26 Job, Der Betaler Mere End $100.000 Med En Bachelorgrad

26 Job, Der Betaler Mere End $100.000 Med En Bachelorgrad

Selvom du kan finde en masse karrieresucces uden en grad fra et kollegium eller universitet, kan det at tjene din bachelorgrad give dig yderligere karrieremuligheder. Mange virksomheder kræver et minimum af en bachelorgrad for deres roller på grund af de færdigheder, som de fleste gradholdere lærer, mens de går i skole. At have en bachelorgrad kan ikke kun lokke en ansættelseschef til at overveje dig til en ledig stilling, men kan også give dig muligheden for at tjene en indkomst, du vil være tilfreds med.

I denne artikel giver vi en liste over job, du kan overveje, hvis du er interesseret i at tjene eller allerede har en bachelorgrad og ønsker at tjene mere end $100.000 om året.

26 lukrative karrierer for bachelorer

Hvis du har en bachelorgrad, har du sandsynligvis mange karrieremuligheder til rådighed for dig, afhængigt af dine interesser, erfaringer og den specifikke grad, du har. Nogle af disse muligheder giver dig også muligheden for at tjene mere end $100.000 om året. Her er nogle job, der kræver en bachelorgrad, men som kan introducere dig til en betydelig årsløn:

1. IT-projektleder

National gennemsnitsløn: $101.013 om året

Primære opgaver: En IT-projektleder er ansvarlig for planlægning og styring af informationsteknologiprojekter for en organisation. De fastlægger deadlines, holder projektets interessenter opdateret, koordinerer arbejdet mellem medarbejderne og overholder et projektbudget. IT-projektledere samler også ressourcer og leverancer og mødes med kunderne eller slutbrugerne for at forstå deres behov.

Læs mere: Lær om at være IT-projektleder

2. Produktchef

National gennemsnitsløn: $101.731 om året

Primære opgaver: En produktchef styrer processen med at identificere forretnings- og kundebehov og planlægge, hvordan specifikke produkter skal introduceres på markedet. De kan håndtere nogle aspekter af marketing, markedsundersøgelser, produktopfyldelse og produktvision. Produktledere laver også strategiske planer, der hjælper virksomheden med at nå deres mål.

Læs mere: Lær om at være produktchef

3. Udviklingsdirektør

National gennemsnitsløn: $101.820 om året

Primære opgaver: En udviklingsdirektør opretter og implementerer strategier for at øge bidragene til deres organisation, hvilket kan omfatte tilskudspenge eller donationer. De etablerer en fundraising-proces, planlægger arrangementer og vedligeholder forholdet mellem organisationen og de enkeltpersoner og virksomheder, der bidrager økonomisk.

Læs mere: Lær om at være udviklingsdirektør

4. Pålidelighedsingeniør

National gennemsnitsløn: $101.958 om året

Primære opgaver: En pålidelighedsingeniør er ansvarlig for at overvåge aktuelle processer og procedurer, identificere problemer og tilbyde løsninger til forbedringer. De har et slutmål om at sikre, at produktet eller tjenesten lever op til forventninger og leveringsdatoer. Pålidelighedsingeniører identificerer også, hvad der kan fejle i et produkts livscyklus og udvikler måder til at forhindre problemer.

5. Luftfartsingeniør

National gennemsnitsløn: $102.533 om året

Primære opgaver: En luftfartsingeniør designer fly og deres relaterede systemer. De kan overvåge produktionsprocessen, sikre byggematerialer og producere flymodifikationer.

Læs mere: Lær om at være luftfartsingeniør

6. Ingeniør

National gennemsnitsløn: $102.595 om året

Primære opgaver: En ingeniør bruger naturvidenskab og matematik til at udvikle løsninger på problemer i den virkelige verden. De kan specialisere sig i en bestemt form for teknik, der passer til deres behov, fra industriel til nuklear.

7. Insight manager

National gennemsnitsløn: $107.115 om året

Primære opgaver: En insight manager søger at forstå, hvordan virksomheder bedre kan forbinde sig med deres målgruppe. De kan indsamle data, gennemføre undersøgelser, organisere fokusgrupper eller udvikle en anden strategi for at få indsigt i, hvorfor en forbruger er interesseret i et produkt eller en service, og hvordan en virksomhed kan levere det. Insight-ledere bruger deres data til at hjælpe virksomhedsledere med at træffe informerede og strategiske forretningsbeslutninger.

8. Revisionsleder

National gennemsnitsløn: $107.924 om året

Primære opgaver: En revisionschef er ansvarlig for at udføre revisioner og hjælpe med at udvikle nye procedurer eller redigere nuværende baseret på resultaterne af revisionen. De skriver rapporter for at kommunikere revisionsresultater, mødes med virksomhedens interessenter for at dele deres forståelse af en virksomheds drift og finde på måder at forbedre enhver proces, der i øjeblikket ikke opfylder forretningsmålene.

