26 AAS Degree Job At Overveje: Plus Lønninger Og Jobopgaver

26 AAS Degree Job At Overveje: Plus Lønninger Og Jobopgaver

At tjene en associeret grad kan være en hurtig mulighed for at opnå tekniske færdigheder og finde et passende job. Denne type grad kan give dig specialiseret uddannelse, der kan hjælpe med at øge din omsættelighed til arbejdsgivere. At forstå, hvilke slags job der kræver AAS-grader, kan hjælpe dig med at afgøre, om denne uddannelsesmulighed er den rigtige for dig. I denne artikel diskuterer vi, hvad AAS-gradsjob er, og giver en liste over 26 roller, du bør overveje at udforske.

Hvad er et AAS-gradsjob?

Et AAS, eller associeret med anvendt videnskab, grad job er et, hvor individer modtager specialiseret træning fra en teknisk skole, community college eller universitet. Deres uddannelse tager typisk to år og involverer 60 til 80 point. Karrierer i disse programmer har tendens til at være tekniske og fokusere på en enkelt branche. Efter endt uddannelse kan enkeltpersoner straks begynde at arbejde i deres udpegede studieretning.

Relateret: 13 Associate Degree Majors at overveje

26 AAS grad job at overveje

Her er en liste over nogle job at overveje efter at have opnået en AAS-grad:

1. Diagnostisk medicinsk sonograf

National gennemsnitsløn: $26.544 om året

Primære opgaver: En diagnostisk medicinsk sonograf bruger specielle enheder til at tage billeder af inde i kroppen til tests og procedurer. Læger bruger disse billeder til at hjælpe dem med at diagnosticere og behandle medicinske tilstande. Diagnostiske medicinske sonografer forbereder patienter til procedurer, betjener og vedligeholder udstyr og vurderer billeder for normale eller unormale resultater.

2. Dyrlægetekniker

National gennemsnitsløn: $29.908 om året

Primære opgaver: En veterinærtekniker udfører sygeplejeopgaver på en dyreklinik eller et hospital. Dette omfatter undersøgelse af et dyr og indsamling af oplysninger om dets sygehistorie. Veterinærteknikere indsamler også prøver, hjælper med forskning og yder nødhjælp.

Relateret: Lær om at være veterinærtekniker

3. Flytekniker

National gennemsnitsløn: $36.560 om året

Primære opgaver: En flytekniker installerer og vedligeholder elektrisk udstyr på fly. Dette indebærer at samle dets komponenter og udskifte defekte dele. Flyteknikere opbevarer også registre over deres reparationer, testinstrumenter og udlægger installationer i henhold til blueprint-design.

4. Svejser

National gennemsnitsløn: $38.667 om året

Primære opgaver: En svejser samler og smelter metaller ved brug af varmepåføring. Disse typer håndværkere arbejder på en række forskellige områder for at bygge produkter som computere og skibe. Nogle typiske opgaver for en svejser inkluderer at tage målinger, reparere huller og læse tegninger for at planlægge layouts.

Relateret: Lær om at være svejser

5. Kemisk tekniker

National gennemsnitsløn: $39.633 om året

Primære opgaver: En kemitekniker hjælper kemiingeniører og kemikere med at forske i og teste kemiske produkter. Dette indebærer opsætning af udstyr til eksperimenter og at holde tingene organiseret og rene. Kemiske teknikere fortolker også testresultater og skriver rapporter om deres test.

6. Kardiovaskulær tekniker

National gennemsnitsløn: $41.487 om året

Primære opgaver: En kardiovaskulær tekniker diagnosticerer hjerterelaterede problemer. De arbejder i et hjertekateteriseringslaboratorium, hvor de hjælper med at udføre en række forskellige procedurer. Arbejdsopgaverne omfatter registrering af testresultater, vedligeholdelse af kardiologisk udstyr og besvarelse af patientspørgsmål om procedurer.

7. Entreprenørmateriel operatør

National gennemsnitsløn: $47.125 om året

Primære opgaver: En operatør af entreprenørudstyr administrerer og kører tungt udstyr, såsom bulldozere og dumpere. Når de arbejder, følger de driftssikkerhedspolitikker og -procedurer. Entreprenørudstyrsoperatører læsser også deres køretøjer af på arbejdspladser og justerer maskinindstillinger afhængigt af den type arbejde, projektet kræver.

