26 Af De Bedste Job For Veteraner

26 Af De Bedste Job For Veteraner

Militæret giver sine medlemmer en lang række færdigheder og udholdenhedstræning, som nemt kan overføres til andre industrier. At forstå, hvilke færdigheder du har, og hvilken type arbejdsopgaver du leder efter, kan hjælpe dig med at vælge en karriere, du vil nyde efter at have forladt militæret. Ved at overveje, hvilke opgaver og arbejdsmiljø du bedst kan lide, kan du finde en karriere, der passer til dine arbejdspræferencer. I denne artikel diskuterer vi et par af de bedste veteranjob samt deres forventede løn og primære opgaver.

Veteranfærdigheder, der overføres

Veteraner lærer en bred vifte af færdigheder i løbet af deres tid i militæret. Disse færdigheder kan omfatte ledelse, teamwork, integritet, dedikation, kommunikation og projektledelse. Derudover lærer veteraner i forskellige militærgrene ofte specialiserede færdigheder, herunder teknologi, cybersikkerhed, mekanik og reparationsfærdigheder. De bedste job for militærveteraner er normalt dem, der giver dem mulighed for at overføre disse færdigheder, mens de også fokuserer på deres arbejdspræferencer.

De bedste veteranjob

Her er en liste over de bedste job for veteraner at overveje efter at have forladt militæret:

1. Havemand

National gennemsnitsløn: $13,15 i timen

Primære opgaver: Groundkeepers opretholder jordens æstetik og tilstand. En groundskeeper kan arbejde for et landskabsplejefirma med boligejendomme, eller de kan arbejde for regeringen for at vedligeholde de lokale skoler og føderale bygningers jord.

Relateret: Lær om at være havemand

2. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $13,73 i timen

Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter hjælper kunder med at foretage ordrer eller løse klager. De kan også hjælpe med udveksling eller sporing af leverancer. Den organisation og disciplin, som veteraner ofte udvikler i militæret, overføres godt til kundeservice.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

3. Lærer

National gennemsnitsløn: $14,75 i timen

Primære opgaver: Lærerne er ansvarlige for at uddanne eleverne i klasseværelset. Lærere kan arbejde på forskellige niveauer inden for en række forskellige fag. Nogle lærere arbejder måske endda i militære omgivelser og underviser børn af udstationerede soldater.

Relateret: Lær om at være lærer

4. Vejleder

National gennemsnitsløn: $14,96 i timen

Primære opgaver: Supervisors er normalt gulvledere, der er ansvarlige for en butik eller restaurant, når lederen er fri. Arbejdsledere sikrer medarbejderne at udføre opgaver, og at forretningen kører effektivt hver dag.

5. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $16,02 i timen

Primære opgaver: Leveringschauffører læsser lastbiler og leverer varer til deres tilsigtede destination. En leveringschauffør kan arbejde i mange forskellige brancher, herunder detailhandel, købmand eller endda for USPS eller UPS.

Relateret: Lær om at være leveringschauffør

6. Hjælpeskranke

National gennemsnitsløn: $17,74 i timen

Primære opgaver: Helpdesk-assistenter fungerer som en ressource for kunder, der søger information. De kan arbejde i IT, offentlige biblioteker, en virksomhed eller i et akademisk miljø. Nogle veteraner kan have specifikke færdigheder, de kan overføre fra deres område af militæret.

Relateret: Lær om at være en Help Desk Clerk

7. Industrielle vedligeholdelsesteknikere

National gennemsnitsløn: $18,33 i timen

Primære opgaver: Industrielle vedligeholdelsesteknikere er ansvarlige for at vedligeholde industrimaskiner, herunder hydraulik, pumper eller cylindre. De bruger også fejlfindingsfærdigheder til at identificere mekaniske problemer og komme med reparationsløsninger. Nogle veteraner udvikler mekaniske og fejlfindende færdigheder i militæret, som godt kan overføres til denne stilling.

8. Efterretningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $41.036 om året

Primære opgaver: Efterretningsanalytikere overvåger efterretningsressourcer for at identificere trusler. De kan også fungere som en informeret ressource for føderale medarbejdere, når de træffer sikkerhedsbeslutninger. Veteraner med intelligensfærdigheder kan passe godt til denne type arbejde.

Relateret: Lær om at være en intelligensanalytiker

9. VVS-tekniker

National gennemsnitsløn: $23,16 i timen

Primære opgaver: VVS-teknikere har specialiserede færdigheder i at arbejde med varme- og køleenheder. Teknikere kan installere og reparere varme- eller køleenheder eller, i nogle tilfælde, køling. Disse opgaver kan gøre det ideelt for veteraner, der kan lide at arbejde med mekanisk udstyr.

10. Personalerepræsentant

National gennemsnitsløn: $42.999 om året

Primære opgaver: Personalerepræsentanter arbejder sammen med et team af andre HR-repræsentanter for at imødekomme en virksomheds ansættelses- og uddannelsesbehov. De kan være involveret i at overvåge og opretholde virksomhedens politikker og regler.

11. Flyveleder

National gennemsnitsløn: $45.863 om året

Primære opgaver: Flyveledere sikrer sikkerheden på asfalten ved at dirigere fly til bestemte steder. Flyveledere kan også hjælpe fly med start ved at fortælle dem, når det er klart at gå. Veteraner med Air Force militær erfaring kan have færdigheder, der overføres til denne stilling.

Relateret: Lær om at være flyveleder

12. Computerprogrammør

National gennemsnitsløn: $47.752 om året

Primære opgaver: Computerprogrammører skaber kode til at designe computerapplikationer og -programmer. Denne kode kræver omhyggelig opmærksomhed på detaljer, hvilket mange veteraner har, for at sikre, at computere kan følge anvisningerne for at oprette fejlfrie programmer.

Relateret: Lær om at være computerprogrammør

13. Chaufføransvarlig

National gennemsnitsløn: $47.902 om året

Primære opgaver: Chaufførledere fører tilsyn med teams af erhvervschauffører. De kan overvåge effektiviteten af ​​lastbilruter eller sikre, at chauffører følger sikkerhedsprotokoller. Dette kræver gode samarbejdsevner, som ofte udvikles i militæret.

14. Elektriker

National gennemsnitsløn: $23,94 i timen

Primære opgaver: Elektrikere har specialiserede færdigheder i at arbejde med en bolig- eller erhvervsejendoms elektriske systemer. Elektrikere kan reparere nedbrudte ledninger eller hjælpe med at installere elektriske systemer til nye bygninger.

Relateret: Lær om at være elektriker

15. Bogholder

National gennemsnitsløn: $54.679 om året

Primære opgaver: Revisorer vedligeholder folks økonomiske optegnelser og dokumenter. En revisor kan arbejde for et revisionsfirma eller være en del af regnskabsteamet for et større selskab. Nogle veteraner kan have økonomi- og bogholderifærdigheder, der kan overføres til en karriere inden for regnskab.

Relateret: Lær om at være revisor

16. Politibetjent

National gennemsnitsløn: $54.704 om året

Primære opgaver: Politibetjente og andre retshåndhævende fagfolk håndhæver lovene i deres specifikke by eller stat. Meget af den træning, som veteraner modtager i militæret, overføres nemt til retshåndhævelse.

Relateret: Lær om at være politibetjent

17. Videospilsudvikler

National gennemsnitsløn: $56.237 om året

Primære opgaver: Videospilsudviklere bruger kodningsfærdigheder til at skabe underholdende og engagerende spil. Videospilsudviklere kan arbejde for et spilfirma for at udvikle pc-spil, spilsystemer eller app-spil.