9. Salgsingeniør

National gennemsnitsløn: $108.085 om året

Primære opgaver: En salgsingeniør sælger tekniske produkter og services til virksomheder. De får forståelse for et produkts forskellige dele, og hvordan de fungerer sammen, og leverer derefter præsentationer eller går gennem andre måder for at dele produktets funktioner og fordele med virksomheder, der er en del af målmarkedet. Salgsingeniører kan også hjælpe kunder med at fejlfinde problemer med produkter, undersøge nye produkter, de kan drage fordel af, og gennemføre kurser i, hvordan de bruger deres produkt på arbejdspladsen.

Læs mere: Lær om at være salgsingeniør

10. Frontend udvikler

National gennemsnitsløn: $108.857 om året

Primære opgaver: En frontend-udvikler er ansvarlig for at skabe eller forbedre en slutbrugers hjemmesideoplevelse. De skriver kode og arbejder med back-end webudviklere for at sikre, at en hjemmeside er optimeret og nem at bruge. Frontend-udviklere etablerer også en hjemmesides menu, beslutter sig for visuelle effekter og inkorporerer andre elementer, der vil opfylde virksomhedens mål om at levere en effektiv hjemmeside til sit publikum.

Læs mere: Lær om at være frontend-udvikler

11. Kompensationschef

National gennemsnitsløn: $109.085 om året

Primære opgaver: En kompensationschef opretter lønstrukturen for en organisation. De undersøger markedstendenser for forskellige jobtitler, fastlægger den årlige løn for hver stilling, organisationen ansætter til og opretter præstationsplaner for medarbejderne. Kompensationsledere kan også skrive kompensationspolitikker og oprette kompensationsprogrammer.

12. Økonom

National gennemsnitsløn: $110.405 om året

Primære opgaver: En økonom er ansvarlig for at indsamle data og analysere dem for bedre at forstå og give løsninger på økonomiske problemer. De forsker også i tendenser, dirigerer undersøgelser, opretter forskningsrapporter og rådgiver virksomheder om de bedste løsninger på ethvert nuværende eller potentielt økonomisk problem, de måtte stå over for.

13. Arkitekt

National gennemsnitsløn: $110.666 om året

Primære opgaver: En arkitekt designer bygninger, såsom kontorkomplekser, skoler og individuelle boliger, og kan have en rolle i at føre tilsyn med dele af byggeprocessen. De designer æstetikken i en bygning, men skaber også designs, der er strukturelt forsvarlige og følger generelle designprincipper. Arkitekter besøger arbejdspladser, skriver kontrakter og skal muligvis sikre byggematerialer.

Læs mere: Lær om at være arkitekt

14. Økonomiplanlægnings- og analyseansvarlig

National gennemsnitsløn: $114.962 om året

Primære opgaver: En finansiel planlægnings- og analysechef er ansvarlig for prognoser for virksomhedens økonomi. De analyserer den nuværende økonomi, leder efter tendenser i en virksomheds økonomiske historie og giver forslag til interessenter for at forbedre virksomhedens økonomiske sundhed. Økonomiske planlægnings- og analyseledere leverer også finansielle data til ledende ledere for at hjælpe dem med at træffe strategiske forretningsbeslutninger.

15. Aktuar

National gennemsnitsløn: $114.965 om året

Primære opgaver: En aktuar vurderer de finansielle omkostninger ved visse risici. De undersøger og gennemgår politikker, som dem for sundhedspleje og pensioner, og afgør, om politikkerne er økonomisk sunde forretningsbeslutninger, eller om der er nogen risici ved at etablere disse politikker. Aktuarer kan også udføre andre økonomiske analyser for at identificere og levere løsninger på almindelige forretningsproblemer.

Læs mere: Lær om at være aktuar

16. Chief Operating Officer (COO)

National gennemsnitsløn: $117.831 om året

Primære opgaver: En driftschef er ansvarlig for at føre tilsyn med de daglige administrative og operationelle aspekter af en virksomhed. De kan udvikle politikker, styre organisationens interne anliggender, implementere nye virksomhedsinitiativer og støtte den administrerende direktør (CEO) i deres arbejde.

Læs mere: Lær om at være COO (Chief Operating Officer)

17. Risikomanager

National gennemsnitsløn: $118.222 om året

Primære opgaver: En risikomanager undersøger og identificerer risici for en virksomhed og hjælper interessenter med at udvikle planer for at eliminere eller håndtere disse risici effektivt. De sikrer, at en virksomhed overholder alle regler, de skal følge, og hjælper med at skabe planer for at opretholde organisationens omdømme for investorer og kunder.

18. Salgsdirektør

National gennemsnitsløn: $121.694 om året

Primære opgaver: En salgsdirektør er ansvarlig for at føre tilsyn med salgsaktiviteterne i en virksomhed. De ansætter og fastholder salgspersonale, udarbejder salgsrapporter, etablerer salgskvoter og laver salgspræsentationer for andre medlemmer af den øverste ledelse og virksomhedens ledere. Salgsdirektører kan også hjælpe en organisation med at udvikle og lancere nye tilbud.