8. Flyveleder

National gennemsnitsløn: $47.736 om året

Primære opgaver: En flyveleder dirigerer afgående og ankommende fly for at sikre trafiksikkerheden. De udsteder instruktioner til landing og start og giver opdateringer til piloter under hele deres flyvning. Andre jobopgaver omfatter overvågning af flybevægelser og opretholdelse af kommunikation med piloten og andet lufthavnspersonale.

Relateret: Lær om at være flyveleder

9. Laborant

National gennemsnitsløn: $50.005 om året

Primære opgaver: En laboratorietekniker udfører tests på prøver og fører detaljerede optegnelser over procedurer. Efter at have indsamlet prøver, analyserer de deres data og resultater. Laboratorieteknikere diskuterer deres resultater med medicinsk personale og skriver rapporter om deres eksperimentaktiviteter.

Relateret: Lær om at være laborant

10. Paralegal

National gennemsnitsløn: $50.184 om året

Primære opgaver: En advokatfuldmægtig er en juridisk assistent, der udfører juridiske opgaver for advokater. Dette omfatter organisering af sagsakter til retssager, udarbejdelse af erklæringer og drøftelse af sagsdetaljer med advokater og klienter. Paralegals også forskning og samle artikler, der er relevante for deres sager.

Relateret: Lær om at være advokatfuldmægtig

11. Elektrotekniker

National gennemsnitsløn: $52.543 om året

Primære opgaver: En elektrotekniker udvikler og designer elektrisk udstyr og løser udstyrsfejl. De arbejder ofte under opsyn af elektriske ingeniører for at hjælpe med at vurdere kvaliteten af ​​et produkt for at sikre, at det fungerer korrekt. Elektroteknikere udarbejder skitser til design, udskifter defekte dele og skriver rapporter.

12. Biomedicinsk udstyrstekniker

National gennemsnitsløn: $56.234 om året

Primære opgaver: En biomedicinsk udstyrstekniker installerer, vedligeholder og reparerer medicinsk udstyr. Disse fagfolk har specialiseret sig i elektromekanisk teknologi, som fokuserer på at køre systemer og maskiner. Arbejdsopgaver omfatter test af udstyr for at finde beskadigede dele og udføre forebyggende vedligeholdelse.

13. Røntgentekniker

National gennemsnitsløn: $56.412 om året

Primære opgaver: En røntgentekniker tager diagnostiske billeder af en bestemt del af en persons krop for at se på deres knogler eller led. For at beskytte patienterne og sig selv følger de sikkerhedsprocedurer og bruger beskyttelsesskjold. Røntgenteknikere fører patientjournaler, udvikler eksponerede røntgenbilleder og forbereder patienter til billeddannelse.

Relateret: Lær om at være røntgentekniker

14. Registreret søvnteknolog

National gennemsnitsløn: $57.414 om året

Primære opgaver: En registreret søvnteknolog vurderer patienter med søvnforstyrrelser. De udfører test og præsenterer søvndata for læger for at fortolke dem. Andre ansvarsområder omfatter indsamling af patientmedicinske oplysninger, opsætning af udstyr og dokumentation af observationer. Søvnteknologer bedømmer også deres patienter baseret på, hvor godt de sover, og evaluerer deres vågne stadier.

15. Nuklear tekniker

National gennemsnitsløn: $57.503 om året

Primære opgaver: En atomtekniker assisterer ingeniører, fysikere og andre fagfolk med nuklear forskning. De specialiserer sig typisk inden for ét område for at hjælpe dem med at blive eksperter i den teknologi, de bruger. Nogle jobansvar omfatter indsamling af prøver af stoffer som luft og vand, måling af strålingsniveauer og overvågning af deres udstyrs ydeevne.

16. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $57.503 om året

Primære opgaver: En tandplejer undersøger patienter og leder efter tegn på mundsygdomme. Under aftaler udfører de tandrensninger for at yde forebyggende pleje. Tandplejere gennemgår også tand- og sundhedshistorie med patienter og uddanner dem om tandhygiejnepraksis.

Relateret: Lær om at være tandplejer

17. Computerprogrammør

National gennemsnitsløn: $57.664 om året

Primære opgaver: En computerprogrammør skriver og tester koder for at hjælpe computerapplikationer med at fungere på en bestemt måde. Dette indebærer opdatering af eksisterende programmer og implementering af nye. Andre jobopgaver omfatter fejlfinding af kodefejl, test af software og samarbejde med design- og marketingteams.

Relateret: Lær om at være computerprogrammør

18. Bedemand

National gennemsnitsløn: $62.103 om året

Primære opgaver: En bedemand organiserer mindehøjtideligheder for nyligt afdøde personer. Dette inkluderer at hjælpe familier med at vælge kister og håndtere papirarbejde og andre begravelsesprocesser. De hjælper også med at transportere liget til gravstedet og forberede det til gudstjenesten.