18. Flymekaniker

National gennemsnitsløn: $27,95 i timen

Primære opgaver: Flymekanikere vedligeholder de mekaniske komponenter i et fly. De kan gennemføre inspektioner eller foretage nødvendige reparationer for at sikre, at fly altid fungerer sikkert. Veteraner fra luftvåbnet kan have færdigheder, der overføres til flyindustrien.

19. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $64.228 om året

Primære opgaver: Salgsrepræsentanter bruger færdigheder i kommunikation og overtalelse til at sælge et produkt eller en service. De kan arbejde i mange forskellige brancher med enten internt eller eksternt salg. Nogle sælgere arbejder for en løn, mens andre arbejder på kommission.

Relateret: Lær om at være salgsrepræsentant

20. Forretningsfører

National gennemsnitsløn: $70.897 om året

Primære opgaver: Forretningsledere administrerer den daglige drift af en virksomhed. De kan arbejde på butiks-, distrikts- eller virksomhedsniveau, afhængigt af mærkets branche og virksomhedsopsætning. Nogle veteraner kan også vælge at styre en lokal, veteranejet virksomhed eller et rekrutteringscenter.

21. Driftsleder

National gennemsnitsløn: $72.609 om året

Primære opgaver: Driftsledere administrerer teams for at forbedre den daglige drift af en virksomhed. Dette kan omfatte hjælp til ansættelse og fyring samt at engagere og motivere medarbejdere på et team.

Relateret: Lær om at være driftsleder

22. Landinspektør

National gennemsnitsløn: $80.746 om året

Primære opgaver: Landinspektører er ansvarlige for lokalisering og sporing af ejendomslinjer. De kan fungere som en ressource efter en juridisk tvist eller identificere jordejerskab under køb eller salg af en ejendom. Landinspektører er ofte ansvarlige for at skabe deres egne arbejdsplaner, og den dedikation og det engagement, man har lært i militæret, kan være nyttigt i denne karriere.

23. IT-chef

National gennemsnitsløn: $89.377 om året

Primære opgaver: IT-chefer har en baggrund inden for informationsteknologi og bruger den til at planlægge IT-projekter og samtidig lede et team af IT-teknikere. It-chefer kan arbejde for en stor virksomhed eller en privat teknologivirksomhed.

Relateret: Lær om at være IT-chef

24. Cybersikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $95.163 om året

Primære opgaver: Cybersikkerhedsanalytikere er ansvarlige for at opretholde sikkerheden for informationsteknologiprogrammer i en virksomhed. Dette kunne omfatte identifikation af trusler eller gennemførelse af cybersikkerhedspolitikker. Nogle veteraner kan også arbejde for regeringen i en cybersikkerhedsrolle.

Relateret: Lær om at være en cybersikkerhedsanalytiker

25. Regeringschef

National gennemsnitsløn: $104.754 om året

Primære opgaver: En regeringsleder hjælper den lokale regering med at identificere og lobbye for lovgivningsindsatser. De kan samarbejde med andre regeringshold for at imødekomme beboernes behov. Erfaringen fra militæret kan hjælpe veteraner med at forstå beboernes behov.

26. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $107.863 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører bruger teknologiske og kodende færdigheder til at udvikle software og systemer til virksomheder. De kan arbejde med brugere for at vurdere deres softwarebehov og samarbejde med andre ingeniører og udviklere for at skabe ny software.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

Bianca Elkjær
Bianca Elkjær Militæret giver sine medlemmer en lang række færdigheder og udholdenhedstræning, som nemt kan overføres til andre industrier. At forstå, hvilke færdigheder du har, og hvilken type arbejdsopgaver du leder efter, kan hjælpe dig med at vælge en karriere, du vil nyde efter at have forladt militæret. Ved at overveje, hvilke opgaver og arbejdsmiljø du bedst kan lide, kan du finde en karriere, der passer til dine arbejdspræferencer. I denne artikel diskuterer vi et par af de bedste veteranjob samt deres forventede løn og primære opgaver.