26 Hjemmejob At Overveje I Dag

26 Hjemmejob At Overveje I Dag

Hvis du ønsker at tjene ekstra indkomst fra dit eget hjems komfort, er der flere hjemmejob, du kan overveje. Fra en e-handelspersonlig shopper til en børnepasningsudbyder giver flere stillinger mulighed for at tjene penge, mens du arbejder hjemme og efter din tidsplan. I denne artikel undersøger vi, hvad et hjemmejob er, og 26 af de bedste sidejob, du kan passe ind i din travle tidsplan.

Hvad er et hjemmejob?

Et hjemmejob er en deltidsstilling, du kan udføre derhjemme eller i nærheden af ​​dit hjem. De fleste sidejob er fleksible, hvilket betyder, at du kan udføre dem i din fritid eller efter behov for at tjene ekstra indkomst. Du kan arbejde med en række forskellige sidejob, såsom at arbejde som dyrepasser og en online kundeservicerepræsentant, eller du kan vælge et job at fokusere din indsats på. Når du beslutter dig for den bedste sidekoncert, skal du overveje dine nuværende færdigheder og evner, samt hvad du ville nyde at lave.

26 sidejob, du kan udføre hjemmefra

Følgende er flere hjemmejob, du skal overveje, hvis du vil tjene en ekstra indkomst ved at arbejde hjemme:

1. Online kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $9,33 i timen

Primære opgaver: Online kundeservicerepræsentanter yder virtuel support til kunder ved at løse deres spørgsmål, bekymringer og klager. De giver også kunderne information om tjenester og produkter, hjælper med at afgive ordrer og behandle returneringer eller ombytninger. Andre opgaver omfatter at kommunikere med kunder gennem forskellige online kanaler, såsom et chatprogram eller via e-mail, og vedligeholde registreringer af kundeinteraktioner.

Læs mere: Lær om at være kundeservicerepræsentant

2. E-handel personlig shopper

National gennemsnitsløn: $10,10 i timen

Primære pligter: Personlige shoppere er personer, der hjælper kunder med deres indkøbsbehov. Opgaverne omfatter at anbefale produkter baseret på kundernes præferencer, spore kundeforsendelser, søge efter produkter online, der opfylder kundernes behov og modtage ordrer via e-mail eller telefon.

3. E-handel specialist

National gennemsnitsløn: $11,26 i timen

Primære opgaver: En e-handelsspecialist fører tilsyn med udviklingen og implementeringen af ​​e-handelswebsteder og marketingstrategier for at hjælpe disse websteder med at opnå brandbevidsthed. De overvåger daglige aktiviteter på e-handelssiden og sporer ydeevne i forhold til mål. De kan også udvikle og udføre reklamekampagner og regelmæssigt opdatere webstedet med nye produkter eller tjenester.

4. Børnepasningsudbyder

National gennemsnitsløn: $11,45 i timen

Primære opgaver: En børnepasningsudbyder fører tilsyn med et barn eller flere børn på én gang og leverer tjenester, der omfatter pasning af barnets basale behov, hjælpe barnet med skolearbejde og forberede måltider. Nogle børnepasningsudbydere arbejder i deres eget hjem og tilbyder måske kun tjenester på bestemte tidspunkter af dagen, f.eks. om aftenen.

Læs mere: Lær om at være børnepasningsudbyder

5. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $11,42 i timen

Primære opgaver: En dyrepasser tilbyder tjenester, der omfatter pasning af en anden persons kæledyr eller kæledyr, mens de er på ferie eller på arbejde, gå tur med kæledyrene og passe deres basale behov og tjekke ind på kæledyr, der er alene hjemme, mens deres ejer er ud.

6. E-handelsfunktionær

National gennemsnitsløn: $12,23 i timen

Primære opgaver: E-handelsfunktionærer håndterer online transaktioner for en virksomhed eller butik. De kan vælge og indsamle produkter eller tjenester baseret på en kundes ordre, behandle betalinger og kuponer til kunder og sikre, at ordrerne leveres til kunderne rettidigt.

7. Bager

National gennemsnitsløn: $12,40 i timen

Primære opgaver: Bagere, der arbejder hjemmefra, forbereder ordrer til kunder, der skal afhentes eller leveres til kundernes hjem eller anden adresse. De tilbereder typisk varer som brød, desserter, rundstykker og kager. De kan også udvikle nye bagværk, eksperimentere med opskrifter og dekorere bagværk baseret på en kundes ønske.