Læs mere: Lær om at være salgsdirektør

19. Dataforsker

National gennemsnitsløn: $122.242 om året

Primære opgaver: En dataforsker indhenter og analyserer data, så de kan hjælpe organisationer med at træffe informerede forretningsbeslutninger. De udvikler også dataekstrapolationssystemer, producerer rapporter og bruger deres data til at forstå mere om virksomheden og dens forbrugere.

Læs mere: Lær om at være dataforsker

20. Netværksarkitekt

National gennemsnitsløn: $122.472 om året

Primære opgaver: En netværksarkitekt er ansvarlig for at bygge netværkssystemer til organisationer. De designer kommunikationsnetværk som LAN'er og intranet, afhængigt af virksomhedens behov. Netværksarkitekter opdaterer også eksisterende systemer, forsker i nye teknologier, arbejder med informationssikkerhed for at sikre, at det nye system er sikkert at bruge og beslutter, hvilke hjælpesystemer der er nødvendige.

21. Strategichef

National gennemsnitsløn: $126.860 om året

Primære opgaver: En strategichef bruger en virksomheds mål til at udvikle strategiske planer for at nå disse mål. De undersøger forskellige metoder og tendenser for at se, hvilke der er værd at implementere for at hjælpe virksomheden med at få succes, og arbejder tæt sammen med medlemmer af den udøvende ledelse for at skabe handlingsplaner. Strategiledere kan danne teams og gennemføre gennemgange af forskellige dele af virksomheden for at sikre, at de strategier, de har implementeret, viser effektivitet.

22. Registreret sygeplejerske - ICU

National gennemsnitsløn: $129.598 om året

Primære opgaver: En ICU-registreret sygeplejerske er ansvarlig for at tage sig af deres patientpopulation på intensivafdelingen. De udfører traditionelle sygeplejeopgaver ved at administrere medicin, tage vitale patienter, hjælpe med at udvikle behandlingsplaner og kommunikere med læger og andre medlemmer af en patients sundhedsteam for at dele opdateringer eller begivenheder, der opstod under deres vagt. ICU-sygeplejersker kan også have behov for at betjene specialudstyr og udføre livsopretholdende foranstaltninger for at tage sig af deres patient.

Læs mere: Lær om at være en registreret sygeplejerske (RN)

23. Økonomidirektør (CFO)

National gennemsnitsløn: $134.092 om året

Primære opgaver: En økonomichef administrerer økonomien i en organisation. De administrerer alle finansielle aktiviteter, udvikler og overvåger budgetter i alle afdelinger, forudsiger finansielle behov og debiteringer og kan endda være en del af forhandlingsprocesser med andre virksomheder og leverandører. Chief financial officers arbejder også med at sikre finansiering, investere virksomhedens midler og danne finansielle strategier for at hjælpe virksomheden med at lykkes.

Læs mere: Lær om at være CFO (Chief Financial Officer)

24. Softwarearkitekt

National gennemsnitsløn: $137.014 om året

Primære opgaver: En softwarearkitekt er ansvarlig for softwareudvikling og -forbedring på højt niveau. De kan skabe og vedligeholde tekniske standarder for virksomhedsdækkende applikationer og anden software, researche og implementere programmer og værktøjer i organisationen og uddanne andre softwareudviklere. Softwarearkitekter træffer også designvalg, skriver kode, vælger platforme og leverer brugsrapporter til interessenter.

Læs mere: Lær om at være softwarearkitekt

25. Software engineering manager

National gennemsnitsløn: $154.513 om året

Primære opgaver: En softwareingeniør leder overvåger processen med at designe og skabe softwareapplikationer. De sørger for, at andre softwareudviklere og ingeniører følger design- og kodningsstandarder, protokoller og eventuelle tekniske specifikationer.

26. Vicepræsident for marketing

National gennemsnitsløn: $175.473 om året

Primære opgaver: En vicepræsident for marketing er ansvarlig for en organisations marketingindsats. De udvikler overordnede marketingstrategier, administrerer marketingchefer og deres team, konceptualiserer store marketingkampagner, der stemmer overens med en organisations mål og udvikler, vedligeholder og reviderer marketingafdelingens budget. En vicepræsident for marketing opretter også rapporter og gennemgår dem med den administrerende direktør for at kommunikere investeringsafkastet af forskellige marketingindsatser.

Torben Storgaard
Torben Storgaard Selvom du kan finde en masse karrieresucces uden en grad fra et kollegium eller universitet, kan det at tjene din bachelorgrad give dig yderligere karrieremuligheder. Mange virksomheder kræver et minimum af en bachelorgrad for deres roller på grund af de færdigheder, som de fleste gradholdere lærer, mens de går i skole. At have en bachelorgrad kan ikke kun lokke en ansættelseschef til at overveje dig til en ledig stilling, men kan også give dig muligheden for at tjene en indkomst, du vil være tilfreds med.