19. VVS-installatør

National gennemsnitsløn: $63.150 om året

Primære opgaver: En VVS-installatør placerer varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC) i boliger og erhvervsbygninger. De reparerer defekt udstyr og erstatter dem med opdaterede efter behov. Andre arbejdsopgaver omfatter justering af termostater, test af elektriske kredsløb og udskiftning af filtre regelmæssigt.

20. Kirurgisk tekniker

National gennemsnitsløn: $69.113 om året

Primære opgaver: En operationstekniker eller operationstekniker hjælper med operationer. Dette omfatter transport af patienter til operation, indretning af kirurgisk udstyr og sterilisering af operationsstuen. Kirurgiske teknikere giver også lægerne deres kirurgiske udstyr under procedurer.

Relateret: Lær om at være kirurgisk tekniker

21. Ergoterapeutisk assistent

National gennemsnitsløn: $69.610 om året

Primære opgaver: En ergoterapeutassistent hjælper med at behandle dem, der har problemer med at udføre daglige opgaver på grund af sygdom, skader eller handicap. De lærer patienterne at bruge specialudstyr til at gøre deres aktiviteter lettere. Under sessioner opmuntrer og overvåger ergoterapiassistenter enkeltpersoner for at sikre, at de bruger udstyret korrekt.

Relateret: Lær om at være ergoterapeutassistent

22. Fysioterapeutassistent

National gennemsnitsløn: $71.780 om året

Primære opgaver: En fysioterapeutassistent arbejder med patienter, der oplever bevægelsesbesvær i visse dele af deres krop. Disse læger arbejder under opsyn af fysioterapeuter efter en fastlagt behandlingsplan. Fysioterapeutassistenter overvåger deres patients fremskridt, uddanner patienter og pårørende i, hvordan de skal passe dem og demonstrerer terapeutiske øvelser.

Relateret: Lær om at være fysioterapeutassistent

23. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $71.497 om året

Primære opgaver: En webudvikler bruger kodesprog til at designe og vedligeholde websteder for deres kunder. De kan enten arbejde på at skabe bagenden af ​​et websted som backend-udvikler eller den del, brugerne ser som frontend-udvikler. Jobopgaver omfatter test af applikationer, fejlfinding af hjemmesideproblemer, samarbejde med designere og opdatering af hjemmesider.

Relateret: Lær om at være webudvikler

24. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $78.254 om året

Primære opgaver: En registreret sygeplejerske, eller RN, koordinerer en persons plejeplan gennem samarbejde med et sundhedsteam. De styrer en patients daglige aktiviteter og udfører vurderinger for at overvåge deres helbredelsesfremskridt. Andre jobansvar omfatter at uddanne patienter og familiemedlemmer om behandlingsplaner, registrere patientmedicinske oplysninger og administrere medicin.

Relateret: Lær om at være en registreret sygeplejerske (RN)

25. MR-teknolog

National gennemsnitsløn: $79.993 om året

Primære opgaver: En MR-teknolog, en forkortelse for magnetisk resonansbilledteknologi, injicerer patienter med kontrastfarvestoffer for at hjælpe billeder af specifikke kropsdele med at blive vist på scanneren. Når de har taget deres billeder, evaluerer disse læger resultaterne sammen med en læge. MR-teknologer interviewer også patienter for at indsamle oplysninger om deres sygehistorie og vedligeholde detaljerede optegnelser over deres patienter.

26. IT-tekniker

National gennemsnitsløn: $80.559 om året

Primære opgaver: En IT-tekniker hjælper med at sikre, at computersystemerne kører med succes. De diagnosticerer, installerer og reparerer hardware og andre softwarekomponenter for at sikre brugervenlighed. Nogle andre jobansvar omfatter at udføre test af ny software, udføre daglige backup-operationer og administrere teknisk dokumentation.

Relateret: Lær om at være IT-tekniker

Aske Hansen
Aske Hansen At tjene en associeret grad kan være en hurtig mulighed for at opnå tekniske færdigheder og finde et passende job. Denne type grad kan give dig specialiseret uddannelse, der kan hjælpe med at øge din omsættelighed til arbejdsgivere. At forstå, hvilke slags job der kræver AAS-grader, kan hjælpe dig med at afgøre, om denne uddannelsesmulighed er den rigtige for dig. I denne artikel diskuterer vi, hvad AAS-gradsjob er, og giver en liste over 26 roller, du bør overveje at udforske.