderer at studere informationsbehovene for virksomheden og undersøge problemområder.

9. Dataarkitekt

National gennemsnitsløn: $133.597 om året

Primære opgaver: En dataarkitekt er en it-professionel, der hjælper virksomheder med at administrere, opbevare og sikre deres data. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter udvikling af databaseløsninger for sikkert at opbevare følsomme virksomhedsdata og analysere kravene til nye applikationer og software. De er også ansvarlige for at migrere data til nye softwareløsninger.

Læs mere: Lær om at være dataarkitekt

10. Senior porteføljeforvalter

National gennemsnitsløn: $136.701 om året

Primære opgaver: En senior porteføljeforvalter er en finansprofessionel, der udfører forskning og investerer penge i investeringsforeninger, obligationer, aktier og andre finansielle instrumenter for kunder. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter overvågning af lån, analyse af ændringer i et projekt for låntager, implementering af risikobegrænsende strategier og proaktiv identificering af eventuelle problemer.

11. Softwarearkitekt

National gennemsnitsløn: $137.074 om året

Primære opgaver: En softwarearkitekt er en softwareudviklingsprofessionel, der designer og udfører softwareløsninger med et team af ingeniører. Nogle af deres primære ansvarsområder inkluderer at samarbejde med forskellige interessenter for at forstå softwarekrav, fejlfinding og løsning af problemer og test af det endelige produkt for at sikre, at det opfylder kravene og er fuldt funktionelt.

Læs mere: Lær om at være softwarearkitekt

12. Senior designchef

National gennemsnitsløn: $138.792 om året

Primære opgaver: En senior design manager er en professionel, der styrer alle de processer, der er relateret til produktionen af ​​et sæt tegninger, som en bygning er bygget ud fra. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter styring af designprocessen og sikre, at den overholder kodekser for praksis, sikre, at den holder trit med projektets tidslinjer og rådgive kunden om bygningsdesignkrav.

13. Vicepræsident for kommunikation

National gennemsnitsløn: $147.324 om året

Primære opgaver: Vicepræsidenten for kommunikation er ansvarlig for at udvikle og implementere PR-aktiviteter. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter at udvikle og levere en kommunikationsplan og føre tilsyn med dens udførelse. De er også ansvarlige for at fungere som ambassadør for organisationen.

14. Ingeniørdirektør

National gennemsnitsløn: $147.337 om året

Primære opgaver: En ingeniørdirektør er en professionel, der leder en virksomheds ingeniørafdeling. Deres primære ansvar omfatter at tilbyde teknisk vejledning til en virksomheds øverste ledelse og ingeniørteams og udvikle mål og strategier til at understøtte en virksomheds mål.

15. Software engineering manager

National gennemsnitsløn: $153.832 om året

Primære opgaver: En softwareingeniørchef er en it-professionel, der fører tilsyn med design og udvikling af softwareapplikationer. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter ledelse af softwareingeniørpersonale, overvåge deres daglige ansvar og sikre, at afdelingens mål nås.

Læs mere: Lær om at være softwareingeniør

16. Vicedirektør for salg

National gennemsnitsløn: $164.331 om året

Primære opgaver: En vicepræsident for salg er en topchef, der er ansvarlig for at lede et salgsteam og opfylde eller overgå omsætningsmål. Nogle af deres primære opgaver omfatter udvikling af en strategi for salg, styring af et budget for salgsafdelingen, overvågning af salgsteamets aktiviteter og tæt samarbejde med marketingafdelingen for at tilpasse salgsaktiviteterne til virksomhedens marketingindsats.

17. Næstformand for forretningsudvikling

National gennemsnitsløn: $166.452 om året

Primære opgaver: En vicepræsident for forretningsudvikling er en leder, der er ansvarlig for at udvikle nye forretningspartnerskaber og identificere potentielle nye indtægtskilder. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter at identificere og undersøge potentielle aftaler og muligheder, etablere og lukke partnerskabsaftaler og arbejde tæt sammen med salg og marketing om nøgleinitiativer.

18. Obstetrik og gynækologisk læge

National gennemsnitsløn: $174.680 om året

Primære opgaver: En obstetrik og gynækologisk læge, eller en OB-GYN, er en læge, der har specialiseret sig i kvindelig reproduktiv sundhed og graviditet. Nogle af deres primære ansvar omfatter at udføre en række forskellige tests, udføre rutineundersøgelser og overvåge og behandle vordende mødre.