8. Virtuel personlig assistent

National gennemsnitsløn: $13,31 i timen

Primære opgaver: En virtuel personlig assistent yder assistenttjenester til en person eller virksomhed hjemmefra. Fælles opgaver omfatter at udføre administrative opgaver, besvare e-mails på vegne af en person, tage telefonopkald, planlægge møder og administrere rejsearrangementer.

Læs mere: Lær om at være personlig assistent

9. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $14,67 i timen

Primære opgaver: En virtuel salgsrepræsentant udfører meget af de samme opgaver som en personlig salgsrepræsentant, herunder markedsføring af tjenester og produkter online, hjælper kunder med at vælge de rigtige produkter og tjenester til deres behov og yde assistance under og efter købsprocessen.

Læs mere: Lær om at være salgsrepræsentant

10. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $15,38 i timen

Primære opgaver: En transskriptionist lytter til lyd- eller videooptagelser og transskriberer dem til en skriftlig version af optagelsen. Disse fagfolk er almindeligvis ansat inden for det medicinske eller juridiske område. Andre opgaver omfatter gennemgang af transskriptioner for at sikre nøjagtighed, opretholdelse af fortrolighed og at holde kontakten med supervisoren eller klienten for at sikre, at projekter afsluttes til tiden.

11. Hundelufter

National gennemsnitsløn: $15,57 i timen

Primære opgaver: En hundelufter er en person, der går tur med andres hunde eller andre kæledyr, mens de er væk. De kan også give grundlæggende pleje til kæledyr såsom fodring og pleje dem. Nogle hundeluftere reklamerer for deres tjenester i deres nabolag for at finde lokale kunder.

12. Repræsentant for teknisk support

National gennemsnitsløn: $15,68 i timen

Primære opgaver: Tekniske supportrepræsentanter yder assistance til kunder, der oplever problemer med et produkt eller en tjeneste. De fejlfinder problemer, besvarer spørgsmål, vejleder opkaldere i selv at løse problemer, hjælper med installation af software og udstyr og fører optegnelser over hver kundeinteraktion.

13. Rejsebureau

National gennemsnitsløn: $16,05 i timen

Primære opgaver: Rejsebureauer hjælper enkeltpersoner med at vælge, planlægge og arrangere deres rejser og rejseplaner. De arbejder typisk inden for kundens budget og planlægger alt fra transport og kost og kost til aktiviteter. De opretter rejseplaner og sikrer, at kunderne får en fornøjelig oplevelse under deres rejse.

Læs mere: Lær om at være rejsebureau

14. Social media manager

National gennemsnitsløn: $16,81 i timen

Primære opgaver: Social media managers hjælper virksomheder og brands med at vokse deres publikum på sociale medie platforme. De udvikler strategisk indhold til at poste på disse platforme, opretholder en tidsplan for indholdspostering og overvåger virksomhedens eller brandets sociale mediekanaler for engagementsrater.

Læs mere: Lær om at være Social Media Manager

15. Brand ambassadør

National gennemsnitsløn: $17,18 i timen

Primære opgaver: En brandambassadør er en person, der repræsenterer et brand eller en organisation og arbejder for at øge kendskabet til det pågældende brand og øge det samlede salg. De promoverer produkter på sociale medier og andre onlinemedier, støtter kunder og besvarer kundespørgsmål og præsenterer et positivt billede af brandet for offentligheden.

Læs mere: Lær om at være brandambassadør

16. Online konsulent

National gennemsnitsløn: $17,54 i timen

Primære opgaver: En online konsulent deler mange af de samme opgaver som en personlig salgskonsulent, bortset fra at de gør det virtuelt. Opgaverne omfatter at vise kendskab til produkter, tale med kunder for at øge salget og produktbevidstheden og lave aftaler med kunder for at diskutere produktmuligheder.

Læs mere: Lær om at være konsulent

17. Bogholder

National gennemsnitsløn: $18,22 i timen

Primære opgaver: Bogholdere håndterer en virksomheds eller enkeltpersons økonomiske data. De opretholder økonomiske optegnelser såsom tilgodehavender og gæld, behandler løn og registrerer daglige økonomiske udgifter. De udfører også grundlæggende regnskabsopgaver som registrering af betalinger og justeringer af regnskaber, når det er nødvendigt. Mange virksomheder outsourcer deres bogføringsbehov, hvilket gør dette til et fantastisk job at udføre derhjemme.

Læs mere: Lær om at være bogholder

18. Virtuel administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $19,10 i timen

Primære opgaver: Virtuelle administrative assistenter udfører en række administrative opgaver, herunder besvarelse af e-mails, planlægning af aftaler og møder, arrangere rejser og foretage telefonopkald på vegne af arbejdsgiveren.

19. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $20,28 i timen

Primære opgaver: Freelanceskribenter leverer original tekst til virksomheder på freelancebasis. Opgaverne omfatter at undersøge emner, bruge forskellige tekstbehandlingsprogrammer, kommunikere med virksomheder og kunder for at sikre, at deres behov bliver opfyldt og skrive tekst, der svarer til kundens anmodning. De fleste freelanceskribenter har brug for en bachelorgrad for at komme i betragtning til en stilling.

20. Influencer på sociale medier

National gennemsnitsløn: $20,50 i timen

Primære opgaver: Influencer på sociale medier er specialister på sociale medier, som arbejder med virksomheder og brands for at hjælpe med at øge bevidstheden omkring et brand eller et produkt. Fælles opgaver omfatter planlægning og publicering af indhold på forskellige sociale medieplatforme, deling af tilsvarende links med følgere og analyse af feedback fra følgere om et bestemt emne, produkt eller brand.

21. Medicinsk koder

National gennemsnitsløn: $21,17 i timen

Primære opgaver: Medicinske kodere er fagfolk, der tildeler den rigtige kode til at angive den type behandling eller service, en patient modtager eller vil modtage, mens han besøger en læges kontor. Opgaverne omfatter at analysere lægejournaler, sikre, at dokumentation er korrekt og identificere proceduremæssige og diagnostiske oplysninger.

Læs mere: Lær om at være en medicinsk koder

22. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $21,19 i timen

Primære opgaver: Eventplanlæggere organiserer og udfører arrangementer i henhold til en kundes præferencer og behov. Opgaverne omfatter at finde steder til at afholde arrangementer, byde med entreprenører for forskellige tjenester, føre tilsyn med leverandørrelationer og sikre, at planlægningen af ​​arrangementer holder sig inden for kundens budget. Enkeltpersoner kan planlægge begivenheder som et deltidsjob og kan kun være forpligtet til at forlade hjemmet til spejdersteder og mødes med leverandører, når det er nødvendigt.

Læs mere: Lær om at være begivenhedsplanlægger

23. Freelance tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $24,04 i timen

Primære opgaver: Freelance tekstforfattere er uafhængige entreprenører, der skaber kopi til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner. De deltager i brainstormprocessen for indhold, researcher information relateret til relevante emner, skaber originalt indhold og redigerer kopi for nøjagtighed.

Læs mere: Lær om at være tekstforfatter

24. Freelance redaktør

National gennemsnitsløn: $24,28 i timen

Primære opgaver: Freelance redaktører arbejder som uafhængige entreprenører og leverer redigeringstjenester til virksomheder og enkeltpersoner. De arbejder i en række forskellige brancher, og deres primære opgaver omfatter at sikre, at materialet er nøjagtigt, at verificere fakta, læse korrektur og arbejde med forfattere for at sikre, at indholdet er effektivt og engagerende.

25. SEO-specialist

National gennemsnitsløn: $24,58 i timen

Primære opgaver: En søgemaskineoptimeringsspecialist analyserer, gennemgår og implementerer forskellige strategier for at optimere en hjemmesides placering på en søgemaskine. Opgaverne omfatter optimering af webstedssider, udførelse af søgeordsforskning og udarbejdelse af indholdsanbefalinger for at booste placeringer.

Læs mere: Hvad er en SEO-specialist?

26. Virtuel vejleder

National gennemsnitsløn: $24,97 i timen

Primære opgaver: En virtuel vejleder afholder videokonferencemøder for at instruere og vejlede elever i alle aldre til at forbedre deres viden, forbedre deres færdigheder eller forbedre deres karakterer i et bestemt emne. Nogle vejledere specialiserer sig inden for et område, såsom matematik eller naturvidenskab, mens andre tilbyder vejledning i en række forskellige fag. Online-vejledere kan også vælge, hvem de arbejder med, såsom med bestemte klassetrin eller aldersgrupper.

Lis Troelsen
Lis Troelsen Hvis du ønsker at tjene ekstra indkomst fra dit eget hjems komfort, er der flere hjemmejob, du kan overveje. Fra en e-handelspersonlig shopper til en børnepasningsudbyder giver flere stillinger mulighed for at tjene penge, mens du arbejder hjemme og efter din tidsplan. I denne artikel undersøger vi, hvad et hjemmejob er, og 26 af de bedste sidejob, du kan passe ind i din travle tidsplan.