Læs mere: Lær om at være en OB-GYN

19. Vicepræsident for marketing

National gennemsnitsløn: $174.871 om året

Primære opgaver: En vicepræsident for marketing er en leder, der er ansvarlig for at lede marketingteamet. Nogle af deres primære opgaver inkluderer at samarbejde med markedsforskere for at indsamle information om kunder, brainstorme go-to-market strategier med produktledelsesteamet, studere data relateret til marketingkampagner og samarbejde med vicepræsidenten for salg.

20. Seniordirektør for produktledelse

National gennemsnitsløn: $188.479 om året

Primære opgaver: En senior direktør for produktledelse er ansvarlig for at overvåge hele produktets livscyklus. Deres primære opgaver omfatter at vejlede andre produktledere og samtidig koordinere med andre teams inden for marketing, salg og teknik. De er også ansvarlige for at analysere og rapportere produktdata til lanceringer.

21. Seniordirektør for økonomi

National gennemsnitsløn: $194.161 om året

Primære opgaver: En senior økonomidirektør er en finansprofessionel, der er ansvarlig for at lede en organisations økonomiske planlægning. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter at lede og koordinere etableringen af ​​budgetprogrammer, gennemgå og anbefale investeringspolitikker og udarbejde finansielle rapporter.

22. Neurolog

National gennemsnitsløn: $199.147 om året

Primære opgaver: En neurolog er en læge, der behandler sygdomme med perifere nerver, hjerne, rygmarv og muskler. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter diagnosticering af komplekse medicinske problemer, bestilling af neurologiske tests og fortolkning af resultaterne, overvågning af bivirkninger af behandling og medicin og samarbejde med andre læger om at behandle patienter.

Læs mere: Lær om at være neurolog

23. Seniordirektør for forretningsudvikling

National gennemsnitsløn: $222.121 om året

Primære opgaver: En senior direktør for forretningsudvikling er en professionel, der leder forretningsudviklingsaktiviteter og refererer direkte til en virksomheds administrerende direktør. Nogle af deres primære ansvarsområder inkluderer at deltage som et kernemedlem i en organisations seniorledelsesteam, planlægge, identificere og afgive bud og kommunikere om alle forretningsudviklingsmuligheder.

24. Læge

National gennemsnitsløn: $235.102 om året

Primære opgaver: Læger er læger, der er ansvarlige for at behandle skader og sygdomme hos patienter. Mens der er en bred vifte af specialer inden for medicinområdet, omfatter nogle af lægernes primære ansvar at undersøge patienter, ordinere medicin og udføre og fortolke tests. Mange læger yder også forebyggende sundhedspleje, såsom at tilbyde vejledning om hygiejne og kost.

Læs mere: Lær om at være læge

25. Onkolog

National gennemsnitsløn: $263.995 om året

Primære opgaver: En onkolog er en læge, der har specialiseret sig i at behandle patienter, der er blevet diagnosticeret med kræft. Nogle af deres primære opgaver omfatter at forklare patientens diagnose og deres kræftstadie, diskutere behandlingsmuligheder og hjælpe patienten med at håndtere bivirkninger fra kræftbehandlingen.

Læs mere: Lær om at være onkolog

26. Kardiolog

National gennemsnitsløn: $331.406 om året

Primære opgaver: En kardiolog er en læge, der har specialiseret sig i at behandle patienter, der har defekter eller sygdomme i hjerte og blodkar. Nogle af deres primære opgaver omfatter at diagnosticere og behandle sygdomme eller lidelser i det kardiovaskulære system, udvikle en sygdomshåndteringsplan, udføre tidlige detektionsscreeninger, ordinere medicin og koordinere henvisninger efter behov.

Magnus Fabricius
Magnus Fabricius Hvis du leder efter et nyt job, er en af dine primære overvejelser sandsynligvis indtjeningspotentialet for rollen. Hvis dit mål er at have en karriere, hvor du har potentialet til at tjene over $120.000 om året, er der faktisk mange forskellige karriereveje til overvejelse. Gennemgang af følgende liste over 26 job, der har et årligt indtjeningspotentiale på $120.000, kan hjælpe dig med at fokusere på en vej, der passer bedst til dine interesser.